418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kabel15
    Most ez komoly? 1 et lőjenek 10m mellém és már abba össze szakadok.
  • badnewz
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. március 1. 11:50:31
    Jármű: T-28
    Szerzett tapasztalat: 177
    Szerzett kredit: 4 472
    de lehet menni ilyet is ha nem alkalmazkodsz a csapathoz aki kezdőkempel és rárontassz a top tankjukra a hegyen egyedül:D
  • badnewz
    Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2012. március 1. 11:06:53
    Szerzett tapasztalat: 2 310 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 14 739
    Győzelem!
    Csata: Fjords 2012. március 1. 11:15:15
    Szerzett tapasztalat: 861
    Szerzett kredit: 16 526
    tess , nem is voltak hűdejó körök prém nélkül, csak spontán fullos a t28 és a top 7-es tankjaikat is viszi^^
  • Oddball29
    Úgy sincsen értelme, mert nem a történelmi lőszer van hozzá, hanem a régi M77-es. M318-al olyan 190-195 átütésűnek kéne lennie.
  • lammaer
    Alaplöveggel sose itélj meg egy tankot.

Rakd csak rá a T-28-ra a legjobb löveget, majd meglátod milyen jó cucc is az.

Nem véletlen hogy a Tier4 companykba T-28akat keresnek mindig.
  • badnewz
    sokat tökölni vagy nem tökölni, ha kifejleszted a kis tankon a nagyobb ágyút plussz egyéb nyalánkságokat akkor sokkal több xp-t tudsz szerezni vele és nem 200asával kell elszenvedned a következő tankig, plussz azt sem alappal fogod kezdeni ( a legtöbbnél át tudod tenni az előzőnél kifejlesztett nagy ágyút) mi éri meg jobban 200 xp-s körökkel kiszenvedni a következő tankot amivel az elején stock létedre szintén szopni fogsz, vagy kihúzni az előtte lévőn utána 800-as köröket menve kifejleszteni a következő tankot amit már alapból úgy kezdesz , h érsz is valamit, tudsz sebezni és nem nagyobb tierű tankok ellen kell a stock semmit át nem lövő ...al menni.
  • Nazarov77
    Szombaton töltöttem ki, és hétfőn jött a mail. De akkor kapta mindenki. Majd lesz megint behívás alphára, türelem :)
  • stoppos
    Egy hét után jött meg. De gondolom majd el fogják venni, mert kipróbáltam és nem hiszem, hogy akarok vele játszani.
  • stoppos
    Azért is írtam, hogy második vonalbeli támogatónak a legjobb az a tank. Sajnos néha bele kell menni az adok-kapokba és olyankor jobb lenne egy nagyobb sebzésű ágyú, de ezt ugye előre nem láthatod, hogy melyik meccs lesz ilyen. Azt szoktam a Pantherrel csinálni, hogy megvárom, amíg a TD-k elfoglalják a helyüket, utána felállok egy TD helyre én is, kicsit messzebb tőlük, hogy ne miattam nyírja ki az arty őket, aztán ha nagyon megkopunk valamelyik oldalon, elmegyek oda besegíteni. Ilyenkor viszont néha csikicsukizni kell. Ha mázlim van, akkor azon az oldalon kopnak le, amerre a legtöbb TD néz, olyankor csak előremegyek kempelni egy bokorba, hogy spottoljak a TD-knek. Azt nehéz csak megállni, hogy ne lőjek rájuk. Viszket az ujjam az egérgombon. :)
  • dolorex
    Rádió már nem vihető át nagyobb tankokhoz, ezért kérdeztem, hogy érdemes lehet e kifejleszteni.amúgy még nincs meg a legerősebb löveg és eddig nem igazán jön be a tank..gyakran be rak nagyok közé és lassan fejlődök sajnos.
  • kerla
    A world of Warplanes-re aki kapott kódot, kb mennyi idő múlva érkezett meg? Az a rossz érzésem van, hoyg nem jól töltöttem ki a tesztet :-)
  • Nazarov77
    Hát azért tier4el prémium nélkül az a 700 xp lehet 3 kör is akár :D
  • lammaer
    Minden dolgot éremes kifejleszteni a legalacsonyabb szintű tankkal. Ha az adott rádió használható magasabb szintű tankokon, sztem fejleszd ki. Bár... KVval lehet jobb kifejleszteni.

