418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
dolbyy #106325 Az EU szerver nem jelentkezik! Ez karbantartás vagy készül valami? -
Musztafakebab #106324 Én is hasonlóan jártam az M41-el, csak nekem 98% álca volt rajta. -
É a 100% javítás 60% álcázással ellátott legényeket küldtem el részegen véletlenül amikor eladtam az IS-t :) -
stoppos #106322 Két sörig még célzóvíz, mert belazulsz és jobban játszol. Afelett már exponenciálisan romlik a teljesítmény. :) -
virkir #106321 Nincs sajnos. -
Van vagy 50ezer xp különböző tankokon melyek már ki vannak maxolva, gondolom csak aranyért lehet átváltani őket free-re és más megoldás nincs? -
VanDaal #106319 Én is szerettem volna Bat.Chatot... de az AMX 12t-től szinte még a fogaim is kipotyogtak az idegtől :D -
részegen én még nem adtam el tankot, de idegből igen :D
M5stuart :D
az M24 Chaffeera fájt a fogam, de 18 körnél és abból 14 veszteségnél és asszem 2 killnél már kezdtem kiakadni :D -
PetiPetiHUN #106317 Részegen tök jó játszani csak túl sok kockázatot vállalok és kilőnek. De mivel hogy részeg vagyok nem érdekel iszok még és megismétlem a próbálkozást: R betű 3x és csak a lövélsre figyelek. -
stoppos #106316 Az úgysem használom, minek porosodjon ott. Persze másnap meg szeretném használni. :) -
olyankor milyen gondolataid voltak mikor adogattad elfele ? :D -
stoppos #106314 A steamen vettem már így játékokat, meg összevissza vettem-eladtam dolgokat játékokban. Valamiért kocsmázás után, mikor hazaérek mindig meg akarom váltania világot. :)
A nagy kedvencem az egyik netes oldalról, a srác írta, hogy elment bulizni. Reggel a gép mellett kelt, nyitva egy böngésző, rajta a google és beírva, hogy "kruvk rednlse". Még benne volt a bugi. :) -
Hm, a legutóbbi eset óta (T-127) már volt promókód, és ott már tényleg csak egyet engedett (Mk VIII Tetrarch), ha jól emlékszem. -
VanDaal #106312 Nekem a legénységet sikerült egyszer rosszul átképeznem, eddig ez volt a legnagyobb malőröm :) -
magyargyerek #106311 Nekem 11 garázshelyem van, legutóbb mikor 150-ért adták akkor vettem egy párat de ez bőven elég. A duplázókat mire körbe megcsinálom főleg ha szívatós nap van beletelik pár órába. Most pld. 3 üres helyem is van mert eladtam néhány járgányt kelett a zsé a nagyobbakra. Még a kedvenc SU-85-m sincs meg azt majd visszaveszem egyszer, a legénysége a barakkba várakozik addig. A Vk36 legénységem meg majd beül az E-50-be és így egyből 90%-ról indulnak, a Panther 2-t megtartom úgy néz ki. IS-3 egyelőre jegelve lesz bár tegnap megszereztem neki a BL-9-et.
Kevés a kredit ez a hét farmolós lesz. Kapóra jött ez az AMX 13 75 jó farmolós és ráadásul haladok is a fejlesztésével felfelé. Lehet ezt is megtartom egyelőre jobb mint vártam. -
stoppos #106310 Találni kellene valami módszert, hogy részegen ne használhasd a kártyádat és ne is költhess aranyat. Bár ha jól emlékszem én 3 tankot adtam el ilyen módon egyszer. :) -
lexlutor #106309 ..ingyenes premium tankokra nem nagyon latok eselyt mostanban. a karacsonyi oruletben, sok promo volt, de igy tavasszal nem hinnem h jonne ujabb. a legutobbi eset utan meg plane figyelni fognak, h egy promokodot csak egyszer lehessen felhasznalni. szerintem. -
Skyline0021 #106308 Nikosi teljesen igazad van, de nem vagyok túl jó angolból, azért majd igyekszem a wot fórumon is infót halászni:) Darkisi ittas állapotban, hogy lehet játszani? :'DDDDD várok a garázshelyekkel, és ezer köszönet mi ndenkinek a válaszokért:) -
ingyen is volt már párszor szerintem ne vegyél, inkább várd ki hátha lesz megint valami kis húgy ingyenes prém tank ami adja a helyet :D
(nekem tízen valahány garázshelyem van, és csak egyet vettem azt is véletlenül :D ittas állapotban) :D -
Skyline0021 #106306 szuper, köszi az infot -
Nikosi #106305 7.2-ben amerikai ág lesz rendezve (T34-es lesz prémium tank) + egyebek el lehet olvasni kismillió helyen de a worldoftanks.eu címen is.
