418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Régen se volt átlőhetetlen. De elég gyakran még a tier 10-es lövegek se tudták átütni. Sokkal jobb védelemmel rendelkezett a karancsnoki kupola a 7.1 előtt, de azért nem volt átlőhetetlen. Most könnyen átütik.
  • megakoko
    Sajnos elő fordul én a tigrisnél tapasztaltam ezt a legtöbbször de szinte minden tankon elő fordul ez a jelenség.
  • Pongyi
    Én ugy emlékszem h 7.0-ban még simán arctámadózhattam mert csak pattogtak, bár én is forogtam mert mégiscsak ugy illik. De 25-30%-os állapotban is nyugodtan nekimehettem T8-aknak arctámadva mert tuti én győztem. Erre 7.1 után letámadtam egy IS3-at, és egyszercsak BUMM -400Hp.. Hirtelen at se tutam mi van. Pár másodperc után megint -400, én meg nem tudtam elképzelni h hol sebez. Aztán ahogy kiderült h mit tett a WG! Onnantól már tudtam h nem fogom megtartani a T32-őt pedig még camót is vettem rá. Végülis a lényeg h T34 megvan véve, s a garázsban bebábozódva várja h prémpillangóként ujjészülessen:)
  • davidbog
    Én meg voltam elégedve a 120 mm SA 46-al. Nálam nem volt probléma a lövedékek lepattanásával, páncél át nem ütéssel. Jobban tetszett mint a 100 mm SA 47. Kevésbé volt költséges, illetve a Maus, IS-7 páncélzata szemből se okoz nagy problémát.

De már majdnem eladtam én is. Összességében többet vártam az AMX-50-120-tól. A 100-ashoz képest jelentős visszalépés van a fordulékonyságban. Páncélzata ugyanúgy nincs, szemből körülbelül tier 6-osok ellen nyújt védelmet. Szép lassan majd kifejlesztem az AMX-50B-t, de biztos nem fogom megvenni.

