418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
badnewz #104683 t8 tankkal még eltarthatod magad, t9 -nél is a jobb tankokkal egál körül lehet mozogni kis +- al attól függ milyen köröket fogsz ki. persze azt rebesgetik ha német ágon indultál tiger-tiger2 szopóág ilyen szempontból:) -
szerintem csak az xp-t duplázza sajna..
amúgy azt hogy ne legyünk mínuszban, nagyban befolyásolja mekkorát sebez egy ágyú és hogy mennyit bírunk ki, sok nagy sebzés sok credit.
(lehet hogy a nagyobb tankoknál több a javítás, viszont többször lepattan vagy át sem megy) -
badnewz #104681 szerintem legenda, t32-vel a lossok egál körül mozogtak esetleg kis +- attól függ, h sült, míg a győzelmekkel + 10-15k is leesett átlagban -
lammaer #104680 Apropó: mostanában hallok olyat, hogy a vereség/győzelem csak az XPt befolyásolja (a 1.5x szorzó csak arra vonatkozik) a creditet nem, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Tud erről vki valamit, esetleg valami írott referencia - vagy ez is csak urbán legend mint a hogy a "prémiumos mindig győz" ? -
lammaer #104679 "Jobbára a zsinórban következő harmadik vereség után megyek mással "
Én egyszerre kb 7 tankot tolok, szinte sohasem megyek zsinórban 1 tankkal, mégis simán van olyan, hogy zsinórban van 10 vereség.
Szóval a vereségszéria - legalábbis nálam - teljesen független a tanktól, nekem nincs olyan hogy egy tankhoz lenne kötve.
Én amúgy az vagyok, aki ha éppen 10es vereségszériája van, akkor is csak hümmög egyet azt tolja a következőt. Legtöbbször a vereség is bőven hoz annyi creditet hogy ne legyen mínuszos a cucc és az XP is csordogál - mivel ez egyéni teljesítménytől függ (persze az 1.5x szorzó az nem). -
Renegade #104678 az se rossz
olyan is van aki az objektre esküszik, szóval a lényeg, t8-9 környékén sem áll meg az élet prém nélkül, max lassul egy kicsit :-) -
virkir #104677 Ez érdekes mert nálam pl se a KT se az IS-3 nem volt önfenntartó viszont az E-75-öt simán üzemeltetem prémium nélkül.
-
EmR3 #104676 Akkor meg mi a probléma? :)
Nem túl rég virkir említette a megoldást.
1, meg kell tanulni játszani
2, kell venni farmoló vagy prémium tankot
3, prémium előfizetést kell venni
Az IS3 és az Object704-ig nekem egyik sem volt.
Mindössze annyi a titok ha rossz szériába szaladsz bele nem kell erőltetni a dolgot. Jobbára a zsinórban következő harmadik vereség után megyek mással vagy kilépek, és később kezdem újra. Sose értem azokat akik képesek 10-15 vereséget egy géppel egymásra halmozni. -
Renegade #104675 mégis mit vártál? többször le lett írva, hogy jó páran még egy IS3-at is eltartanak "saját magával". -
PetiPetiHUN #104674 T8-as fullos tankhoz nekem se de csak akkor ha fullos. Addig elég sokba kerül plussz a kifejlesztett dolgokat is meg kell venni de mikor már a IX-esért megyek már nem kér pénzt. A T34-el néztem átlagba fullosan 5-6k credit mínuszba voltam prém nélkül azért nem kell ehez 10 kör a KV-val. -
Zeller2 #104673 Sejtettem hogy a "baromi ügyes" playerek rákontráznak. :)
-
T8-as tankhoz egy kort nem kell mennnem, hogy jatszhassak vele. -
Zeller2 #104671 Marha nagy baromság hogy a farmolós tankkal 10-et kell menni hogy a nehezen megszerzett t8-t9-t10-es tankkal mehessél 1 kört.
Aránytalanul drága a lövedék hozzá és sokba kerül a sérülések javítása.
Az emeber belelöl 600.000 órát hogy legyen egy jó tankja és leszopatják a lóvéval.
Emellett sokadszor megemlíteném a véletleneket amikor már előre lehet tudni hogy a gyengébb tankot nem fogom tudni kilőni mert "véletlneül" 3-szor lepattan róla az a lövedék ami ha egyszer átütnék meg döglenen a picsába. Főleg wolverine-nél fordul elő. Nagyon "jó" játék,lasssan megérik a törlésre.
-
Tegnapi T34 csatáim katasztrofálisak voltak. 20+ csatából csak 5 győzelem. Remélem a mai nap kárpótol a tegnapi szenvedésért. -
Nazarov77 #104669 "Imádom" az ilyen vereséget...
