418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #106565 Ha szeretsz vele játszani, és nem termelsz vele nagy minuszokat, akkor mindenképp érdemes. Fullos IS-4 helyett fullos IS-8-at kapsz, és akkor már a fejlesztgetéssel nem kell bajlódni. -
bgabor #106564 Értem én, de ez minden meccsekre/csatákra épülő MMO-ban és játékban alapfunkció. Egy Starcraft2-ben vagy anno Company of Heroes Onlineban sem volt kérdés, hogy bárki bármikor visszanézhesse, ki pontosan mit csinált. Más játékokban csalások és bugkihasználások szűréséhez is kell ez, ahogy ahhoz is hogy komoly rendezvényt, bajnokságot lehessen rendezni a játékkal, hasonlóan mint a Starcraftnál és hasonlóknál. -
Nazarov77 #106563 Érdemes mert ha fullos IS-4ed van akkor fullos IS-8at kapsz. Ha csak lánc meg motor van akkor meg csak lánc és motor lesz kifejlesztve IS-8on. -
Toweliee #106562 Hülyén tettem fel a kérdést. A modulokat érdemes-e kifejleszteni, vagy hagyjam meg alapállapotban a tankot? -
hellokitty92 #106561 Mindenképpen, még az is7 is simán meglehet, mert még legalább 2 hónap a 7.3. Én most tartok fullos kv3-nál, még prém nélkül is simán el fogok jutni az is4-ig!:D -
Nazarov77 #106560 Érdemes mivel ha van a garázsodban egy IS-4 kapsz IS-8at helyére az IS-4et meg megtartod T10nek. -
Nazarov77 #106559 Jelenleg arra jó hogy 12400 xp múlva legyen elite a tank. -
Toweliee #106558 Holnapra meglesz az IS-4. Szerintetek érdemes nekiállni kifejleszteni, vagy várjam meg a tech tree átrendeződést? -
VanDaal #106557 Én nem tartanám valami jó ötletnek, hogy mindenki szemszögéből vissza lehessen nézni a csatát. Ez olyan, mintha akaratunkon kívül egy valóságshow szereplőivé válnánk.
Aki közkincsé akarja tenni a tevékenységét, az most is megteheti, épp elég hasznos replay videó forog közkézen. De mindenkinek vannak kevésbé jól sikerült, elbénázott, elidegeskedett csatái is, amikre nem büszke. És ha én azt nem akarom megosztani senkivel, akkor más se tehesse már meg az én szemszögemből.
Bízzák ezt a játékosok döntésére, hogy valaki akarja-e vagy sem, hogy mások elleshessék a trükkjeit, vagy derülhessenek a bénázásán. De ne tehesse már meg a csapat legbénább, leghülyébb tagja is, hogy más játékáról készült felvételeket osztogat meg, csak azon a jogon, hogy egyszer a random egy csapatba sorsolta őket
-
Szpecnyaz #106556 Hát gyakorlatilag semmire, számomra is rejtély hogy miért van benne a játékban. -
hellokitty92 #106555 Az az m47 pattonnak az ágyúja, amit végülis megkapunk, ha felrakjuk a fejlesztett törnyot. Gondolom a történelmi csaták miatt került a játékba az ágyú...
-
lexlutor #106554 senki nem mondta h nagyobbak lesznek :D -
hellokitty92 #106553 Szerintem csak beszoltak nekik, hogy milyen komcsi propaganda már az, hogy mindig a vörös csapat győz.:D
Ez az átméretezés viszont érdekesen hangzik, mondjuk nem lepődtem meg, hogy a t-54 nincs köztük, pedig arra is ráférne egy kis magasítás. -
Nazarov77 #106552 Na ja, de ez biztos file növekedéssel fog járni, mivel az összes playernek el kell menteni az egér mozgatását, mikor zoomol stb stb. Már ha majd azt meg lehet nézni, lehet többi playernél csak egy fix kameranézetből lehet nézni. -
stoppos #106551 Mi? Már kivették a karácsonyfát? :) -
Nazarov77 #106550 Márint a statját néztem, szerintem ez még abból a korból maradt amikor T23 volt a T8 med és annak nem volt 180 penes 90ese, bár akkor is kinek kéne ez a vacak 90es mikor pershingen ott volt már akkor is a jobb 180 penes 90es is. -
bgabor #106549 Igazából többször felvetették Overlordnak hogy fontos lenne, ha a replayok alatt meg lehetne nézni a másik 29 tank tevékenységét is. Ő megerősítette, hogy nekik is ez a tervük, mert úgy lehetne igazán tanulni a replayokból, ha látod azt is, pontosan mit csinált az ellenfél.
