418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #107568 Hamarosan indul a tesztszerver, szóval szerintem az lenne a legjobb megoldás számodra, ha ott kipróbálgatnád őket egyesével. -
-
Takuto #107566 Szeretnék érdeklődni,hogy ki mit ajánlana pénz farmolásra milyen prémium tankot vegyek (ne túl drága :D) amivel jól haladnék... köszönöm előre is. -
Renegade #107565 nahát, nem is tudtam, hogy a hitzone skin megduplázza az fps-t, mik nem vannak... -
Murlo91 #107564 ja emlékszem..és akkor is írtam ne foglalkozz ezzel. a magánügyed hogyha el akarod rondítani a játékot:) persze a füst eltüntetésével senkinek sincs baja..:P -
IS-3, hogy megvehesd utána az IS-4-et, ami majd felkerül T10-be:) -
Hű, most nézem, a Bat.Chat kicsit beteg...3k sebzés / csata, annyi mint a T10 nehéz tankjaimmal. Remélem nem nerfelik nagyon :) Jelenleg az a kedvenc tankom. -
Killer85 #107561 Sziasztok
az a kérdésem mit érdemes meg venni tiger2...is-3.....mind a 2 megvesszem majd de melyiket vegyem előbb :) -
Ja...ezt ismerem :D
E-100: 2182.0
Is-7: 2496.1
Hm...érdekes. Pedig az E-100-ban valahogy jobban érzem magam :)
Tier 8-asoknál nálam a sorrend ez alapján:
T32, Tiger II, Löwe, Is-3 -
Renegade #107559 ne mond, hogy még nem nézegetted :-)
dossier
-
Hol kell azt? -
1715.2 -
Egyik legjobb efficiency értékem T34-el van xD
-
-
Renegade #107554 nézd meg az effiket, ott mit mutat?
Nálam pl t8-nál még áll az IS3>T32>KT ranglista mind megérzésre, mind papírforma szerint -
Végre összekapartam a T1-esel a szükséges xp-t az M6-ra,de basszus ez a tank ugyanaz csak 200-al több az élet. Az ágyújával ahová besorol ha tudok egy-kettőt sebezni és nem pattanok már pezsgőt bontok.
Remélem megéri ez a rengeteg kínlódás és a T29 tényleg olyan jó tank lesz mint ahogy sokan mondják. -
miben van változás az 1,4hez képest?
ebbe is keresni kell vmi stringet? -
Pedig mióta van Is-7-esem, rájöttem hogy szemből sem kemény annyira.
Ha nem forgatom be, akkor átütik az alját. (Bl-9 is lőtte már át ott)
Ha beforgatom, akkor meg a felső része lesz gyenge, aztán kapom szemből az ammo racket. (de még egyszer sem robbant fel)
Tegnap a tornyomat lőtte át egy E-75, mert kb. 20 fokban elfordítottam. Ennyi elég is volt neki.
Akkor jó az Is-7, ha elrejtheti az alját, és az összes ellenfél szemből lövi, teljesen szemből. Ha már az egyik előtted van, a másik meg oldalt, akkor nem tudod úgy beállítani hogy valamelyik ne lője át...
Az oldala is gyenge. Persze van rajta egy vékony csík amit nem lehet sebezni, de hát...nem ott lövik :)
Néha random csatában úgy érzem hogy az E-100 a 150-es ágyúval sokkal erősebb...hatékonyabb vagyok vele, még ha szemből nem is olyan erős, nem tudom mi lehet az oka, talán a 750-es átlagsebzés, vagy a több HP...esetleg az hogy óvatosabban megyek vele.
De az Is-7 sem "godmode on", jelenleg 45% a winrate-m vele, ami szánalmasan kevés, pedig én megpróbálok mindent :D De nem...szerintem nem jobb az E-100-nál, inkább egy szinten van vele.
Mikor még csak E-100-asom volt akkor nem így gondoltam, ennyit tesz az hogy kipróbálja az ember... -
rahotep #107550 Egyébként a helyedben itt óvatosabb lennék a modokkal,mert engem a múlt héten a hitzone skin-ért majdnem keresztrefeszítettek.
