418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ninju #106285 Mit akarsz ennyire bizonyítani és kinek? -
Ma azért elég béna köreim voltak, de ez tetszett...
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 29. 8:05:44
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 680 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 124
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Mesterlövész
A jó öreg PzIV azért még mindig tud. :) Persze volt a mi oldalunkon volt egy másik PzIV és 3 KV ami azért garancia a győzelemre. Egyébként nem voltak a KV-k se top tankok. -
Nem vágom, h miért. Az ARL-nak van vmi ehhez kapcsolódó gyengesége, amiről nem tudok? -
T4 is kiszed 1 lövésből tapasztaltam -
Lammaer emlékszem mondtad, h van ARL-od. Te nem tapasztaltad véletlenül, h még egy Tier V-ös arty is kiszed 1 lövésből, full hpról és ezt többször is? Nálam már nem is tudom hanyadik alkalom. Azért ez is elég érdekes. -
A következő rep Renegadenek szól. Persze más is megnézheti. Most azt csináltam, ami szerinted egy med kizárólagos feladata. Itt legalább voltak partnerek. Szerinted itt sem szerepeltem túl jól? Tudom, tudom te biztos még ennél is jobban csináltad volna. Biztos, mert jobb a statod, mint nekem, ergo jobb player vagy. Már előre sejtem, h úgy is találsz benne vmi hibát. Csak azért is:)
T-44 - Campinovka -
SU-26 önjárólövegen a 122mm ágyú nál az utolsó lőszer az fizetős? -
VanDaal #106278 És igen! Végre megvan az első jólmegérdemelt topgun a drága kiskedvencemmel :D
Ráadásnak acélfal, és majdnem még felderítő is :)
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. február 28. 23:41:03
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 962
Szerzett kredit: 59 920
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun -
Szerintem úgy lenne a fair ha annyi idő lenne nekik újra tárazni mint amennyi kilőni egy 100mm-es ágyúval 6ot így ha elkezdi játszani az eszét valaki ellen és rárepül akkor kapja is vissza az érzést xD amúgy is nem erre kéne használni az ilyen tankot hanem támogató lövészként ott lenne a többivel és aprítana ide is küldök egyet oda is
-
VanDaal #106276 Ezt már a 7.2-ben csinálnák? -
lexlutor #106275 .. e50el 9 meccsbol ketto nyertes:D -
lexlutor #106274 ma mar a tizediket megyek tier 9esekkel, vk, e50.. nem nyerhetek.. -
Anyagilag jobban jársz ha követed a csürhét nem éri meg mártírkodni tökegyedül mert csak magadnak csinálod a minuszt.
Úgyis veszett kör lesz és a legjobb ha minél előbb betör az ellen arról az oldalról és befoglalja a bázist te meg jól jársz gyors kör javításra nem kell költeni. -
Lassabbak lesznek és a töltési idő megnő két lövés között. -
lexlutor #106271 es ez mit jelent? -
"Q: Any news what kind of 'tweaks' the french tanks will receive? HP nerf, dmg/rof nerf?"
"A: Passing ability, RoF within the cassette " -
magyargyerek #106269 Sose gondoltam volna hogy az első E-75-ös ellenfelet AMX 13 75-el fogom kilöni. Megkerültem és beleeresztettem egy hatos sorozatot. Egyre jobban kedvelem ezt a tankot és ráadásul jól is hozza a kreditet. -
Gecsa20 #106268 hát.... én azt hiszem hogy lehet nyerni folyamatosan mivel volt egy nagy szériám ami 1,5 órán keresztül nyertem igaz becsúszott 1-1 vereség de elenyésző volt! mert Tényleg csak 1-1 csúszott be kb 35 győzelem mellé :) -
yossarianHUN #106267 Nem tudok róla, de nem is hiszem hogy törődnének vele az oroszok. A kedvenc akkor is az, mikor a magyar csóka elhalálozása után belerikácsol valamit a vakvilágba magyarul. Múltkor egy magyar srác írta chaten hogy "rohadt csicska", miután egy csapattársam (nem magyar) kilőtte. Aztán nagy szemeket meresztett, mikor visszaírtam hogy parancsolsz. Kis buta. -
marchizor #106266 hát nem is lehet mindig nyerni :D -
Gecsa20 #106265 mondjuk ez igaz!! Nem tom hogy lehet normálisan feljelenteni a játékosoat csak a jobb egérgombost ismerem! van valami más is? -
Gecsa20 #106264 de figyelj! mindig nem tudsz szakaszba lenni! mert 2-3 embernek mindig összeigazodni elég nehéz! jó amikor haverommal vagyok lényegesen könnyebb de akkor is van amikor meghalunk :/ -
yossarianHUN #106263 A magyarok se jobbak, csak ők még a k*rva anyádat is hozzáteszik a noobhoz. -
