418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #104443 Remek. KT-ról meg annyit, hogy a 88 L71 átviszi a homlok páncélt- felsőt - miden féle géppityu nyílást nem számítva. Ha én ülök benne legalább is. :) -
EmR3 #104442 A felsőt az előző patch-ig is csak a kémlelőnél lehetett átlőni, meg esetleg a géppuskánál épp úgy ahogy a KT-t.
Az utolsó patch óta viszont ott sem mindig. -
SovereignXY #104441 Nem az alsót. A felsőt. Alsót átviszi. már amikor. kicsit szögbe van már azt is bassza pedig az elviekben - fórumon olvastam - 130mm only. -
Ry0K3N #104440 Az alsò lemezt? -
SovereignXY #104439 Reggelt emberek!
Kérdés. Az E-75 front armorját mekkora gun viszi már át? vagy mennyi annak az effektív vastagsága? Kiszámolnám de fingom nincs mekkora a dőlés szöge.
Francia 232es ált bassza átvinni. Ezért kérdem hogy mi a tököm kell ehhez a szörnyhöz? -
EmR3 #104438 Az eredeti rating mod nálam ma már nem működött.
Remélem csak átmeneti a dolog. -
bgabor #104437 Na, ma megpróbáltam hajnalban ötszörözni a Tigerrel. Három meccset tudtam lejátszani a server restart előtt (nem is tudtam, hogy mostmár 6:00-kor van), mindháromban top tank voltam, és mindháromban az első három percben elvérzett a dilettáns csapatom több mint fele. Perdig direkt kértem őket hogy ne rusholjanak, használják a fejüket.
Semmi haszna. A legutolsón 13 csávónak nem volt killje vagy bármilyen eredménye. Persze aztán én már csinálhattam bármit egymagamban. Három vereség lett, ötszörözés nem lett belőle.
Ennyit arról hogy nem szándékosan sorsol össze a gép winner és looser csapatot. Kár hogy nem tudom hogy kell ezt az efficiency modot használni, rögtön kibújna a szüg a zsákból. -
Az is-3-nak egyik előnye, de ugyanakkor hátránya is a lapossága. Ha közel van egy kőkerítés esélytelen átlőni fölötte, így sokszor egy ezres arra megy el hogy azt lebontsam. Ha egy dombon van az ellen és rá akarsz menni akkor bizony be kell vállalnod egy találatot, mert az ágyút nem lehet úgy leereszteni mint az usákoknál, ráadásul szemből a legsebezhetőbb részt tolod az enemy felé. Domb tetejéről szintén nem lehet lefelé lövöldözni, de itt a sebességét szoktam kihasználni. Olyan gyorsan indulok le ahogy csak tudok és már az ellen mellett/mögött is vagyok :) Remélem délután vagy este tudok majd lenni. Tolhatnánk pár kört. 2-3 IS-3 tímszpikkel nagyon veszélyes
-
Hát, ne arra menj, amerre a nagyobb ellenfelek vannak.
-
badnewz #104434 a heavy nekem sem tetszik, support-sniper tank akkor meg már inkább batmobil ami viszont túl jóra is sikeredett:) -
lammaer #104433 De a lényeg az: nehogymár egy revolvertáras ágyú rosszabb legyen mint egy lassú. -
lammaer #104432 Az ágyúról beszéltünk, nem a páncélról. Abban egyetértettünk hogy a páncél hiánya gáz, de azt írja a revolver ágyúval rosszabbul tudja tartani magát az ellenféllel szemben mint a nem revolverrel.
Mert itt a példa: támadnak rád mondjuk 3-an, kibeleznek mielőtt bármelyiket is magaddal vihetnéd. Egy betárazott revolverrel minimum az egyik jön veled :)
Egyébként pedig de, ez tényleg a vadnyugat... ráugrasz valakire, 3at lősz úgy bele, hogy még csak éppen rádfordította a tornyát.
Nemtudom tolod e ilyen tankkal, tökéletesen más élmény.
