418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Doc Hooliday
    Mindenki el van ájulva ettől a szar lassú lomha geci KV-től, de amúgy egy nagy kalap szar az egész! Háromszor körbehugyozza egy "lájttraktor mire megfordítod a tornyot rajta! Okés hogy nagyot lő a 107-essel,de ennyi!! Lassú...nagyon lassú! Alig várom hogy túl lépjek rajta!
  • SirArcheer
  • Toweliee
    Hát ez poén, alulról a 3. voltam a sorban:
    Vereség

Csata: Prokhorovka 2012. február 28. 13:47:28
    Jármű: T-25
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kay Kitüntetés II Osztály, Mesterlövész

Megveszem ezt a 3601H-t, köszi a segítséget!
  • wulwerin
    Nekem az E2 volt a kedvenc tankom a T29-ig. Sokszor pattog a 100 milis döntött páncél. T6-tól nem rossz, pláne ha belegondoltok, hogy a tigrisnek gyengébb a páncélja T7-ben. Megvettem hozzá a töltésgyorsítót is, Így gyorsabban lövöldözök vele, mint a hülye francia revolverek. Lehet, hogy kicsi a penje, de nem az IS3 frontját kell vele lőni. Akinek nem jött be, mert más a játékstílusa azt is meg lehet érteni. Valaki kempelni szerte, valaki beállni a csata közepébe valaki meg rohangálni mint az őrült. Szerintem csak ízlés kérdése, hogy tetszik e vagy nem, saját véleményem az, hogy az egyik legjobb T6-os tank.
  • lexlutor
    a jelenleg nemet ket heavy aghoz hasonloan, a jelenleg egy orosz heavy agbol ketto lesz. a hianyzo lyukakst uj tankokkal toltik fel illetve kv3at, is4et magasabb tierbe mozgatjak. keress ra a russian final techtree-re, ott latni fogod majd, mi is varhato.
  • 111222
    Még egy kicsi a Vk3601h-hoz Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. február 28. 13:50:23
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 720
    Szerzett kredit: 19 919
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövés
    A legjobb T6 medium.
  • kabel15
    Bekerül az IS mellé? Vagy ilyenkor mi szokott történni?
  • Bmsrt
    Szép eredmények!
    Aki tud az tud ugye..:)
    Én annak is örülök majd ha hoz valami a PII-Type(55-59%) közötti eredményeket...
  • ladista
    Az "In Development" pont alatt már át is írták márciusra. Kellett nekem ennyire kapkodnom :(

Bár...így talán belefér a T30 is.
  • Eagle16
    Maradhat...

Én pont ma fejeztem be a Lorraine-t, jó kis tank volt.

Researched:
    Bat Chatillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 178 090. Free Experience spent: 0.

