A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #104610 Köszönöm,mert anno úgy kezdtem vele 17/3(amire emlékszem csata/győztes csata)és kb 6.-ra adta be az 1.dupla xp-t.
Akkor majdnem sírtam,mert nekem a td és a francia a fekvő ág,mégsem ment.Már-már feladtam,akkor írtam ide..Jól tettem.Tanácsodra,elmentem az ágyúig,azóta a kedvencem lett.
Tanácsodra,mert úgy gondoltam,h felesleges a 14.4k az ágyúra,inkább gyorsan átlépem 25.8k-val(ugye majdnem 50%).Tanácsodra viszont nem átléptem,hanem megvettem a nagy ágyút.Jól döntöttem,h hallgattam rád.Hihetetlen lett.
Másnak tanács,Miért?Mert tier 5:Mindenki ugrik rám,amikor meg osztom a 300dmg szeretetem,csak pislognak.(su-100 és su-152 jött lemmingként és leöltem őket)
Szal thx,adtam neki időt/esélyt.Azóta pedig pazar.Tier8 sem gond,simán sebzem őket,mindössze bújni kell(45mm armor in front).
Emlékszel,h linkeltél 1 morál növelő repley-t?Megnéztem és rá pár napra beadta.ua csináltam,mint te(ha emlékszel)( a pálya neve nem ugrik be).Délen kezdtünk és ua a bokorba elbújtam..Csak figyeltem,h jöttek a pofonért..ugyanott és ugyanúgy.(ott sem volt repley és bántam,mert hidd el a te másolt mérkőzés volt(majdnem).8killig mentem..Már eszembe jutott a te csatád..sajna a végén pz4 és vk3601h volt az ellen(neked anno sturmpanzer2,ha emlékszel és nyertetek,nyertél),a pz4-et leöltem,de a vk emiatt meglátott(hiba volt,ma már várnék 10sec-et)és nem volt rá lehetőségem,h végezzek vele.De majdnem összejött a te csatád másolata:)Talán figyelmetlen voltam.