418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
dolorex #107728 hmm...egy példa:nekem úgy tűnt a T29 jobb mint a Tiger.azért hasonlítom össze e két tankot mert Tigerem van.ágyúja jóval erősebb és elég sok minden is leppattog róla(T29ről) ahogy néztem.magasabb tierben nem tudom milyen a német illetve amcsi hvy.ha az amcsi hvy papír akkor az amcsi med mi?celofán?:Dtehát te inkább a med ágot javaslod amcsiban? -
A végeredmény nem volt kérdéses.. 
-
Oddball29 #107726 P2 annyira mozgékony, mint egy elhajított tégla, rendes fékjei sincsenek, 0-ról lassan mozdul. Kicsi huppanó, és már egyenesen lőni sem tud. Vissza fogod zokogni a Pershinget, annyival könnyebb vezetni. -
bgabor #107725 Mert ez most itt a szokásos beetetéses szakasz volt a franciska tankokkal kapcsolatban. Kövi pathcben úgyis jön majd a nerf az összesre. -
Wot újabb csodái. T29 nagy torony 105 ágyú, szembejön velem egy alap tornyos 76 os KV, és szemből 3x átüt valamint megöli a commandert és a drivert , én pedig 3x lepattanok a 105 el róla, 2x a hasáról 1x a tornya oldaláról. -
csoszi87 #107723 Üdv! lenne 1 kérdésem:
Kollégista vagyok, és a koliban le van tiltva a létező összes netes játék.
Azon gondolkodom, hogy előfizetnék mobilnetre, de félek, hogy az adatforgalom korlátozás miatt nem nagyon tudnám ezt kihasználni.
1 havi 4 gigás adatforgalommal szerintetek mennyit tudnék játszani? Csak erre használnám, semmi másra. Illetve a ping nem lenne-e túl magas? -
R3nton #107722 a mostani divat, ahogy én látom a batchat, nem véletlenül piszok gyors szinte t-50-2 helyettesítőnek is jó, remek spotter, nagy tűzerővel. -
bgabor #107721 Én nekem Pershingem van, és 30k kell még a Pattonig. A Pershing egyáltalán nem rossz tank, nagyon jó eredményeket lehet elérni vele, de szerintem a fullos T-44 és Panther2 jobbak lehetnek nála, mert sokkal mozgékonyabbak, és a T-44 páncélzatban is jobb. Panther2őn meg a jó mozgékonyság mellé világbajnok löveg van.
Tier9-en ennél is tisztább a kép, ott vélhetően a Patton a leggyengébb a három közül, mert csak egy mozgékonyabb és jobb lövegű verziója a Pershingnek. Az E-50 viszont nagyon durva szerkezet, kiválló páncéllal és a Tier legjobb lövegével. T-54 meg szintén jól páncélozott, és mozgékony is, valamint a lövege sem kutya.
Engem annyira elbizonytalanítottak hogy nem is tudom, kifarmoljam e végül a Pattont. Külföldi fórumokon olyat is olvastam hogy a Pattont nem látják szívesen CW-n sem, annyival gyatrább. -
R3nton #107720 aha, majd meglátod:) ha stock akkor stockot is kapsz helyette. Nyilván a t34 fullos lesz mivel prém lesz, így nem lesz rajta fejleszthető cucc, de amit kapsz helyette az m103 ugyanúgy stock lesz, mint a t34ed. -
VanDaal #107719 Csak a t8 prém T34 lesz fullos, a t9 M103 olyan állapotban lesz, mint amilyenben a T34 volt. -
lexlutor #107718 ..ebben te biztos vagy? mert en ugy emlekszem, azokkal amodulokkal kapjuk meg a kov tankot, ami ezen ki van fejlesztve. azaz ha stock ez, az is az lesz. -
VanDaal #107717 Miután elpanaszoltam bánatom, megemberelte magát :D
Ez 3 egymás utáni kör:
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. március 5. 12:32:55
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 239
Szerzett kredit: 34 236
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. március 5. 12:40:45
Szerzett tapasztalat: 1 185
Szerzett kredit: 39 871
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Győzelem!
Csata: Swamp 2012. március 5. 12:50:51
Szerzett tapasztalat: 1 312
Szerzett kredit: 44 094
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész -
Azt annyira nem szerem, ha vmi csak ott porosodik ... -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/92928-magyar-jatekosok-egyesitese/page__gopid__1550218#entry1550218 -
badnewz #107714 ha csak megvetted és ott porosodik a garázsban stock üzemmódban akkor is fullos lesz amit kapsz helyette! ezért van nulla köröm vele :) -
be kéne fektetnem egy töltés és egy célzásgyorsítóra az IS3-ra, csak nem merem megvenni mert nehogy aztán fél áron legyen a közeljövőbe :)
szerintetek lehetséges hogy féláron lesz majd hamarosan? vagy kitudja.. :)
az a baj hogy pont annyi creditem van kb :S -
Annyit tudnék csak mondani, hogy ne a fronton harcolj vele ..... messziről pontatlan, de nem lőnek szét a 2. percben .. -
Tudom hogy arty, meg utáljátok, meg undorító, de tegnapi nap legszebb lövésem. Kár hogy kb semmi nem látszik belőle :D .
Rohanó amx1390 lenullázása.
