418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hihetetlen! :) Pzkpfw38h735 prémium harckocsival (tier 2) mondhatni a tier 2 mausa ! tier 3 verő gép! pattog róla minden, rendszerint legfelülre teszi a sorban és gyorsan tölt , ellenfele a tetrach a t127 mást nem mondhatnék max még egy ugyanilyen tank ! Volt egy ütközetem egy domb mögött egy ugyanilyen tankal mint ez csak annyi különbséggel hogy én 2 százalékon voltam míg az ellenség száz százalékon! Közel harc volt mondhatni minden jel arra utalhatott volna hogy kiszed engem de nem ez történt mivel nem volt arty és senki más sem a közelben így nem lőtt ránk senki! Elvoltunk ketten én lőttem , ő is lőtt mikor találkoztunk.Na de én a torony alját lőttem ő meg nem tudom mire lőtt de minden lepattant rólam! én meglőttem rendesen fogyott az élete aztán torony tetejébe találtam és kampec lett neki! száz százalékról nullára leszedtem míg ő 2 százalékomat nem tudta leszedni! ez a jó ebben a tankban még hogy nehéz fogást találni rajta aki nem ismeri ugye!:) (Hozzáteszem ritka hogy ezzel a tankal 2 százalékon vagyok vagy kilőnek ha már vesztésre állunk vagy ha nyerünk vagy túlélem is mindig megvan a fél életem minimum , szóval jól bírja a gyűrődést:) -
Plata #106764 Azé akár milyen szarral nem játszom.
EVE már rég volt,STO nálam kiütötte a WoW-ot is meg a WoT-ot is.
WoT-ban sok jó dolog nem történik az emberrel,10 ből 10 csatában hülye retardált balfaszokkal rakja össze.A wargaming meg csupa szemét ruszkiból áll,hogy rohadna meg mind,pénzéhes szemetek.Kíváncsi vagyok mikor lesz újra kredit nerf.STO meg igazán jó kikapcsolódás.Tíz szintenként kapsz új hajót ingyen,még arra sem kell költened.Bár ha akarsz vehetsz c pontért fasza hajót.De attól sem leszel jobb.A szépséges Odyssey osztályú cruiseremmel öltem már War zone-ban c stores hajót.Igaz az Odyssey sem közönséges hajó.De eventen kaptam. -
Egyetertek, benyogok egy lengyelnek valami taktikafelet, csak egy szot se ertett az angolbol. Lengyelul sajna nem tudok. Mindegy, ment elore a nagyvilagba es kinyiratta magat.
Ja van egy kozos szavunk veluk (meg a litvanokkal): kurwa. Ezt a szot eloszeretettel hasznaljak miutan kilottek oket. -
lammaer #106762 A különbség az, hogy ugye sokszor dobnak be nagyobb tierű csatába mint te vagy. Az a tier2 aki tged átlő halott egy magasabb szintű csatában. Te meg gyakorlatilag MINDENT amivel találkozol meg tudsz sebezni.
fedezékhasználat meg továbbra sem opcionális. A páncélzat hiányát lehet kompenzálni, de a pen hiányát nem.
Szóval ne sajnáltassuk magunkat egy Tier4es tankban aminek 120as a penje és 160at sebez.
Inkább ez mint a B1, ami lehet hogy páncélozott, de semmit nem üt át :) -
Szinte gondoltuk xD
SW Kotorozzzni nem akarsz
-
Ja, nem semmi, klassz hogy atlovi, klassz a T-28-on a loveg, csak teged meg egy Tier II is atlo... :) Teny hogy a legerosebb agyuig kisse oralszex a T-28, utana mar jon egy kis fun faktor es vegre lehet elvezni a tankkal a jatekot. -
Plata #106759 Tudom,EVE-ztem. -
lammaer #106758 Pontosan nem értem miről beszélsz, mi a tankos játékokról amik a WOT konkurenciái lehetnek....
( Amit leirsz már évek óta megcsinálható pl az EVE-Onlineban is :) ) -
Plata #106757 Nem tankos,az igaz,de nem számít,az STO és a wot nem említhető egy napon.Mivel az előfizetés árát a játékban is elő tudod teremteni,Lévén hogy Cryptic pontot,amiért elő lehet fizetni,űrhajót venni,dilithiumért is meglehet vásárolni.Dilithiumot meg annyit farmolsz amennyit akarsz.És beválthatod cpontra,exchange-ben válthatsz.Nekem is van cryptic pontom,nem nehéz szerezni. -
én így szedtem szét 1x egyet:P -
Oddball29 #106755 Hmm, nem gondoltam volna, hogy 122mm D-2-5-el ilyen szépen át lehet lőni még mindig a IS-3 homlokpáncélját, csak a pike közelébe kell célozni, ha kicsit sréhen áll. -
-
agrarmacso #106753 Jól láttam az egyik kommentben, hogy Overlord T 11-et emleget?:O -
lammaer #106752 Igazi tankos játék :) -
Plata #106751 Hát mióta Star Trek Online F2P én max annyira megyek fel hogy duplázzam a t28-at. -
VanDaal #106750 Új egyéni rekord: 15 vereség, és még kitudja hol a vége! -
lammaer #106749 A BF F2P már rég a piacon van, abban is lehet tankkal menni meg minden. (csak nem második VHs, de hát ez a legkevesebb).
F2P játék kismillió van, attól még nem konkurencia. :) -
FoxMulder19 #106748 Győzelem!
