banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gecsa20
    én megutáltam ezt a játékot 1 életre!! szánalmas hogy vannak olyan játékosok akiknek közünk nincs a játékhoz és mégis tier 9-10-es tankuk van de olyan sz*rok hogy az már hihetelen! Komolyan mondom 4 nap alatt nagy nehezen össze spóróltam 290000-et erre ma leülök és 9 meccs miatt már el is uszott mert annyira gyökerek vannak fenn hogy az valaami hihetelen! mondok rá példát: jg tiggerrel vagy és neked kell előre menned mert a hüe maus meg t30 nem mer mert fél az ellenségtől...vagy mindenki 1 oldara megy mint egy birka és csodálkoznaK HOGY EGYEDÜL NEM BÍROK TARTANI 7 EMBERT MAX 3-4-ET DE MIDNENKÉPPEN MEGHALOK! Most őszintén mi értelme van így a játéknak ha ilyenek vannak fenn? :(( Nem lenne semmi bajom a gamemmel csak a játékosokkal van bajom! Szánamasok és sajnos sosincs magyar velem csak csehek meg románok akik még angolul sem tudnak! csak annyit hogy noob..-.-' megoldás erre?