lexlutor #106262 .. ezen altalaban a szakasz sem segit sokat.. -
marchizor #106261 Szakasz. -
Gecsa20 #106260 én megutáltam ezt a játékot 1 életre!! szánalmas hogy vannak olyan játékosok akiknek közünk nincs a játékhoz és mégis tier 9-10-es tankuk van de olyan sz*rok hogy az már hihetelen! Komolyan mondom 4 nap alatt nagy nehezen össze spóróltam 290000-et erre ma leülök és 9 meccs miatt már el is uszott mert annyira gyökerek vannak fenn hogy az valaami hihetelen! mondok rá példát: jg tiggerrel vagy és neked kell előre menned mert a hüe maus meg t30 nem mer mert fél az ellenségtől...vagy mindenki 1 oldara megy mint egy birka és csodálkoznaK HOGY EGYEDÜL NEM BÍROK TARTANI 7 EMBERT MAX 3-4-ET DE MIDNENKÉPPEN MEGHALOK! Most őszintén mi értelme van így a játéknak ha ilyenek vannak fenn? :(( Nem lenne semmi bajom a gamemmel csak a játékosokkal van bajom! Szánamasok és sajnos sosincs magyar velem csak csehek meg románok akik még angolul sem tudnak! csak annyit hogy noob..-.-' megoldás erre? -
én ma délelőtt le akartam videózni hogy húzom a menüben a csúszkát hogy vereség- vereség - vereség... :D
a 9-es vk-val hiába ettem le az enemy hp-ját meg durrantottam ki párat, ezek mindég csak belekamikázéztak a halálba :D -
de gondolom az object 704-nél nem lesz jobb TD :)
na de majd meglátom melyik ágon haladjak, egyenlőre a maus meg az orosz med ág foglalkoztat :)
meg talán az is4 -
Musztafakebab #106257 Ma a random nagyon hülyék napja van? 2 tankkal nem tudok duplázni és folyamatos vereség a 20 veri kb. Annyi hogy 12 vereség után kiléptem délután, most meg 10 van 1 nem tudtam nyerni. -
Hát először kicsit túltápolták fullos tier10 ágyúk pattogtak róla és mikor mindenki kérdezte mit tegyen ellene oviék üzenték lőjétek HE-vel xD
Persze azóta átborult a bili a másik oldalra is és most már annyira szar hogy szinte bármi átlövi akár egy IS is bepuszilhat neki de egy tigris mindenképpen de ez a baj a WG-nél mindig átesnek a ló túloldalára.
Jah és anno mivel mindenki azt hajtotta mert nagy sláger volt így az mm is csinált ilyen type szerű elosztásokat hogy 6-7-8 darabot egy oldalra pakolt.
-
Nazarov77 #106255 Amúgy meg az nem su-100m-1 hanem object 416, tier 8as med lesz ,su-100m-1ről nem találtam képet.
Uralmash vagy más néven su-101 az stimmel :) -
Értem én, h random meg szórás, de mondjátok már meg nekem, h egy SU-85 40 milis seggét, h nem bírja átütni a KV 107-ese, 125-ös min pennel. Ráadásul nem is pattanó volt, mert ez még érthető is lenne a döntöttség miatt. Erre, ha vki értelmes magyarázatot talál, kap egy üveg sört:D -
Nazarov77 #106253 Az a SU-122 ami a képen van az már most benne van a játékban. Su-85 122es ágyúval.
Ami a T9es lesz az SU-122-54 ( T-54 alvázon ) nem mind1 :) -
su 100 m1 azthiszem ez
-
zserrbo #106251 Itt a rep a profi FOHU magyar klán 2 tagjáról: FOHU
Kb a meccs végéig a kezdőn kempelnek tier 9 jagtiger és tier 8 isu-152 tankkal, pedig top tankok voltak. Egyetlen 9es tank volt. OK, hogy TD-k, de mikor már a bázisunkat szedtél mellettük akkor is tököltek megvárva, hogy kilőjjék az arty-jainkat (köztük engem majd utána lejön kinyírni az amx-et miután meghaltam). Utálom az ilyet mikor top tankkal beáll kempelni végig. -
ez a su 100 m1?
szerintem ebben a vonalban megyek tovább majd :)
URALMASH-1
eddig:
-
virkir #106249 Volt de csak a T-54-nek. Annak a második ágyúja volt most, meg megkapta a type miatt a T-44 is. -
virkir #106248 Az akkor volt most meg most van.
Tény, hogy a PantherII meg a Pershing nem egy kategória vele de akkor is inkább a falkák miatt lehetett annyira eredményes meg mindenkinek leginkább olyankor verte ki meg veri ki amikor egy oldalra berakott négyet hatott a másikra meg semmit.
Az is érdekes, hogy mindig azért panaszkodnak ha az ellenfél kapja az ilyen leosztást, ha a saját csapat akkor meg pro volt a társaság mert nyertek 0-15-re. -
Az LB-1-es löveget nem csak most rakták bele a játékba? Én úgy emlékszem, h a bétában nem volt ilyen ágyú. -
én is utáltam, már csak a kinézete miatt is, bár elég sok minden lepattant az elejéről, és az ágyúja meg egész jó volt szerintem :)