418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    IS-3-at szemből a legegyszerűbb átlőni, ha be van forgatva. IS-4-nél már pontosabban kell célozni, de ott is vannak olyan felületek, amik jó szögben állnak olyankor, és át lehet lőni.
  • EmR3
    Prémium nélkül szakaszban sem fogsz többet keresni KV-val.

Egyébként nem tudom mi a probléma ha kicsik közé tesz be

http://noob.hu/2012/02/10/shot_528.jpg
  • pointer4
    Jogos,
    Ingame playerstat fórum

tehát kezdésnek letölt ezt:
    http://dokan-dev.net/en/download/#dokan

meg innen:
    http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list
    a XVM 1.4-test4 verziót (fórumon írja mindig melyik aktuális)

A zip tartalmát bele másoljuk a játék mappába.
    majd ennek a fájlnak \res\gui\flash\XVM.xvmconf
    a "showPlayersStatistics" értékét "true" -ra állítjuk

majd a wot-xvm-proxy.exe.config fájban a
    <setting name="proxy_servers" serializeAs="Xml"> után 4 sorral következő string értékét a weblapon találhatóra írjuk. (aHR0cDovL3dvdC1yYXRpbmdzLmFwcHNwb3QuY29tL3JhdGluZ3MvMi8yLyUx-most épp)

És a wot-xvm-proxy.exe -vel indítjuk a játékot.

Bár nekem a régi is megy, mi volt a baj avval... :D
  • Mighty
    Folyamatosan kell frissíteni a dosszié file feltöltésével. Ugyebár ez a file egy statikus adathalmaz. Ha csak egyszer töltöd fel, akkor semmi értelme nincs. Nekem úgy van megcsinálva egy shortcut, hogy egy .cmd file-t indít el. Ebben van az in-game player rating általi WoT indítás, majd ha befejezem a játékot, akkor felölti a dosszié file-t erre az oldalra.

Hogy még pontosabb képet kapj, lehetne csinálni egy scriptet, hogy minden 5 vagy 10 percben feltöltse a dosszié file-t, ha játszol a játékkal.
  • popey8
    http://wotinfo.try.hu/
    Itt keresd a WoT Tweaker progit.
  • agrarmacso
    Jó értem én, hogy a test a gyengéje, ha tehetem mindig azt lövöm, mert elvben 110 milis, de mégis lepattanok róla szinte mindig, ha beforgatja akkor pláne
  • Lator3
    Köszi :)
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. február 21. 14:34:35
    Jármű: M36 Slugger
    Szerzett tapasztalat: 2 336 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 30 964
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Védő

• noname23
    off? Wot-hoz tartozik akkor lenne off ha a Hello Kitty-hez kéne valami.

Ha a progit keresed van olyan is de már a játékban is ki lehet kapcsolni ahogy írták.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/70764-wot-tweaker-v18/

• magyargyerek
    Egész jól hoz ha top vagyok ez a majdnem elit jármű. De azért nagyon várom már hogy eladhassam. Még a P2-ig 14K Tp kell az már féllábon is meglessz.
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 21. 14:37:32
    Jármű: PzKpfw V Panther
    Szerzett tapasztalat: 2 502 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 31 960
  • popey8
    Á már értem. Tehát több feltöltésből csinálja a grafikonokat. Én azt hittem, h elég csak 1x feltölteni az adatfájlt és már készen is vannak a függvények. Köszi a segítséget.
  • nemtudommivan
    Nem tudna valaki bevinni platoonban a nagyobbak közé? Nagyon kellene a lóvé, de úgy hogy a KV-t berakja 3-4-esek közé nem lehet keresni.Hiába lövök ki 4-5 kis szart max egy 10-est ad. Különben is olyan vérfürdőt rendeznek a többiek hogy mire odaérek hiányzik a fele ellenfél és azok is le vannak rágva.
  • megakoko
    Egyszerüen kapcsold ki a menübe
  • R3nton
    Nem lehetett, még régebben valentin napra vettem magunknak ilyen akciós vodafonsos kártyacsomagot, egymást ingyen lehet hívni. Na most egymással szemben dolgoztunk. Még aznap valamiért annyira bepipult, hogy kettétörve áthozta a kártyát:D:D:D Elég lobbanékony és féltékeny természet, mondjuk én is xd De most már nem vagyunk együtt. Sry a sok offért.

Ja amúgy jöhetne már a 7.2 :D
  • Lator3
    Volna egy tiszteletteljes kérésem.Van egy mód amivel ellehet tüntetni a lövés utáni torkolat tüzet és füstöt. Azt honnan tudom letölteni .
    Bocs az off-ért.
  • Zodiac
    Barátnős dologhoz még annyit, hogy aktiváld a családbarát kedvezményt, ha még eddig nem tetted meg. :) Havi 1000 HUF és "ingyen beszéltek". Nekem is a 20e-es számla után hívták fel rá a figyelmemet.
  • EmR3
    Minden nap amikor végeztem a wot-al feltöltöm az aktuális (legfrissebb)adat fájlt az oldalra, és pár nap után ilyen szép grafikonokat fog kreálni.
    Szóval semmi különös.
  • megakoko
    Az IS-3 nak a test a gyengéje még elől is Az IS-4-nek oldala segge és a kémlelő nyílások E-50-nek szintugy.
  • EmR3
    Szerintem nem kell regelni, nekem úgy tűnik ip alapján azonosít, vagy nem tudom.