Ezzel lehet kapcsolatban a formátumokkal való variálás. Nem hülyék a srácok, ellenkezőleg, hanem a kért irányban fejlesztik tovább a cuccot.
Az egy érdekes kérdés, hogy ez a replay filok méretének növekedésével fog e járni. Elvégre a replay fileokban már most is benne van a többi 29 tank mozgása, toronyállása, lövései, hiszen ezek kellenek a visszajátszáshoz. Ami nincs szerintem a jelenlegiben tárolva, az a többi tank használójának kamerakezelése, sniper nézete stb.
Mindenesetre akkor lesz csak igazán értelme replayt nézni, ha végre minden játékos szemével visszanézhetjük a történteket. -
Nazarov77 #106548 Jó kérdés, nekem még 100k xp kell Pattonhoz de néztem már azt az ágyút, semmi értelme sincs. -
VanDaal #106547 Ismerős szitu, de legalább mikor TD-vel vagyok, sikerült már így begyűjtenem pár defendert a bénázásuk miatt. Az más kérdés, hogya győzelemhez az sem mindig volt elég. -
lexlutor #106546 ..en azt egy fokkal jobban szeretem, amikro ugyanilyen top brigad uyganazon az uton ket lepkefingtankkal elszarakodik, mikozben a varosban mindenkit ledaralnak, es amikro elkezd az ellenfel foglalni, nagy nehezen attornek, es benyogik h cap fast. -
bgabor #106545 Gyakorló Patton használók árulják el légyszi, mire jó az M36 nevű 90mm-es löveg? Minden statja rosszabb mint a Pershingről áthozott hosszabb 90-esnek, miért foglalkozna vele bárki is? -
VanDaal #106544 Na asszem volt szerencsém 2 vásárolt accountos gyökérhez...
Mindkettő stat szerint kifejezetten jó lenne, ehhez képest bejönnek platoonban tier10 tankokkal, és elindulnak a medek útvonalán Fishermansen. A csapat többszöri kérése ellenére (eleinte még tényleg kérés volt) sem hajlandóak a város felé menni, ahol a helyük lenne, de még csak nem is reagálnak. Majd mindketten meghalnak a med úton kill nélkül, ráadásként a csapatból elsőként a scout után. Pedig az ellenség top tankjai nem is ott jöttek, mert ellenük mi harcoltunk páran a városban tier8 tankokkal, már ameddig bírtuk. -
Nazarov77 #106543 Én biztos nem, amúgy is gagyin van lemodellezve :D -
SirArcheer #106542 Van aki nézi a zászlót? :)
-
Nazarov77 #106541 - Changed the color of the flags on the bases. Now the color of the flag of its base is always green, and the enemy - always blue.
Mi van valaki lekomcsizta a vörös zászlót? :D -
esetleg még megnövelhetnék a replay fájlok méretét mondjuk ötszörösére -
Nazarov77 #106539 na ja -
virkir #106538 Mivel ritka nagy baromság.
De én már semmin nem tudok igazán csodálkozni ezzel a kretén társassággal kapcsolatban. -
Nazarov77 #106537 Látom mindenki ezen akadt ki a legjobban :D -
Nazarov77 #106536 Records from version 7.1 will not play in version 7.2 and vice versa.
