418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    Virkir ha 4GB-ot használsz abból a Win7 1gb-ot eszik alapból
    még szemben az xp a 3,5GB-jával csak 250-300Mb-ot így még mindig jobban jön ki mert Win7-nél 3GB marad XP-nél 3.2GB.
    A játékok és minden más legtöbb program meg 32biten futkározik így csak a Win amit elmondhatsz hogy hú de jó desktopom 64bites xD
  • Attiska
    Hát én inkább PzIV-et, meg VK3601-et tartok ilyen célra, a Puffancsról nem is beszélve. Egy szem orosz vasam sincs. Meg most gondolkodom a VK3001(H)-n is
  • Toweliee
    Igazad volt, megérte a töltésgyorsító.
  • lammaer
    Pedig hidd el, amint azt megbeszéltük az előző alkalommal, csak rajtad áll hogy a KT nyereséges e vagy sem. Ha ügyesen használod, ki lehet azt hozni defeatnél is minimum nullszaldósra.

Plusz kénytelen vagy elfogadni azt a tényt is, amit a fejlesztők nem rejtettek véka alá: szándékosan vannak a magas tierű tankok úgy belőve, hogy átlagjátékosok vagy prémiumot vegyenek vagy kénytelenek legyenek menni vmi farmtankkal.

Az ég kék, a fű zöld, a víz nedves, a high tier tankok pedig csak jó játékkal vagy átlagos játékkal de prémiummal lesznek pluszosak.
  • megakoko
    Az van külnben miből finanszíroznám a tigerII veszteségét.
  • megakoko
    Tudod nehezen tudom el fogadni azt hogy rohadt sokat szenvedtem mire sikerült meg vennem és veszteséges még akkor is mikor nyerek vele.Ha egy kicsi nyereség maradna rajta egy szót se szólnék.De így...
  • Attiska
    Vegyél KV-t, az soha nem veszteséges. :) Bár én az olasz pörkölésűt szeretem, amikor szénné van égve...
  • VanDaal
    LIKE :D
  • megakoko
    Ha nyerek veszteséges ha döntetlen veszteséges ha vesztünk akkor nagyon veszteséges.
  • lammaer
    Koko, ha jól számolom ez mostmár ezen a héten a harmadik alkalom amikor előveszed a témát.

Elsőnél kitárgyaltuk, akkor azt írtad nem követted, azért vetetted fel másodszor. Megbeszéltük másodszor is, most megint előhozod.

Másodszor se olvastad mit reagáltak az emberek?
  • lammaer
    Szakértés kéne

Érkezett FAQba egy IS4 lánctalp demo, és tényleg nagyon jól megmutatja mit ki nem bír/elnyel a beforgatott IS4 lánctalp.

A kérdés az lenne, vajon tényleg lövés után előre kell menni hogy kisebb felületen lőhessék a láncot addig?

Mert így megtörténhet (mint ahogy 12:30-nál meg is történt), hogy leszedik a láncot, és hiába van betöltve, lőni nem tud az ember mert nem lát rá a célpontokra.

• yossarianHUN
    Újat mondj
  • megakoko
    A tigris II anyagi csőd
  • spiczi91
    Vereség
    Csata: Redshire 2012. február 25. 12:52:16
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 195
    Szerzett kredit: 121 186
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Mesterlövész

Ritkán rakok be eredményeket, de faszom...
  • bardocz
    Ma meglesz az XP, márcsak azt a 1.5 millát kell összeszednem rá.
  • MatchDiabolo
    Lehet a mód készítők között lehetne találni aki még ingyen is megcsinálná nekik vagy játék goldért ha akarnák
  • virkir
    Közben találtam egy elég jó cikket olvasd el utána talán nem leszel annyira megelégedve a 32 bites xp-del.
  • yossarianHUN
    Hmm most futottam össze egy ilyen leölendő wg-s taggal. Mi csapatunkban volt sajnos de legalább egy magyar kapta el.
  • pointer4
    ja jó, látom másnak se stimmel :)
  • pointer4
    Lépek, lépek :D

#105016: hogy lett az 5 ből 6, és másfélszeres szorzással 9ből sem 10nél több??? :D
    Fura egy matekos vagy, tőzsdézel vagy autókereskedő a foglalkozásod ? :D

Viszont akkor már én is hencegek... replay Bocsi az elején a kamera rángatásért, de késő volt, és valami jó kis zene szólt.

IS4-et nem szabadna betenni top tanknak sosem. Ahhoz túl OP, hogy bárki szétlőjje.
  • badnewz
    inkább linkeltem volna be a tegnapi 1k-s ötszörözés utánit kv1s-el, mire enemyt láttam a scoutok befoglaltak :D
  • badnewz
    eléggé rá akartam trollkodni :D mert ugye 1400-as körök előfordultak jobb tankokkal 1-2 jól elkapott kör után és az már ott van prémmel:D
  • virkir
    Akartam egy hosszabbat írni csak félre nyomtam és elszállt.
    Így annyit, hogy használd egészséggel még öt év múlva is.
  • lammaer
    Nekem is van, 2-es volt :)

Előfordul, nagyon arra összpontosítottál hogy hátba lődd pointert, és nem vetted észre hogy téged is flankolnak.

Amúgy 8-9K az már tényleg az örvendetes kategória, mert az azért mégiscsak minimum 10-15 normál, szorzó nélküli meccs XP bevétele.
  • badnewz
    ne kérdezd hogyan hoztam ki:D
  • badnewz
    nézdmeg és nekem van matek szigorlatom :S
  • lammaer
    6K * 1.5 > 10K?
  • badnewz
    a 6k amit alattad linkeltek prémmel 10k+
  • noname23
    Off:

Ez a játék dx9-el fut szóval tök mindegy min fut szebb nem lesz ahogy mondod.

