418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Styx36
    Nekem is így van mióta meg van. :) Én egyiket sem lövöm át, de ők meg csak így simán kinyírnak.
  • lexlutor
    ..igen, t32 megtartos tank :9

platoon nem segit?
  • stoppos
    Miért nem nyomtad bele az emberekbe? Vagy már mind mindenből 100%?
  • VanDaal
    A T32 az egyetlen tank, amit csak és kizárólag prémiummal használtam. Ezért ez volt az egyetlen, ahol nem kellett spórolnom a javításon, meg a lőszer áron sem. Ezzel akartam felmérni, hogy úgy igazából mire lennék képes optimális körülmények között. És mivel hamarosan lejár a prémem, és a hétvégén nem is leszek sokat gépnél, mindenképp be akartam fejezni még ma. Na ennek, vagyis a tegnapi és a mai erőlködésemnek lett ez a következménye...
    A tank nagyon jó, tiszta szívemből ajánlani tudom csak mindenkinek, ezért nem is fogom eladni. Ha majd "kitombolta magát" a játék, később újra elő fogom venni. Csak hát a szopóág ellen nincs orvosság
  • pointer4
    Jaaa, az más, azt akkor nem 2 fillér free-vé tenni :D Ha lesz egy ilyen ingyen váltós akció (csak álmodozok), te qrva jól jársz majd :D
  • lexlutor
    ..elovettem parszor a t30at es lehet h csak mazlim van de kellemes csalodas volt..

lehet sejteni, h mi valtozik rajta ha atkerul tier9 tdnek?
  • pointer4
    Azt vettem észre (és ne vegye senki sértésnek), hogy nappal csak iszonyat birkákkal lehet találkozni. De még olyan este 9-ig is. Azért látom ennyire a kontrasztot, mert egyik nap melóból úgy érek haza, hogy 10kor tudok elkezdeni játszani, másik nap meg d.u. 6 tól. És este 80%-os winrate el nyomok le 20 csatát, délutántól meg 50% körül 50-et.
    Bár ez nem magyarázná azt, hogy miért csak velem vannak a birkák, a túl oldalt miért nem. De napközben nem lehet jó meccseket futni sokszor :D
  • brasco84
    ez már NC kategória, nevetséges :D kössünk a seggükre egy utánégetőt, aztán repüljünk át az ellen bázisára.. :DDD
  • ladista
    elnézést, nem free, hanem csak váltható :)
  • brasco84
    nekem mióta megvan az IS 7, 36% win.. lófasz az egész, másik IS 7 et soha nem tudok sebezni, engem rommá lő az összes..
  • lexlutor
    ..csodalom a kitartasod. ritka frusztralo lehet egy ilyen sorozat.
  • VanDaal
    Baromi érdekes hogy 17 veresztes csatát sikerült összehoznom egyhuzamban, vagy ha úgy nézzük, az elmúlt 25 csatámból 3 volt győztes...
    És elkezdtem újra használni az efficiency modot is, mert kezdtek "kicsit" gyanúsak lenni a dolgok. Milyen meglepő, hogy sorozatban nálunk 1-2 zöld van (1 minimum, mert MÉG az vagyok), az ellennél meg 5-6. Náluk top pozíciókban, nálunk valahol az alsó harmadban. Az ellen és a mi top tankunk között rendszeresen 800-1200 eff pont különbség van az övék javára! Ennyi 600 eff alatti tier9-10 tankot még nem láttam, mint ma meg tegnap...
    De mindennek nyilván semmi köze ahhoz, hogy a T32-vel 61-62% volt a winrete-em kb 140 csata távlatában, és mindezt mára sikerült letornásznia a játéknak 56%-ra, hiába csinálok majdnem 2k átlagsebzést csatánként egy tier8 tankkal...
    Nem egy olyan játékost tudnék mutatni, aki tier10-zel sem csinál ennyit és mégis jobb a winrate-e... persze szigorúan véletlenül
  • stoppos
    Igor Galaj, Programiszt. :)

Sztopposz vagyok, tankiszt.
  • Wilson83
    Az elég régi videó, ebben az újban már értelmesebben néz ki a fizika (6perctől):
  • stoppos
    Dolgoztam egyszer ukránokkal, a kolléga szerintem simán csak másnapos. :)
  • patchaou
    Az a backflip komoly a videóban :D Ha ilyen lesz akkor biztos lesznek stunt versenyek is :D
  • pointer4
    Remélem nem olyan lesz mint CSében, hogy ha a vízbe zuhansz, akkor nem sebződsz :D
  • stoppos
    Nagyon úgy néz ki.

