A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #106954 Baromi érdekes hogy 17 veresztes csatát sikerült összehoznom egyhuzamban, vagy ha úgy nézzük, az elmúlt 25 csatámból 3 volt győztes...
És elkezdtem újra használni az efficiency modot is, mert kezdtek "kicsit" gyanúsak lenni a dolgok. Milyen meglepő, hogy sorozatban nálunk 1-2 zöld van (1 minimum, mert MÉG az vagyok), az ellennél meg 5-6. Náluk top pozíciókban, nálunk valahol az alsó harmadban. Az ellen és a mi top tankunk között rendszeresen 800-1200 eff pont különbség van az övék javára! Ennyi 600 eff alatti tier9-10 tankot még nem láttam, mint ma meg tegnap...
De mindennek nyilván semmi köze ahhoz, hogy a T32-vel 61-62% volt a winrete-em kb 140 csata távlatában, és mindezt mára sikerült letornásznia a játéknak 56%-ra, hiába csinálok majdnem 2k átlagsebzést csatánként egy tier8 tankkal...
Nem egy olyan játékost tudnék mutatni, aki tier10-zel sem csinál ennyit és mégis jobb a winrate-e... persze szigorúan véletlenül