418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    144-es pennel nevetve? wow, egyébként mennyi a nevetve? mondjuk 90%? erről szvsz csinálhatnátok videót, több embert érdekelne
  • badnewz
    is7 oldalát amx1375 nevetve lődözte át
  • Renegade
    biztos, hogy nem, ahogy a 33% is túlzó, de egy ügyes matekos megmondja, hogy mennyi rá az esély, de biztos nem 0,2% :-)

Tudtommal az IS7 oldalát nem tudod mindenhol átütni (talán az első görgők fölött?) alacsony penes ágyúval, míg az egér 3 tank méretű oldala szemüveg nélküli magas diopriás embereknek sem kihívás :-)
  • stoppos
    Ja igen, a füstöt ki kellett kapcsolni. :)

De most egy samsung rf510-esem van és a high beállítást az sem szeresse.
  • Renegade
    185-ös páncél, nekem a legnagyobb sikerem 1vs1ben egy tigrissel elkövetett egér alázás volt, mondjuk kellett hozzá egy nagyon ügyetlen játékos :-)
  • Eagle16
    Kíváncsi lennék gyakorlatban hányszor sikerült :) 500 csatából 1x mi? :D

Nekem az Is-7 100mm 90 fokos oldalát lőtte át egy ARL-44 a 160-as átütésű 90mm-es ágyúval...micsoda OP dolog ez az Is-7...szerintem azt a részét még egy Pz IV is átlövi.
  • Tono34
    T60-on sűrűn leesett az fps, most T61-en jobban megy, de a lövések utáni füstöt ez se bírja.
  • stoppos
    Vicces egyébként, hogy sokkal szebben kinéző játékok futnak gyönyörűen, a wotot meg le kell vennem mediumra, lowra, ha nem akarom, hogy a pusztában beszaggasson. A pusztában, ahol van két bokor, meg némi homok. Ráadásul betában még nem volt ilyen probléma. Ott egy IBM T60-as gépen ati kártyával elment lowban. Csak a game boostert kellett elindítani, ha nem akartam 1 perccel a meccs kezdete után beérni.
  • darki81
    hát, azért annyira nem pihe puha az oldala :)
  • darki81
    az a T-50-2 az LOL :D
  • popey8
    Az asszonynak 1205-öse van. Wifivel használod a netet? Valószínűleg azért nagy a ping. Bár nálunk csak néha megy föl nagyon, de a legtöbbször normális.
    Sajnos a WoT itt is csak 25%-os tömörített textúra pakkal és legalacsonyabb beállításokkal + WoT Tweaker-rel mindent kikapcsolva megy normálisan, bár még néha így is beszaggat. Azt ne is kérdezzétek, h néz ki a játék, de állítólag az asszonynak így is jó:) Sajnos a pénzmagból csak erre a notebookra futotta neki. Azt hittük legalább mediumon fog menni a játék, de sajnos nem így lett. Azért a platoonozás még így is megy vele:D
  • Renegade
    a tornyot nagyon nehéz átütni oldalról mert döntött, míg a test pihepuha és nem döntött
  • Renegade
    képes 185 feletti átütésre
  • darki81
    csak a torony oldalát viszi át a kv nem?
  • darki81
  • Renegade
    mármint a KT az KV :-)
  • SirArcheer
    Please find the relevation part from the FAQ below:

Lassú/szaggat/laggol a játék a gépemen…

Update: az alábbi linken elérhető egy viszonylag kényelmesen használható optimalizáló program.

http://www.wotskins.ru/skins/other/987-nebolshoy-tviket-wot-tweaker-v13-ruseng-ot-snow_irbis.html

1. Igazítsuk számítógépünk teljesítményéhez a grafikai beállításokat és effekteket.

2. Ezen belül a látótávot, víz effektet, stb csökkentsük lejjebb.

3. Használjunk tömörített skin csomagot, mivel ezzel is jelentősen csökkentjük számítógépünk terhelését.

(Innen a legfrissebb tömörített skin pack letölthető Tömörített skin pack)

4. Használjunk Game Booster programot. Vannak gépek, amiken szépen javít a teljesítményen, de ártani, biztosan nem árt.

5. Ha nagyon bátrak vagyunk, tuningoljuk kicsit feljebb a processzor és a grafikai kártya teljesítményét.

6. A rendszeren futó fölös alkalmazásokat (amiket a Game booster nem állít le) állítsuk le. Pld. víruskergető.

A tömörített skin pack használata:

A megadott linken – úgy tűnik – folyamatosan frissítésre kerül az eredeti skin csomag tömörített változata. Ne tessék megijedni az orosz nyelvezettől, translate ha nem is csodákra, de értelmes nyelvezetre fordítja le az oldal.

Hogyan is használjuk a csomagot. Először is, háromféle tömörítésben telepíthetjük a csomagot. 12%-25%-50% tömörítésben. Természetesen, a leggyengébb gépre a legnagyobb tömörítettségü skint használjuk. A tömörítettség miatt a skinek minősége is persze gyengébb lesz, ezért meg kell találni azt a köztes utat, amikor már elég gyors a játék, de még a grafikai élvezhető látványt nyújt.

