418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #106805 Imádom az ilyen vereséget:
Vereség
Csata: Lakeville 2012. március 2. 10:05:38
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 132
Szerzett kredit: 57 751
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész -
badnewz #106804 vannak tankok amik egyedül megfogják a 8-as utat gond nélkül és máshol akciózhat a csapat de a t28 nem tartozik közéjük :D -
badnewz #106803 lehet nyomulni a hegyen de t7 toppos csatában ne egy tier4 meg 5 védje 8-as utat a vasút felőli részt meg 3 szintén nem a csata kimenetelén igazán alakítani tudó magas prioritású tank:) csak a négy top tankjuk maradt meg de azok nevetve befoglaltak, a tigrisünk meg rajtam kuncogott meg noobozott mikor egy 6-os vk legyűrése után kinyírt a tigrisük a 8as úton a stugunkkal egyetemben. -
stoppos #106802 Mondjuk tigrissel nem, de orosz heavykkel, franciákkal kiegészülv lehet hegyet mászni. Csak kib.. gyorsan át kell tolni, mert alul bukó lesz. -
badnewz #106801 amúgy jobban belegondolva addig jó amíg ezek az emberek ülnek a maus volánja mögött többségében és 90 fokos szögben néz ki minden sarkon plussz ha mögé kerülsz a tornyon kívül max a székét forgatja a gép előtt :D -
lexlutor #106800 ..nekem csak amx12t volt zavaro, utana kezelhetoek. szerintem. amugy kov patchben javitanak majd rajtuk. -
badnewz #106799 tegnap t28-al betett csatába top tank tiger volt mindkét oldalon mondom felgurulok a helyre a papírtehénnel de azt látom, h a medeken kívül bőszen igyekszik felfelé az orra alatt kuncogva a tigerünk is :D kiborult a bili megfordultam és beleálltam az arcába a feljárón, majd amíg ő hevesen noobozott én megkérdeztem tőle mégis mit akar a hegyen csinálni top heavy létére és mik az elképzelései a csata kimenetelét illetően a nyilván többszörösen átgondolt és ravasz taktikai lépését látván:) kaptam egy hitet mint kifinomult jól átgondolt és megfogalmazott választ majd útjára engedtem az értelmiség hegycsúcsai ormát ostromló félszeg kis megszeppent nyuszikát aki nem egészen két perc múlva mélységes megdöbbenéssel tapasztalta, hogy bár ő skillárban úszva 8 csapattársával együtt sikeresen diadalmaskodott a hegymászásban elpilledt félelmetes 4-5-ös ellenséges tankok ellen, addig a városban bénázó szerencsétlen alulképzett és táplált honfitársai miatt elveszett az ütközet :(( -
brasco84 #106798 az összes francia tank olyan, hogy egy szaros fél méterre nem lehet "fel lőni" ? nem tudom mi a szak szó rá, de kurva idegesítő, hogy a csövet szinte semennyire nem lehet fel-le mozgatni.. 13 90 nél járok, a többi med is ilyen lesz? heavy is ilyen? -
lexlutor #106797 ..WoWP-ba vannak botok. igen komoly minosehi ugrast varok a jatektol ezert :) -
virkir #106796 Néha komolyan jobb lenne ha single is lenne a játékban mert a csapatok minimum felénél tuti több esze van bármilyen programozott csapatnak. -
nono55 #106795 Ezek mondjuk igazak.
-
virkir #106794 Álom, álom... édes álom... -
nono55 #106793 Ez különösen igaz az E-50-re, aminek olyan hosszú a fékútja, hogy mindig továbbfutok a célon. -
Nazarov77 #106792 Én csak annyit szeretnék hogy figyeljünk oda egymásra, ez nem single player. -
virkir #106791 Hát neked semmi sem jó? :) -
Nazarov77 #106790 de még csak nem is a mi utcánkban volt az ellen. -
Nazarov77 #106789 - ha saját hülyeséged miatt hamar meghalsz hibáztasd a noob csapatot elvégre nem álltak körbe és védtek meg.
- ha már halott vagy akkor játsz tábornokot és mondd meg mindenkinek a frankót, aki nem azt csinálja amit mondasz az noob. Bátran mondd meg neki és még szólj is be neki nyugodtan.
- fontos megjegyezni hogy az artykról szól a játék, az összes többi tank azért van hogy megvédje az artykat! -
SuspiciousC #106788 Ha nem figyelik a minimapot akkor meg az a baj... ;) -
Nazarov77 #106787 Nem is olyan rég volt egy eset hogy jövünk le medek himmelsről, én lórival 60al tépek épp elkezdtem kikerülni egy typeot mert ugye gyorsabb vagyok, erre ő hirtelen bevágta a féket, mert a térképen megjelent a közelben egy piros jel... és mivel kartonpapírból vagyok .. :D -
- Himmelsdorfon ha nehéztankkal játszol, mindenképpen mászd meg azt a rohadt hegyet, elvégre lent az a hülye fel tud tartani 10 tankot egymaga, neked meg könnyű dolgod lesz fent, mert csak könnyű és közepes tankokat kell kilőni...
Mondom mik mentek fel: AMX-50-120, Jagdtiger, kettő!!! E-100...a csatát elvesztettük kb. 5 perc alatt, míg ezek a tankok közel full hp-n fent kempeltek a hegyen.
Komolyan mondom, kéne oda valami akadály, hogy csak a kisebb tankok menjenek fel...
