418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Ez a véglény volt az Is-7-esünk...
    Az efficiency -je kemény 298(!!!)...istenbarma!
  • EmR3
    http://worldoftanks.eu/news/1317-200000-fans-facebook/
  • NH3CL
    http://worldoftanks.eu/news/1317-200000-fans-facebook/

Amúgy a Big Quiz alatt van...
  • virkir
    Talán ha az alatta lévő hírt is megnéznéd?
  • bgabor
    Aha. Hát képzeld, megnéztem mielőtt kérdeztem, és se a honlapjukon (wot.eu), se a launcherben nincsen szó arról, hogy holnap ötszörözés lenne. A legutolsó hír a mai kvíz. Mit csinálok rosszul?
  • NH3CL
    A weblapon. Emberek olvassunk már mielőtt kérdezünk! Mi sem a kisujjunkból szopjuk az infókat...
  • bgabor
    Hol írják ezt?
  • PetiPetiHUN
    Valójában aki megcsinálja a duplázót hajnalban az megszívja, viszont aki 23.-án hajnalban játszik az a 23.-t is megcsinálhatja. Két napot is le lehet ötszörözni ha korán kelsz vagy későn fekszel.
  • NH3CL
    Kivételesen nem hazudtak... Bár jobban örültem volna egy kódnak amit 1 héten keresztül lehet aktiválni. így most a fele a prémiumnak munkával fog elmenni...
  • Yan
    holnap 5x a napi első győzelem :)
  • patchaou
    Nem tudom, de a hír alján azt olvastam, hogy "Good luck comrades!"
  • bgabor
    Nem tudja valaki, hogy ez a mai kvíz pontosan hogy fog működni?
    Aki a fórumon közzétett, az adott kör első kérdésére jó választ emailezik, az emailben kapja meg a második kérdést? És négy kör lesz? Vagy hogy?
  • PetiPetiHUN
    Tegnap volt 6 győzelmem zsinórban és a 7.-re olyan meccset kaptam az IS-sel hogy az ellen 3 IX. tierűjével szemben nekünk 6 volt. Gondoltam sétagalopp de, nem amíg egy M3Lee meg én spotoltunk addig tudtak lőni de mikor a Lee-t kilőtték engem meg lesebeztek 50hp-ra és elbújtam tovább rejtőzködtek a bokorba. Ment a szöveg hogy ki induljon meg meg hova de mind ott halt meg álltó helyében a bokorba (biztos nagydolgukat végezték). 3 tankot tudtak kilőni és csak 1 tier IX-est amit még én spotoltam ki az elején. Nem igaz hogy nem tudják felmérni mit kellene csinálni több ezer csata után. Konkrétam most le kellett volna rohanni őket annyival nagyobb volt a tűzerőnk.
    Másik meccs: A KV-men már kilőtték a kukkerost meg a kinézőnyílást és rálövök egy másik mozgó KV seggére ami tőlem 200 méterre sincs. Persze sebzés nélkül csak simán lelövöm a láncát és megáll. Úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben, hirtelen köpni nyelni nem tudtam csak hangosan felröhögtem :). Ekkor történt az az eset hogy kénytelen voltam feltámasztani a kukkerost - illyet még sosem - és akkor megláttam a nyílt utcán 2 háztömbre levő KV-t. Azért érdekes hogy a többieknek nincs szemük esetleg nem tudnak kinézni a golyó ütötte lyukakon hogy észrevegyenek egy doboznak látszó tankot.
  • Mydgard
    Ah sikerult, zsir.
  • I.C.ram
    Csak nekem van brutál lagom?
  • Mydgard
    Megkerdezhetnem, hogyan tudok platoont csinalni haverral?
  • Oddball29
    Annak a tipikus esete, amikor ha működik, akkor nagyon, máskor meg Lee hátuljáról lepattan...

5k sebzés t6-os TD-vel T8 csatában.

link
  • noname23
    Persze ez általános volt de azért nem mindig. Voltak epic failek is a németeknél pl:Ardenneknél az alacsonyabb létszámú amcsikat Bastogne-nél nem bírták bevenni és végül megkerülték inkább a várost és el*** jópár napot amivel bevárták a segítségül rohanó rettenetes amcsi tank hadosztályt + nafta hiányuk is lett közbe.
  • Random_
    átkozott 20ezer kreditet nincs kedvem összeszedni... reggel kell játszani, akkor jobb vagy koraeste
  • marchizor
    Fel a fejjel, mindjárt holnap! ;D
  • Sippie
    mert 10x annyian voltak :D
  • Random_
    Ma nem megy a játék, ha top vagyok, ha nem. Egyszerűen nem megy. Himelsdorfon csapat túlnyomó többsége megy egy irányba, én másikba top tankként, erre mire elérek A-ból B-be le is ölik őket. Mehetek vissza zászlót védeni. Hiába öltem a népet, ha a végén ketten maradtunk ők meg nyolcan!

