418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
már csak azért is érdemes rámenni, mert az IS4-ből hamarosan tier10 lesz, és helyére lép másik tank, így kapásból lesz egy Tier10, és egy plusz T9 tankod, vagyis ajándék +slot. Ismerve ivánék sebességét, bőven lesz még időd rá. -
Toweliee #104642 A 97 vereségem mellett a kőkemény 65 győzelmemből kb 40-et azóta szereztem mióta megvan ez a löveg (máséfél hete). Mostmár néha nem csak epizódszerep jut nekem. Rájöttem, hogy nem kell mindig megvárni míg beszűkül a célkereszt, lehet durrantani is. Néha betalál. Kezdem becsülni ezt a jószágot. Már minden megvan rá. Érdemes rámennem az Is-4-re? Kb 2 hónap alatt lenne meg ha nem veszek prémium fiókot. Mennyire más azzal menni? Az is ilyen lepattanós? -
Toweliee #104641 32-re emlékszem -
lehet, csak kicsit megijedtem mert a barátnőm nem rég tette rá a T29-re a tornyot, nehogy már visszategyék a sebzést rá :D -
Toweliee #104639 Igen arra, azt hívom fülnek :) -
brasco84 #104638 :D gondolom a turret oldalsó/hátsó részére gondolt -
Még ha a T29-re is gondolt, annak se sebződik már semmit a füle. -
T32 fülét? -
Toweliee #104635 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 23. 21:53:15
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 799
Szerzett kredit: 22 031
Ez most történt nemrég. Tudom, hogy láma teljesítmény, de hatalmas játékélményt adott. Főleg amikor eltaláltam a T-32 tank fülét és lement 43%-ról 9 %-ra a HP-ja. Marha jó ez a 122mm BL9 cső. Egy Ferdit védtem. -
Pedig az milyen jó mikor az énpicipónim telibetalál
-
Attiska #104633 Vajon a pink pónisat ki a faszom választja? -
Na gondoltam egy duplára beugrok ma, hát első csatán tigrissel 2 lepattanó a KV-ról, egyik telibe a torony felső részéről, és egy nulla sebzéses critical. Ühüm, elég is vót :D -
virkir #104631 Már nem kell a caspl+ö megcsinálták fixre meg tetszés szerint színezettre. -
Pongyi #104630 Ez nekem teljesen uj infó! Köszi a tippet. -
Ez a 105-ös valami csoda,hogy mikre képes.Például erre:
Vereség
Csata: Fjords 2012. február 23. 20:44:35
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 738
Szerzett kredit: 23 857
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész, Védő
Egyedül maradtam egy 16%-on lévő kv ellen,elkapta a lövés,de persze,hogy 0 damage,így nem lett meg a 10 kill :) -
Oddball29 #104628 Victory!
Battle: Steppes 2012. február 23. 20:35:05
Vehicle: T-28
Experience received: 794
Credits received: 12 168
Battle Achievements: Oskin's Medal -
Már jelentkeztem én is,ezt akartam csak kérdezni,remélem jön időben :) -
Ez ilyen nagy szám akkor megosztom én is lehet kitüntetések nem voltak de ilyen köreim általánosak majd ha lesz egy 1200es megint akkor villogok én is.
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 23. 20:26:32
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 861
Credits received: 26 674 -
Ja, jelentkeztem.
A kérdésekre már nem emlékszem, gyere fel a WoT chatre és akkor ott elmondom. -
Nazarov77 #104624 Amúgy sign uppoltál? Mert ha igen mondd már meg a kérdésekre a választ, tankmániás vagyok nem repülő mániás, nincs kedvem googlezni :D -
Szakesz #104623 Pusztán arról van szó, hogy tartják magukat a WoT-os hagyományokhoz. (Patch 3 hetes csúszással, kiadás fél éves csúszással érkezik.) -
Nazarov77 #104622 De azért látom már ráfanoltál, a kis képedből ítélve :D -
jocyd #104621 na megvan a KV utod :-)
Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2012. február 23. 19:11:10
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 901
Credits received: 27 268
Battle Achievements: Reaper, Top Gun, Master Gunner, Sniper
8 kill
90 mm-es ágyu nagyon komoly tud lenni -
Szakesz #104620 Használod a szerveroldali célkeresztet? (Caps lock + Ö)
Érdemes, mert ingame sokszor látod teljesen beszűkülve a célkeresztet, míg a valóságban semmi sem történt vele. -
Most lehet ugyan jelentkezni az alfa tesztre nyíltan, de azt írják hogy ne várjunk gyors választ...március elején meg már a zárt béta tesztnek kéne indulnia, szóval nem tudom hogy lesz ez... -
EmR3 #104618 Elgépeltem
Szóval jelentkezni kell -
EmR3 #104617 Ha jól rémlik már folyamatban van a tesztelők felvétele, csak jelenteni kell.