• lexlutor
    ..hp-t biztos fog kapni.. a tobbirol nem nagyon hallottam meg..
  • kabel15
    Sziasztok! Írtátok itt hogy a KV-3 fel fog kerülni 7 tier be. Akkor erősíteni is fognak rajta? Vagy marad így?
  • Bmsrt
     Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: Lorraine 40 t. Elköltött XP: 114 440. Elköltött szabad XP: 0.
    Huhh az utolsó pár xp-gyűjtögetős kör a amx 13 90-el hozta a már ilyenkor megszokott vereség-hegyet,de a lóri legalább győzelemmel 3 killel mutatkozott be a hosszabb 90 csúzli,80% crew,ellenére is T9 mezőnyben:)
    Célzásgyorsító,vertikális stab,venti kombó maradhat?
  • Eagle16
    Eléggé...stab. nélkül várhatsz rá fél órát mire összeszűkül a célkör, ha mondjuk 35 km / óráról lefékezel...amit lehet, vedd meg rá.
  • Redmaster
    Is-3 ra amúgy mennyire kötelező felszerelés a stabilizátor? Mert ez az első t8-as gépem
  • stoppos
    Nézd meg a top játékosokat a szerveren. Sokan farmolnak VK3601-el.
  • noname23
    Az a torony a jumbónál elég beteg bugos T34 120asával játék közben beledurrogtam már párszor teszt képen hogy mi ez az újdonság teszteljük kicsit és kissé meglepődtem mert szépen elnyelheti és volt mikor 2x egymás után se bírtam átütni.
  • Ry0K3N
    VK3601H akkor a választás egyértelműen.
  • Metalmilitiakid
    Szerintem nem közlekedtél még te mini Maus al (E2) olyan simán pattog szemből még a IS 122 je is sokszor, hogy öröm nézni. A tornyodat meg általában nem fordítod az ellenségnek oldalasan 90fokban mert ha igen akkor oly mindegy mert amúgy is oldalba lőne, mert ketten vannak rajtad. Én nagyon sokszor vágtam már ki magam vele durva helyzetekből t7-T8 ellen is. Illetve mivel t7-t8 ellen vagy veled is van olyan és hihetetlenül lehet vele trollkodni, mivel tuti, hogy 10 sec alatt lelövöd a lánctalpát egyszer, aztán a többiek már bevégzik. Valamint oké, hogy gagyi 76mm de ha tudod hova kell vele lőni akkor azzal is nagyon jól lehet élni.
  • Toweliee
    Megvan a Tiger P is és a Panther is, azért akarok egy T6-os tankot mert a T5-os csaták gyorsak, a T6-nál meg még akkor sem maradok veszteséges ha nem csinálok semmit és úgy lőnek ki. Hülyén tettem fel a kérdést, mert igazából ez lenne a lényeg.
  • Random work
    Maushoz is a 3001P felé vezet az út. Nem?
  • bgabor
    Nem feltétlenül. Döntsd el, merre akarsz majd menni utánuk, és annak megfelelően válassz. Ha nem kell a Tiger P, akkor a VK3001P rögtön kiesik, mert semmi más előnye nincs azon kívül hogy a Tiger Phez vezet. A 3001H nagyon mozgékony, cserébe a páncélzata vékonyabb mint a Panzer3-asnak volt Tier4en.

A legbiztosabb választás a VK3601. Messze ez állja a legjobban az ütéseket, és tovább lehet menni róla Tiger nehéz ágra, és a kerülővel a Panther közepes ágra is. A fegyverzete meg mindháromnak azonos.
  • Oddball29
    E2 akkor lesz jó megint,ha 7.2-ben javítják a HE-t, akkor talán lehet megint doronggal verni mindenkit a háttérből. Addig E8, mert le tud lépni, ha rosszkor akad össze valami durvával, míg az E2 ott döglik meg.
  • lammaer
    Az E8/E2 vita sztem abszolút felesleges, mert nem választás kérdése hogy melyikkel KELL menni. Aki medet akar az E8al KELL menni, aki meg heavyit (elkerülve a T1HT-t) annak meg az E2.

Mindamellett igazság vagyon Gábor szavaiban :)

Persze, nem rossz az a 100mm-es döntött frontpáncél, de én se zengenék róla ódákat, főleg randomban nem. Hiszen ágyúja igazán nincsen, agilitása nincsen, tehát nagyjából szemtől szembe kell harcolni az ellenséges heavykkel, míg az E8-al legalább mocorogni/flankolni lehet.

Sosem láttam E2-től semmi meglepőt vagy kiemelkedőt.
  • Random work
    nekem bejön a 3001H a 3600H után sokkal mozgékonyabb, löveg ugyanaz persze azért van, mert Párduc felé megyek
  • Toweliee
    Áááá, totál elbizonytalanítottatok :)
  • bgabor
    "igaz hogy 6os század!!!de érdemes megnézni"