Azt hiszem akkor törölhetem is a jó kis replay gyűjteményemet.... -
Wlanseraf #106535 no comment... -
VanDaal #106534 Elég egyszerre kapcsoltunk, és elég hasonló a véleményünk. -
VanDaal #106533 "Changed the format of the record fights. Records from version 7.1 will not play in version 7.2 and vice versa" -na ennek aztán baromi sokértelme van... ha nem adnak ki a korábbi replayekhez valami konvertálási lehetőséget, akkor ez elég nagy genyóság. -
virkir #106532 Changed the format of the record fights. Records from version 7.1 will not play in version 7.2 and vice versa.
Ha jól értem akkor megváltoztatják a replay fájlokat és nem lesznek lejátszhatók a régebbiek.
Csak gratulálni tudok a fijjugnak.
-
0.7.2 kezdetleges, google fordítós tartalma: (nem teljes)
- rescale models of tanks: IS-3 IS-4 IS-7, ISU-152, Object 704, S-51.
- Reworked balancing algorithm for teams of tanks in random battles. Posted interrupt the long series of hits in the high-level battles.
- Rebalanced settings for the French branch of tanks, introduced in version 0.7.1. (A complete description of the changes will be ready to release a patch.)
- Changed the angles of declination for the following tank guns: AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, D2, B1, AMX M4 in 1945, AMX 50,100.
- Now reduces the damage of the screens mines taking into account its thickness and location.
- Absorption (blocking) armor explosive damage reduced by 20%.
- Fixed frequent non-penetration of the tank in contact with a weapon after breaking through the screen (mask tools or instruments of reservation.)
- The sight added to the indicator remaining in the drum (or in the cassette / tape) shells.
- For a wide list of commands added to the state of the markers and tags platoons clans.
- The substrate is made of lists of commands more transparent.
- The width of the lists of commands are now fitted to a wide player in the nick list.
- When you press "TAB" is now instead of a table with a list of commands displayed a "wide" mode list of commands.
- Reworked the color and geometry of some German camouflage to better fit the real historical camouflage.
- Now, if a module is broken or wounded only one crew member, the repair module, or treatment of a crew member is with a single click without having to select the module or crew member.
- Added display of the input language on login screen.
- Added an extended set of markers on the tanks in the normal and expanded (when you press Alt) mode.
- Added advanced configuration of sight in the sniper mode.
- Added additional messages to detect the enemy, damage to the enemy "lit up" the player to destroy the enemy "lit up" player.
- Changed the format of the record fights. Records from version 7.1 will not play in version 7.2 and vice versa.
- Fixed "twitching" when viewing the tank battle.
- In the shutdown mode interface (by pressing "V") removed unnecessary display of messages and tokens of tanks.
- The howitzer sight is now permanently displays the distance to the marker gun.
- Changed the color of the flags on the bases. Now the color of the flag of its base is always green, and the enemy - always blue.
- Fixed "sticky" marker on the minimap view. -
PetiPetiHUN #106530 Szuper reggel: 4 csatából a T127-el 19 kill és 4 vereség. (5,6,4,4,) Szórakozásnak jó volt. Az tetszett a legjobban mikor az utolsó tankunkat négyen szidtuk (retard, stupid, noob stb) mert megpróbált bebújni egy félig szétlőtt házba ott ahol isten megteremtette (kezdéstől kb 10 m-re). -
küldjenek imélt, mert 2 címről is töltöttem :) -
3636 #106528 Na még ilyen csatám se volt! Olyan jó kis csatában voltam, ahol volt egy társam és az ellenség is két tankból állt. Én elmentem bázist foglalni,a társam pedig védte a miénket. Ő kilőtt egyet,közben én elfoglaltam az ellenség támaszpontját. Nem lőttem egyet se,és senkivel nem futottam össze. XD -
Sebaj, farmolok az elit tankokkal. -
B+ jó hogy szólsz. Most mentem az IS-4-el egy szar duplát :D