418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MitsuMishi #104763 Nehogy eladd, felrakják T10-be -
Gerifinuccsi #104762 Sziasztok!
Szerintetek eladjam az IS-4et, hogy megtudjam venni az IS-7et? Vagy tartsam meg mind a kettőt?
-
Iflow #104761 Megoldva !
Köszi ! -
Mire gondolsz?
Leginkább oldalról szokták ellőni, egyszer volt, hogy szemből elvitték, és 1500hp elszállt. -
stoppos #104759 Látod erre nem is gondoltam. :) -
Akinek nincs semmi ami megnyitná, az ide feltöltve megnézheti. -
Mer biztos németesen mentél ki eléjük. -
Nekem többször lőtték el, mint a többi tankommal összesen. -
MitsuMishi #104755 Amióta ezzel a játékkal játszok, kihalt belőlem az emberek szeretete. Szimplán csak utálok már mindenkit. :D -
stoppos #104754 Kicsit kecske lett, de remélem érthető:
XP és píz
A játék nekem angolul van, szal lehet hogy köszönőviszonyban sincs némelyik fordítás a hivatalossal. Tier és hasonlókat nem fordítottam, szerintem az inkább zavaró, mint segítség. -
Az ilyen artys a buzi verzió :D Lehet azt normálisan is csinálni, meg várni kicsit, de fasz.
Én azon röhögtem jót, amikor két E100 harcolt egymás ellen, 300-300hp-val, és 2 másodpercen belül mindkettőt kiszedte a saját artyja :D Ha nem lőnek, akkor az az oldal nyer :D -
MitsuMishi #104752 Ugye nem csak velem fordul elő, hogy közelharcolok egy E-75-tel, és az okos artynk odalő, leláncol aztán szétszednek az E-100-zal közösen? És akkor én vagyok a szar, mert hogy szólt hogy oda fog lőni. Az ilyen mi a fasznak él? -
Nem sajnos
Azt nagyon faszán összehozták detto ugyan olyan ssl-ben volt elkészítve szóval ugyan az a kinézet volt mint mint a wot wiki csak magyarban.
-
virkir #104750 Passz.
Nem sokkal később írtam, hogy nem egyeznek a fájlok azzal amit én használok ezért felraktam egy pakkot ami megy nálam gond nélkül.
Szedd le azt vagy állítsd vissza az eredetit.
Elég a 2 strategic végződésűt vissza vagy lecserélni azok az arty-é. -
EmR3 #104749 erre gondolsz?
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691 -
Volt belinkelve régebben egy igényes magyar oldal ahol elég szépen elkezdték a wot wikit fordítani sajna azóta is bánom hogy nem mentettem le. Akkkor még nem gondoltam volna hogy így betudnak kavarni az újítássokkal szóval nekem is elkelne egy wot wiki fordítás mert jópár dolgot már én se értek pedig régen még nem volt gondom vele. -
---> -
Rosszul értelmezted mondat elején a "csak" szót. Nem a kizárólagosságot akartam vele kifejezni. Kicsit megtoldom:
- Csak sajnos az IS-3 hajlamos egymás után 2 ammorack találatot bekapni. -
messziről leveri a kt az is3-at, közelről meg ha rátolja az is3 magát a kt-re, akkor az is3 nyer. kb ennyi :) -
-
Toweliee #104743 Mostani köröm: Acélfal, Kiválólövész, Elitlövész, Mesterlövész. 22 lövésből 20 talált (IS-3). -
Nem csak az IS3 képes erre, sok tankomon "sikerült" már így duplázni. -
VanDaal #104741 Igen. -
Iflow #104740 Helló !
Lehet hogy elcsesztem valamit, de mióta felraktam artynál a felülnézetnél csak fekete kép van ! -
R3nton #104739 még1 kérdés, tier8as heavykre ugye már felmegy a vertikális stabilizátor!!?? -
yossarianHUN #104738 A CoD-ig stimmel de a United Offensive-vel sosem játszottam úgyhogy nem hinném:) -
Mentol #104737 Yossarian: szia, te vagy a CoD:UO multiplay-es Yossarian? -
hadtjuk #104736 Kösz. -
stoppos #104735 Értettem, lefordítom. :) -
hadtjuk #104734 Hát ez nem az én napom... Aki megérti, hogy mit akartam mondani, azt megkérem segítsen. -
hadtjuk #104733 Bocsánat. Szóval a Virkir által linkelt dologra gondoltam. Na akkor most már érthetően:
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani Bocsánat. Szóval a Virkir által linkelt dologra gondoltam. Na akkor most már érthetően:
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani ezt a részt, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövő szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne..., mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövő szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne... -
Toweliee #104732 Nálam néha igen :))
Idáig ritkán fordult elő nálam az, hogy mozgás nélkül kétszer is elsütöttem az ágyút. Igyekszem mindig fedezékbe rohanni. Olyankor meg nem zavaróan sok idő az IS-3 újratöltése. Legalábbis ha agyilag ráállok, hogy ez nem a T-25 vagy a Stug. -
Aha meg azok a tankok amiknek már egyszer kilőtték egy csatában. Tipikusan innen látszik a random generator. 1-szer eltalálják valamidet hiába javítod meg 10-ből 8-szor ismét el fogják találni akármit csinálsz is. -
hadtjuk #104730 Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani ezt a részt, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövő szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne... -
kiskami #104729 De hát nem egy percig tart egy csata! Kicsit hosszabb időintervallumban nézve már életmentő tud lenni pár plussz lövés. :) Nem is tudom, hogy milyen tankra nem raknék (ellenben az itt favorizált ventivel).
-
Toweliee #104728 Köszi. -
R3nton #104727 Össze kéne hozni egy sg-s gyakorlót:P szívesen bemennék megnézni egy t32vsKT csatát, vagy egy KT-IS-3 csatát. :D -
Nélam 10 csatából minimum háromszor ellövik. -
EmR3 #104725 Tiger 2, Kingtiger, Königtiger....stb -
Toweliee #104724 Melyik a KT?