World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a pzIV-ig elszenveded magad akkor a Maus-ig mit csinálsz? :D
Metwork
A PzIV jó kis tank, tuti elszenvedem magam odáig :)

I will use google before asking stupid questions.

Nem akkora érvágás a kütyü inkompatibilitás, hiszen gyakorlatilag a rádión meg az ágyúkon kívül máshol sem tudsz mást tovább vinni, a motorokat is csak inkább a heavy és korai német vonalon, hiszen a med vonalon a VK3001P és VK3002DB motorjai sem jók semmi másba. VK3001P motorjai heavy és TD vonalon jók csak asszem.

cseh vonallal nekem annyi a bajom, hogy zsákutca, mert hasztalanok a kütyük (egyedül hetzinél köszön vissza). Remélem majd csak megtanulom kezelni a pzIV-et, bár figyelembe véve, hogy KV-val az összes statom 150%-a volt a pzIV-nek, azért vannak fentartásaim. :-) Na de pár nap és már nyúzhatom, odáig azért elég hamar eljut az ember, majd kiderül. Talán még az is elképzelhetõ, hogy elitre húzom...talán :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sztem ez így baromi jó, mert végre nem zsákutca a cseh vonal, azok nagyon jó tankok, sokkal jobbak, mint a PzII meg a PzIIIA. Ha csak valaki a német medre hajt és nem a heavy-re, akkor ezen érdemes elindulnia. Ott a PzIII/IV, ami irtó nagy szívás ugyan, de relatíve gyorsan át lehet ugrani a VK3001P-re, ami szintén szívás, de hát nem lehet mit tenni, utána viszont már jó tankok jönnek. Aki viszont egyszerre német med és heavy vonalat is akar tolni, annak jobb választás a PZIV vonalon elindulni. Eleve sztem a PZIV messze a legjobb Tier 5 med, mind a hosszú 75mm-es, mind a csonka 105mm-es atomágyúja nagyon potens fegyver, páncélja sajnos papír, ahogy a nem döntött páncélos német tankoknál szokás és a nehéz toronnyal olyan lassú, mint egy heavy, de sztem remekül meg lehet vele tanulni azt a játékmódot, ami a Pantherhez szükséges és utána a VK3001H-val lehet menni heavy és med vonalra is. Ha heavy vonalra indulunk vele, akkor sajnos átugorjuk a VK3601H-t, ami szerintem a legjobban eltalált német tank, bár PZIV-bõl kifejleszthetõ azért.

Pont ez a baj a leoval vagy más tier 4-es light tankkal. Amikor egymás után berak 3 olyan csatába, ahol nincs egyetlen arty sem és max 1-2 olyan tank van aminek át tudod lõni a páncélját, akkor elmegy a kedved tõle.
A tier 3-as scoutok meg jobban felveszik a harcot a szintjükön lévõ egyéb tankokkal is.
erdos
Az én idegrendszerem nem kompatibilis a leóval, tudom, teszteltem :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

fontos, hogy ha leozol legyen a kezed ügyében kaja, rágcsa...sok, és amikor már nagyon viszket az ember ujja, akkor gyorsan kétpofára kezdi zabálni a chipset, pisztáciát, bármit, akármit :D

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Érdekes az adattáblája az egyik ellopott és usa-ba vitt Panther II prototípusnak (Aberdeen).

A németek még úgy tudták, hogy az test oldala 60mm hátul 40mm. A torony a "régi alap" (az ágyú is) hk.-é volt az elõ sorozatokon, az rendben.

A sebesség is kicsit furcsa...
erdos
Neked helyes mert arra használod amire kitalálták. Nehéz megállni hogy ne durrancs oda semminek hanem csak skubizz a bokorból. Nekem nem is nagyon ment, ki is nyiffantam vele mindig :-)

nagyon helyes, sajnos t10 csatába nem kerül, pedig ott lenne a helye igazából. Mondjuk egy t9 csatában is talicskázza a pénzt (t4 szinthez képest), remélem valamikor eltörlik a tier korlátját

erdos
Pedig a Leopard egy félelmetesen jó kis tank. Az a baj vele hogy mint hivatalos scout beteszi a nagyon nagy tierek közé is.

Még szerencse, hogy a kedvenc tankom csak tier III-as (PzKpfw 38), kb egy hónap és meglesz HW után! :)
Játszottam nagyobb tankokkal is, de nekem ez és a Luchs jött be a leginkább. Tier 4-es light tankok már használhatatlanok, ha nincs rendes csapat.
erdos
Nekem is megvolt végig, a hosszú 75-ös az egyik legjobb ágyú amit valaha is használtam, eszméletlen pontos, viszonylag nagy a ROF-ja és elég szépen sebez. Át lehet vele lõni a térképet is :-)
Nem egy elsõvonalas tank mint a KV de hogy a legjobb támogató az biztos.

"Hivatalosan" a Tigrisek, Párducok 50-50% -ban, Pzgr. 39 és Sprgr. gránátot vittek magukkal, ebbõl néhány volt Pzgr. 40 (számot nem tudok). Ezeket a Pzgr. 40-ket nehéz-páncélozott hk.-ra és nehéz pc.-vadászokra lõtték el. (A Tiger I-nek volt még Gr.39 HL lõszere is.)

Pl.: a Párduc a Pzgr40/42-õt 2000 m-ig, a 39/42-õt 3000-ig, a Sprgr. 42-õt 4000 m-ig használhatta.