Magam részéről az 50%-s csomag használatát javaslom, de mindenki döntse majd el, hogy mi fut jobban a gépén.

A letöltendő skin csomag becsületes méretű: Kb 290 MB. Futattható programként működik és telepítéskor választható az angol nyelv is.

A program megkérdezi, hová telepítettük a WoT játékot, majd felkínál egy menüt, amiben bejelölhetjük a különböző skinek tömörítési rátáját, valamint lehetőségünk van a minimap képpont számának csökkentésére, effektek ki kapcsolására, stb.

Telepítés után a játék már az általunk beállított skin csomaggal és effektekkel fog indulni.

Ha nem vagyunk elégedettek a skinek, effektek, térkép, stb minőségével, részletességével, akkor sem kell az egész játékot újra telepíteni. Egyszerűen inditsuk el újra a tömörített skin pack programot és válasszunk más beállításokat, amik az elvárásainknak jobban megfelelnek.

Skin pack telepítéséhez útmutató:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=47079
  • Renegade
    ja, nagyon dúrva jármű, egy KT/SU-85 kb33%-ban lövi át az oldalát, de legalább el tud futni, ja nem :-)
  • darki81
    az bebaszna, most fogom majd megvenni ..
    amúgy meg teljesen rendben van, mert bírnia kell a lövéseket ha már ennyire gyenge az ágyúja a többi tier10-hez képest!
    a sebességről meg nem is beszélve!
  • patchaou
    Nem lehet.
  • dolorex
    M3 Lee felső tornyával lehet lőni?csak mert látom két lövész van a tankban.
  • haflac
    Ennyi erővel az egeret is lehetne nerfelni,nem is kicsit,páncél,életerő(2800)nagyon eltúlzott.
  • darki81
    hányszor átéltem ezt :D
    kv13-al voltam és beírom hogy berusholok mögéjük ők meg menjenek rá és körbevéve szétszednénk, de kempeltek tovább és vártak a sült galambra :D

#106341 bátrabb voltál, és most bejött az hogy aki mer az nyer :D
  • Jeki08
    Valakinek hp pavilion g6 1206eh laptopja?
  • foxbat88fx
    Én egyszer részegen hazajöttem a kocsmából, beültem wotozni és T-28-al (tier4 orosz "med") Top Gun-t csináltam XD egyetlen 1 top gunom van vele és szerintem nem is lesz több.... ez megismételhetetlen XD
  • patchaou
    Néha azért randomban is ki lehet fogni egy normális társat. Semmi extra, de ha az átlag játékosokkal úgy össze lehetne dolgozni mint az E75-el akkor nem panaszkodnék.
    IS-4 replay
  • Jeki08
    Nem a nettel van gond, már ellenőrízve másik 2 géppel.
  • dolbyy
    Speed test.
  • dolbyy
    Ez szerintem az internet lesz. Nézd meg egy tesztel.
  • VanDaal
    Annyi a hülye, hogy nem egyedül sem egyszerű :) Most is oldalanként 2-2 tier9 tank. Az IS-4 elindul tökegyedül a pusztában és szétlöveti magát. Az E-75 vár egy ház sarkánál 3 másik tank társaságában, mert a túloldalon van 1 db IS-4! Odaérek, így már 5-en vagyunk egyre.. mondom kimegyek, bevállalom az első lövést, aztán majd jönnek utánam... Kimentem, IS-4 2 lövésből kiszedett, mert valami letrackelt, ők meg ki sem dugták az orrukat a ház mögül... Tipikus.
  • Eagle16
    Érdekes kis videó-összeállítások vannak fent az orosz youtube-os WoT oldalon, bár az SPG-s "hőstetteket" nem tudom értékelni, de a többi az komoly :)

• dolorex
    itt is dv6 és minden oké:)
  • Jeki08
    hp pavilion g6 1206eh 1gigás videókártya van benne, minden más játékot elég jól visz, a wot meg szaggat alap grafikán meg a ping is magas. mitől lehet ez?
  • dolbyy
    ja a fiam dv6-án is:)
  • dolbyy
    Nekem egy dv5 van azon fut gyönyörűen.
  • kabel15
    Erre valaki?
  • stoppos
    Pont a napokban volt itt valaki, pont ilyen laptoppal. Nem fut rajta, gyenge hozzá a videókártyája.

Valami leárazás volt ebből a hp laptopból?
  • darki81
    már megint a hülye lemingek.. :D
    első köröm, egyedül kellett leszednem az is4 és a t34 hpját 47 és 52%-ra, és nem volt ott senki hogy segítsen, senki :D
    ha 1 ember a közelemben lett volna akkor ezek halottak és túlélem :D
    egyedül ezt a játékot egyszerűen lehetetlen játszani..
  • Jeki08
    Üdv!

Van valakinek hp pavilion g6 1206eh laptopja közületek? Fontos lenne!
  • Destydeme
    Hi.Az azért odabax:)Másnap az ajtófélfa szélébe verted a fejed,csak h tuti fájjon?
    106324ua