Illetve az egyik klántársnak már megvan az új fizika :D
-
Wlanseraf #107710 Én azt szeretem ebben a játékban hogy tisztességes:D persze mindig vannak WG faszát szopók akik állítják nincs bele nyúlva a cuccba..
Akkor hogy lehetséges hogy a 80% találati aránnyal rendelkező IS-7-em az előbbi meccsen 13 lövésből 5x talált?? én álltam és az összes célpont állt!!!!!!! full rászűkülve ahogy kell természetesen minden fullos, modul sérülés sincs!!! Pohorovka bozót harc!! és milyen érdekes kikaptunk 15:5-re milyen érdekes....
Hát szopja ki a szódás lovának a faszát a tisztelt WG, így aztán tényleg nincs esélye az embernek, nem elég hogy agyhalottakkal kell játszani még csal is mint a szar.....
13-ból 5 találat hehe mókás az benne hogy abból az 5-ből 2 még pattant is:DDD
-
Renegade #107709 nem
az amcsi hvy ág tipikusan két esélyes: vagy bárki át tud lőni, vagy lógatod a fejét és akkor senki sem -
dolorex #107708 nem med ágat akartál írni?:) -
VanDaal #107707 Med ágon én is csak T20-ig jutottam, szóval a nagyobbakról nem tudok nyilatkozni. Heavy-ből viszont nagyon élvezetes a T29 és a T32 is. Innen a fórumról többen is ezekkel érték el a legmagasabb átlag xp-t, mire végeztek velük. A stock T34-ről meg láthatod pár hozzászólással korábbról, mennyire meg vagyok elégedve (irónia :) ). Viszont mire eljutsz odáig, már az M103 lesz tier9-ben, amiről még nem tudjuk, mennyire lesz jó, de elvileg a T34-nél azért jobb lesz. -
Renegade #107706 a hvy ág szenvedősebb, illetve komolyabb skillt igényel, mert a teste papír, ha jó ritmusban tudsz fedezéktől-fedezékig gurulni, akkor halálos, viszont ha ez nincsen meg és sokszok kapnak el terepen, akkor kevés örömöt fog okozni -
dolorex #107705 Arra szeretnék választ kapni, hogy milyen a amcsi heavy ág illetve milyen a med. ág?nem tudom eldönteni ,hogy hogyan tovább.még csak M4nél járok és E2 után kellene döntenem ,de látom ,h amcsi heavyk a téma ezért gondoltam megkérdezem most.T20 az sztem gagyi lehet mert tier5 tankokkal lazán sebzem, igazából a Pershing és Patton ami érdekel.Heavyből pedig T29től kezdve mindegyik.arra mennék tovább amivel igazán élvezetes a játék.várom a véleményeket:) -
Wlanseraf #107704 xvm modban tud segíteni valaki?:) minden müködik(na jó majdnem) a saját statom nem frissíti:( ez miez? -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?showtopic=92928&st= -
VanDaal #107702 A láncot még kihúzom én is, aztán a többit majd szerintem csak az utódján. Addig meg akkor megpróbálok mókuskákra és pillangókra gondolni agyvérzés helyett a csaták közben :D -
NH3CL #107701 Ádehogymiazhogyilyetfeltételezel? -
Zodiac #107700 sehogy, az ultrafos :) Kifarmoltam a lánctalpat meg a tornyot, aztán freexp-ből megvettem az ágyút.
Utána viszont kurva jó lett.
fullos T32 után egy stock T34 valami überbrutál visszalépés -
Mentol #107699 Most szívatsz? -
VanDaal #107698 Nem csak neked. -
dolorex #107697 Én is hasonlóképp érzem, de lehet ,hogy csak én bénázom az utobbi időkben... -
lexlutor #107696 ..nincs tipp.. vegig kell szenvedni. -
NH3CL #107695 Ez mindig is így volt szerintem :D -
fodus #107694 Csak nekem van olyan érzésem, mintha még lejjebb tekerték volna a credit szorzókat? Mégy nyertes csatában is épp hogy pluszos köröket megyek. -
VanDaal #107693 Igen, csak épp azt szeretném elkerülni, hogy a T34-en kelljen kifejlesztenem :)
Egyrészt már időm sem lenne rá, mársészt elég demotiválók ezek a 3-400 xp-s körök. Ha csak egy tier9 (bármi) is szembejön, onnantól vége a játékomnak. Viszont tippeket szívesen fogadnék, hogy hogy lehetne kevésbé megalázó eredményeket elérni egy stock T34-gyel :) -
szerintem ha kifejleszted a T34-en a legnagyobbat akkor az új tankon is megkapod a legnagyobbat. -
VanDaal #107691 Azt lehet tudni, hogy az M103-nál majd milyen ágyúval kell elszenvedni magamat a legjobb lövegig? Tudnám értékelni, ha a mostani 105-ösnél valami olyan lenne, ami kicsit használhatóbb t9-ek ellen is :) Mert az elég durva lenne, ha azon is ezzel a kopogtatóval kéne majdnem 110k xp-t összeszedni (már ha ugye arra is kéne a jobb felfüggesztés és a jobb torony is a fejlesztett löveghez). -
Toweliee #107690 Első alkalommal ingyen, utána creditért is lehet majd váltogatni? -
NH3CL #107689 Nem mondod...