418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #105725 Hát én a 120as ágyúval simán kilyukasztom az IS-4et szemből, és nem csak a smileynél. Persze ha nincs nagyon beforgatva, meg előfordul spontán lepattanás, mert miért ne? De amúgy vinnie kell. -
magyargyerek #105724 Mindenki azért játszik ezzel a játékkal mert nincs más ehez hasonló játék. Én is szoktam fikázni mert mérges vagyok ha gyakran rajtam kívül álló okok miatt vagyok vesztes, az bánt. Ha zsinórban 10-szer vesztek akkor is belekezdek egy 11-be mert tudom ha jön egy jó játékélményt nyújtó csata akkor felülírja nálam az előtte elszenvedett dolgokat. Olyan ez mint amikor csajozik az ember. Átmégy mondjuk több könnyen felejthető nőn-csajon de ha megtalálod az igazit akit nagyon szeretsz akkor az odáig vezető utat elfeledet és azt mondod megérte várni rá mert az az egy feledteti az előtte lévőket amik mondjuk csalódások voltak. -
Toweliee #105723 Nektek is ideiglenes szerverkarbantartás van? -
kecskekucsma #105722 Nem értem itt sokan miért játszanak a játékkal,ha állandóan csak fikázzák.Írjál jobbat magadnak,vagy keress mást.Szerintem nemcsak nekem szúrja ki ez a dolog a szememet.Állandóan csak ez van fórumban,így szar,úgy szar stb. senki nem kényszerít rá,hogy ezzel játszon valaki is.De ez tényleg röhej,hogy csak a sírás rívás megy állandóan. -
Nekem is csinálja. Ez biztos vmi új bug. Nem elég, h a MM egy rakás szar és a random isten állandóan "bábozik" velünk, még új bugokat is kapunk. Egyre jobb lesz. Most komolyan elvárják, h emberek százezrei fizessenek ezért? -
Szerencses kimenetelu gyozelem...
-
VanDaal #105719 De én meg 10-ből 8-szor át tudom általában. -
Másnak nem csinál olyat a játék, hogy kezdésnél nem indul el elsőre, kétszer kell megnyomnom a mozgás gombot hogy reagáljon -
T32?na ne szórakozz, nekem a T34-em nem tudja átlőni az IS4et szemből. -
VanDaal #105716 Egész hamar sikerül hozni az 5x köröket... csak épp olyanok h még duplázónak is szégyellném őket :(
T32 12-szer pattant az IS-4-ről hála a random folyamatos minimum pennek, és igen, tudom hol kéne lőni... -
SZULTA #105715 Nagyon szépen köszönöm a gyors és egyértelmű választ!
-
rahotep #105714 Most visszamentem az orosz haevy ágra,de ha megjön végre valamikor a 7.2 akkor lehet,hogy ismét megveszem a VK-3601-et és folytatom,de nagyon elegem lett a mínuszos körökből... -
mindkettő lesz, prém T34 is (a tervek szerint) és M103-at is megkapod, szóval érdemes minél előbb kifejleszteni és megvenni! -
SZULTA #105712 Sziasztok!
Szeretnék kérdezni egy dolgot a 7.2 es update-el.
Ha van t34 esem akkor az megmarad mint premium tankom, vagy lecserélik M103-erre?
Ergó azt szeretném tudni hogy sajna még csak t32 esem van de ha gyorsba kifejlesztem megveszem akkor nem kell majd később premiumként megvennem.
Köszönöm! -
bgabor #105711 Pedig magasan a legjobb T6 medium tank a német ágon. Az utána jövő Tiger I-nél is jobb egyébként. Német heavy vonalon a durvulás a TigerII-vel kezdődik, a másik ágon meg a Tiger P borzasztóan erős. -
rahotep #105710 Én nem szerettem...el is adtam és nagyon jól esett,pedig szerettem volna kipróbálni a tigriseket,de ilyen áron nem kell. -
A VK3601 a BL10-em lövéseit is többször benyeli. Jó kis tank,szerettem vele menni de most ellenfélként már nem annyira szeretem. :-) -
Zeller2 #105708 Annál is inkább mert a tiger2-öt meg simán kilőttem szemből. 2x lőttem rá,mindkétszer vagy 400-at sebzett.
Szóval még mindig kitartok amellett hogy a gép dönti el kit tudunk kilőni. :D -
Megvan az első egérfogóm. :-)
(tudom hogy nem nagy dolog de már nagyon vártam :-))
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. február 26. 23:47:15
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 863
Szerzett kredit: 33 681
Csatában elért Achievement: Egérfogó -
Érdekes, a VK3601-gyel nekem is van jó pár ilyen élményem mostanában. -
rahotep #105705 Az új orosz haevy ág hogy fog kinézni lehet már tudni? Amit tudok,hogy a KV-3 T6-ból T7-be megy lesz KV-4 és valami KV-1 és KV-2-őt is olvastam.A KV-3 tulajok kapnak +1 garázshelyet.Ez az ág a KV alatt lesz vagy teljesen új ág nyílik? -
Zeller2 #105704 Gondolom a WoT programozói nem játszanak a játékkal hiszen ők tisztába vannak azzal hogy mekkora rakás szar a program. :D :D
Amúgy nem kell velem foglalkozni csak morgok egy-egy érdekes történet után. Ugyanolyan "valószínű" történések vannak mint a pokerstarson. Kalap szar az egész.:D:D
IS3 9-es szintű lövegével szemből nem tudtam sebezni egy T6-os vk3601-est. (2x is lőttem rá,érdekes módon mindkettőt elnyelte. :D:D
-
nekem 98 amikor szidtam az XP-t :D de igazából nem szidtam csak nem használtam, viszont azt tegyük hozzá hogy kellett 3 hivatalos service pack hogy tényleg normális legyen, és ehhez még jön sokezer kis javítás amiket töltögetett le minden kikapcsolásnál. -
lammaer #105702 Nekem semmi ilyesmi nem látszik. Az egyetlen dolog amit hiányolok XPről a melóhelyen, hogy a start menüben lehet keresni programnévre. Na az egy marhajó feature.
