418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    hmm.. es megtakaritottal ugyanannyit.
  • stoppos
    100-at, nem 50-et.
  • stoppos
    Pont azt számoltam, ha veszek 50-et mindenből, amit használni szoktam: Jav, poroltó, gyógycsomag, meg gázolaj akkor az ponty 700 000 credit.
  • lexlutor
    ..mivel az accountodon nem tartanak nyilvan penzt, csak aranyat, igy nincs lehetoseg penzutalasra.

tankot sem lehet atadni.

kizartnak tartanam h terveznek valaha is.

• Renegade
    ez nem is hülyeség, az ember vesz mindenből 500-at akkor egy darabig el lesz vele :-)
  • Bmsrt
    Nem,olyankor nálam teleportálni szokott.(999ping)
    Ezt újabban csinálja...
  • Source8
    Sziasztok!

Jelenleg van már pénz transfer (nem gold!) egyik accountról a másikra?
    Gondolom tankot továbbra sem lehet.
    Ha nincs, akkor tervezik-e a közeljövőben ezt a lehetőséget?
  • sad1976
    ez nálam is állandó hiba volt. 2-3 naponta bejött+ 1-2 üzenet után a billentyűzetemet ami magyar.angolként vagy német...nem tudom miként kezelte. pl: Z=Y Y=Z ?=> átvariált. de ez nem azért volt mert ligitech. Ps2 bilim volt. ezt a szarakodást megunva lecseréltem USB-s csatisra. azóta semmi gond. minden billel kapcsolatos hiba megszűnt.de ezek a "hibák" csak és kizárólag a WoT ban jelentkeztek.
  • megakoko

Mondjátok hogy ezt nem ki baszából csinálja a machmaker
  • darki81
    van van!

(vettem még 20 javítókészletet féláron) :)
    vegyetek ti is mert az mindég kell, creditből meg mindég is lesz hiány :D
  • I.C.ram
    Most már vannak 5x-s szorzók ugye? Mert a WoT honlapján mára ígérték, de a launcher meg se említi.
  • Zodiac
    Nekem volt ilyen, nem is egyszer.
    A hiba oka a logitech bill és a benne lévő merülő elem volt. :D
    Előtte mindig MS billem volt, az vagy ment vagy nem, de hogy ennél a logitechnél ha merül az elem úgy viselkedik mintha beragadna egy gomb ez valami katasztrofális tervezési hiba.
  • darki81
    vettem a boltban 20 darab javítókészletet, akinek van creditje most spájzoljon be :)
    (lehet veszek még..)
  • Murlo91
    nekem körbe-körbe szokott menni néha. gondolom ilyenkor szakad-akadozik a kapcsolat, mert van amikor újra is kell konektálnom. de én ezt a szar netemnek tudom be.
  • megakoko
    Ping-et nézd ilyenko mert val szeg fel megy 6-9 százra
  • hadtjuk
    Mivel te KV-val top voltál gyanítom, hogy a ti artytok Tier 3 vagy 2 volt. Ilyen arty azért nem lő KV-t mert csak a lőszert és időt pocsékol. Gyakorlatilag telitalált esetén sem sebez, maximum 10-20 Hp-t nagyritkán. És mint írtam ahhoz is telitalálat kéne, ami 2-5 % előfordulási eséllyel bír. B1-t már tudnak láncolni, de egyedül képtelenek kicsinálni.
  • Bmsrt
    Valakivel történik manapság olyan hogy a tankja teljesen irányíthatatlanná válik és csak megy előre?(rendszerint megpusztulni)
    Az előbb is Jp-vel megy megy megy (nem nyomom a gombot közbe meg persze lőnek rám,és kinyírnak)MÍÍÍÍ A....????
  • popey8
    Hogy basszák meg az anyjukat ezek a mocskos ruszkik.
    Már bocs a durva kitörésért, de most néztem a táblázatot. Azért ez már mégiscsak több a soknál. Se kritikus találatra, se túlélésért, se bázis védelemre/foglalásra, de még közelharcra sem adnak creditet. Nem tudom ti mit gondoltok erről a dologról, de nekem az a véleményem, h a fent felsoroltakért azért adniuk kellene valamennyit. Nem tízezreket egyértelmű, de hogy egy árva garast se érjen egyik "tevékenység" sem. Ez durva.
    Úgy látszik meg kell tanulnom spotolni rendesen, ha több pénzt akarok:) Vagy, tudom-tudom vegyek prém tankot. Asszem majd rászánom magam és az újak közül fogok venni egyet. Melyik Sztálin is lesz prém tank?
  • Trabant93
    Értem,nos hát kifejlesztem mindkettőt,aztán majd elválik.Köszi a válaszokat!
  • VanDaal
    Nekem még kb 1 hét, mire meglesz a T34, és stock állapotban ki sem fogom próbálni, csak majd prémiumként. Egyrészt nem szeretném elrontani az USA heavy ágról kialakult kellemes képet, másrészt miután átképezném bele a legénységet, valószínűleg annyit sem mennék vele a peccs előtt, hogy újra 100%-osak legyenek.
  • Murlo91
    lánctalpat meg vettem free-ből, mert kellett a 105-öshöz meg a felszereléshez. a torony meg a 120-as viszont nem 2 perc lesz...
  • lexlutor
    ..pancelban lehet jobb, bar amilyen csapatokba bekerulhetsz vele, az amr sokat nem fog szamitani. a pancel miatt viszont lassu es lomha. flankolni mar nem nagyon fogsz vele. a palcikagyu meg arra valo. az e8nak viszont nagyon jo a mozgekonysaga. en inkabb azt preferalom.
  • yossarianHUN
    Ha heavy stílusban szeretsz játszani Jumbo, ha rohangálós, üss és fusst preferálsz akkor E8.
  • Trabant93
    Első meccs a mai napon:
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2012. február 24. 14:48:21
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 5 765 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 31 495
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

