banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Na, ma megpróbáltam hajnalban ötszörözni a Tigerrel. Három meccset tudtam lejátszani a server restart előtt (nem is tudtam, hogy mostmár 6:00-kor van), mindháromban top tank voltam, és mindháromban az első három percben elvérzett a dilettáns csapatom több mint fele. Perdig direkt kértem őket hogy ne rusholjanak, használják a fejüket.
    Semmi haszna. A legutolsón 13 csávónak nem volt killje vagy bármilyen eredménye. Persze aztán én már csinálhattam bármit egymagamban. Három vereség lett, ötszörözés nem lett belőle.

Ennyit arról hogy nem szándékosan sorsol össze a gép winner és looser csapatot. Kár hogy nem tudom hogy kell ezt az efficiency modot használni, rögtön kibújna a szüg a zsákból.