Ezen kívül, nekem semmi nincs a WIN7-ben amit az XP ne tudott volna. A WOTban ugyanolyan jó vagyok mint eddig :D -
R3nton #105701 direkt írtam win95-t, a 3.11-t már soknak éreztem volna:D -
lammaer #105700 Vazze, nem is vettem észre hogy Win95-öt írt :) Nem mintha számítanak, gondolom extra szarkazmus akart lenni. -
bgabor #105699 Én nem szidom a Win7-et, nagyon szeretem. Csak tavaly váltottam rá, addig XP-t használtam. Kábé három nap után végleg bebizonyosodott számomra, hogy megérte. -
lammaer #105698 Win ME, VISTA nálam pédául kompletten kimaradt... kb úgy néz ki, windowst nagyjából két generációnként van értelme felrakni :) -
lammaer #105697 Na, ezt alá tudom támasztani, én ilyen voltam (nem a fikázós rész, hanem hogy nem ugrottam át egyből XPre, csak amikor szükség volt rá)
A Win98 nagyon sokáig elegendő volt, és a gépigénye messze kevesebb volt mint az XPjé. Tele is voltak a fórumok, akik azért ócsárolták az XP-t, mert a régi gépükön ahol szaladt a WIn98, az XP kinlódott.
Azt kell látnod, hogy engem az aplikációk érdekelnek, nem az OPrendszer. Amig működik az applikáció a régi oprendszeren, én nem szaladok újrainstallálni a gépet.
Mindenben így vagyok amúgy: ami kielégítően működik, azt nem piszkáljuk :)
Ezért van még mindíg egy 3+ éves Ati4850-es kártya a gépemen. De amonitort azt lecseréltem a régi CRTről egy szép nagy samu LCDre :) -
win98 :P
-
rahotep #105695 Köszönöm,holnap kipróbálom.Amit lehetett felhúztam amikor próbálgattam a határokat,de némelyik robbanás,tűz,füst stb...annyira zavaró volt,hogy nem tudtam tőle játszani ezért kikapcsoltam.Azt azért hozzátenném,hogy látványnak nem volt utolsó némely robbanás és torkolattűz... :-) -
rahotep #105694 Na akkor mielőtt szétkapjátok egymást javasoljatok nekem legyetek szívesek egy alaplap+Processzort mert fejleszteni szeretném a gépemet.Videókari adott: Sapphire Vapor-X Series 4890 -
R3nton #105693 egyébként le merném fogadni, hogy azok az emberek akik most szidják orrba szájba a 7-et azok az XP megjelenésekor az XP-t fikázták és még mindig a win95 futott náluk, erről ennyit én lezártam a témát nem érdekel, amúgy is wot fórum ez nem windows. -
Hát minőségben megéri mert szebb de hogy fpsed milyen lesz azt le kell tesztelni. Nem biztos hogy nagy különbség lesz mert elég optimalizálatlan ez a játék.Mondjuk szerintem ennek a gamének még sok is lenne egy HD4890VaporX xD nem egy olyan nagy durranás akárhogy nézzük nem? Szemem már látott ilyen effekteket már jóval a kártyád kijövetele előtt is jó mondjuk max ez az új robbanás effekt az elég szupi.
Én se vagyok valami infó mester de megpróbálom elmagyarázni xD.
Meg kell keresned a preferences.xml-t a
C:\Documents and Settings\*****Felhasználói fiók neved*****\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks könyvtárban
Ha nem látod az Application Data könyvtárat az azért van mert ez rejtett én Total Commandert használok amiben beállítottam hogy mutassa a rejtett dolgokat.
Ha megvan a preferences.xml jobbklikk társítás megnyitod jegyzettömbel aztán ctrl+F keresés textureQualityMemoryBlock
majd ott lesz egy 3000-es érték ezt írd át 0ra és kész elmented.
Biztonsági mentést csinálj előtte mielőtt átírnád! -
lammaer #105691 Tényleg a Halo2.. ahhoz asszem kellett vmi ruszki patch hogy XPn is pörögjön.
Tipikusan a másik MS játék volt, amivel próbálták promótálni a Vistát :)
Semmilyen más oka nem volt hogy nem ment XP, a vista mégúgy nem tudott semmi többet az XPnél mint a Win7. -
R3nton #105690 te okoskodsz csak nem veszed észre magad:D Épp az, hogy te vagy elfogult, mert a többség úgyis azt mondná, hogy win7et használ inkább. Attól mert nem tetszik a csúnya kapitalista világ az üzleti modell, hogy az újatt nyomatják stb stb ezt nyomják le az emberek torkán, meg minden hülye megveszi az újat, csak te nem, mert te átlátsz ezeken a gonosz embereken, attól még nem változtat a tényen, hogy az XP-t azok használják akiknek régebbi konfigurációs gépük van, vagy totál idióták. -
Renegade #105689 Nem fogjuk tudni meggyőzni egymást, bár ez nem is volt cél.
Majd mások véleményezik, ami ugye tárgya volt az első támával kapcsolatos kommentemnek -
R3nton #105688 hardware ugyanaz azóta is -
"Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik a 7"
Na itt a lényeg elfogult azt kész nincs ezen mit vitázni. -
Most mivel is értek egyet?