6 kill-t gyűjtöttem be.Amúgy megkérdezném a szakértő embereket,hogy az m4 után melyik felé menjek E8 vagy Jumbo?Én magam a Jumbot preferálom a páncél miatt.

• lexlutor
    ..amig nincs meg a nagy agyu elegge szenvedos. ahhoz viszont lanctalp es torony is kell :) utana azert sokat javul a helyzet.
  • Mighty
    Bizony, T34 a 105-össel elég hulladék. E75 és IS4 ellen csak az oldalukat illetve hátsó részüket érdemes lőni. Az meg elég ritkán adódik. Láncukat szedd le és tolass fedezékbe. Majd a többiek leölik.

Látható, mekkora javulás van a 120-as csővel:

02.04-én járt le a prémium, 13-án vettem meg a csövet :)
  • EmR3
    Ezen tegnap akadtam ki, egy 18%-os t34-et lőttek egy 80%-os IS7 helyett.
    A T34-et ennyire tudtam leamortizálni, de a hetes jól forgatta a gépet azt nem tudtam nagyon bontani. (IS4-el voltam)
  • Murlo91
    T-29/32 én is imádtam. most vettem meg a t-34-et:) kiváncsi vagyok. ha nagyon szenvedős, akkor hagyom a fenébe, prémium tank már megvan, ha nem akkor tologatom t-30 felé.
  • VanDaal
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. február 24. 14:40:06
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 903
    Szerzett kredit: 69 930