De ez mondjuk nem kis csúszás a feb 27-re tervezett open bétához képest.
http://eu.worldofwarplanes.com/
© Lord Baal
Nekem pár perce még működött. -
Toweliee #104616 Hajlok rá, hogy kikapcsolva maradjon, de még szoknom kell.
Karácsony óta van Type-om, akkor nagyon sokszor robbant be, néhány hétig. Azóta viszont egyszer se (nálam). Minden modult szétlőnek, de robbanni nem robbantam. Az IS-3-as is csak az elején robbant, mostanában nem. -
Lord Baal #104615 Valaki tudja, mi történt az efficiency mod- dal? Miért nem működik? -
Van valami tipp arra,hogy mikor jön a world of warplanes alpha test? -
A javítás után is pukkan sokszor, ahogy a T-54 meg Type is . -
Oddball29 #104612 Na ezek buktam egy Boeltert. Szu-122-vel mentem Steppes-en, amikor két megmaradt ellenfélnél, 5 killnél beragadt a billentyűzetem, gyors ki-be dugdosás nem segített, csak reset. -
@virkir kösz srácok! -
Destydeme #104610 Köszönöm,mert anno úgy kezdtem vele 17/3(amire emlékszem csata/győztes csata)és kb 6.-ra adta be az 1.dupla xp-t.
Akkor majdnem sírtam,mert nekem a td és a francia a fekvő ág,mégsem ment.Már-már feladtam,akkor írtam ide..Jól tettem.Tanácsodra,elmentem az ágyúig,azóta a kedvencem lett.
Tanácsodra,mert úgy gondoltam,h felesleges a 14.4k az ágyúra,inkább gyorsan átlépem 25.8k-val(ugye majdnem 50%).Tanácsodra viszont nem átléptem,hanem megvettem a nagy ágyút.Jól döntöttem,h hallgattam rád.Hihetetlen lett.
Másnak tanács,Miért?Mert tier 5:Mindenki ugrik rám,amikor meg osztom a 300dmg szeretetem,csak pislognak.(su-100 és su-152 jött lemmingként és leöltem őket)
Szal thx,adtam neki időt/esélyt.Azóta pedig pazar.Tier8 sem gond,simán sebzem őket,mindössze bújni kell(45mm armor in front).
Emlékszel,h linkeltél 1 morál növelő repley-t?Megnéztem és rá pár napra beadta.ua csináltam,mint te(ha emlékszel)( a pálya neve nem ugrik be).Délen kezdtünk és ua a bokorba elbújtam..Csak figyeltem,h jöttek a pofonért..ugyanott és ugyanúgy.(ott sem volt repley és bántam,mert hidd el a te másolt mérkőzés volt(majdnem).8killig mentem..Már eszembe jutott a te csatád..sajna a végén pz4 és vk3601h volt az ellen(neked anno sturmpanzer2,ha emlékszel és nyertetek,nyertél),a pz4-et leöltem,de a vk emiatt meglátott(hiba volt,ma már várnék 10sec-et)és nem volt rá lehetőségem,h végezzek vele.De majdnem összejött a te csatád másolata:)Talán figyelmetlen voltam. -
Pongyi #104609 Ez nem off. Innenletudod tölteni a WoT tweakert. Azzal kikapcsolgathatod. -
fodus #104608 Löwével is gyakorlatilag 10-ből 7* ammo rack-os lesz. Monsjuk fel még nem robbant. -
lammaer #104607 Régen klasszikus volt a T-44 és az ammorack. Csak tornyon kellett lőni oldalról vagy hátulról, minimum volt hogy elszállt a rackja, de az se volt ritka hogy felrobbant.
bétában ezért kötelező volt a WET rack (hogy legalább ne robbanj fel).
Most megint T44-el (is) tolom, most is van wetrack (ugye annó a tapasztalatok miatt) de elég ritka hogy az ammo rackkal lesz valami. Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha lett volna vmelyik régebbi patchban hogy kicsit turbóztak a rackján.
Mostanában a typeok robbannak hamar, minden este van 1 vagy 2 type ami így hal meg tőlem. Persze az is lehet hogy statisztikailag nem robban gyakrabban, csak annyian vannak hogy többet lövök rájuk mint más típusra. :) -
Lator3 #104606 Bocs az offért. De valaki megmutatná,miként kell beállitani, hogy ne látszódjon tüzelés után , a füst és a láng. -
Pongyi #104605 Te jó ég kezdem megútálni az IS3-at. Nem hiszem el h mikről pattan le, és olyan ghostshell-eket produkál h a hajam égnek áll tőle! Videm is van....Azt hittem szétb@sz az ideg. 10 méterről nem találja el a KV13-at de ugy h még a célzókörből is kilóg a tank olyan közel van. -
Thoryne #104604 Én meg ha német tankot látok, erre hajtok... És elég sokat látok. De egyszer se jött össze... Pedig nálam nem sokan akarhatnak látni végre egy ammorack robbanást...:D