banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    Off:

Ez a játék dx9-el fut szóval tök mindegy min fut szebb nem lesz ahogy mondod.

Erről a dx meg hát hagyjuk nagy paraszt vakítás ezzel tudják eladni az új szarságaikat mert az egy dolog hogy igen meglenne a technika lehetne szebbre is csinálni de mivel konzolon jelenik meg elsőnek és onnan írják át ami már több mint 7éves akkor miről beszélünk.
    Mert az egyértelmű hogy akkoriban még nem szerelték fel őket legújabb shéder modellekkel meg dx11-el.
    Aki meg nem hiszi higgyen a szemének én anno a Metróval kezdtem megnéztem és összehasonlítottam dx9et dx11-el különbség nem volt aztán meg a BFBC2-t abból még megvannak a képeim persze az élsimítást nem lehetett állítani xp-n vajon miért is.

XP vs Win7 64bit

(config e8400 3.8Ghz, GTX460 OC 1GB, 4GB DDR1066)