banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Az, hogy ma folyamatosan olyan csapatokba pakolt, igen :)

Meg az ilyen "balance"-ok: oldalanként 1-1 tier10, nálunk 2 tier9, náluk 4, nálunk a fele bagázs piros, náluk alig van mutatóba:

És amikor ilyenek jönnek egymás után sorozatban, meg folyton vereség a jóképességűek miatt (mert milyen meglepő, akinek 600 az effje, az nem jeleskedik a csatában), vagy mondjuk találkozok egy low hp-s IS-3-mal, aminek 50 m-ről nem tudom átlőni az alját, amíg az foyamatosan 500-akat sebez belém, és mindez egy napon belül sokszor egymás után, akkor megfordul az ember fejében, hogy ez nem véletlen. Főleg egy olyan tankkal, amit eddig a jelek szerint tudtam kezelni. De úgylátszik mára hirtelen efelejtettem, és véletlenül pont aznapra a csapat is elkezdett túlnyomórészt bénákból állni...