418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Nem értem, a medek miért nem figyelnek a heavyk seggére. Főleg a top heavykre. Pláne, hogy eleve a javára válik a mednek, ha ott van mellette a heavy. Te meg mutathatsz, lőheted őket, védheted a flankelőktől. cserébe be lehet bújni a heavy segge mögé, ha gáz van és onnan lövöldözni. Egy-két pálya kivételével, mindig a heavykkel tartok. Kivétel talán prohorovka, ott el kell foglalni azt a nyavadt dombot. :)
  • Oddball29
    T110 gun: 400 dam, 7.5 ROF. 0.3 ACR.

Kb. ilyenre tippeltem, vélemények?
  • darki81
    "Az miért van van hogy megvettem az is-7-et, de még egy normális kört sem mentem vele? Mindig magamra hagynak, mintha szétlőhetetlen lennék."

ezért már én is rinyáltam párszor itt a fórumban, és egyedül már nem is megyek 10-es tankkal!
    Ha gondolod estefele játszhatunk és fedezzük egymás seggét :)

fodus ez már nekem is eszembe jutott
    (viszont ez csapatjáték, csak nincsen csapat csak csürhe van általában) :D
  • lammaer
    Mindíg hírdetem hogyha valami OP akkor nem a forumra kell feljönni és sírni miatta, hanem megszerezni és ÉLVEZNI az OPságot.

E50-E75-Batchat az éppen aktuális cél (IS4 már megvan :) )

Nincs is annál jobb érzés amikor szétgyalulsz valamit a Lórival és beírja az áldozat hogy french noob :D
  • lexlutor
    ..persze mindig a konnyebik ut! a bagett, a sajtzabalas meg a lanyok a Pigalon:)
  • lammaer
    Inkább elmentem helyette franciázni :)

Meg most öldösöm a mobokat a Kingdoms of Amalurban :D
  • lammaer
    Kommunikáció mester, kommunikáció.

A top tanknak ugyanúgy oda kell figyelnie mit csinál a csapat mint a nem topnak. Igen, nézned kell mit csinálnak, jönnek e veled vagy sem.

Ha top tank vagy és egyedül (!!) meghalsz kampirovkán a hillen akkor az elsősorban a te hibád. Senki nem nyomta helyetted a W-t.
  • lexlutor
    ..ismerem az erzest. nekem sem tartozik a legszebb wotos pillanataim koze a t34 grind..
  • lammaer
    Ahhoz hogy fullos legyen, sok XP kell.

Nem akarok egy olyan T9es tankkal csiszolódni, amit egy sherman is átlő. Olyat akarok amivel lehet csapatni, pattogjanak rólam a skulók (IS4, E75). T32-t szerettem, az T8ban jó, de a T34 T9ben az nevetséges. Már ha ellenem van persze :)
  • lexlutor
    ha mar fullos, es eleg idot toltesz vele, eleg jol ossze lehet csiszolodni vele, kezded tudni ertekelni. vannak azert elonyos tuljadonsagai is..
  • fodus
    Hagyd rájuk. Irigykednek. Nehogy má neked jó legyen! Tapasztalatom szerint ha én vagyok a top tank igen hamar hagyják megdögleni az embert, hiszen minek is segítenének. Elvégre ez nem csapatjáték. Egyébként is neked egyedül kell megnyerni a csatát, minden bajtárs elé beállni, hogy fedezd, hiszen rólad úgy is lepattan minden. Utána persze te vagy a noob.
  • lammaer
    Erről papolok mindíg.

Ha top tank vagy és az elején beírod egy épkézláb mondatban mit szeretnél és kérsz segítséget, nagyon sokszor jól reagálnak az emberek.

Ha már szétszéledtek vagy ha úgy kezdi vki hogy "idiot team,left side" akkor legjobb esetben egy STFU-t kap. Jogosan.
  • lammaer
    Én csak azért nem rohanok a T30ért, mert a T34 egy rakat szar T9.. minek szenvedjek. Hátha az M103 jobb lesz, akkor effektíve játszok a T9-ben, nemcsak nyálat csorgatva rohanok a T30ért (amit szintén nem használnék :) )

A játék a lényeg, a T34-el az meg szenvedés.
  • patchaou
    Ha valaki csak kattintgat (ráadásul ez miatt negyvenet csipog egyenesen az agyamba) akkor nagyívben leszarom :D
    Az miért van van hogy megvettem az is-7-et, de még egy normális kört sem mentem vele? Mindig magamra hagynak, mintha szétlőhetetlen lennék.
  • fodus
    Ma sorozatban járok én is hasonlóképpen. Meg még ráadásnak szépen pattogok mindenről....
  • darki81
    a kör elején beírtam nekik hogy légy szíves segítsetek jobb oldalt berusholni, és így hogy szépen megkértem őket segített a fele csapat és kb 5 perc sem volt és nyertünk is :D

Győzelem!
    Csata: Abbey 2012. március 6. 10:45:37
    Jármű: IS-3
    Szerzett tapasztalat: 1 039
    Szerzett kredit: 32 383

(ezt a taktikát fogom alkalmazni, amiben benne van a please, és nem csak kattingatok :D)
  • darki81
    miért ilyen balfaszok az emberek? rámegyek az e75-re ezek meg nem hogy megkerülnék, inkább ott áll a csürhe egy kupacba és az én seggemet tékázza :D
    nemá..
  • Tono34
    Fényévekkel jobb lesz. Igaz a páncél marad ugyanaz a semmi, de legalább már vissza lehet hatni az ellenfélre úgy, hogy az fájjon :)

