418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Styx36 #107165 Különben kis tierü tankokkal nem nehéz játszani értem ezt egy PzII-re.
Azzal nagyon sok Top Gun-t össze lehet szedni, mert abban a tierben egy elég jó tank, szóval azzal könnyebb mint egy t8-9-10-es tankal játszani.... -
Szakesz #107164 Pont tegnap Lakeville pályán futottam össze egy grogz nevű játékossal, akinek a 63%-os győzelmi aránya mellé 2050 körüli efficiency járult. A poén az egészben, hogy ő top tankokkal (Patton, E50) csak átlagos teljesítményt nyújtott, ellenben több ezer lejátszott csatája volt kis tierű tankokkal, így M2-vel és Marder II-vel.
Szóval gyakorlatilag mindegy milyen tierű tankkal játszol, mert ha jól megy, akkor magas lesz az efficiencyd. :) -
IS-3 raplay
először tölténypazarlás az E-75 ellen, utána meg a bosszú az E-75 ellen :D
ezután meg vereség, mert ezek a suhancok nem voltak képesek belelőni egyik csínytevő kisfiúba sem
így hát nem értem vissza
-
ladista #107162 Igen, kompatibilis, nem zavarják egymást. Bár személy szerint leszoktam már az effis cuccról, elkeserítő volt, hogy előre meg lehetett mondani nagy bizonyossággal a csata kimenetelét.
Nem, nem akarja indítani a wotot ő. Valami programot indít el, ami logolja az eredményeidet, a wotot külön kell indítani. -
Bele nyugodhatsz
-
lammaer #107160 Nem ismertem köszi. Komatibilis eme termék az onlie rating moddal? (tutod, ami szinezi az embereket a játékban).
Ha jól látom indítgatni akarja a WOTot, de azt az online rating miatt paraméterekkel kell, amit ez a mod ugye nem tud. -
Styx36 #107159 Melyikben vagy most benn? -
PetiPetiHUN #107158 csak akkor nem lehet a bénára fogni
-
PetiPetiHUN #107157 Az efficienci nézi: - átlagsebzést csatánként, minnél nagyobb legyen,
- a bázisfoglalást és a védést ez is jó ha nagyobb,
- nézi a kilőtt és felderített tankokat, minnél több annál jobb,
- nézi az átlag szintedet ez viszont akkor jó ha minnél kissebb.
A fenti adatokból csinál valami számot és elosztja az átlag tank szinteddel. Nem tudom hány tizedesig számol de ha a tank szinted átfordul egy magasabb értékre akkor jó csatáknál is csökkenhet az érték. Ha már sok csatát mentél akkor sokára fog megint ilyet csinálni és addig sokat tudsz fejlődni. Én úgy csinálom hogy mindig megyek KV-val és T-127-el ami lefelé húzza a szintet viszont a többi értéket felfelé (a T127 a sebzést nem) így folyamatosan nő az értékem amióta figyelem ( 1,5 hónap alatt 1067-ről 1135-re). Egyébként az efficienci szerint többet ér 5% foglalás mint az utolsó kill behúzása úgyhogy azóta inkább azt választom.
Egy átlag játékoshoz (50% win rate pl:én) képest egy jó játékos (55%) minden 20. meccén tud olyat nyújtani hogy rajta fordul meg a meccs. Ha egy béna (45%) helyett raknánk be egy jó játékost (55%) akkor is 10-ből kilencszer ugyan az jönne ki eredménynek.
-
lammaer #107156 Jó nekem a mostani, szeretnek :D -
Styx36 #107155 Ha van Top tier tankod rögtön mondom melyik klánba gyere.
-
ladista #107154 wot logger
azt hittem, ismered :)
a krediten kívül gyakorlatilag mindent meg tudsz nézni benne, igen klassz kis kiegészítő. -
lammaer #107153 Majd rájössz :D -
lammaer #107152 Mi ez a logger? A garázsban lévő listáa gondolsz?
(Esetleg nincs vmi mod amivel ki lehet menteni az eredményeket? ) -
Lovinho #107151 Victory!