-
LoL vagy most mit kötekedsz vele már megint félreérted ő azt írja ha nincs páncélod bármi szitává lő most te így mit érsz túlerővel szemben hiába lősz hatot ha hatot vissza is kapsz pár másodperc alatt úgy hogy lehet ki se tudtad lőni a revolver tárad ez nem a vadnyugati western film ahol a jó fiú villám kezével lelődözi az összes gonoszt
-
lammaer #104430 Nem teljesen értem a logikádat. Tehát azt állítod, számbeli fölénnyel szemben jobban tudod tartani a pozíciót egy olyan ágyúval, ami 1 perc alatt oszt le annyi sebzést mint egy olyannal ami 10-12 sec alatt teszi meg ugyanezt? -
davidbog #104429 A revolvertár se tetszik különösebben. Lekorlátozza a lehetőségeket, főleg a 120 mm-es négyes kapacitása. Eleve nem nagyon lehet poziciót megtartani számbeli fölényt élvező ellenféllel szemben. Vagy feladom a poziciót vagy lerohannak. Ha elakadunk támadásnál mert több a védő, vagy a mellettem lévők leállnak az előre nyomulással, akkor helyben topogás van vagy indulhatok vissza, hogy másik útvonalon támadjak. Mert támogatás nélkül nemhogy áttörni nem tudok, néha még magamat se tudom megvédeni. Aztán sok olyan eset van, hogy azért lövik ki a mellettem lévő csapattársat, mert nem tudom fedezni a tárazás miatt. -
nem akarom veszni hagyni az 5x szorzókat :) -
lammaer #104427 KOCKAAAA :) -
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. február 23. 1:06:42
Vehicle: IS-3
Experience received: 9 090 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 44 623
:) -
Renegade #104425 kognitív disszonancia jeje, persze lehet, hogy goldammos :-) -
lammaer #104424 Nem hihető. Meghekkelte a WG adatbázist, és átírta a paramétereit. Most komolyan, mit akartál kérdezni? :) -
Ezek az idióta ruszkik elmennek most már a sunyiba tényleg! 

Amúgy csak engem szopat a játék azzal hogy ha a szaros T-28-assl vagyok mert vinném a ruszki ágat is, akkor folyamatosan berak az IS-ekkel meg hasonló kaliberű vasakkal szemben, és ha mákom van akkor az antennájáról le tudom lőni a festéket!! Érdekes hogy 10-ből 8-szor én vagyok a lista legalján! Olyan az átlagom vele mintha lőszer nélkül játszanék kábé!
-
Ja és ráadásként egyetlen T10 még talán T9 heavy sincs, egyetlen T9 TD, meg 2 T9 medium, szóval leginkább médiummal élt túl ennyi csatát. -
súlyos kockával van dolgod :P
ehehehehe :P -
Mennyire hihető az 1900 as Eff, 64,7 % os winrate, 60% os csata túlélés és 66% os pontosság ? 6300 csatánál, mert nekem kicsit durvának tűnik. ÉS majd 12k kill a 6300 csatához. -
lammaer #104419 Akkor a páncél hiánya zavar, nem effektive a revolvertáras ágyúkkal nem vagy haverságban :) -
Krigare90 #104418 értem. köszi a választ -
bgabor #104417 Csak magát a launcher progit frissítette, nem a játékot. Ezért indította újra a launchert. -
Krigare90 #104416 hali. volt valami frissítés vagy hasonló mert amikor ma elindítottam a launchert akkor töltött le valamit a verziószám viszont nem változott. vagy ezt csak nálam csinálta? tegnap este még játszottam vele szóval ma délelőtt babrálhattak valamit. -
davidbog #104415 Meglehet. Ha közepes és könnyű harckocsikkal játszanék biztos jobbán tudnám értékelni. Szerintem nehéz harckocsiknál nem ad akkora előnyt, mint amekkora hátrány a páncélzat hiánya. -
Renegade #104414 KV3 -
SU100 szerintem sokkal szerethetőbb. Főleg a 122 mm-sel. -
Renegade #104412 na, három nap pihi után re (kicsit sok volt a csíter/mindenről pattanok/engem mindenki átlő) -
Tudom, hülye kérdés, de ez van. 
KV3 VAGY SU100? Tudom, nem egy kategória, de egyre van pénzem.
-
Imádom ezt az IS-3at a BL9-cel... :D
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 22. 23:13:56
Vehicle: IS-3
Experience received: 2 065
Credits received: 52 005
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper
8 kill :) -
xD -
ladista #104408 No ez most nem jött át. -
Legitimista(Artista) ez az új? burkolt neved ladista(szadista) -
lammaer #104406 "A revolvertár nem nagyon jött be"
Uramisten... ennyire különbözőek vagyunk?
Az egyetlen dolog amiért egyáltalán érdemes a francia tankokkal foglalkozni :) -
lammaer #104405 Jajjmá, az arctámadás csak last resort technika. Hulldownban kell matatni vele :) -
lammaer #104404 Elöl van a váltómű, amit a rendszer motorként kezel.