-
Desmodromic #106785 Kresz, követési távolság smafu? :-P -
Renegade #106784 ezek egyébként simán mehetnek FAQ-ba, egy új bekezdés alá: Mit ne csinálj (viccesen és irónikusan)! -
Nazarov77 #106783 Kevencem mikor gyorsan megyek meddel, azt az előttem lévő tank bevágja a satuféket, reagálni se lehet és én szívom meg. -
Nagyon jó!Fetrengek! A játékosok elég nagy százaléka ezt csinálja
-
Renegade #106781 -ha a tornasor alján vagy nyomogasd bátran és sokszor a fallow me! zit, hiszen ismétlsé a tudás anyja és kicsi a bors de erős!
-semmi sem hat jobban a morálra, mint, ha a tankokat go scout paranccsal bíztatod illetve scoutként 3mp alatt megöleted magad!
-a staféta taktika minden győzelem alapja: 5 tank felfejlődik camp pozicióba, 1 elindul előre miután meghal egy másik tank indul meg, mindez addig amíg mindenki meg nem hal
-campelj, sose támadj, hiszen a franciák is megnyertek 2 háborút is ezzel a tökéletes taktikával.
-sose foglalkozz a minimappal, az csak a buziknak való, ha egy ellenséges tank eltünik a térképen az nem elbujt, hanem elteleportált -
PetiPetiHUN #106780 Alapvető dolgok kezdőknek és lassan haladóknak:
- ha véletlenül top vagy akkor menj be egy sarokba és menj ki cigizni, milyen jó lesz majd a végén kilőni egyedül az összes ellenfelet
- ha kicsi vagy akkor is elbújhatsz de sokkal jobb tanulni a nagyoktól
- ha kimegy valaki a fedezékből gyorsan álj be a helyére ha neki is jó volt neked is megfelel, de vigyázz mert vissza akar majd jönni ne hagyd
- ahol már legalább négyen vannak egy akkora helyen ahol csak ketten férnének onnan még te hiányzol
- ha az IS-4-es eltakarja Pz38NA-d elől a TigerII-est nyugodtan állj eléje nehogy már az a fragvadász elvigye előlled és tudjon lőni, ha pedig te nem tudod sebezni akkor szidd nagy hangon azt a mákos állatot
- rejtőzködö TD vagy arty mögé is nagyon jó beállni és mögülle kijőve tüzelni, nagyon sok neked szánt lövést föl tudnak fogni ha ügyes vagy
- jó szórakozás még, ha már látod hogy a lassú td hova tart gyorsan bevágsz elé és elfoglalod a tuti helyet habár tűzerőbe tized annyit tudsz
- ha jönnek az ellen lemmingjei akkor csakis akkor lőjj ha mozognak és csak is automata célzással, egy T 50-2-est nagyon hamar ki lehet így lőni
- az is előfordul hogy ütközésnél lejön az ellen lánctalpa ezt jól begyakorolhatod az indulásnál a tömegbe
Még biztos van pár jótanács a kezdőknek de most több nem jut az eszembe de ha még így is túl izgalmas a játék akkor neked az arty való. -
xDxDxD
ez de így van
Legelső célpontja mindig én vagyok az ilyen alajaskúszóbaboknak mert a többi 12emberből legalább én arra az oldalra mentem védeni és pl:kempinovkán nem a házaknál kempelek de persze hogy engem talál meg és hajcsárkodik xD belém lő aztán magyaráz hogy menjek neki előre hát általában ki kell lőnöm sajnos. -
yay! -
az arty mentes gomb (by 0T3P) mellett vmelyik pecsben lehetne, hogy tier 10es ne tudjon publikra bemenni
csak a saját egójának jó, hasznát nem látjuk. pont egy magyar magyarázta el hogy az e-100al nem fog beleállni 1 csatába, met qrva sokat kell fizetni a javításért. kérdeztem akkor miért joinolt? nem volt válasz... -
lammaer #106776 Erre volt már nekem is példa. Én ezek után inkább agyonlőttem az artynkat. :) -
Plata #106775 Sosem felejtem el mikor nekem ugattak hogy T28 td-vel menjek scoutolni. -
:D Ez lehetne az otodik. Hatodik: orizd meg nyugalmad miutan a csapattarsad kivegzett. -
Plata #106773 Lehetne még pár pont.
Öld meg csapattársad ha nem hajlandó Heavy vagy Td-vel scoutolni. -
agrarmacso #106772 Ez nagyon jó :D -
Plata #106771 Ez tetszett. -
lammaer #106770 A negyedik pedig: sose nézd mi történik a kis térképen, és ha beültél egy bokorban onnan soha ne mozdulj el. A csapatnak kötelessége megvédenie, akármilyen gyökér is vagy. -
lammaer #106769 Arty mindig a legkisebb célpontra megy. Alapszabály, az artista kézikönyv első pontja.
A második pedig úgy hangzik: lődd azt a célpontot, amiben már csak 5-10 HP van és a csapattársad már éppen készül kivégezni.
A harmadik pedig: lődd azt az ellenséges célpontot, amelyik mellett közvetlenül van legalább egy saját csapattag. -
Nem egy lassu tank, ennek ellenere a T-28 az arty kedvenc celpontja, gondolom a papirbol hajtogatott pancelzat miatt :) -
Plata #106767 Ma sok sikertelen T28 kör után poénból mentem m4-el egy kört,mivel szórakozni akartam ezért egyből teljes gázzal nekimentem az ellenségnek,aminek a vége 7 kill lett és top gun acélfal.
Lehet mindig poénra kéne venni. -
lammaer #106766 Meg az hogy poz.
Vagy a siema... nemtom melyik lengyel.
Amúgy a lengyelek általában jó fejek, legtöbbjük szeret minket.
Sőt, tudnak egy mondókát is:
"Lengyel magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát".
Múltkor bepötyögtem lengyelül, volt rá smile :)