7.3 -ban lesz az orosz ág. De nem lesz semmi prémiumba tolva, csak átrendezik kicsit az ágakat. Ismét tudom ajánlani a worldoftank.eu honlapot, fórumot, kismillió helyen le van írva.
Arról, hogy mikor jön azt meg a senki nem tudja de március közepe vége előtt biztos nem lesz 7.2. A 7.3 pedig a távoli jövő ködébe vész még.
A kérdéssel kapcsolatba, ne vedd magadra sértésnek, de ez nem kezdő vagy nem kezdő dolga. Utána lehet olvasni, itt is meg sok más helyen is, ez maximum lustaság dolga. A kérdés meg alapból abszurd honnan szedted azt, hogy a kv vagy a kv-3 prémiumba menne. A WG nem teljesen hülyék gyülekezete. Ráadásul minek t5-t6 prémium tank az orosz ágra van belőle elég. -
Wlanseraf #106304 Nem tudsz hibázni:) holnap már március:D -
MuldR #106303 De, olyan 2-3 havonta learazzak 150 aranyra. -
MuldR #106302 Minimum 2 de inkabb 3 het mulva.
Ez csak az amerikai agat erinti.
A 7.3 erinti az orosz heavy vonalat, de akkro sem lesznek premiumtankok, csak adnak melle egyet ingyen (KV, KV-3, IS-4 melle)
7.3 majd csak majus vegefele varhato, ha tartjak ezt a tempot. -
Skyline0021 #106301 köszi a válaszokat, amúgy a garázshelyek mindig 300 aranyba kerülnek? nem szokott akciós lenni valamikor?:D -
PetiPetiHUN #106300 Jók voltak a februári eventek habár volt olyan ami egyálltalán nem is érintett, de a többséget ki tudtam használni. Találkoztam a Curierrel is de mire a KV-val a csatába értem már kilőtték máskor meg velünk volt. (mondjuk azt sikeresen megvédtük :) ) Az azért feltűnő volt hogy pénz szerző nem, csak pénz költő események voltak. Remélem mindjárt kirakják a márciusiakat is.
-
dolorex #106299 Márciusban valahányadika, nem tudni pontosan, eddig februárról volt szó...nem lesz prémium tank egyik sem. -
szerintem március, és nem lesz belőlük prémium tank
-
Skyline0021 #106297 bocsi ha nagyon hülye kérdéseket teszek fel, de még csak most kb egy hete, hogy aktívan játszom és ti azért biztosan tájékozottak vagytok:D -
MuldR #106296 Uhhh, ez odab@szott!
Mindjart magamhoz terek. :P -
Skyline0021 #106295 Hali,
a 7.2-es patch mikorra várható? És ha lesz, akkor a kv és a kv3 prém tank lesz? -
FosTalicskaa #106294 Előfordulhat, hogy kilőttél engem, én sem vagyok halhatatlan...;) Viszont az érdekelne, hogy hol olvastál tőlem olyat hogy kioktatlak azzal, kapcsolatban, hogy hogyan játszál? o.O Semmi ilyesmit nem írtam, pont azért mert nem tudok rólad semmit.
A másik meg: Orosz tankok mozgékonyak? Hát igen, ott vannak a mozgékonyság mintaképei szinte minden szinten: KV-1, KV-2, KV-3, IS-4, talán még az IS-(1-2) is. + a sokszoros speed nerf után az IS-7 is a 35-ös átlag sebességével.:D Most már a franciák még tolatva is gyorsabbak, mint ahogy az is7 megy előre. :P -
MuldR #106293 Akkor megiscsak jol olvastam valahol, hogy a KV-2 tier6 lesz?
Tier 6bol meg megszabadulunk az OP KV-3 tol. :)
Nagy atrendezodes lesz. t5-6 jatszhatobb lesz, ha lesz melle normalis MM is.
