418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #106885 Jól tudom hogy Tier7 felett még sose volt tank akciós? -
lammaer #106884 Meg nem értett géniusz vagyok :( -
Ha még 1x betalál ugyanoda akkor felgyulladsz. -
Nazarov77 #106882 nekünk van félárú amx 13 75 és 90 -
kiralytigris #106881 A félárú iS meg Tiger most csak az Európai szerveren nincsen, csak a többin? -
Destydeme #106880 Nem kell mellre szívni 
Nyugodtan írj.Lammaer is segít,ha épp nem trollkodik
,de segít,ahogy más is,szal nyugodtan írj és dobd el a sértődött büszkeséged,azért van a fórum,h megbeszéljük a dolgokat.
-
lammaer #106879 Sztem semmit.. az üzemanyagtartály találatnak a felgyújtás a veszélye. -
lammaer #106878 Ezt néztem én is múltkor, nem lehet futófényes makrót csinálni úgy ahogy írja a guide. -
1 nap premium 250 arany
3 nap is 250 arany :D
zsír
így már jobban tetszik prémiummal :P
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. március 2. 11:54:26
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 818 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 506
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
barátnőm meg 5 killt csinált spg-vel :) -
ladista #106876 Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat. Most -ne haragudj- úgy viselkedsz, mint egy óvodás: nem ért egyet mindenki a mondanivalóddal, ezért beduzzogsz és leszarsz mindent. Felnőtt ember nem viselkedik így.
Mondom ezt úgy, hogy a véleményeddel még egyet is tudnék érteni, ha nem tudnám pontosan, ma az olvasás (pláne az értő olvasás) luxus. Gondolom te is sejted: a kezdőnek nem az lesz az első dolga, hogy az sg fórum wot topikjának 328. oldalát elolvassa instrukciókért, amikor annyira nem képesek sokszor, hogy 2-3 hsz-t visszaolvassanak. Nem, inkább felteszik ugyanazon az oldalon 4x ugyanazt a kérdést.
Amúgy a itt fent, a nagy zöld FAQ menüben nagyon szépen össze van foglalva, hogyan is kellene játszani 1-2 típussal, visszajátszásokkal megerősítve. Ha az nem elég, akkor menthetetlen a delikvens.
és nehogy azt hidd, hogy kezdők csak alacsony tierben vannak, elég megnéznde az Eagle16 által belinkelt Himmelsdorf minimapot....a kezdőség kérdése nem mérkőzésszám-függő (sajnos). -
dolorex #106875 Ha az üzemanyag tartály megsérül milyen hátrányt szenved a tank?Többivel ellentétben nem vettem észre komoly veszteséget. -
lexlutor #106874 ..azert a vegere meg beirhatnad megegyszer h ez ironia, hatha elfelejtik a kezdok mire a vegre ernek :D -
Renegade #106873 picsába, hogy nem tudtam "igényes" futófénnyel még ellátni, na Lammaer mazsolázz azt mehet FAQ-ba :-) -
Renegade #106872 Akkor a viták elkerülése végett, csokorba gyűjtve
Alapvető dolgok kezdőknek és lassan haladóknak:
- ha véletlenül top vagy akkor menj be egy sarokba és menj ki cigizni, milyen jó lesz majd a végén kilőni egyedül az összes ellenfelet
- ha kicsi vagy akkor is elbújhatsz de sokkal jobb tanulni a nagyoktól
- ha kimegy valaki a fedezékből gyorsan álj be a helyére ha neki is jó volt neked is megfelel, de vigyázz mert vissza akar majd jönni ne hagyd
- ahol már legalább négyen vannak egy akkora helyen ahol csak ketten férnének onnan még te hiányzol
- ha az IS-4-es eltakarja Pz38NA-d elől a TigerII-est nyugodtan állj eléje nehogy már az a fragvadász elvigye előlled és tudjon lőni, ha pedig te nem tudod sebezni akkor szidd nagy hangon azt a mákos állatot
- rejtőzködö TD vagy arty mögé is nagyon jó beállni és mögülle kijőve tüzelni, nagyon sok neked szánt lövést föl tudnak fogni ha ügyes vagy
- jó szórakozás még, ha már látod hogy a lassú td hova tart gyorsan bevágsz elé és elfoglalod a tuti helyet habár tűzerőbe tized annyit tudsz
- ha jönnek az ellen lemmingjei akkor csakis akkor lőjj ha mozognak és csak is automata célzással, egy T 50-2-est nagyon hamar ki lehet így lőni
- az is előfordul hogy ütközésnél lejön az ellen lánctalpa ezt jól begyakorolhatod az indulásnál a tömegbe
Még biztos van pár jótanács a kezdőknek de most több nem jut az eszembe de ha még így is túl izgalmas a játék akkor neked az arty való.
