418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
http://mirtankov.net/german/gerheavy/pzkpfw-vib-tiger-ii.html?start=96
Itt több mint száz skin van csak a KT-re és minden másra is rengeteg. -
Musztafakebab #105122 Hát akkor kérlek mutass nekem 2000 feletti meccset és akkor kiderül, hogy csak szerinted-e nem nagy szám. Más kérdés hogy az embernek a duplázásra sikerül-e jól menni vagy sem nekem általában van egy 1000xps vesztes köröm amit követ egy 1400xps dupla mert alig tudok sebezni a csapat meg mindenki kinyír. Sajnos ilyenkor mindig eszembe jutnak a kis köcsög frag lopók akik ki sem dugják az orrukat, mikor már 1-2 lövéssel kinyírnak vkit akkor letámadják, hogy övék legyen a kill kerül amibe kerül, ha a csövem elé tudnak állni akkor még a seggbe lövést is megkockáztatják de akkor én vagyok a nooob. -
atee73 #105121 Hali, en vissza gurulok mindig loves utan hogy a leheto legtobb legyen takarva mielott vki ertelmesebb erkezik es elkezd nagy kaliberu he vel loni(vagy apcr-el),egyebkent is ha a lanc utolso gorgojet lovik az altalaban csak kritikal es nagyon ritkan vesz le HP-t
Hozzateszem en az e75-el is ugyanugy "seggezek" mint az is4-el altalaban bevalik.
-
virkir #105120 Hm...
Érdekes sorrend.
Az IS-3-ak mostanában igen szeretnek elpukkanni ammorack-től meg valahogy boldog boldogtalan átlövi szemből őket nem úgy mint a bétában.
A Löwe-t meg a KT elé tenni, hát... igen merész elképzelés a folyamatos kigyulladásaival ha meglövik szemből. -
Musztafakebab #105119 Pénz farmolásra AMX 1375 használom haverral. Átlag 20K bejön vele.
Az oprendszerhez annyit hogy az XP 200MB eszik meg a Win 7 meg 600-at, de a win7 gyorsabban kezeli a ramokat. -
virkir #105118 Szerintem meg egyszerű a gondod.
Te alapvetően TD user vagy és beidegződés alapján úgy próbálhatsz a KT-val is harcolni azzal meg úgy nem megy. -
agrarmacso #105117 Gottfried ird ki honnan van a skin léééégyszi :D:$ -
Renegade #105116 nem is :-)
de tény a franciát nem számoltam bele, mert még nincs illetve keveset láttam, szvsz most kb így fest:
IS3
T32
Löve (szigorúan a pénz faktor miatt)
KT
az az VK izé ami szar de legalább ha nagy lesz egér lesz. -
Renegade #105115 nem tudom, odáig még nem jutottam el
így tippre:
top hvy fr az közlekedjen med útvonalon
batman meg társai meg rohangáljanak, az szerintem csak jó játékosoknak való -
Négyből a negyedik legjobb.... :-D -
Pedig a KT-mre még egy különleges skint is kerestem.Ezzel a festéssel a budai várban harcolt egy KT '44-ben.
Az Objectet mindenkinek ajánlom(már sokadszor) mert nagyon jó járgány,eddig azzal élvezem leginkább a hátékot.Ráadásul még szép is,a többi nagy tierű ruszki TD-vel ellentétben. -
VanDaal #105112 Egyébként tier8-tól franciknál tényleg jobb a med ág a nehéztankoknál? -
Renegade #105111 a KT egyáltalán nem szar, mindösszesen a 4. legjobb T8 hvy a játékban
:-) -
VanDaal #105110 De bezony :) -
Tudom hogy szinte mindenki dícséri,azért is vártam annyira.Prém nélkül összeszedtem 100K free XP-t hogy fullos KT-m legyen de nekem nagyon nem jön be.(pedig még a sima Tigert is szerettem)
Csapnivaló vele a teljesítményem a többi tankomhoz képest és feltűnően sokszor rak vesztes csapatba is ami szintén rontja a költség hatékonyságát.(és a kedvemet is)44% vele a győzelmi arányom 400 csata után.(az átlagom egyébként 7000+ csata után 54%)
Szóvan nekem nagyon nem megy vele. :-(
-
yossarianHUN #105108 Én sem értem mi a baj vele, bár a BL9-et az IS3-on jobban szerettem még a bétában. Igaz az egész tank jobban bejött nekem mint a KT, de eszembe se lenne azt mondani hogy a KT rossz tank. Nem egy farmgép, de akinek pénz kell, menjen kávézni. -
A ruszki TD ág a SU85-től kezdve egyébként is elég jó,szerettem velük játszani. A Németeknél még csak Ferdim van de eddig csak a JP-t és a marderII-t tartom közülük kiemelkedően jónak.Az amcsi TD-kről meg jobb nem is beszélni... -
R3nton #105106 hát ezt így tőled hallom először, hogy a KT szar lenne. A hosszú 105ös még az e-75ön is jól teljesített, szerintem tier8ban nagyon jó az a gun, főleg ha megnézed a rövid 105öshöz képest amit a vk kap meg vagy az amcsi 105öshöz képest. -
Csak nem a kis kedvencemről a BL10-ről beszélsz ?