Nem, akkor nem érdemes, hiszen az T6 század mesterséges körülményeket jelent. A hétköznapi random csatákban a T6 tankok szinte mindig T7-T8 ellen mennek, azok pedig 175-230 átütésű ágyúkkal rohangálnak.
  • pointer4
    Jaja, a P egy lomha szar, lejtőn ha eléri a kiírt sebességét az csoda.. és akkora mint a kismaus. A VK3601-el meg erős elől, de nem médium tank.
  • Musztafakebab
    öö E2vel simán neki megyek egy 3002DB-nek,TigerP-nek, Panther*nek ha a 36 L/56 van rajtuk. Annyira mozog a tank test hogy ne tudjon körbe szaladgálni te meg mindig ütöd szemből is, kivéve a Porsche-t.
  • noname23
    áh láthatod már a munka moráljukat szorgalmasan tudnak ígérgetni hanyagul elkészíteni beígért időre ezeknél 3-4hónap mire megvalósulnak a nagyobb dolgok szerintem 7.2 majd Március közepe vagy inkább vége a 7.3 meg nyár közepére lesz meg utána kifújják magukat év végéig.
    Most a britekkel csinálják azt amit tavaly év elején a franciákkal egy kis infót képeket azt várjad egész évbe mert mire kijön vége az évnek ilyen tenderdel szépen elfogják húzni a dolgokat évekig.
    Reklám kampányban meg 2havonta ígértek komolyabb peccseket ehelyett 3-4 hónap amikor kidobnak valami értelmeset 2havonta már ha csinálnak akkor is csak ilyen kisebb tessék lássék dolgokat.
  • PetiPetiHUN
    Hát igen a Jumbonak meg az E8-nak elég rossz az MM-je de közepes százdba elég jók lehetnek. Ha kimegy a KV-3 tier hétbe a "nyáron" :) akkor még ütősebbek lehetnek ott.
  • lexlutor
    .. evvel a velemennyel nem avgy egyedul. en meg a nemet tech tree revision elott mentem vele majdnem 200 meccset. a legjobb volt akkor a harom kozul.
  • Musztafakebab
    3601 heavyre, 3001P medre hasonlít. Mind a kettőt szerettem de a 3601 egy kicsit jobban.
  • pointer4
    Fura hogy ezt mondod, ugyanis a H az egyetlen igazi med tank a három közül :D

És magasan jobb a statom vele mint a két társával, meg jobban is szeretem, de az már más tészta.
  • foxbat88fx
    rohadjak meg akkor is feltöltöm a replayt!!!!!!!!
    nézd meg és ezután mond hogy bármi átlövi a frontpáncélt!!!!

http://data.hu/get/4783317/ShermanJumbo_erlenberg_lol_XD.rar

igaz hogy 6os század!!! de érdemes megnézni
  • Musztafakebab
    Én imádtam az E2. E8-am nem volt, de az E2vel T6ban csak KV3 ARL és a KV lehetett ellenfél. 140pen alatt minden pattog szemből, csak akkor nem ha belőnek a lövegpajzs és a tank test között a toronyra, ami elég sűrű volt még 200-300 méterről is sikerült nekik bár tudom hogy nem csaltak!!!! :)
    Rengeteg mester medálom van vele hiszen 2,7 sec alatt töltött be. Játszottam vele mikor még Elite volt de sűrűn dobált T9-be így eladtam, de századozni imádtam annak ellenére hogy KV3 volt az ellen. Jah T7-T8ban már lehet szórakozni csak tudni kell hol ütöd az ellent és ha tudsz az oldalába seggébe menni akkor darálni ahogy kifér a csövön. Az állandó 34KM/h nem vészes kis emelkedőt még tartja de ha domb van akkor már lassul. Ha érdekel PM-be tudok mondani helyeket hová kell vele beállni, hogy szép kis summát keress, bár a jó cső sokat tesz a latba szerintem.
  • bgabor
    Lehet kreditért is venni a gyárilag beépítetteket, határozott időre, bár szerintem sem éri meg.
  • bgabor
    VK3601H-t, egyértelműen. A VK3001P-t csak az választja, akinek a Tiger P a cél, a VK3001H-t pedig csak az, aki nem tudja mit csinál.
  • stoppos
    A VK3601H-t én szeretem nagyon. A 3001-ek beceneve viszont nyugodtan lehetne a "birodalmi fáklya".
  • Toweliee
    Aranyat nem akarok skin-re áldozni, nem is találtam meggyőzőnek a játék által adott lehetőségeket.