Battle: Arctic Region 2012. március 3. 10:16:20
Vehicle: IS-4
Experience received: 4 185 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 52 109
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Kolobanov's Medal, Sniper
Egyik IS-ünk ajánlotta, hogy vegyek inkább biciklit
prém nélkül -
tudok, de nem akarom reklámozni a H... -t :D -
ladista #107149 én tájpos köcsögnoob vagyok és próbálok a lehetőségeimhez mérten mindig a legjobban játszani. A patch óta -az 5% emelés ellenére- úgy vettem észre, hogy kevesebbet hoz a konyhára (régen egy délután alatt simán összekapartam 1 millát...bő 10 nap alatt vissza tudtam vásárolni az e100, e75, KT triót), manapság ez nem megy. Nyilván a magasabb besorolás miatt, rengeteg pattanóm van sajnos :(
Igen, a 40 szerintem teljesen jó érték az átlag nettóra, de szégyenszemre már volt bukó köröm is vele (igaz, egy prém nélküli időszakomban)
No, a loggerben megnéztem az utolsó type-körömet:
1588 xp, 1671 sebzés, túléltem, 17/20 találati arány, 1 spot, 3 killre adott a rendszer 80.000 kreditet.
-
R3nton #107148 nálam meg pont fordítva, szinte csak full tierrel szeretetek menni, is-7el főleg, de a batchatről is nehezen tudok leszállni mostanság, csak az a gond nincs prém és viszik a zs-t. Nekem attól van tele a hócipőm mikor ilyen tier5-6os tankokat kell húzni, na attól hülyét kapok:D -
lammaer #107147 Szólj ha tudsz ilyen klánt :) -
lammaer #107146 Pont az a jó benne, hogy nem változik írdatlan mértékben azért mert mondjuk 1-2-3 napig jó szériád van.
Persze, mint minden statisztika ez is torzíthat, mert hát ugye nincs tökéletes megoldás. És persze mindenkinek van rossz meccse, én is csinálok néha egetverő hülyeséget, hiába vagyok zöld.
De globálisan: zöldektől sokkar töbször látni elfogadható és ertelmes megmozdulásokat mint pirosaktól. Megint, nagy számok törvénye.
Ez nem jelenti azt hogy pirosnak ne lehetne egy meccsen 7 killje, vica versa azt sm jelent hogy a zöldnek meg ne lehetne nulla és ne halhatna meg elsőként a meccs első percében :) -
Gecsa20 #107145 Én nem vok képbe ezekkel a fogalmakkal mert még nem volt szerencsém ilyenkbe játszani! De köszönöm a felvilágosítást! ok a jg tiger elég jóó de sajnos tier 10 tank ellen nem nagy esélye van 1v1-be! pláne úgy hogy a jg tiger az egyik legsérülékenyebb td....-.-' lehet van olyan rossz mint az amcsi t34..:D bezzeg a t95-öt sok ember nem tudja mgséríteni mert nem tudják hogy az ágyú alatt sérülékeny. :( Bezzeg a jg tiger-t azt még egy is-es is öli...:DDD -
olyan is van, de ha egy erős klán játszik egy században, az többször nyer mint veszít!
elég sok a csürhe banda, ahol bepakolnak tier 6 században 5-ös tankokat is, de van hogy kisebbeket!
de volt hogy egy csürhe bandával játszottam, akik kört csak 3-4 klántag volt, és olyanokat győztünk le, akik csak klántagokból álltak!
szóval ha egy erős klán játszik, szerintem az 10-8-at nyer!
-
bgabor #107143 Vigyázz, a klánt ne keverd össze a századozással, két különböző dolog. Amire te gondolsz, az a klánozás, oda tényleg tök felesleges top tier tank nélkül menni(bár a JT az top tier ám, simán bevennének vele). A századozás az más, az gyakorlatilag az amikor 10-11 ember egy ideiglenes századot alakít, hogy együtt játszanak más századok ellen. -
virkir #107142 Na ez az effiszineszi érdekes.
Amióta bejött figyelem és nem tudom eldönteni mi alapján értékel.
Jómagam szépen növelem a győzelmi, kill, xp arányomat az érték meg alig növekszik de volt már, hogy 5-6 győztes kör alatt amikor csináltam is valamit nem csak megnyerték nekem még csökkent is.