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. február 24. 8:03:56
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 066
Szerzett kredit: 88 791
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Nehogy már véletlenül ezt 5xeljem meg -
Toweliee #104668 Akkor ezt érdemes használni?
-
kiskami #104667 Szerintem attól szerver oldali, hogy azt a célkereszt pozíciót mutatja, amit a szerver vissza is igazolt(?). Adott pillanatban a tank oda fog lőni (szerver oldalon dől el a találat), és nem oda, ahol a kliens mutatja a sajátját. -
Toweliee #104666 Van 5x.
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 24. 7:33:50
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 7 685 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 370
Csatában elért Achievement: Acélfal
Követtem OT3P harcmodorát, mentem előre. 16 bekapott találat, a végére 12 hp-m maradt. De megérte. Csata közben azt vettem észre, hogy nem forog a torony. Beállt egy helyre. Nézem, nem sérülés, nem lag. Véletlenül benyomtam a célkereszt rögzítést.. Mire rájöttem, az ellen megszabadított kb 300 hp-től. Még szerencse, hogy egy Panther volt. -
virkir #104665 Mondom, hogy késő volt :D
Bemásoltál mindent?
A gun_marker_blue.dds-t és az Avatar.pyc-et is?
Ha igen akkor annyi az egész, hogy egyszer el kell indítani a caps lock+ö-vel utána már megy magától újraindítás után is. -
aktualitását vesztette a kérdés, mindenki alszik, ezért nem nő ám a gdp! -
Van már ötszörözés, vagy csak egy óra múlva? -
Musztafakebab #104662 Szépen vált elitté a kis AMX.
-
mitől szerver oldali, ha a saját gépeden van és ott is választod ki?
ha meg tényleg létezik ilyen, akkor a rendes célkereszt miért nincs ráültetve? -
a szerver oldali célkeresztekre gondoltam:D az alap célkereszt megvan csak a többi nem akar menni :D -
Renegade #104659 na, egy újabb 10 killes meccs, de jól mutatna ez prémiummal :-)
-
Nekem ilyen van hát nem ötletesek a készítők mintha ők is így kombinálták volna ki 
-
virkir #104657 Felraktam amiket én használok van benne arcade, sniper, arty. Próbáld ki.
Érdekes módon nem stimmeltek a fájl méretek azzal amit én használok pedig ugyan így néz ki. -
T-50-2 nem épp farmolós tankocska. 9.000, és ha senkit nem lősz le, ami valószínű, akkor a győztes meccs is minuszos.
T-50hez képest eddig csalódás :( -
virkir #104655 Látom kissé késő van :)
Egyszerűen bemásoltam a .swf-eket aztán ment gond nélkül.
De a legtöbb mod-nál így van, kapsz pár .swf kiterjesztésű fájlt azokkal felülírod a \res\gui\flash\-ban lévőket és mennie kell egy game restart után. -
nem tudod másfajtákat hogy lehet beüzemelni?:D mert nekem nem megy:D -
Ma az Object egy új érdekes tulajdonságára jöttem rá.Ideális megszálló tank. :-D
Támadó felfogásban játszom és soha nem érdekelt a bázis foglalás(ez látszik is a statomon,9 megszálló 7000 csata alatt)de ezzel az objectel valahogy sokszor egyedül maradok miután törve zúzva átgyalogolok a pályán és a két hét alatt mióta megvan,már 5 megszállót szereztem vele. :-)
Szereteeeeem... :-)
-
Toweliee #104652 Hétvégén leárazás lesz, akkor megveszem őket. Jó éjt nektek. -
virkir #104651 Innen le tudod szedni. -
az IS4 új ágra kerül, új modulokat? Hát gondolom tier10-esre kompenzálják a motort, HP-t, ágyú már most is T10-es, egyéb nem hiszem hogy lesz. -
Töltésgyorsító és függőleges stabilizátor. -
Toweliee #104648 Milyen felszereléseket érdemes venni az IS-3-ra? Ventillátor van. -
virkir #104647
Én ezt használom mutat mindent a beépített kijelzéseket meg ki is veszi az se zavar bele.
-
Toweliee #104646 Köszi akkor kihúzom. Kap az Is-4 új (10-es szintű) modulokat? Mert a lánc, torony, motor 9-es. Mi lesz az IS-7-el? Azt kivonják a forgalomból? -
Király csak az a baj vele, hogy a töltési diagrammot nem mutatja a célkereszt körül. Ha meg beteszem az eredetit az meg ugye nem ott van ahol a célkereszt.
Vmi töltés kijelző kéne mellé. -
Pongyi #104644 Thx a linket.