Mára ráhagyom
  • noname23
    *k
  • noname23
    Végeredményben Sherman is ellenfél volt meg a T-34 is mert meg nyerték velük is a háborút. (Kursz, Arracourt, Ardennek)
  • bardocz
    Hát én az első 22k xp-t azzal szedtem össze, és akkor kapásból ki tudtam fejleszteni a BL9-et free xp felhasználásával. Sima 122mm-essel tényleg nem üt át sokmindent, kisebb tankok ellen jó, hogy odabaszol nekik egy rendeset, de saját tierbe már gyenge. De nem akkora szenvedés szerintem, mint más tankoknál eljutni az ágyúig, és mindenképp megéri.
  • patchaou
    Amíg nem volt meg a bl-9 nagyon utáltam vele játszani.
  • I.C.ram
    Én most akarom újra megvenni az IS-3at. A BL-9 meg a lánctalp hiányzik csak. 122 mm-essel mennyire játszható? Mikor először megvettem, akkor szinte semmit nem tudtam átütni vele, úgy emlékszem.
  • toma77
    Mit érdemes pluszba rászerelni a tankra? Mit semmiképpen?
  • bardocz
    Ha az IS-4-et megszerzem, akkor egy ideig nem akarok majd pénzt farmolni, úgyhogy max alacsonyabb szinten kezdek tankokat húzni(orosz td ág), meg csak színtiszta szórakozásból fogok IS-3-mal meg IS-4-el menni, és nem túl gyakran valószínű. Főleg, ha fel is akarnám szerelni, az kapásból újabb 1,3 milla asszem, az meg sok prém nélkül.
  • davidbog
    Tier 10-nek jó lesz az FV215b. Nem sok információ van róla internetes oldalkon se.

Tier 9-be a Conqueror nem lesz rossz, így látatlanba az elmegy kategória lesz. Valóban az M103-hoz hasonló harckocsi, de véleményem szerint az M103 jobb lesz. Eleve könnyebb 10 tonnával, tehát mozgékonyabb lesz. Erősebb a homlokpáncélja és kisebb méretű. A tornya talán erősebb mint az angolé, de szemből elég jónak tűnik mindkét torony. A Conquerornak talán nincs is olyan tulajdonsága amiben jobb lenne mint az M103. Az amerikai harckocsi minimum azt tudja majd mint az angol társa (tűzvezetésben, megbízhatóságban, belső kialakításban, stb lehetnek lényeges különbségek, de a WoT szempontjából ezek szinte lényegtelenek).
    Innentől kezdve a Conquerornál az lesz a fontos, hogy ne legyen kicsi a toronyforgatási sebessége és a löveg negatív irányzása is minimum 6° legyen. Illetve az, hogy ne legyen túl lomha.

A Conqueror teknőpáncéljának a front része az orosz wiki alapján gyalázatosan vékony, csak 3". Így igazából már majdnem mindegy mennyire döntött, az a -30°-os döntöttség se segít rajta sokat. Ez a WoT-ban 124 mm effektív védelmet nyújtana. Ha ennyi lesz a játékban is, akkor felesleges lesz beforgatni. Ráadásul az oldala is gyenge lenne hozzá. Nem elképzelhetetlen, hogy majd kap egy kis páncél buffot a teknőnél.
  • hellokitty92
    7.3, hol van az még... Az is7-re is bőven lesz időd. Még a 7.2 sincs kint super test-en, talán február végén kikerül és még mindig ezután lesz csak a public test. Szóval a 7.2 is csak márciusban jön legkorább.
  • I.C.ram
    7.3 legjobb esetben is csak április elején jön szerintem... Az még 1.5 hónap legalább :P
  • bardocz
    7.3-ban lesz orosz heavy ág variálás. Még 40k xp, meg kb 2 milla kell az IS-4-hez nekem. Remélem össze tudom szedni.
  • marchizor
    Nem hinném :)
  • lammaer
    Semmi képzelőerő... azok ott a nagy orosz sztyeppén a kövek :)
  • I.C.ram
    Az IS-4 mikor megy tier10be? Nem a 7.2-ben, ugye?
  • Csempesz77
    Az.
  • marchizor
    Koszos az asztal!
  • Csempesz77
    Láttam pár érdekes harckocsit. Ez pont nem az, légvédelem, de azért csak nem rúgtok ki a képért főleg, hogy saját kezem munkája. :)

• marchizor
    A matchmaker megint alkot...
    2 egymás utáni csata:

Ezt még nagyjából kompenzálta a sok Tier8... de így is sima win lett, azután jött egyből ez, amit végképp nem értek:

De legalább most nem én vagyok szopóágon :))