A SU-85 107-ese nem zavar. Szerintem a Wolverine OPbb akkor mar. :)
-
Gecsa20 #106292 Rád emlékszem amikor ellenem voltál csak azt nem emléxem hogy mien tankkal voltál ellenem...:) de én jg tigerrel voltam és hamar leszedtünk téged! :) volt egy másik havaerod is mert párba nyomtad akkor! de légyszi ne oktass ki hogy-hogy játszak még meg ilyenek, okés mert én sem oktatlak ki téged! ;) nem kell mellre szívni különben is az volt a kérdésem hogy melyik jobb! Boccs hogy nem nyomom régebb óta a játékot mint te és nem tudok minden újjítást hogy mien volt...-.-'' -
Szpecnyaz #106291 Nincs olyan hogy "legjobb" ág. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, amiket ki lehet használni, eredményt elérni vele. Pl: az orosz tankok mozgékonyabbak, a védettségük jó, de elmarad a német tankokétól, nagyot lőnek, de pontatlanok. A német gépek jól páncélozottak, pontos és gyors a lövegük, de lassabbak, kevésbé mozgékonyak. Az amcsi tankok teste papír, de a tornyuk viszont nagyon kemény, szóval hull downozni jók, a fegyverzetük pedig átlagos. A franciák pedig villám gyorsak, brutális tűzerővel, de kartonpapír páncélzattal.
Az egyes tierekben előfordulhat hogy egyes tankok jobbak egyik nemzetnél mint a másiknál. Pl: T5-KV T6-KV3 T7-Tiger P/T29 T8- egálban vannak T9-E75 T10-itt mindegyik másra jó, szóval nincs legjobb.
Szóval érdemes a saját stílusodnak megfelelően választani, esetleg több ágat is kipróbálni, aztán ami tetszik, arra állsz rá. -
Nazarov77 #106290 Viszont tier 5ben a legOPbb ( de szép szó :D ). Tier 6 ban is. Viszont nem kell már sokat várni, 7.3ban megszabadulunk végre a 107 és 152től T5ben ( rohadt su-85 még midig szaladgálhat 107el ).
Gecsa20: Az az IS-8 gondolom IS-3 akart lenni, a 8 majd 7.3ban jön :) -
FosTalicskaa #106289 Az már most látszik, hogy nem sokat értesz a játékhoz magas szinten. Az orosz tech tree-nek már csak a múltja erős (kb az e-75 megjelenéséig az is4 tényleg op volt), jelenleg viszont semmilyen szinten nincs kimagasló tankjuk. Az meg más kérdés, hogy a csigazabáló noobok ellen meg semmilyen más nemzetnek nincs esélye 1v1-be...
Remélem a következő peccsben durván lenerfelik a francia noobtankokat, mert a jelenlegi helyzet miatt nekem már játszani sincs kedvem magas szinten. Inkább megyek bt-2, az legalább még szórakoztat. -
MuldR #106288 Az IS-7 sebessege igyis nerfelt. "Igaziba" 60-al ment. Itt 47re nerfeltek. Az IS-7 oldala papir. gyengebb mint az IS-4.
Amugy Tier7 be nem OP az orosz, mert a TigerP es es T29 is jobb az ISnel.
Jatsz meg kicsit vele, rajossz, hogy jo az igy. :) -
Gecsa20 #106287 Véleményezést várok! Én tudom hogy orosz a szerver de miért kell mindig az orosz vonalnak kedvezni?? Az én meglátásom szerint (6600 game) tier 6-9.-ig az orosz nehéz tankok jobbak mint ellenfelei igaz tier 8 nál a t32 vetekszik az is8-sal mivel jobban bírja a lövéseket illetve tier 9-nél a vkp városi pályán jobban kihasználja páncélzatát akkor jobb mint az is4 de tier 10 be szerintem a maus a legjobb csupán az a baj hogy nagyon lassú de az is7-es megy vagy 40-el és körbe röhögi a maust!! Ezen kéne változtatni vagy az is7-est lelassítani kb 25-re vagy a maus-t kicsit felgyorsítani mert az ok hogy az amx 50 b piszok gyors de kb olyan a páncélja mint a t30-nak! PAPÍR!! Tehát a kérdésem melyik a legjobb ág?? :DDD -
Renegade #106286 :-)
kb nyomvonalra azonos úton haladtunk volna, sőt szvsz ugyanazokkal a szavakkal díjaztam volna az idióta IS3 taktikai érzékét. Egyetlen dolgot csináltam volna máshogy, pár másodpercet szusszanok az erdő közepén a t-34-85 meg a 3001H roncsa mögött. De pl az ellenség bázisánál is ilyen köröket szoktam futni az épületek között. A leírtak fényében nem lehet belekötni, ilyen egy jól megjátszott aggresszív med. :-)