418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Nekem hasznos amikor t34 el rohangálok, de mondjuk egy slugger 18fokos tornyánál tényleg felesleges. Bár mivel én is csak most tesztelgetem és néha tényleg érdekes dolgokat mutat, de igaza van. Volt olyan az m6 al, hogy forgattam a tankot meg a tornyot is, majd az eredeti célkereszt már megállt és szűkült is (mert alig láthatóan ott hagytam alatta) az ellen meg alig volt 60 méterre szóval lőttem, és meglőttem magam mögött a falat, mivel a szerver szerint a tornyom az ellenkező irányba indult körbe és a szerver oldali célkereszt még tényleg sehol nem volt a tank közelében, de gondoltam elsőre biztos valami hiba, többet nem fogom azt hinni :D
  • Destydeme
    Lehet csak fel akart húzni,ahogy látom sikerült neki.
    Nem kell az ilyennel foglalkozni..
  • Wasp91
    Hasznos dolog. Főleg ha egy mozgó tankra próbálsz célozni.
  • lammaer
    Nmtudom ez miért olyan felkapott dolog.. sohase használtam, nem is érzem a hiányát. Persze ha az embernek kell valami mire rákenheti ha éppen nem megy, az más :)
  • agrarmacso
    nem inge* írni majd megtanulok idővel :D
  • agrarmacso
    hahh hát beszarok már tényleg :D az előző kommentem óta mondom egyek még egy kört a KT val erre betett egy olyan csatába hogy csak na:

kb a fél csapatuk +1 tier, tetejébe volt, náluk két T8 francia egy med egy heavy, nekünk meg 2 chaffe meg egy t50-2
    Mindez kempinovkán a gyors tankok tölünk felrohantak a malomhoz. Tőlük is, csak nekik volt tűzerejük. Pikpakk levertek ot mindenkit mire én egyáltalán nagyjából odaértem. Én voltam ott meg egy T34 a top tankunk, akinek valahogy 1900 ből lett 400hp ja, szar dolog de beálltunk kempelni, mást nagyon nem lehetett csinálni.

Na de erre az ellen KV 5-je elkezd oltani, hogy mi mekkora szerencsétlenek vagyunk, meg bénák hogy csak kempelünk, megkérdeztem tőle hogy a helyünkben mégis mit tenne, erre hát biztos nem kempelne.
    Oké mondom ha olyan sztár akkor farmoljon már ki egy igazi T8 tankot, ne prémmel játszon. Ezen lehet besértődött mert mégjobban elkezdett oltani. Közben elindult az ellen, ledaráltak úgy ahogy illik, a KV 5 természetesen jóval mögöttük megvárta míg totál le vagyunk gyengítve és akkor kinyirta egyik csapattársam 15% hp ról, természetesen egy az egy kill-je, meg sebzése volt, és akkor elkezdi újra, hogy mekkora szarok vagyunk...
    Akinek inge NE vegye magára, de az ilyen prémtankos szopjon lovat!
    Bocsánat a hosszú monológért és az offért de ennek ki kellett belőlem jönnie :(
  • noname23
    Szerver oldali célkeresztet használjátok?
  • Destydeme

• lammaer
    Inkább csak mosolyogva írta.. mert valóban, 11K ment a kukába...
  • agrarmacso
    Most lett elegem a KT 8,8-as ágyújából.... Rendszeresen lepattan T6 tankokról :@
  • bardocz
    Rakd fel a wot loggert, abban látod mennyit sebeztél.
  • Destydeme
    ok:)
    Jó pap holtig tanul.
  • Destydeme
    Yes,11lőszer kuka=11k kredit.
    Remélem építő jelleggel írtad,látom van smile:)
  • megakoko
    Gond az hogy mesterlövész medálnál is minuszra jön ki
  • Metalmilitiakid
    olvastam már csak régen és úgy látszik elfelejtettem :D
  • patchaou
    Ilyen találati aránnyal bármelyik tank mínuszosra jön ki :)
  • Destydeme
    Meg azt,h FAQ-t lehet olvasni szadidőben:)
  • Destydeme
    http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691&nid=6069699
  • megakoko
    A legénység a tigrisből jött ahol 100%-osak voltak +62% képesség a ventillátor meg 600k ezüst amire most nincs pénzem.Jelenleg a toronyra és a láncra gyűjtök.Később meg motorra.
  • Metalmilitiakid
    Ez a 100% legénység is csak 87% ez mit is akar jelenteni ?
  • Destydeme
    Ventilátor az a minimum,sok az az 5%,főleg mert a 100%-os legénység is csak 87%.Szal nem bántásként írtam..
  • Destydeme
    A nagyobb ágyú is kell,sok az a 25mm diferencia.
    Venti,ilyesmi nincs?Mert akkor,hadjuk..
  • megakoko
    legénység 91%
    löveg:105mm-es kwk45L/52
    ezenkívül más nincs rajta
  • Pongyi
    Sztem ez mehet a FAQ-ba:) Light tank alternatív felhasználása, azaz ha senki nem mozdul majd mozdulok ÉN:)Merész a tengerész
  • agrarmacso
    Hát nem tudom, én a gyengébb toronnyal nem használnék 10,5 centis ágyút.