CsataSwamp 2012. március 1. 23:15:38
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 39 907
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Ekins Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész
Imádom ezt a tankot :D -
Plata #106747
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. március 1. 22:55:34
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 931 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 710
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun -
egyáltalán nem, de így volt az igazi, a kommenttel egyetemben, meg 1 lityó jófajta bor után is :-) -
brasco84 #106745 "The 1st special starts from Thursday, March 1 at 6:30 CET (5:30am GMT) and ends Monday, March 5 at 6:00 CET (5:00am GMT)."
gondolom nagyon nehéz utánajárni.. -
Meddig él az első győztes csatás x3? -
zoltang #106743 Örülök, hogy tetszik a könyv. Fordítás jó lenne hozzá... :)
-
davidbog #106742 A linkelt orosz oldalon ez jelenti a magasságot: Высота по крышу башни, мм.
De ez elég fura verzió, mert ez a magasság a torony tetőpáncélzatáig. Akkor gondolom a parancsnoki kupola nincs benn. Ezért a KT csak 2865 mm magas és az IS-2 is csak 2400 mm magas. -
davidbog #106741 Köszönöm szépen a könyv címét. Volt egy hasonló orosz nyelvű e-bookom, de az csak az IS-3-at tárgyalta és kicsit szegényebb volt.
Úgy néz ki megvan az interneten felelhető IS-3, IS-4 képek forrása. Csak egy-két olyan képem maradt, ami a könyven nincs benn. Viszont a könyvben sok olyan van ami nekem nem volt meg. :) A proto IS-3-asok és az IS-4-es képek közt sok számomra új kép van. Van pár érdekes vázlat is. Hátsó tornyos IS a legérdekesebb. -
szép rajz
-
Renegade #106739 na basszus, pedig pár lapon megnéztem, hogy biztos stimmeljen az IS3 mérete. :-(
Cserébe zoltang által linkelt lapon a KT adatainál sehol sem szerepel 3,09 illetve 3090. :-( -
Renegade #106738 kicsi az esélye, hogy átalakítsák, csak valakinek a hivatalos fórumon baj van a szemével -
zoltang #106737 Biztosra mentem.... :)
Az első kettő ebből a könyvből:
ИС-3. Последний танк Второй Мировой ЭКСМО-Яуза-Коллекция
A harmadik innen:
http://otvaga2004.narod.ru/publ_w1/2006-06-26_is3.htm
Sajna oldalsó Js3-as KT-és nézetet nem találtam. -
VanDaal #106736 Ó, ilyesmi képem is van tegnapról, csak azt nem akartam betenni, mert azt pont megnyertük foglalással :D -
De honnan veszitek, hogy átalakítják a tankokat ilyen méretekre? -
Bmsrt #106734 Déltájba nekem is kijutott valami Ruinbergen hasonló,1-1 T10,1-4T9...apróságok,nekünk jutott a kevesebb T9,és valahogy mégis behoztuk.:) -
davidbog #106733 Igen. Felismertem őket. De ott van a név a kép lementésekor is. :) A képeid alapján az IS-3 is kicsit alacsonyabb lesz. Most már szívesen nekiállnék méricskélni a WoT-ban, de még két hétig nem lesz rá lehetőségem. Gondolom lesz rá lehetőségem, szinte biztos, hogy addig nem jön ki a patch.
Honnan vannak a képek? IS-4-ről két darab nézeti képem is van, de mindkettőn kicsit különbözik a belinkelttől. -
SirArcheer #106732 Engem az előbb olyan csatába rakott ahol 1-1 Tier X Nálunk 4 Tier VIII ellenl 4 Tier IX. -
Ha össze ütközök egy tankkal és állunk egymás mellet. Egymásra fordított tank csővel. Akkor hova érdemes fordítani? És hol hadja el a lövedék a tankot? Szóval ha pl olyan hosszú a tankom csöve hogy túllóg az ő tankján akkor az sebzi vagy sem? Ilyenkor érdemesebb hátra tolatni hogy bele lógjon a tankjába a csövem vége vagy teljesen hogy a tankon kívül legyen? Erről tudna valaki mesélni nekem? -
VanDaal #106730 Az, hogy ma folyamatosan olyan csapatokba pakolt, igen :)
Meg az ilyen "balance"-ok: oldalanként 1-1 tier10, nálunk 2 tier9, náluk 4, nálunk a fele bagázs piros, náluk alig van mutatóba:
És amikor ilyenek jönnek egymás után sorozatban, meg folyton vereség a jóképességűek miatt (mert milyen meglepő, akinek 600 az effje, az nem jeleskedik a csatában), vagy mondjuk találkozok egy low hp-s IS-3-mal, aminek 50 m-ről nem tudom átlőni az alját, amíg az foyamatosan 500-akat sebez belém, és mindez egy napon belül sokszor egymás után, akkor megfordul az ember fejében, hogy ez nem véletlen. Főleg egy olyan tankkal, amit eddig a jelek szerint tudtam kezelni. De úgylátszik mára hirtelen efelejtettem, és véletlenül pont aznapra a csapat is elkezdett túlnyomórészt bénákból állni... -
zoltang #106729 1. JS2-JS3
2. JS3-JS4
3. JS2-KT -
zoltang #106728
-
davidbog #106727 Az IS-3 magassága 2450 mm. Az IS-4 és IS-7 2480 mm magasak voltak. Az IS-7 volt a legnagyobb méretű IS, de még az is kisebb volt mint a KT. Nem tudom megnézni a WoT-ba mennyire vannak elrontva az arányok, de a belinkelt fórum alapján az IS-7 nagyon.
Az IS-3 talán csak túl hosszú. De semmiképp nem olyan kicsi mint az 106707 hsz-ben szereplő képen jobb oldalt. Gondolom akkor az Object 704 is hosszabb a kelleténél.
A többinél nem tudom pontosan milyen a játékbeli modell. De az IS-4-nél érzetem, hogy valami nincs rendben. Csak épp az IS-3-hoz hasonlítottam a méreteit, amiről nem gondoltam, hogy hibás. :) -
Nazarov77 #106726