Igaz, én a T-28-at is szerettem, azért nem semmi hogy a TIer4-es tank átlövi a Tigrist :)
  • PetiPetiHUN
    "Ennek megfelelően én nem javaslom az IS-t a 122mmes lövege miatt,"
    Használd az IS-en a "D 10-T"-t akkor elég jól farmol pénzt is. Az átütése hasonló mint a 122-esnek és így a kevesebb sebzéssel de nagyobb tűzgyorsasággal kb ugyan annyi sebzést bírsz kiosztani fél áron.
    Mindig creditzavarba vagyok így amíg értelmes alternatíva addig a 90-es 100-as ágyúval megyek.
  • VanDaal
    700 xp sok? Ne haragudj, de ezen most jót nevettem :D Egy csata alatt megvan... Mi lesz, ha majd 180-200.000 xp-t kell összeszedned a következő tankhoz?
  • lammaer
    Viszont aminek kicsi a sebzése annak nagy a ROFja... szóval hacsak nem csikicsukizól vele, máris megvan a nagy pen és a sok sebzés :)
  • bacon
    Köszönm a gyors válaszokat, akkor szerintem a PzVI Tiger(P) lesz a megoldás. :)
  • dolorex
    Igazad van, ki is fejlesztettem és fent van.el is felejtettem már:)akkor másik példát hozok T-28.lényeg ,hogy minél hamarabb KV-t akarok, nem akarok sökat tökölni T-28al.tehát érdemes rádiózni vele?vagy maradjon alapon mert 700tp sok rá!?
  • Random work
    A rádiót elvileg már M2 vagy T2-nél ki lehetett fejleszteni. Az a jó USA-ban, hogy egy rádió szinte minden tankra elég, nem úgy mint a németeknél.

• Murlo91
    ja hát kurszknál még nagyon kiforratlanok voltak.
  • dolorex
    Arra lennék kiváncsi, hogy megéri e kifejlesztenei (pl M3 Leenél) rádiót vagy felfüggesztést, ha nem az a célom ,hogy sokat mennyek a tankal, hanem minél hamarabb túl lépjek rajta.visszafizetődik pl egy rádiónál az 1000tp pont?
  • Murlo91
    hee?:) a tigrisen lehet vitatkozni..de a Panther tudtommal széleskörű vélemény szerint is az egyik legjobb tank volt...
  • bgabor
    Na csak vigyázzunk a történelemhamisítással, a Panther a háború legjobb tankja volt. Egyetlen egyszer volt komolyabb leszereplése, akkor amikor legelőször bevetették Kurszknál, erőszakkal gyártásba vivve idő előtt hogy részt vehessen a tervezett offenzívában. Ennek megfelelően az első sorozat tele volt gyermekbetegségekkel és hibákkal, de a problémákat hamar kijavították, és a háború legjobb tankja vált belőle, mert megfelelő arányban egyesítette magában a páncélvédettséget, a mobilitást és a tűzerőt, és ésszerű áron volt gyártható, nem úgy mint a németek nehéztankjai.
  • stoppos
    Az első verziók Kurszknál igen, de utána...