-ha a tornasor alján vagy nyomogasd bátran és sokszor a fallow me! zit, hiszen ismétlsé a tudás anyja és kicsi a bors de erős!
-semmi sem hat jobban a morálra, mint, ha a tankokat go scout paranccsal bíztatod illetve scoutként 3mp alatt megöleted magad!
-a staféta taktika minden győzelem alapja: 5 tank felfejlődik camp pozicióba, 1 elindul előre miután meghal egy másik tank indul meg, mindez addig amíg mindenki meg nem hal
-campelj, sose támadj, hiszen a franciák is megnyertek 2 háborút is ezzel a tökéletes taktikával.
-sose foglalkozz a minimappal, az csak a buziknak való, ha egy ellenséges tank eltünik a térképen az nem elbujt, hanem elteleportált
- ha saját hülyeséged miatt hamar meghalsz hibáztasd a noob csapatot elvégre nem álltak körbe és védtek meg.
- ha már halott vagy akkor játsz tábornokot és mondd meg mindenkinek a frankót, aki nem azt csinálja amit mondasz az noob. Bátran mondd meg neki és még szólj is be neki nyugodtan.
- fontos megjegyezni hogy az artykról szól a játék, az összes többi tank azért van hogy megvédje az artykat!
Advanced How to:
Light:
- A legjobb, ha bekempelsz valahova hátra. A federítés a TD-k és a heavy tankok feladata. Ha ők elfogytak, tuti van legalább 3 arty, abból kettő még mindig felderíthet.
- Ha mégis úgy döntetnél, hogy felderítést végzel, a legjobb módszer, ha az elején szemből megrohamozod az ellenfelet. Vigyázz, még véletlenül se kanyarodj, úgy csökkenhet a sebességed.
Medium:
- Kedzj el teljesen logikátlanul bóklászni a pályán, lehetőleg középen. Ez tuti összezavarja az ellenfelet.
- Ha egy heavy elindul egyedül megvédeni egy oldalt, még véletlenül se kövesd, meg tudja védeni magát a flankelőktől egyedül is. Kövesd a maradék 13 tankot a másik oldalra, biztos szükségük van rád.
- Ha valmelyik oldalon elakad a támadás, lövöldözz továbbra is szemből. Nem kell flankelni, azt csak a bénák szoktak.
Heavy:
A legbiztonságosabb, ha a következő taktikákat követed:
- A pályán van hegy: Mindenképpen mászd meg. Ha netalán felérsz, az ellenfelet telejesen össze fogja zavarni a parton lefele 23 km/h-val rohanó nehéztank.
- A pályán nincs hegy: Állj ki valami magaslatra, ahonnan messzire ellátsz. Ne feledd, a tankod fantasztikusan rejtőzik, szinte láthatatlan.
- Feltűnik egy ellenfél: Állj meg azonnal a puszta közepén ahol vagy és kezdj el lövöldözni, miközben az oldaladat mutatod. Tudod, te egy átlőhetetlen heavy tank vagy, az artyk meg tuti a TD-kre vadásznak a bokrokban.
TD:
- Ha a tőled 50 méterre álló Kingtigert kilőtted, még véletlenül se mozogj. Te egy nindzsa vagy, nem láthattak meg. Különben is az arty soha nem lőnek TD-re. Ha mégis, a brutális fejpáncélzatod majd megvéd.