Másoknál meg azt látom, hogy a sötétzöld player akkora balfaszságokat képes csinálni meg kempelni a kör végéig, hogy csak meresztem a szemem.
Azt tudom, hogy figyeli a foglalást/védést/spottolást, nade ennyire nem súlyozhatná túl mert azért csak nem ezek a legfontosabb momentumok egy csatába. -
Gecsa20 #107141 hát ez nem teljesen igaz mert mivan akkor ha nem akarsz századba menni? :) pl még én sem akarok menni mert még úgy érzem volna hova fejlődnöm bár sokan kértek hogy csatlakozzak közéjük de mivel még nincs még tier 10-es csak jg tigerem illetve 8-as tankjaim így jobbnak látom ha addig csak a "szűk" baráti körömmel játszok! Meg ha jól tudom századba már kell a zseton mivel ott nagy minuszokat lehet benyakalni! -
Renegade #107140 szerintem minden embernek van egy rakat tulajdonsága, amivel eltér a többi embertől, a fene se tudja mi kell ehhez a játékhoz (persze kötél idegeken kívül), legyen mondjuk, jó szem-kéz koordináció, osztott figyelem, taktikai érzék, akiknek ez magas azok ügyes játékosok lesznek, viszont tuti, hogy ugyanezen emberek más tulajdonságaik kevésbé jók, teszem azt rossz memória, szar nyelvérzék, nekik ott kell jobban gürizni, hogy átlagos vagy jó eredméyneket produkáljanak. Olyan ez mint anno valaki inkább reálos, valaki inkább humános volt.
Természetesen egy ügyetlenebb játékosból is lehet ügyes, csak többet kell gyakorolnia, mint egy tehetségesebbnek. -
lammaer #107139 "(szerintem akiknek igazán jó az arányuk, azok században játszanak a saját csapatukkal)"
Szerintem nem, mivel a századok azok századok ellen játszanak ugye, nem random csürhe ellen.
Ergo: az ellenfél is keményebb és szervezettebb, azaz statisztikailag ugyanott vagy.
Értsd: winrate (csürhe vs csürhe) = winrate (company vs company). -
lammaer #107138 %os értéket sokk meccs után nézz. 59 csata az lófütty, majd szépen beállsz vele oda ahol az átlagos winrated van.
A tigris nem olyan kivételes, átlagtank.
Emlékezz majd szavaimra amikor letoltad a 200+ meccset vele, nem lesz az 59% :) (kivéve ha globálisan 59% körül vagy, mert akkor igen, de nem a tank miatt hanem miattad) -
lammaer #107137 "megbeszéltük haverral hogy ha kilőnek ne nézzünk más játékost, mert egyszerűen olyan dolgokat művelnek hogy hihetetlen.."
Platoonozásnál nálunk alapszabály, hogyha az összes platoontag meghal, akkor automatikusan Exit Battle és megyünk mással egy kört.
Az idő XP és credit. -
Nazarov77 #107136 Nálam is ez van, ha valamivel már nincs hova fejlődni és nem prém tank, nincs sok kedvem játszani vele, csak max duplázgatok meg ha kedvem támad menni vele akkor megyek. -
igen, én az ilyennek nem adnék prém tankot, csak bizonyos csataszám után, bár ezt már tárgyaltuk a fórumban.
csak ez nem fog bekövetkezni, mert úgy alacsonyabb lenne a bevételük!
#107122 többször volt már hogy csak 2-en éltünk haverral mert ezek egyből elhaltak, védtük a zászlót szedtük a hp-t és nem bírtunk el velük, de sokszor majdnem meg néha igen! :D
Tegnap óta meg van a maus, és amikor egyedül mentem vele, mindenki otthagyott, gondolták egyedül lefogom, és többször volt olyan hogy közrezártak és nem segített senki.