<#zavart1>

Unatkoztam :D

WoT: Nishizumi77

A PZIV volt az egyik legjobb tankom, kifarmoltam vele a hummelt és továbbvittem az ágat is. a IIV-es ágyúja meg Qjó, meg kell vele tanulni játszani a saját tierjében az egyik legjobb.
tegnap felcseréltük az accokat egy barátommal, neki még megvolt a fullos pzIV, na gondoltam megyek vele pár kört, hogy tényleg olyan szar-e mint amilyenre emlékezem? Nos valójában lényegesen szarabb, lassú mint a KV, cserébe nagy és alig sebez a hosszú 75-össel, nincsen páncélja, se HP-ja. Egy szenvedés lesz vele szintet lépni.
És akkor ott a grill, aminek csak egy leheletnyivel lehet jobban kitéríteni az ágyúját mint a gw tigernek, szóval nincsen jó választás :-)

Elsõsorban német te oroszokkal is fogok menni.

Te német vagy orosz vonalon indulsz?

Wipe elõtt wespéztem meg grilléztem de grillénél meguntam, nem volt kedvem összeszedni vele a humit. Wipe után pár hónappal kifejlesztettem pz4bõl a humit sokkal gyorsabb mint szenvedni kis artykkal és egybõl egy jóval kezdesz.

Nekem a grillsütõvel nem volt bajom.A nagyobb csõvel már elfogadható.

PzIV, a Grille nagyon-nagyon rossz. :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

na akkor beindul majd a tipródás, mert mind a pzIV-et, mint a grillet utálom, a kérdés az hogy, melyikkel szívjak, ha humit akarak :-)

Ja ilyen, de ezt már régebben is lehetett tudni, full tree képen is így van kötve a med oszlop.

srácok, tényleg ilyen lesz a 0,6,4 tree, cseh fejlesztés a panther?

Mondjuk az elég... khm...csacsi feltételezés volt, hogy miközben user adatokat (is) törölnek, te promo kódot aktiválhatsz. :D

[HUN]Kami*, kiskami*

erdos
Ha elõfizetsz akkor kapod meg.

maniac78
Mi az a promo code?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

erdos
én rákérdeztem mivel nekem sem ment, csak akkor aktiválhatod ha kijött az éles.

Eh...mire holnap oda jutok, hogy aktiválhatom, már tier V-k fognak szaladgálni.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kódokat release után lehet aktiválni. Ha szerencsénk van 18:00 körül már menni fog a szerver.

Még a promo code-ot se engedi aktiválni? Vagy mi van? Azt gondoltam, hogy szerverkarbantartás lesz, és ma már nem játszhatok vele(bassza meg, hülye munkahely) de gondoltam legalább ezeket aktiválom.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tiszta szívás lesz premium nélkül kifarmolni a nagyobb tankokat
szinte esélytelen lesz plusz-osra kihozni egy csatát
maniac78
Kösz a választ.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nem kell új kliens, ha végeznek az auto updater telepíti a frissítést és ennyi.

maniac78
Számomra még mindig nem világos, hogy új klienst kell telepíteni, vagy patch formájában meglesz az átállás.

Ja kell a jó hangulat :D
Kicsit hülyén hangzik ez a vészhelyzet de nem tudtam másra fordítani az emergency-t.
Here we are going to make it in 12 hours, leaving 6 more for emergency cases.

Tono34
Vészhelyzet: elfogy a vodka és el kell menni beszerezni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja 4kor kezdték el ami nálunk 6:00, 18 óra az a legvégsõ határ, 12 óra a tervezett idõ és kapott +6 órát késlekedésre vészhelyzetre stb.

Most néztem a híreket,de nem tudok angolul,ezért nem vagyok biztos benne hogy jól értettem-e,ma reggel négy órakor kezdték meg a szerver karbantartást ami 18 órán át is tarthat?

Én is megnéztem.

Csata 7526
Kilõtt tankok 8362
Damaged 8 061 096
Experience: 4 778 134
Base Capture Points: 17 701 49. a ranglistán
Base Defense Points: 12 935 95. a ranglistán
Meglesz.

Na kipróbáltam a gift tankot teszt szerveren, nem rossz lehet hogy gyenge az ágyúja átütése de hevel lehet sebezni szorgalmasan lövöldöztem a KTt vele amíg vissza nem lõtt 2x :D Viszont kicsit lassú,lassan gyorsul de lehet köze van ahhoz hogy én teleaggattam kiegészítõkkel amik nehezek ( rammer, gyorsabb célzás, coated optics ) De ajándék lónak ne nézzük a fogát én örülni fogok neki :D

Fabio Capello
No, a WoT tiszteletére teljesen szûz gépre fog kerülni... :]

Mondjuk annak nagyon örülök, hogy végre kb. egyenrangú leszek a többi kétcsilliárd játékossal, vicces volt így teljesen az elejérõl kezdeni három nappal a hardwipe elõtt :D:D

Battles Participated: 4 459
Destroyed: 5 710
Total Experience: 3 216 489

És az anti capperek kedvence:
Base Capture Points: 15 565
Top 1000ben 88. vagyok

erdos
Na megnéztem én is :-)
1891 csata
2609 kilõtt tank
2 245 775 damage
1 319 502 XP
Nem is olyan rossz azért na :-)

Maust biztos, JTnek biztos és 1900 HPja lett :D , KT nem biztos de lehet mert én már pattantam le a tornyáról 232 penemmel együtt de erre még nem alapozok többször kéne összefutnom vele. VK45nek is lehet javítva lett mert valami ilyesmit olvastam hogy átüthetetlen szembõl. Mondjuk most is elég brutál szembõl.

Köszi! Abban javitják a KT-t meg a Maus-t is?