http://www.vbaddict.net/wot.php
  • R3nton
    Te tudod. Egyébként nekem úgy van beállítva minden, hogy csak az ismerőseim láthatnak akármit is, címet meg ilyesmit semmit nem adtam meg. Kb annyi a különbség az sg-hez képest, hogy nem renton a nickem hanem más. De az is becenevem nem az igazi nevem. Gyakorlatilag ugyanaz mintha ide lennék regelve vagy a wot accountra. Meg amúgy se vagyok kábítószer dealer, hoyg engem körözzön a rendőrség, de ha el akarnának kapni akkor sg fórum alapján is kb 3 perc lenne nekik:D

SZVSZ ha megfelelő célra van használva akkor igen is nagyon hasznos dolog. Telefon helyett használhatod ingyen. Szóval azért nem mind1, hogy mondjuk a barátnőddel eltelefonálsz havonta vagy 15-20 ezret (velem már megtörtént), vagy esetleg egy ilyen népszerű oldalon kommunikálsz. Szóval sztem van előnye. Nem is igazán a felületes kapcsolatok miatt, amik tényleg vannak bőven, hanem inkább amiatt, hogy könnyen lehet megbeszélni akár fontos dolgokat is:D
  • popey8
    Ezeket a grafikonokat a http://www.vbaddict.net oldalról szedted? Hogy kell azon ilyen normális függvényeket megjeleníteni? Én is próbálkoztam már vele, de nekem nem jelenít meg semmit. Olyan mintha nem lenne adat, amiből el tudná ezeket készíteni.
  • NH3CL
    Elől a "postaládán". A vezető nyíláson, ott sok minden átviszi.
  • agrarmacso
    Valaki írja már nekem le legyen szíves, hogy német 88 L71-el hol lőjem IS 3-4 kollégákat, hogy átüssem? Lehet csak engem szopat a játék, de érzésem szerint az orosz vasak pattogósabbak mint a többi, KT-m van és már simán lőttem át e75-öt T34, T32 tankokat, de az oroszok pattannak. IS3 oldala(totál derékszögben) IS4 segge is, sokszor az IS3-é is. Ja és az e50, az egy másik mumus nekem még:D

Úgyhogy kérném a tippeket a tapasztaltabb játékosoktól :D
  • NH3CL
    Már régen is kerestem ezt a stat oldalt, belinkelnéd, hogy hol lehet rá regelni?
  • EmR3
    meg még egy kép

http://noob.hu/2012/02/21/s701.JPG
  • EmR3
    Egy kép hogyan alakult az elmúlt pár napom
    Csak nem rég óta használom ezt az izét

http://noob.hu/2012/02/21/s70.JPG
  • virkir
    Az a leírás már nem igazán érvényes.
    Teljesen más a telepítés menete.
  • popey8
    Lammaer hozzád lenne egy kérdésem. Remélem fogsz tudni nekem segíteni. Éppen az asszony accját fejlesztgetem. Panzer IV-et akar és az NA-nál tartunk. Tehát scoutolós téma van. Mivel ez a játékstílus nem az erősségem (meg is látszik a saját accom effjén - túl kevés felderítés --> 1500 alatti eff) követem a FAQ-ban leírt felderítési tippeket "térképenként". Na most ezzel csak az a baj, h nekem még egyik tipp sem működött. Biztos velem van a baj, csak nem tom mit csinálok rosszul. Tudnál vmi tanácsot adni? Pl.: Campinovkán beálltam az E7 bokorcsoportba I. kezdőhelyről indulva és egyetlen egy felderítésem sem volt. Csak a 2 arty, de azok is azután, h berongyoltam az erdőbe. Ha kell, tudok replayt adni. Előre is kösz.
  • pointer4
    Ajjaj, majd rákészülök.
  • noname23
    Persze csakis te hol élsz a második VH-ban de ha már így van vereség után a vörösbrigádban dolgoztál a vasfüggöny alatt te kis komcsi
    Én Szerencsére még akkor nem éltem szóval én nem ismerem mi az hogy komcsi xD
  • EmR3
    Egy darabig én is hasonlóan álltam (BL9-el is), de tegnap pl 8-10 meccs kellett a duplázóhoz a négyessel.
    Miután feltettem az S70-et szopat a játék.
  • pointer4
    Az IS4, az S70-es nagy csővel még ennél is jobb lesz ???
    Néha kellett volna már a nagy motor, azt érzem hogy nem ártana, de a BL9-el is nagyon szépen játszható.
    Eddigi statom szerintem szépen alakul vele:
  • maniac78
    Köszönöm.
  • pointer4
    leírás
    link
  • Alien69
    Jaja, azzal még van esély sebzésre is, nem csak ping-pong megy.
  • popey8
    Asszem kipróbálom, mert nagyon idegesít ez a 76-os. A 105-öst HE-vel használjam, ugye?
  • stoppos
    Tévedtem, abban ült.
  • pointer4
    Akkor hazaáruló, mi a másik oldalon voltunk :D
  • maniac78
    Hol találom azt az addont, ami kiíratja a játékosok statjait?
  • lammaer
    Sztem nagyájból minden Tier6-osnál igy van ez, nem az E8 sajátja.

Amúgy az E8 annyiban jó/érdekes, hogy az extrém nagy függőleges kitéríthetőségú ágyú miatt tudsz dombon hulldown módban leselkedni meg lődözni. A ROF is kellően nagy hogy ezt a fajta harcmodort támogassa. Kinézel,jól megsorozod, és amikor elkezdenek feléd lövöldözni (a torony kicsi, esélyes hogy nem találják el egyből) lehúzódsz.

Szerettem én is, bár utóbb kiderült, pantherrel jobban tudok keresni. De az E8 azért benn van a garázsban.