- Ha 3 TD védi a bázist, maradj ott negyedikek. Nehogy előrébb kússz, ahonnan már lőni is tudsz valamire. Még a végén visszalőnek.
Arty:
- Ne mozogj. Soha. A counter-arty csak a mesékben van.
- Próbálj meg a pálya közepén szlalomozó T-50-2-re lőni, még akkor is, ha van sokkal lassab célpont. A környékén lévő tankok csak viccből vannak a pályán, nem fogják lőni a kis light tankokat. Az a te dolgod.
Ha követted az utasításokat és mégis kicsináltak, az a csapat hibája, nem a tied. Noobozd le mindegyiket, mert idióták.
- Ha platoonozol magas tierű tankkal akkor vigyél magaddal egy tier 1es tankot mert az olyan vicces. És nem utolsó sorban hasznos, mert eltereli az ellenfél figyelmét mivel ők 100x elmondott poénokat fognak irkálni.
-
lammaer #106871 Vajon mire mondta... a T-28 seggére? :) -
Szmájli ide vagy oda, szerintem tökéletesen lehet réteni ki viccből, ki komolyan mondja a marhaságokat :-) Persze ha valaki komolyon mondja és marhaság, attól még viccnek veszem :-) ez az értelmezési szabadság :-) -
Oddball29 #106869
Hazánkfiai asszociálnak... -
lammaer #106868 Én is én is, légyszi.
Hát ha vki segítőkészebb mint én, az már festi magát :D -
lammaer #106867 Ahogy wilson írta, kifejleszteni muszáj, használni opcionális.
Ha van már gyakorlatod a lassú ágyúk használatában (és ha jól gondolom akkor igen), akkor maradhatsz a 100-assal is.
Akinek nincs, annak jó ha hamarabb felteszi a 122-est, hogy ne lepődjön meg IS3-on, hogy milyen lassú cucc :) -
Mentol #106866 Innentől read-only leszek (csak, hogy én is mutassam, láttam már angol szavakat...).
Eddig ot3p kolléga hsz-i voltak a legértelmesebbek, és nyújtották a legtöbb segítséget a kezdőknek. Az összes többi annyira magas lóról beszél, hogy már nem is látják a valóvilágot.
Ennyi voltam. -
lammaer #106865 Jaj, kellett egy perc hogy rájöjjek, ilyen az amikor a hóhért akasztják :)
Mentségemre legyen mondva, a 2. és 3. majdhogynem igaz úgy ahogy van:
Mert a jó kommunikáció tényleg fontos, és valóban max Tier5 fölött érdemes elgondolkozni a prémes tankokon ha vkinek credit gondjai vannak.
-
lammaer #106864 LOÁL, már én is bedőltem a szarkazmusnak :D -
ladista #106863 Szerintem ugyanúgy -egyesek által meg nem értett- irónia, mint a te artista kiskáté-d (és ott sincs szmájli :P) :) -
Wilson83 #106862 Kifejleszteni mindenképp érdemes, mert az IS-3-ra kell, de ha keresni is akarsz egy kis kreditet a csatákon, akkor ne tedd fel az IS-re, maradj a D-10T-nél, jobb az, én is próbálkoztam a 122-essel, de maradtam a 100-asnál. -
lammaer #106861 "próbálj 100%-ig a játékra koncentrálni és szüntess meg minden zavaró tényezőt, kapcsold ki a minimapot úgyis csak idegesít és egy csomó területet kitakar a képből"
Nem láttam a szmájlit... ezt most komolyan gondoltad? -
Oddball29 #106860 Hacsak nem akarsz a elsővel grindelni a IS-3-ason is. -
SirArcheer #106859 IS-re érdemes kifejleszteni a D-25T-t?
Most a D-10T használom a D2-5T nagyon pattog/pontatlan.
