World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Loltrakival akarok M1A2 Abrams ellen menni.
Még nem lehe tudni pontosan, de ha lesz M46 akkor lesz T-62 is 😊
Vagy a T-54 lecsúszik Tier 8-ba<#zavart1>#zavart1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Majd lehetne Wot 2 folytatják ahol abbahagyták a treeket, jönnek az OP T-90ek és rommá lövik a Leopárd 2ket meg abramseket 😄
WoT: Nishizumi77
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Leopard 2A7? :-)))))
"Nincs semmi változás az amcsi tech tree-ben."
De tessék, itt a bizonyíték ha nem hiszed:

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Fizessetek csak, mi meg majd egyszer megmozdítjuk a fülünk botját -gondolják õk...
Én meg azt, hogy menjenek a bús p********a.

E kép szerint az amcsi fán a jelenlegihez képest csak annyit fognak változtatni, hogy bekerül egy-két új modell a meglévõ ágakhoz és jön a teljesen új TD vonal, a korábbi átjárhatóságot nem akarják átdolgozni, szal sztem mikor jönnek majd a TD-k akkor fognak hozzányúlni a treehez.
jól nem találtam, teszt szerveren meg nem vagyok :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Overlord said...
Q: In the video you can see almost only russian tanks.
World of Russian Tanks!
A: Agree here. That's why I don't like this video either.
Kár, hogy a P és a Tiger között nem oldották meg az oda-vissza átjárhatóságot. 😞
A medve nem játék.
A tank kategória térképen kijelzését is már régóta hiányoltam és tök logikus is, hogy beletették, hiszen a csapattársak rádiója által látod õket és nehogy már ne jelentsék le automatikusan, hogy mi megy ott. Eddig ment a chatben a kérdezgetés, most már ritkábban fog. Az Alt lenyomására típus kiírás is jó ötlet, bár én már megtanultam kívülrõl gyakorlatilag az összes tank sziluettjét a hónapok során, szal nekem annyira nem nagy segítség.
Érdekes trailer szinte csak orosz tankok vannak benne 😄
World of russian tanks<#duhos2>#duhos2>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Pár apróbb változtatás:
Ilyen fehér valami lebeg a zászló körül, átdolgozott térkép, már nem csak pöttyöket hanem azt is látod a térképen, hogy mi van ott (td, heavy stb.)
Új nyomvonal.
Átdolgozott pálya:
Új játékoslista vagy mi. (Amikor megnyomod a TAB-ot)
Alt lenyomása esetén nem a tank ikonja látszik, hanem kiírja a nevét:
Új orosz tech tree:
És a 3 szörnyeteg:
Így kinézetre ezek az újdonságok a 0.6.4-ben. Remélem nem baj, hogy ilyen sok képet csináltam😊
Mi köze a Wespéhez?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az a napom mindjárt olyan szép lett :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Volt még pár név, amire már nem is emlékszem. Elsõ IS-7-es emberke pl.
De legelsõnek még az elsõ med. tank is nagy szám volt szóval 😄
Most jól lemaradok majd, mert csak májustól játszom, de nem sietek sehova 😊
De ha megnyugtat már azé hiányoztok :-)
Ezek közül is a legjobb maxosra kinyomva, M4A3E8 Sherman ami vesztes csatánál 15K,
gyõztesnél 25-40K-t hozott.
T-34, KV, M4 Sherman, T32, T29, IS3, IS4
Régen volt szó pár tankról amit érdemes mert sok XP+pénzt-hoz.
Ezt össze tudnátok írni így HW elõtt/alatt?
Elõre is köszi.