Sokszor sebzek vele 900 felett :-) -
VanDaal #105104 Lassan kénytelen leszek rászánni magamat a ruszki TD ágra. Ez már nem állapot, hogy valami 1k-s sebzéseket osztogat (belém), nem arty, így az elveimmel sem ellenkezik, és nekem mégsincs a garázsomban :) -
Murlo91 #105103 thx
-
Wasp91 #105102 Működik -
Murlo91 #105101 ha felrakom azt a modot amivel mutatja a bekapott sebzéseket, működik utólag replaynél is? -
megakoko #105100 Kösz a tippet el gondolkodom rajta. -
megakoko #105099 Méghozzá elég gyorsan mozognak.Kv tankkal meg kevés esélyed van ki lőni 1 T-50-est mert hogy ugye elé kéne lőni mivel gyorsan mozog és nem akaródzik meg állni egy pillanatra se.Viszont a kv torony forgatási sebessége igen lassú.Lehet hogy te rajta vagy a célon de a torony a löveggel még sehol se jár. -
Megakokko,én kb. egy hónapja ugyan ezt írtam a KT-ről.Nagyon vártam hogy meglegyen és a játék egyik legnagyobb csalódása volt.(szerencsére már megvan az XP az E75-re vele)
Volt hogy annyira felbosszantott a sok lepattanó és az emiatti hatalmas lőszerköltség hogy visszaraktam rá a 88-ast.Igaz kisebb a sebzése de így jóval kevesebb mínuszt termelt.(persze az élmény is kevesebb vele mert az átütése is gyengébb,igaz hogy gyorsabb...)
Szóval ez egy egész tűrhető megoldás ha nagyon eleged van abból a vacak 105-ösből.
Egyébként nem minden magas tierű tank veszteséges prém nélkül.Én az Object704-el nagyon jól keresek.Az az ágyú(BL10) egy álom.Annyit sebez hogy sokszor még a vereséggel végződő csaták is pluszosak tierIX-ben. :-) -
Styx36 #105097 Még egy Top Gun az előző után.
http://kepkezelo.com/images/ftyd36p5uw81q36fug8r.jpg -
Azért kérdezem mert nem mindegy mikor ráhúzod és közbe nem oda célzol de neked azt mutatja hogy arra megy
+meg az apró laggolást is mikor lemarad a frissítéssel a dolog és megint csak kicsit nem oda céloztál aztán csodálkozik az ember hogy még annyi esélye se volt rá hogy eltalálja azt a weakpixelt.
Persze ha csak álló laborpatkányokra kéne célozni a wot-ban akkor nem lenne gond de ezek mozognak
-
Styx36 #105095 Top Gun megitn ott van! :)
http://kepkezelo.com/images/3pqp9zd96r990xuzpyyl.jpg -
Annyi a gáz vele, hogyha egyedül van, vagy nincs előtte spotter akkor halott, mert nagyon vak egy állat. Tegnap mentünk században malinovkán én m6(98% legénység + peliszkóp+ álca) al álltam a mező közepén mert már épp támadtunk volna át, 3 tank át is ment, de spottoltak 2 kv3 at a vízparton menni a bázis felé, szétlőttem rommá mind a kettőt és fogalmuk sem volt honnan lőttem őket. -
Velem volt már, én mindig mosolyogtam rajta, hogy háhá, lehet halott vagyok, de még így is elintéztelek:D -
Itt sokan voltunk. De az elég idegesítő lehet :D -
a KV-3 egy vas szörnyeteg. Lassú, lassan tölt a nagy gun, viszont halál biztos 90%os legénységtől, pontos és erős(nekem kb 390 dmg átlagom lehet vele). A legjobb T6 tank. Tuvok IS-4ének hátulját átvitte oldalról 400+dmgvel :D:D -
yossarianHUN #105090 Az a poén mikor így lesz egy meccs döntetlen. Volt már rá példa. -
előbb Grille vs KV-1S
Grille 100% KV-1S 33hp, és a Grille lőtt, majd a KV-1S is, a KV-1S eldurrant, de tudott egyet lőni és kinyírta a Grillet :D:D
-
brasco84 #105088 még 700k credit kell Is 7 re... eladtam mindent ami nem kell, gwpanther cuccokkal együtt báj báj, utálom az artyt úgyis :D de a type farmtól is kezd felfordulni a gyomrom. -
yossarianHUN #105087 KV-3 szerintem is de ha inkább rohangálni flankelni szeretsz érdemes megpróbálni a másikat. De az papír. -
megakoko #105086 Nekem a KV-3-as jött be remek tank.De neked kell el döntened hogy a stílusodhoz melyik illik. -
Sziasztok! KV ról mire lenne érdemesebb fejlődnöm? KV3 vagy KV-1S. Nekem a KV3 jobban tetszik a nagyobb védelme miatt. De megvétele előtt gondoltam megkérdezlek titeket. Valószínűleg több a játékban töltött órátok száma mint az enyém :) -
Nahát milyen tuti körömvolt elébb.
JagdPantherrel levarrtam 6 tankot, majd kiszedett egy Hummel.
Csata elveszett.
Tapasztalat 400
Kredit 11200 környéke.
hát kb olyan muhahahaaaaa mint amikor a Pz38Na átlőtt szemből és megsemmisült a motor