Papíron csak a ROF-ja jobba a TierVIII-asnak:
D2-5T:
122 Caliber (mm)
4,29-4,65 Rate of fire (rounds/min)
175/217/61 Average penetration (mm)
390/390/465 Average damage
0,4 Accuracy at 100m (m)
3 Aiming time (sec)
2600 Weight (kg)
D-25T:
122 Caliber (mm)
5,56 Rate of fire (rounds/min)
175/217/61 Average penetration (mm)
390/390/465 Average damage
0,4 Accuracy at 100m (m)
3 Aiming time (sec)
2590 Weight (kg)
Minden mást kifejlesztettem. -
Wilson83 #106858 Olyan rég volt csataeredmény bemásolva... :P
-
Mentol #106857 Vajon, ezt honnan szoptad ki? -
Oddball29 #106856 Most mé? Volt róla szó asszem, hogy bevezetik a változó időjárást... -
Mentol #106855 Most tényleg én lennék a leghülyébb ezen a topicon? Nem hiszem el...
Pl.:
"- próbálj 100%-ig a játékra koncentrálni és szüntess meg minden zavaró tényezőt, kapcsold ki a minimapot úgyis csak idegesít és egy csomó területet kitakar a képből"
Ezt olvassa egy kezdő (kezdő: játszott vagy húsz csatát, és olvassa a topicot keresve a jó taktikát), és eszerint cselekszik, majd lebaxxátok, hogy ne így játsszon. -
-
Redmaster #106853 Kössz ma is tanultam valamit. -
Oddball29 #106852 Nem fog beesni az eső. -
MitsuMishi #106851 Sluggerre érdemes megvenni a "fejlesztett" tornyot ? D: paramétereiben ugyanaz, kb csak ráheggesztettek egy budiajtót a tetejére, viszont a vicc, hogy rendszeresen annyi látszik ki belőlem, és rendszeresen ellövik azt a 10 centi vastag kis lapot. -
lexlutor #106850 8as utca: a 8 oszlopban levo utca a hegy alatt, hivajak meg hosszu utcanak, vagy butcher streetnek is. -
Destydeme #106849 Erre semmi szükség...Érthető a gondolatmenete.
Egyébként én azt tapasztaltam,h a magyarok tök ügyes játékosok.Tök jó,mikor látom a battle c6-on írkálni őket.Nem az itteni fórumozókkal van a baj(sztem),hanem amikor olyat láttam,h a top tankja önerőből tier3 volt,viszont az összes prém tankot megvette.
Nem is szeretem,ha prém tankok vannak nálunk...Inkább legyen KT nálunk,mint Type,Löwe stb. -
Redmaster #106848 Amikor elindul a sok leming egy oldalra akkor én is szoktam pingelni hogy takarodjanak már a másik oldalra de nem csinálnak semmit. És én meg álltalában heavyvel vagyok és még így is én szoktam vezetni a leming csapatot mert mindig jön egy öngyilkos scout ami megállítja a maradék 14 tankot. Aztán egy kv-val vagy kv-3al nedajisten tigrissel visszamenni a másik oldalra néha még értelmetlen is mert mire visszaérsz már ott van a fél enemy sereg és akárhogy villoghatsz írhatsz bármit nem jönnek vissza inkább bekempelnek hogy azt az egy td-t majd szemből jól kilövik hogyha majd kijön a fedezék mögül.
És himmelsdorfon igen én szoktam hegyet mászni heavyvel. De csak akkor amikor legalul vagyok bár nem mindig van amikor szimplán bemegyek a térre aztán onnan lövöldözök oldalra.
Amúgy mi az a 8-as utca amiről beszéltek?
Ja meg prokhorovkán imádom amikor beállok védeni TD-vel a halál útját és én állok legelől mögöttem pedig szépen sorban állnak a heavyk mögöttöük a medek legvégén pedig a lightok.
Azt meg nem értem hogy miért kell a hülyye arty-sba belelőni hogyha beszól hogy csinálj valamit. Azért pazaroljam a pénzt mert valaki hülye? Bár nekem még egyszer se volt ilyen hogy egy artysta beszólt volna. -
stoppos #106847 Nem találok megfelelő ikon, úgyhogy csak leírom neked: FACEPALM! -
FosTalicskaa #106846 Szerintem meg a kezdők el tudják dönteni mit és hogyan akarnak, nincs sszükségük hivatalos képviseletre, pláne ilyenre nem. :D