Erről a dx meg hát hagyjuk nagy paraszt vakítás ezzel tudják eladni az új szarságaikat mert az egy dolog hogy igen meglenne a technika lehetne szebbre is csinálni de mivel konzolon jelenik meg elsőnek és onnan írják át ami már több mint 7éves akkor miről beszélünk.
    Mert az egyértelmű hogy akkoriban még nem szerelték fel őket legújabb shéder modellekkel meg dx11-el.
    Aki meg nem hiszi higgyen a szemének én anno a Metróval kezdtem megnéztem és összehasonlítottam dx9et dx11-el különbség nem volt aztán meg a BFBC2-t abból még megvannak a képeim persze az élsimítást nem lehetett állítani xp-n vajon miért is.

XP vs Win7 64bit

(config e8400 3.8Ghz, GTX460 OC 1GB, 4GB DDR1066)

• lammaer
    "Csak szerintem nem nagy szám 5x-ös akcióban 10.000 xp alatti eredmény ?"

CSak neked - mivel az emberek ugye 2000 XP alatti sima eredményeket is belinkelgetnek ide állandóan, sőt vannak akik 1000 alattiakat is...

Innentől kezdve ha ezt megszorzod 5-el, kiderül hogy lesznek 4000 XP-s vagizók is :)

De hát különbözőek vagyunk, lépj tovább :)
  • lammaer
    Ez egy nagyon jó ötlet.

Nekem ez az egyetlen bajom a matchmakerrel... miért nem lehet 4 azonos tipusú tankot igazságosan elosztani két oldal közt?

Adják ki valami szakközépiskolai programozóversenyre feladatnak, tuti kapnának 8-10 működő algoritmust, ha már nekik nem jön össze.
  • csoszi87
    Ellenkeznék.
    Az AMX 12T nagyon is jól farmoló tank. oldalról szinte mindent átlő, és mivel elég kicsi, ezért tudsz spotolni, ami elég jó pénzkereseti lehetőség.
    Ha pedig összeáll 2-3, akkor hihetetlenül lehet szemétkedni az ellennnel.
  • badnewz
    régebben nekem is volt s51 de csak azért mert 30-50k-t hozott prem nélkül körönként, ahogy ez lecsökkent ment a levesbe :D
  • badnewz
    régen azt hittem azért van sok arty mert jó pénzkereső volt. állítólag visszavették a szorzókat és most már nem jók erre a célra(nem tudom igaz-e)de még mindig azt látom, h egyes emberek a mapok szélein ülve élvezkednek :D
  • Destydeme
    Hi.Mindkettő a kedvencem.Mivel a Hetzeren keresztül gyorsabb az út,menj arra.Közben a Hetzer is hoz majd 1 kis kreditet.Azt is szerettem.
  • megakoko
    Ahogy én észre vettem a SU-85-ös 107mm-es ágyú nélkül el sz..r a 85mm az ugy ahogy jó.de a többi az felejtős.
  • MatchDiabolo
    Smart MM ha már 3db T95 ott van na akkor mit csinál a gép egyértelmű a negyediket is oda rakja

Kéne csinálni egy ellen kampány videót hogy World Of Tanks Always Fair Play azt teletűzdelném ilyen apróságokkal aztán a végére betűzném gyere szopj velünk jó játék.

Én most T5ben vagyok itt is van mumus és nagyon jó érzés mikor négy vagy öt darab KV van egy oldalt a másikon meg egy darab sincsen mert smart az mm és medeket csoportosított oda meg negyed annyi gyengébb heavyt.
  • Szakesz
    Én már harmadik napja csak Malivonkát, Prohorovkát, Murovankán, Komarint és Siegfried line-t kapok, és mindig van legalább 3-4 arty. Ami még feltűnt, hogy egyre kevesebb a full tier 9, esetleg tier 10 csata, pedig azok igazán kellemesek voltak.
  • dolorex
    Köszönöm az infót , hát nem tudom eldönteni Stug-ra menjek vagy SU-85:)Összességében meik számít jobb farmolónak?Ki mit mond?Mivel Pz4 ágon mentem, ezért áttudok menni Hetzeren keresztül a páncélvadász ágra, szovjeteknél A-20-ig mentem, T-34et csak kifejlesztettem de nem vettem meg,így T-34en keresztül jutnék el SU-85höz.Ha azt nézzük, Stughoz vagy SU-85höz jutnék el hamarabb illetve kevesebb ezüstért ,azt hiszem akkor a Stugot kéne választanom, de kérdés megéri e.Szerintetek??
  • SZU
    Ezek a megállapítások nem teljes körűek.

A Win7 is egy rakás luk. Mindkettő oprendszerre erősen javallott +tűzfal és +vírusvédelem.

A memória kezelése az elfogadható 4 GB összmemóriáig 32 bites XPnek és a fölött 64 bites XPnek.

Jut eszembe a Win7 mennyit is kezel 32 biten? Ööö ugyanennyit. =)

Nekem a kinézet az oprendszernek kb. századlagos. Az Xp is win98 classic skinnel fut. Ugyanez a konfigom XPvel 30+ fpsel többet nyom dx9 effektekkel mint win7 64 bittel kikapcsolva a dx 10-11 effekteket.

Akkor miről is beszélünk? Ha majd kevés lesz a 4 GB ram azokhoz a játékokhoz, amikkel két hetente játszok kb. 3-4 órát, akkor majd esetleg felrakok egy 64 bites win7-et, vagy XP-t. De addig is egy erős proci kell, stabil 4 GB ram, gyors winyó és legfőképp egy jó videókari.