World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 vs 2-ben is bármit kinyírnál :-D
Én Loltrakival akarok M1A2 Abrams ellen menni.

A hivatalos oldalról nem lehet leszedni, a download oldal épp tartalom nélküli, de most úgy sem tudnál vele játszani.

Eagle16
"All I can confirm is that M46 Patton will be added to US tree. The rest is still under discussion. I think it's clear that 105mm Gun T5E1M2 is too powerful for tier 8"

Még nem lehe tudni pontosan, de ha lesz M46 akkor lesz T-62 is 😊
Vagy a T-54 lecsúszik Tier 8-ba<#zavart1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tier 10-es med? Az milyen jó lenne😊 Eddig a T-54el is bármit kinyírtam 1vs1-ben, T-62vel bele se merek gondolni hogy mire lennék képes😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hátha T-72nél abbahagyják.
Majd lehetne Wot 2 folytatják ahol abbahagyták a treeket, jönnek az OP T-90ek és rommá lövik a Leopárd 2ket meg abramseket 😄

WoT: Nishizumi77

Fabio Capello
A klienst le lehet most szedni, vagy azt is kiiktatták a beindítás idejére?

Nebassz, hogy lesz T-62, poénnak szántam. Az már bõven 60-as évek, a WOT meg eddig nem lépett ki az 50-es évekbõl egy-két modul kivételével.

Eagle16
Overlord azt írta, hogy ha lenne M48, akkor az Tier 10 lenne, a T-62-vel együtt. Szóval lehet hogy majd lesz.

na, jó figyelmetlen vagyok már megint :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

M48 Patton? Nem inkább az M46 variáns? M47 is volt egyébként, az M48 már az 50-es évek közepén jelent meg az M46 meg inkább a közvetlen fejlesztése az M26-nak. Na az odatenne egyébként. Tier 10 med lenne vagy mi? T-55 nem jön? Esetleg T-62? :-D
Leopard 2A7? :-)))))

Azzal kezdtem😄
"Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben."
De tessék, itt a bizonyíték ha nem hiszed:

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Az a szánalmas, hogy az amcsikhoz b@asszák beletenni (már lassan fél éve) a TD-ket, pedig csak néhány tankról lenne szó. De az oroszokat feltétlen bele kell tenni, meg a prém tankokat.
Fizessetek csak, mi meg majd egyszer megmozdítjuk a fülünk botját -gondolják õk...

Én meg azt, hogy menjenek a bús p********a.

Ez a kép kicsit már elavult változtatni fognak a treen, pl M48 patton meg M103 lehet benne lesz.

Pedig inkább az IS-7 néz ki úgy, mint egy ufó :-D

Kép:

E kép szerint az amcsi fán a jelenlegihez képest csak annyit fognak változtatni, hogy bekerül egy-két új modell a meglévõ ágakhoz és jön a teljesen új TD vonal, a korábbi átjárhatóságot nem akarják átdolgozni, szal sztem mikor jönnek majd a TD-k akkor fognak hozzányúlni a treehez.

Eagle16
Na, 0.7-tõl már repülni is fog a T-54-es. Ezzaazzz 😄

Ne már... Az volt a kedvenc mid tier ágyúm.

és az amcsi fa?

jól nem találtam, teszt szerveren meg nem vagyok :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na Overlord is egyetért velem 😄

Overlord said...

Q: In the video you can see almost only russian tanks.
World of Russian Tanks!

A: Agree here. That's why I don't like this video either.

a.carkey
Sajnos a 10,5est nerfelték. Aki még a régire emlékszik, na az csodálkozni fog. Nem sebez HEvel annyit, mint régen, pontosabban nem érzed, hogy annyit sebezne. Sajnos.

Kár, hogy a P és a Tiger között nem oldották meg az oda-vissza átjárhatóságot. 😞

A medve nem játék.

Amcsi TDk után, szerintem június-július.

Nézegetem a fullos német fát. Lehet tudni mikor jön az E-75 és az E-100-as nagyvas? Igen durván néznek ki.

Hja, egyébként egész jó kis trailer. Sajnos a készítõk nemzetisége miatt ez a szovjet buzulás örökké jelen lesz, én már egészen hozzászoktam 😊

Nagyon jó lett így az orosz tree, nem kell végigszenvedni az A-20 vonalat aki medre hajt, át lehet menni heavy-rõl is, mert ugye a németeknél ott a könnyítés, hogy aki kifejezetten scoutolni óhajt, az választhatja a Leo zsákutca ágat, de ruszkiknál kifejezetten rákényszerít a scoutra vele. Mondjuk a németnél meg a PzIIIA-val kényszerít rá.