Támogató tankként nagyon használható.
  • inter15
    Motiváció hiányában eladó sorba került az accountom ,ha érdekel valakit keressen meg msn en. ([email protected])

Van rajta egy type59 , 30 nap premium, 3M credit . A német ágon már csak
    az E-100 at és a GW Type E t kell kihuzni , a többi kész van. Az amerikai és orozs ágba csak bele bele kapkodtam tier 6 ig általában kész van. A franciáknál van egy lori m . Kb ennyi.
  • VanDaal
    Akkor gondolom a 120-as löveg már megvan rá. Azzal mennyire lehet átlőni a többi t9-et szemből? Meg úgy összességében mennyivel lesz jobb fullosan?
  • Nazarov77
    Ja, kb 2-3 hét, de inkább 3. Meg lehet még csinálni a T30at, napi 20k xpvel szépen.
  • Nazarov77
    Fizikát eredetileg 7.0ra ígérték :D

Amúgy nem, nem mondták hogy 7.2ben jön, azt írták jön ha készen lesz.

más: Játékmódok meg azért nincsenek abba a kis listába, mert overlord azt mondta hogy azt másik csoport csinálja, nincs köze a content updatehez, jön ha kész lesz.
    De ez akkor is érdekes, ha 2011 Q4re ígértek 2 játékmódot, hogyhogy még nincs kész? Valami alapja lennie kellett annak az ígéretnek.
  • Eagle16
    Mivel már elindult a szuperteszt, ezért nagyon nem valószínű hogy még 2 hónapig húzzák a patchet...én most is azt mondom hogy max. március vége.
  • Tono34
    Nekem már csak 195k XP a T30, de így még a kredit is összejönne rá ... :D
  • Musztafakebab
    Mármint a T34 van meg február óta.
  • Musztafakebab
    Nah akkor rámegyek a T30-ra. Február 10-e óta meg van mondom majd akkor tolom vele ha prémes lesz, erre május lesz belőle. Amúgy az új fizikát nem 7.2-be ígérték?
  • Dorgal
    Köszi!Akkor meg is nyugodtam.
  • VanDaal
    Még a végén kénytelen leszek kifejleszteni a T30-at is, ha így folytatják :D
  • lammaer
    Május? LOÁL :)
  • lexlutor
    sorry, nem ide.
  • lexlutor
    csatagepeket hasznaltok? csak szerintem nagyon gyengecske a hq legvedelme?
  • PetiPetiHUN
    Októberbe kezdtem ráfeküdni az amcsi heavy ágra komolyabban mert az a hír járta novemberre-decemberre már prém T34-esbe feszíthetek. Mennyien kérdezték akkor hogy mennyi idejük van kifejleszteni és modtak le róla mert kevésnek tartották az időt a patch-ig. :))))
    Szerintem a korábbi igéreteik fényében tök reális hogy nyáron havonta jön valami patch, csak bízzunk töretlenül bennük tovább. :))))))))
  • VanDaal
    Már csak az a kérdés, milyen fajta hibák lesznek :)
    Mert szvsz nem mindegy, hogy "véletlenül" lyukak lesznek-e benne, ahol minden viszi, vagy "véletlenül" nem lehet sebezni, mint a Tiger P lövegpajzsát.
  • Wlanseraf
    Még hozzá tenném hogy az ígért új játék mod-ok, év végére ígérték az elsőt... ami talán segítene ezen a gémen sehol....
  • Wlanseraf
    Azta kurva!! nem semmi 5-6 hónapot kell várni egy patchre!!! a tankokat már szeptemberben mutogatták tehát kész.. kapunk pár pályát amiből 1-et az előző pachre ígértek!! ez a fejlesztő csapatnak nem igazán nevezhető valami... aztán komoly munkát végez.... egy vicc...
  • Tono34
    Új páncél esetében sztem elkerülhetetlen, hogy kellő számú hiba legyen benne.
  • VanDaal
    Szerintem kicsit túl optimista vagy :D
    Ha az eredetileg februárra ígért 7.2-re már TALÁN májust írnak, nem látok sok esélyt, hogy egy hárommal odébbi patchet - ami ráadásul új tree-t is trtalmaz - kihoznának már augusztusban :)

Más: egész korrekten néz ki ez a KV-2. Nem gondoltam volna, hogy a modelljén is változtatnak (talán kicsit túl negatív vagyok) . Kicsit nekem zömökebbnek/páncélozottabbnak is tűnik a korábbinál, úgy látszik nem csak hp, hanem páncél buff is kinéz neki.
    Van egy olyan érzésem, hogy sikerülni fog nekik tier6-ban ugyanolyan OP-re csinálniuk, mint amennyire tier5-ben az volt :D
  • virkir
    0.7.2 second american td line with american heavy line revision + matchmaking tweaks april or may
    Eredetileg mikorra volt ígérve?
    Na ebből kalkulálj a brit ágra. Nekem valami 2013 vége jön ki. :D
  • csoszi87
    Nem bukod, csak lejár a bann alatt.
  • Dorgal
    Ha bannolták az accomat,és volt prémem,akkor azt is buktam?