Húzzák a zászlónkat és én megyek vissza egyedül..
sok sok sok rengeteg olyan köröm volt hogy azt kellett mondanom hogy ezt nem hiszem el.
megbeszéltük haverral hogy ha kilőnek ne nézzünk más játékost, mert egyszerűen olyan dolgokat művelnek hogy hihetetlen..
az meg hogy valakinek kevesebb a killje mint a csata száma, az azt is jelentheti, hogy minden kis húgy tankot kipróbált és szenvedett vele, amiken olyan ágyú volt rajta, hogy egy nagyobb tank seggén sem sebzett semmit :D
aki csak 1 ágat húz először, és utána vesz egy tier 8-as prémium tankot, annak már más képet fog mutatni a statisztika, mint olyannak aki a szarokkal is játszik.
persze vannak sokan akik megveszik és azzal sem boldogulnak, mert nem tudnak taktikásan helyezkedni, és nem tudják mit hol szabad lőni, és mikor.
nekem 3 973 csatám volt eddig, és 3 388 killem.
ha kihagyok tankokat akkor teljesen más lenne a statisztika.
a győzelmi arányom meg 47%
47%-os aránnyal is hoztam le csatákat, volt hogy 1vs5-ben vagy 2vs 8ban.
(szerintem akiknek igazán jó az arányuk, azok században játszanak a saját csapatukkal) -
lammaer #107134 Szerintem túldramatizálod. Mindenki nyerésre hajt, mert senki nem szeret veszteni.
A prémiumos is tudja, ha nyer akkor többet kap. Miért nyugodna bele bárki a kevesebbe, ha lehet több is. -
Ry0K3N #107133 Azért 5k csatán keresztül nem pakolhat valakit mindig idióták közé. Ha valaki tud az azért meglátszik a statisztikáján. -
lammaer #107132 Ez párszor már körbejártuk, bár számomra se volt logikus, de megnézve sok embert az efficiency és a winrate egyenesen arányos.
Főleg amióta van ugye ez a mod, aki piros annak szar a winrateje, akinek zöld annak meg jó. MINDEN esetben.
(és igen, efficiency alapján színeztetek :) ) -
Gecsa20 #107131 hát én nemtudom mien árak mennek, mert nem vagyok premiumos és meg kell valljam lehet jó hogy nem vagyok az mert én így még élvezem a game-t, mivel szerintem sok premiumos leszarja hogy most éppen veszít vagy sem mert ők annyira nem érzik meg mint egy "mezei" felhasználó! Jah és nem akarok én törődni velük csak egyszerűen idegeseít hogy pattog!! :) -
lammaer #107130 "Prém tankosokkal meg ne foglalkozzál, a három T8 prémtank majd 100,000 kreditet hoz vereség esetén is minden csatánál. Azokkal nem teljesítmény pénzt csinálni. Főleg a Typeal."
A fiúktól úgy hallom, ennyire azért nem zöld a fű.
100K-t nyerés esetén hoz ha NAGYON jó vagy... az a szám amit te keresel úgy tudom 40K... de majd megmondja valami helyi prém noob :) -
virkir #107129 Ez igaz, de...
A magas efficiency meg a parádés stat nagyrészt annak köszönhető ha az ember minimum platoon-ba vagy században megy nagyon sokat.
Egyedül játszva lehetek akár milyen pro ha a játék úgy dönt, hogy nekem most nem kell nyerni és berak 10-14 balfasz mellé mert egyedül nem lehet megnyerni a kört.
Természetesen mindig vannak kivételek de nem ez a jellemző. -
lammaer #107128 Hehe, én 7000 felett vagyok, nagyrészt prémiummal, és nekem sincs még Tier Xes tankom :)
És ha rajtam múlik meg jönnek még új ágak, akkor egy darabig nem is lesz (olyan tankkal amin már nincs mit fejleszteni nem megyek, max napjában 1-2 kört) -
bgabor #107127 Prémiumos lövedéket nem nagyon vesz senki mert horribilis ára van. Legtöbbször csak fontos kláncsatáknál vesznek. SEnki sem bírja azt megfizetni, hogy egy csatánál ellőjön 100 aranyt. -
Nazarov77 #107126 34 APból 3 maradt kör végére, és nem egy hajszálon múlt hogy nem kaptunk ki :D
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. március 3. 9:49:59
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 400
Szerzett kredit: 81 276
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védő