A tank kategória térképen kijelzését is már régóta hiányoltam és tök logikus is, hogy beletették, hiszen a csapattársak rádiója által látod õket és nehogy már ne jelentsék le automatikusan, hogy mi megy ott. Eddig ment a chatben a kérdezgetés, most már ritkábban fog. Az Alt lenyomására típus kiírás is jó ötlet, bár én már megtanultam kívülrõl gyakorlatilag az összes tank sziluettjét a hónapok során, szal nekem annyira nem nagy segítség.

http://www.youtube.com/watch?v=iMLMlhg65rg&feature=player_embedded

Érdekes trailer szinte csak orosz tankok vannak benne 😄
World of russian tanks<#duhos2>

A lövedék a csõ elejébõl vagy a csõ végébõl jön? Mert volt egy vicces esetem hogy beszorítottam VK 3601 essel egy tigrist akinek így lõttem a hátulját az meg felém fordítja a csövet, mondom magamban itt úgyis vége ez kilõ. Erre meg meglepetten vettem észre hogy a harmadok lövése után sincs sérülésem annak ellenére hogy közvetlen közelrõl lõtt meg és jelezte is a találatot, utána veszem észre hogy az egész csöve átlóg a tornyomon és másik oldalon lóg ki az megy úgy lövöldözik rám <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na az mondjuk igencsak elkélt már neki, 43 volt eddig, a PzIV is gyorsabb annál.

Az mekkora egy kocka volt, én még csak T28nál jártam de õ már jött a tigrissel, nála láttam elõször a vk45öt le is rondáztam 😄

Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben.
Pár apróbb változtatás:

Ilyen fehér valami lebeg a zászló körül, átdolgozott térkép, már nem csak pöttyöket hanem azt is látod a térképen, hogy mi van ott (td, heavy stb.)

Új nyomvonal.

Átdolgozott pálya:

Új játékoslista vagy mi. (Amikor megnyomod a TAB-ot)

Alt lenyomása esetén nem a tank ikonja látszik, hanem kiírja a nevét:

Új orosz tech tree:

És a 3 szörnyeteg:

Így kinézetre ezek az újdonságok a 0.6.4-ben. Remélem nem baj, hogy ilyen sok képet csináltam😊

Panzer III/IV egy jó tank és a 0.6.4ben 55re emelték a max sebességet.

Jaja, németeknél PzIV és VK3601H a két legjobb pénznyomó, még prémium nélkül is megy velük a szekér defeat esetén is.

Nem értem a Grillet miert nem lehet a Pz 38 (t)bõl kifejleszteni, mikor annak az alvázán volt. 😞
Mi köze a Wespéhez?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tuvok
Igen, ittunk is az egészségetekre

erdos
Volt olyan is hogy körbevettük és mielõtt felrobbant volna kilépett :-)
Az a napom mindjárt olyan szép lett :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Achmed927
Amerikai tree-t betennéd ? Vagy vki .... 😄 Thx.

Eagle16
TheSnaper volt az nem? 😊

Volt még pár név, amire már nem is emlékszem. Elsõ IS-7-es emberke pl.

De legelsõnek még az elsõ med. tank is nagy szám volt szóval 😄

Most jól lemaradok majd, mert csak májustól játszom, de nem sietek sehova 😊

Most néztem az EU szerón már törölték az edigi elért eredményeket, még jó, hogy lementettem.
erdos
Múlt héten nõsültem, azt sem tudom merre vagyok arccal :-)
De ha megnyugtat már azé hiányoztok :-)

Tuvok
Néha benézhetnél TS-re, apuci 😊

A teljesség igénye nélkül a farmolós járgányok, nekem ezek jöttek be,PZIV, VK3601H, STUGIII,_M4A3E8 Sherman,KV,

Ezek közül is a legjobb maxosra kinyomva, M4A3E8 Sherman ami vesztes csatánál 15K,
gyõztesnél 25-40K-t hozott.
erdos
Beszarok, humorizál <#mf2>

Tuvok
Valakit kiütöttem, bocs 😊

Tuvok
És ezt mondtad már Leonak ? 😄

Prémiummal nekem ezek váltak be:
T-34, KV, M4 Sherman, T32, T29, IS3, IS4
Metwork
Az nem kell 😛

I will use google before asking stupid questions.

A tankok közül melyeket érdemes megtartani?
Régen volt szó pár tankról amit érdemes mert sok XP+pénzt-hoz.
Ezt össze tudnátok írni így HW elõtt/alatt?
Elõre is köszi.

Induló Bétások emlékeztek még TheSnepper-re? Hogy irigyeltük, amikor szinte elõször neki volt Tigris I, majd késõbb Maus-a. 😊
Most néztem Overlord blogján, hogy mindegyik ajándék tankhoz (CB,pre, stb)jár az extra slot, ez jó, mert így nem kell garázsra aranyat költeni egy darabig :-)

3-4 nap alatt prémium nélkül simán megvan.