Végülis, ha a Szovjetuniót vesszük alapul, ott tuti a birodalomnak szurkoltak. :)
  • lexlutor
    ..a videobana kialvatlan programozo kollega mogott az ablakban tenyleg palapatine csaszar bekeretezett kepe van??
  • stoppos

Új fizika.
  • stoppos
    Lesz új, ahol már mindenen át tudsz hajtani. Ne kérdezd mikor jön, valahol van egy videó róla.
  • EmR3
    ezt elmentettem az utókornak
  • MitsuMishi
    :DDD, nem akarják ezeket valamikor kijavitani?
  • Szakesz
    Ez már egy ideje biztos érlelődött benned. Egyébként nem rossz. :)
  • stoppos
    Ú-ú-ú-ú-ú... A múltkor Cliffen sikerült úgy beakadni a középső dombba, hogy vagy magam mellett lőttem a hegyet, vagy a másik oldalon a földet.

De volt olyan is, hogy Erlenbergen a patakparton kaptam szorulást, egy hülye meg pont úgy támadott meg, hogy képes voltam visszalőni rá, miközben 60 fokban megdőlve állt éppen a tankom.
  • pointer4
    600k free xp ? :D
    S ennek mi az értelme ?
    Az olyan mintha lenne otthon 6 millió forintod, és sose használnád semmire, Ergo, mintha nem is lenne.
  • ladista
    Csak az utolsó mondatodra reagálnék, a többi mondanivalódat értem és elfogadom :)

Például freeXP-ből átugorja a tankokat vagy vesz pár high tier prém tankot. Nekem is van most vagy 600k és ha "akarnám", akkor kapcsiból lehetne t9 td-m...de olyan fogalmatlan lennék vele kb, mint egy kezdő.

Nem tudom, van-e magasabb szintű vasad, de hidd el: ott is rengeteg hülye van, annyi a különbség, hogy alacsony tierben annyira nem fájó...míg egy t10-es kezdő (én már csak így hívnám őket, pedig lenne rájuk bőven más jelző is) eleve halálra ítéli a meccset.
  • MitsuMishi
    Épp kikapunk, mert bebugolódtam egy 2 fokos emelkedőbe, csodálatos...
  • saslaca
    Üdv Mindenkinek!
    Mai első csatám :)
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. március 2. 14:18:49
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 4 581 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 39 798
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító
  • EmR3
    Tegnap egy batmobilt kellett elzavarni mountain pass 1-es pontjának a SPG-k részére fenntartott kakasülőről, mert onnét akarta védeni a hidat.

Meg is kaptam a lebaszást, hogy nincs semmi taktikai érzékem, mert arra nem számít az ellenfél hogy egy top médium fog az spg-k helyén kempingezni.

http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/d5/Mountain_Pass.jpg

• stoppos
    Újrafogalmazom. Nagyobb az átütése, kevesebbet pattan.
  • MitsuMishi
    Ugyanúgy tud pattanni, ezért jó biznisz :D
  • stoppos
    Nem pattan le. De a hülyeséget nem semlegesíti. :)
  • Zsoltika 007
    Azért a lőszer elég sokat ad.
  • stoppos
    A prémium account esetében 1.5-szeres szorzó van xp-re és pénzre.
    A prém lőszer pedig nagyobb átütéssel rendelkezik. Ott tudnak igazán szakítani, mert egy-egy csatában marha sokat lövöldözöl.

Azt ne felejtsd el, hogy ez elsősorban üzleti vállalkozás és nem tankegyesület. Szal egyrészt be kell hozni a kiadásokat és keresni is szeretnének vele. A prémium önmagában nem ad akkora előnyt. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy a lőszer sem.
  • VanDaal
    A családi ebéd után elfogyasztott pohár bor igencsak költőivé tud tenni :)
  • Destydeme
    Utolsó mondatodra:Pontosan.+50%
  • lexlutor
    premium accountot ugyanugy aranyert veszed, mint mondjuk a premium tankot viszont ezt egy meghatarozott idore kapod (1nap-6honap), ami alatt +50% xp-t es kreditet kapsz.
  • dolorex
    Ez nagyon fasza, minden tank jelölve van holvan a legénység, illetve a modulok.szuper vagy, köszönöm!:)
  • Mentol
    Úgy általában a prémiumságra.
    Az előbb értettem meg, hogy miért nem volt tiszta itt pár embernek a "kezdő=alacsony szintű tank" téma. Így már kicsit világosabb a helyzet a "noob"-okkal kapcsolatban: nem szerez tapasztalatot, de van neki magas szintű tankja=bénán játszik.
    Én biztos nem raknám egy csatába a prémium tankokat a "sima tankokkal.

A prémium account mit takar pontosan? Több tapasztalati pontot, és lóvét szereznek a csatákban?