Az AMX-50-100 egész jó volt, csak éppen medium harckocsiként kellett alkalmazni...
    A francia heavy ágon eddig az ARL-44 tetszett a legjobban. Az AMX M4 se volt elviselhetetlenül rossz, de amíg nem javítanak rajta valamennyit (például löveg kitéríthetőség vagy +HP) nem veszem vissza.
    A revolvertár nem nagyon jött be. Inkább maradok a normál töltésű lövegeknél. Ezek a kartonpapír francia nehéz harckocsik nem nekem valók. Úgyhogy várom az M103-at és a T110-et.
  • ladista
    Néha nem értelek, de komolyan :)
  • hawken
    Annyi mindent elmagyaráztatok a játékkal kapcsolatban (amit mindenkinek köszönök), erre is adjatok valamit, mert én nem vágom a megoldást:
    "bújok" a bokorban a JagdPantherral, szemből dönget egy PZ38na. Az oké hogy rálövök, és a lövés elnyelődik, de mikor visszalő akkor kilövi a motort szemből? Há'hogy?
  • bgabor
    Nyilván az első esetében voltak azok. Tudtam volna értékelni, ha a két kilőtt panther+T-25 ös meccsen fogok ki jóképességű arcokat, lett volna vagy 6000 XP az ötszörözés révén. Főleg mivelhogy stock tankal ritkán vannak szép körei az embernek.
  • Musztafakebab
    Hát nem tudom a T44 mennyi a javítása de nekem a PantherII max költsége 16784 volt ami csak a javítás. Természetesen mindenki átüt még egy slugger is simán átüt szemből. Hát a lövegre shemmi panasz nincs de sajnos jó csapatok vannak mostanában. Ma csak olyan 5-jére sikerült a napi első win.
  • Pongyi
    Elne add!!! Istenkirály a 13-90!! 218 csatával 1700 az eff ratingem vele, szal iszonyat jó köröket lehet vele menni. Föleg azóta jó menni vele amióta megtanultam scoutolni, hála az SG fórum segítőkész tagjainak. És a feltöltött ismétléseknek:) Szal megéri érte küzdeni a 13.75-el.
  • sad1976
    de tudlak sajnálni
  • lammaer
    Biztos hogy csak 7.1 óta sebezhető a kupolán? Emlékeim szerint mindig is az volt, én legalábbis arctámadózva 7.0-ban mindig forgattam a tornyot hogy el ne lőjék a kupolát...
  • Pongyi
    Ezért adtam el a T32-őt. Ahogy lőhetővé tették a parancsnoki kupolát onnantól egy kalap kakit ért sztem.. Előtte nekimentem T9-eknek is arctámadózva, T8-ról nem is szólva. De 7.1-óta... A 105-ös amugy is kaki volt de ezt feledtette az arctámadózás, de így h azt elqrták már csak a hibáit láttam. Az utolsó csepp az volt eladás előtt h fullszázas legénységgel alap KV3 tornyáról 100 méterről az oldaláról(!) kétszer pattantam. Na elegem is lett belőle. Eladtam és visszavettem az IS3-at.
  • Gunslinger
    Hihetetlen mekkora szutyok a 120-as ágyú az 50-120-on. Teszt szerverről kellemesebb emlékeim voltak róla, vagy eladom ezt a szarkupac tankot vagy inkább visszarakom a 100-as ágyút ami 6 lövetű. Hihetetlen basszus, hogy a 4 lövetű 120-as két napja gyakorlatilag minden esetben 2 lövetűként működik, mert bármire bármilyen szögből lőve kettő tuti lepattan, erre hajlamos volt a 6 lövetű is, de ott legalább be bírtam még verni 1200 sebzést a két ding után.
  • lammaer
    haa t44-el nem voltál minuszos, P2vel sem leszel. Ne várj óriási bevételt, kb ugyanazt tudja érzésem szerint (mindkettőt most tolom).
  • popey8
    Az hogy lehet? A P2 még előttem van (pénz és slot hiány), de a T-44 nekem még eddig 1x v 2x volt mínuszos, akkor is csak 2-3e. Elméletileg a P2-n jóval jobb a löveg (L/71), mint a T-44-en (LB-1).
  • EmR3
    sry, noname-nek akartam
  • EmR3
    A 3.-ik van 77%-on
  • bardocz
    Megnéztem az adatlapját, legtöbb kill 4, az is T3 artyval, és KV-5-el 300 az átlagsebzése... Notacleverman.
  • Sippie
    lol :D jófej a gyerek :D:D
  • megakoko
    Jogosan érezted
  • bardocz

Egyedül mentem át IS-3-mal, és 5+ tankkal szemeztem, megfordultam, hogy miért nem jön senki át, erre látom, hogy az okos KV-5-ös leblokkolta az egész hidat. Majd ezt büszkén be is jelentette, hogy az az oldal így le van védve. Aztán végül egyedül meglett az 5 kill, meg 100% zászlófoglalás, de azért kicsit úgyéreztem, hogy kapdbefaszom.
  • Musztafakebab
    Hát farmolj sokat mert a PantherII viszi a pénzt rendesen!
  • lammaer
    Platoon, végy magad mellé két pró gyíkot.
  • ladista
    a másodiknál nyert a csapat, akkor miért középszerű gyíkok? :)
  • Pongyi
    Nagyon klassz kör volt gratula:) KV-nak mekkora mákjai voltak!! A végén még sebezni is tudott... Ha nem vagy óvatos és mondjuk ugy játszol mint én szoktam, (durr bele a lecsóba bemegyek 3 tank közé is) még ki is nyírt volna. Ügyi voltál. Nem idegesítő h ha egy kis domb mögül akarsz lőni, az egész tankkal kikell menni szinte? Amcsi tankok után ezt a legnehezebb megszokni. Nekem..
  • Toweliee
    Cs3, én úgy tudom összeadódnak
  • Toweliee
    Újraindítottam a játékot, a netet és végül a gépet. Annyi változás történt, hogy mostmár lag is van. Van valami ötletetek? Rendkívül idegesítő, hogy így megy el az 5x xp. Az elöbb a T-25-el csináltam 1905 xp-t, az IS-3-al meg 1642 xp-t.
  • Cs3
    Egy kérdés. A legénység másodlagos skilljét, hogy kell érteni? Mármint összeadódnak, vagy nem. Pl ha ketten vannak repairosok azok gyorsabban javítanak, mintha csak egy lenne?