Azóta kicsit kitaszítottnak érzem magam... :-DDDDDD -
rahotep #107549 Szerintem megint piszkáltak valamit a szorzókkal,mert a KV sem hoz olyan jól mint eddig és tényleg magas tierbe sorsol rendszeresen. Az is lehet,hogy nekem is kezd üldözési mániám lenni... :-D -
én is meg szoktam tekerni a görgőt sniperes lövés után :)
-
rahotep #107547 Igen,meg is akartam kérdezni,hogy mennyibe került a skuló és az esetleges javítás,de nem akartalak jobban felhúzni! :-) -
nekem meg -12K győzelem -
rahotep #107545 Nekem is ilyen szokott lenni....AMX-40-nel-azzal teljesen jó csatának számít :-) -
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. március 4. 18:28:43
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 960 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 189
no comment... -
Renegade #107543 na kis érdekesség a hétvégéről:
tegnap 7.-re lett meg a puffancs triplázó
ma 4. és még nincs meg
figyelembevéve, hogy ez egy 70%-os winratel megáldott tank, azt hiszem ez az amikor 14 teljes mértékben használhatatlan csapattársat kap az ember, ennek az esélye szvsz egy lottó 3-assal ér fel :-) -
magyarázd el még is hogy az isten faszába csinálod(persze ne az legyen az 1 hogy vegyek prémet mert úgy is - jövök ki)
most pl fullosan pattogok elég sok mindenről amiről nem kéne
és most is IS-7 szemből LEHETETLEN VOLT ÁTLŐNI! -
rahotep #107541 Na nesze neked grafikai fejlesztőgárda!!! :-DDDD
Igazad van nekem is ki van kapcsolva,de nem a teljesítmény miatt... ;-) -
malystryx #107540 Nem ölöd meg magad???????
Bocsi a többiektől, de az idegbaj kerülgetett hogy mi csinálja ezt. Azt hittem vírusom van, vagy hasonló.
Körülbelül az értelmi színvonaladat tükrözi, szerencséd hogy nem vagy az öcsém... -
A füstöt egyszerű kikapcsolni sniper nézetben.
Extra effects in sniper mod --> off (a grafikai beállításokban)
Így már azt is látom hogy merre repül a célkörön belül a gránát, sokkal jobb mint füsttel, az csak zavaró tényező. -
Murlo91 #107538 :) lehet hogy csak ennyi. majd akkor gyakorlom szorgalmasan:) -
Styx36 #107537 Én is azt csinálom, mert engem idegesít sniper módban, hogy ott van a füst lövés után és nem látok semmit meg ilyenek én is rögtön ahogy lőttem vissza váltok... -
Madmano #107536 K*rva élet.A szívbajt kaptam,mikor beléptem a topicba és elkezdett a gép memememe-ni!!!!Mondom,honnan jön ez.Aztán lejjebb észrevettem a pihent agyú kolléga hszólását. -
bgabor #107535 Ezért nem lövi a kutya se a tornyát. :D
És a sebezhetetlen tornya mellé van egy szép nagy papír teste, ami akkora hogy alig lehet elrejteni, és bármi bárhonnan átviszi. És ez az amcsi heavy ágon így van T29től fölfele végig. -
rahotep #107534 Shift-Tűz-shift? -
Murlo91 #107533 ha már úgyis elmerültünk a modolásban, szerkesztésben...láttam egy replayt amiben amikor a srác tüzelt, rögtön ki is dobta sniper nézetből. Persze lehet, hogy egyszerűen ilyen gyors meg profi a srác, de azért gyanakszom valami scriptre vagy modra ami automatikusan visszavált tüzelésnél. tudtok erről valamit? -
rahotep #107532 Akkor S-51 lesz mert mire SU-8-al összeszedem a tp-t a su-14-re addigra megőszülök(még jobban :-))A KV-val való hentelést meg kifejezetten élvezni fogom (amíg lehet),de olvastam,hogy néhányan észrevételezték a KV-k rendszeres magas tierbe sorsolását,hát ez nekem is gyakoribb néhány napja!!! >:-/ -
Skill #107531 bármelyik t6 orosz arty op mert egyel nagyobb a löveg rajtuk mint a többin. egyetlen dolog amiért companyban jobban szeretik a gwt mert gyorsan át tud mozogni jobb pozícióba. -
Wasp91 #107530 -
rahotep #107529 Köszi!Akkor egyértelmű megválunk egymástól.A legénység 96%-os egy lövész kivételével ő 78%-os.
Gottfried!Hát persze,hogy próbálkozok tisztességes vasakkal is,de kreditet is kell gyűjtögetni és erre eddig 3 dolgot használtam: KV,StugIII,Su-5.Az arty részt próbáltam most újítani,de nem nagyon jött össze...
Wasp91-a Su-14-et inkább kihagyom mert 2 nap játék alatt összelövöm az S-51-et és onnan majd megyek az objectre...vagy szerinted menjek inkább a Su-14 felől? Az igazság az,hogy több csatában láttam már az S-51 OP villanásait(1500 hp-s sebzés) és nagyon kiváncsi lennék rá!