Panther
  • Toweliee
    Akkor mindenképp meglesz. Az IS-4-től nem vagyok elragadtatva. Nekem nincs, de az IS-3 BL9 löveggel bátran rámegyek, az esetek többségében ki is lövöm.
  • Renegade
    őőőő, na ilyet sem olvastam még soha
  • FosTalicskaa
    A panther a valóságban is katasztrofálisan leszerepelt, szóval legalább ebben az egy dologban valósághű a játék. :P
  • hellokitty92
    Mivel egy továbbfejlesztett is-3-ról beszélünk, nagyából meg fog egyezni vele. Jó sebesség, jó mozgékonyság, páncélzata kb hasonló, a frontja 10mm-el vastagabb lesz. Nem lesz rossz tank!
  • stoppos
    Hát a panter nem egy sorozatgyilkos, az tény. De hogy a legrosszabb lenne, az azért erős. A csata elején sniperkedni kell vele, aztán elmenni segíteni arra az oldalra, amelyik szarabb állapotban van. Ott aztán vagy védekezni, vagy spotolni. A frontális roham tényleg nem célravezető vele, de második vonalbeli támogató tanknak elég jó. Valami értelmes ágyú viszont tényleg nem ártott volna rá. Az egyiknek a penje kicsi, a másiknak meg a sebzése.
  • bgabor
    Baromi egyszerű a dolog:
    Azt lehet mondani, hogy a 105mm-es és attól fölfelé levő ágyúkhoz való lőszer irdatlan összegekbe kerül. Így minden olyan tank jól hoz pénzt T7-en, aminek a legjobb lövege ezen űrméret alatt van.

Ugyanis az a hülye helyzet van, hogy még a 100mmes ágyúhoz is a lőszer 250 kredit per darab, 105mmtől kezdve viszont már minden lőszer 1000+ kredit per darab.

Ennek megfelelően én nem javaslom az IS-t a 122mmes lövege miatt, ahogy az amcsi T29est sem a 105ös miatt. Én a Tiger P-t javasolnám, mert a legnagyobb lövege is csak 88mm, így nem nagy tétel a lőszervásárlás. Ráadásul hatékonyságban péppé veri a szovjet 122-est és amcsi 105öst.
    A sima Tigernek és a Panthernak borzasztó gyenge a páncélzata, a Panther szégyen szemre a játék egyik legrosszabb tankja.
  • Toweliee
    Na köszi, ezt nem tudtam! Van már arról híretek, hogy milyen lesz az IS-8 a többi T9-eshez képest (milyen paraméterekkel fog bírni a tank)?

bacon, én a Tiger P-t javaslom.
  • Martens4466
    Kezdem azt érezni, hogy az MM szándékosan rak be szar csapatba és nem enged nyerni, de még túl élni sem egy csatát sem.
  • Murlo91
    a teherbírást növeli és a fordulékonyságot.
  • flashpointer
    AMX12t-re ha megveszem a lánctalpat jobban gyorsul vagy azt csak az erőforrás befolyásolja?
  • Murlo91
    Mondjuk ez még nem magyarázat arra, miért nem tudták megoldani, hogy visszafelé kompatibilis legyen a replay lejátszás. Ott csak a régi funkciók működnének persze, de nem tudom elhinni hogy ez megoldhatatlan feladat lett volna. bár nem vagyok szakmabeli.
  • Murlo91
    Igen így van..számból vetted ki a szót:)

VanDaal: az a lényeg, hogy akár te is szűrhetsz. bármilyen gyanús szitu van, bármikor megnézheted magad is. Én is azt gondolom, hogy sajna az egyéb játékokban elterjedt nagyszámú csalás miatt, alap hogy egy ilyen típusú játékban mindenki nyílt sisakkal játsszon.
  • patchaou
    IS, Tiger P
  • bacon
    Sziasztok Mesterek!
    Tier7-ben milyen tankot javasolnátok, ami nem termel veszteségent, normál játéktudás mellett?
    Amit ki tudok fejleszteni....
    Orosz ágon:IS
    Német ágon:
    PzKpfv V Panther
    VK3002
    PzKpfv VI Tiger
    PzVI Tiger(P)
    A válaszokat köszönöm!
  • patchaou
    Én megelégednék azzal, ha nem kéne kilépni a játékból a replay megnézéséhes. És egy nyamvadt visszatekerést is berakhatnának.
  • VanDaal
    Ezt nem tudtam, mert WoT előtt leginkább csak offline játszottam. Így megértem az elvárást, bár nekem továbbra sem szimpatikus az ötlet. Ha be akarják vezetni, úgysem tudok ellene tenni, de akkor már remélem tényleg használni fogják a csalók meg a tisztességtelenül játszók szűrésére is.