Jó volt ez a mai 5x-ös szorzó. Én is úgy jártam, mint bgabor. Hát persze, hogy lehető legeslegjobban rosszul sikerült csatám lett az első győzelem...
  • bgabor
    Na mára elég volt ebből a játékból.
    KV-13-al mennék ötszörözésre, de mivel még nincs meg a nagy torony, a 104 átütésű csodalöveggel vagyok kénytelen menni...tier7ben.

Első csata, jó helyre helyezkedek a sivatagos völgyben, kis segítséggel a domboldalról lezúzúzok előbb egy panthert és T-25öt, majd mégegy panthert. Aztán a totálisan inkompetens másik 14 gyökér miatt elveszítjük a meccset, talán ha háromnak volt killje rajtam kívül.

Következő kör, Ruinberg, eltalálják a láncomat, következő lövés egy Ferdinandból másvilágra küld. Győzelem, 5X szorző, 1500 XP.

Komolyan, annyira utálom a csapatjátékokat, ahol nem kizárólag rajtam múlik hogy nyerek e vagy sem. Utálom, hogy a sok középszerű gyíkkal kell együtt játszanom, akik képesek elcseszni a legnagyszerűbb meccseimet is.

Basszus de hiányzik a Company of Heroes Online.
  • Styx36
    Még 1 jó kör napi ötszörözésre, de most Lorrainel:
    % killért is csak ennyit ad : Jármű: Lorraine 40 t
    Szerzett tapasztalat: 7 770 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
  • I.C.ram
    Első köröm az újra megvett IS-3mal :)

Victory!
    Battle: Cliff 2012. február 22. 20:27:34
    Vehicle: IS-3
    Experience received: 7 310 (x5 for the first victory each day)
    Credits received: 43 413
    Battle Achievements: Steel Wall, Sharpshooter, Confederate
  • pointer4
    Nekem nincs, itt láttam fél éve olyan fotót.
    Nekem csak 79%-os harmadik skilles van a type59-ben, és 45-48% os meg az E50-E100 ban.
    Ha lenne Löwém akkor tuti már lenne 3. 100% os az E100 ban :D Meg ha érne bármit is a tűzoltás skill.
  • magyargyerek
    Hála az égnek eladtam a Pantheremet. Személyzet 100% persze azok a barakban várják az új járgányt. A végére egész jó kis csatát nyomtam vele szedegettem a népet 135-vel.Van másfél milla kredit az sajnos kevéske a P2-höz. Farmolnom kell hozzá, elő a jó öreg KV-val. Lecsupaszítottam úgy adtam el, rádió, L/100,venti, töltésgyorsító, levéve, raktárba helyezve.
  • Styx36
    Azért az ötszöröző ott van IS-4 el: Szerzett tapasztalat: 9 545 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 22. 20:10:03
    Jármű: AMX 12t
    Szerzett tapasztalat: 720
    Szerzett kredit: 19 600

Nem rossz kis jószág ez a kagylózabáló
  • noname23
    Képet róla xD
  • pointer4
    Van :D
  • noname23
    +Egyáltalán most van valaki olyan aki annyi csatát játszott már hogy mind három skill-je megvan 100%on?
  • Ry0K3N
    Az összeset hozzálehet de mindig a duplája kell majd a következő skillnek. Így ha elég "sokat" játszol összejöhet :D
  • Desmodromic
    Majdnem mindennel mentem ötszörözőt, de a mai MM annyira szeret, hogy kb. ez volt a második legjobb, pedig volt benne high tier rendesen.

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. február 22. 20:00:05
    Jármű: T-127
    Szerzett tapasztalat: 5 945 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 17 146