Ez ma már az 5. hasonló kaliberű köröm vele... Hihetetlenül jó tank!
  • stoppos
    Nem figyeltem a meccs többi részén mi folyt, lehet hogy csak erre tudott lőni. Ráadásul állt egy helyben, igazán híogató célpontként, gondolom ezért választotta. Folyamatosan figyelt a spotjaimra a meccsen, szóval nem volt rossz arty. Ha megtisztítottuk volna ezt a részt, onnatól hátba tudom kapni az ellent és kezdődhetett volna a móka azon az oldalon is. Egyszerűen rosszul jött ki a lépés. Utána nem győzött bocsánatot kérni.
  • Tono34
    Egy kicsit belefáradtam a T34-be. Még kellene 30k xp a nagy ágyúhoz, de ....
    IS4, E75 szinte nem tudom sebezni bárhol lövöm, bár van néhány meglepő kör amikor szinte minden bemegy és sebez. Mindig megfogadom, hogy a 4. lepattanó után nem lövök rá többen, de sosem tartom be. Kész ráfizetés.
  • PetiPetiHUN
    Miért is lő az arty Pz38na-ra olyan meccsen ahol vannak VI. tirű gépek? Kicsi, gyors és elmondásod szerint nem az artytok felé ment teljesen ésszerű azt lőni és nem a KV-3-at.
    KV-val Top voltam rajtam 107-es az ellenfél KV-ján a kályhacső. Kispotolom az egyikünk oldalbakapja azt szétlövi én négyet lövök rá 300 méterről egyik sem talál mert csak a toromy tetejét látom. Visszalő rám egyből szétlő (a pontosságról ne beszéljünk). Közben az artyjaink III-as tierű medekre meg lightokra vadásztak eredménytelenül. Tehát a fontossági sorrend az artyknál elősször az eltalálhatatlan gyors kis izék és utánna a mező közepén álldogáló leláncolt top heavy.
  • EmR3
    Akkor meg kell hozzá venni egy garnitúra bakát 75%-on oszt jóság van.
  • stoppos
    4-es tierig általában a gyorstalpalós embereket veszem, 5-től felfele pedig a 75%-osokat. Azokkal már játszol annyit, hogy elérjék a 100%-ot.

A napokban eladtam a tigrist és úgy döntöttem átnyergelek a med vonalra. Ott az út a VK3600-ból a VK3002DB-be vezet, ami ugyan 7-es, de ugyanolyan az ágyúja, mint a 3600-nak. A DB-be megvettem a 75%-os emberket, a VK-ban pedig már egy ideje 100%-osak ülnek. Ég és föld a különbség. Célzás, töltés érezhetően jobb a VK-ban. A tank sebessége is megsínyli a 75%-os embereket. Szal még az is lehet, hogy rááldozom az aranyat és a panterhez megveszem a 100%-os csókákat.
  • Alien69
    Perszepersze. Hasonló helyzetben én is várni szoktam. Ha nincs más célpont, rajta tartom, hogy teljesen beszűküljön a köröm. Ha szabaddá válik a célpont (és biztosnak látszik, hogy nem sebzek csapat játékost), ellövöm. Eddig elég ritkán volt TK-m.
  • megakoko
    Az átképzés után gyorsabban fejlődnek hamar elérik a szintet.
  • Gunslinger
    Mivel a T-28 az med tank és a KV az heavy, ezért még a pénzes átképzés esetén is 20%-ot veszít a skillből, nem éri meg átképezni, hacsak nincs minimum egy plusz skillje 100%-on.
  • EmR3
    Hány százalékos lett a legénység az átképzés után?
  • Doc Hooliday
    Oké! Köszi!
  • EmR3
    Ezért tök felesleges 100% alatti legénységet átvinni másik gépre.

A T-28-ra 75%-al kellett volna megvenni a legénységet, az mostanra bőven 100%-os lenne. Ami az átképzéssel megállna 90-91% körül amivel már lehet játszani.

Várjál (nem tudom meddig, mert ép most volt ilyen) míg lesz akciós átképzés. 100 arany a 100%, vagy eccerűen játssz az átképzett legénységgel. Ha nincs prémiumod a úgy is megmarad egy jó darabig, mert a KV kiváló farmoló tank.