Most már a hosszu 10,5-re gyűjtöm az xp-t, ha már itt tartok a hosszu 88- as nálatok is szarakodik?

Egyre többször pattanok olyan célpontról ami sima ügy lenne. KV tornya egymás után kétszer, VK3601 stb

a hosszú 10,5-es jobb lesz? Ahogy látom drágábbnak mindenképp drágább lesz :D
  • noname23
    BF3at nem is lehet nyomni xp-n xD meg nem arról volt szó.
    De azt mester elárulhatnád hogyan fut 64biten?Mert nekem eleve x86 a helye és mikor megnyitod a feladat kezelőt akkor is *32 van xD.
  • Destydeme
    Milyen a legénységed?Mi van a tankodon?
    24-et ellőttél?:)
    Biztos,h sokat lőttél mellé.Ágyú mi van rajta?
    Netán fullos a KT?Akkor lesz csak igazi Királytigris majd:)
  • megakoko

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. február 25. 13:49:38
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 3 350 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 18 005
     Javítás:
    PzKpfw VIB Tiger II jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 984
     Megvásárolva:
    A lőszerek PzKpfw VIB Tiger II járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 24 720
    Valamit tuti nem csinálok jól igaz sokat lőtem mell is.
  • Styx36
    Szép kis képek. :) Nézzétek a csapatot mennyi noob van mindig velem.....
    T-54 csatánál persze, hogy vesztettünk...
    És az én szép kis IS-3 statom.
  • mozesapo
    Ez nem egészen így van. Pl. BF3 simán megeszik 6GB ramot, mivel fut 64 bites módban is.
  • Styx36
    http://kepkezelo.com/images/kgev99poolj98pnx9yjr.jpg
    http://kepkezelo.com/images/fqvioa498stm83l7ybz.jpg
    http://kepkezelo.com/images/hhcnbw8ds9qpwlop2706.jpg
    http://kepkezelo.com/images/zo8y0vqk8iq8m6wk4n4v.jpg
    http://kepkezelo.com/images/eclvhluaiiv1jdnql0gs.jpg
  • Destydeme
    Őszintén szólva nálam prémmel is volt mínuszos kör.
    15k a javítás+ 3x3k a repair+15-20lövés=15-20k kredit.=40-45k kredit simán összejön a kiadási oldalon,ha eldurvul a csata.
    Mondjuk nem is a bokorban lestem,mint hal a szatyorban,de nem is arra való.Cserébe talán a kedvencem,gyilkos kis jószág.Már kb 2 hónapja nem mentem vele,de el nem adom.
    Nem farmolni való ezt észben kell tartani.
  • noname23
    Megdöbbentően illogikátlan mert nem ezt gondolná az ember de te tudod én nem próbáltam 1GB-al és nem is arról beszélek.
    Mind2 op rendszert használom de nekem 4GB-on jobban fut xp-vel mint win7el xD.
  • megakoko
    Meg fontolandó
  • pointer4
    Az hogy mennyi RAM-ot eszik és mennyit foglal le előre, azt ne keverjük.
    1GB RAM al jobban fut win7 alatt a wot mint 1GB RAM-al xp alatt, és hamarabb tölt be. Ennek élő bizonyítéka vagyok itt a melóba. Csak sajnos legalizációs okok miatt vissza kellett raknom az XP-t.
  • MatchDiabolo
    Szerencsétlennek miért nem dobtok már fel egy KT replayt ha már itt dobálóztok vele.
  • Destydeme
    De ne az legyen a taktikád,h"Nem lövök vele,mert 1k a lőszer".
  • badnewz
    nem a láncot védik hanem a tank elejét féltik mert a széle pont jó szögben van a lámpánál
  • megakoko
    Akkor dögöljön meg a WG lovaMax más taktikát kell választanom hozzá.Vagy be zárom örökre a tigrisII.
  • patchaou
    Lövés előtt/után azért nem át néha előre gurulni, mert azt a rész amin a lámpa van ha látszik akkor "simán" átlövik.