World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A korábbi patchban a szokásos hd modell keverés és valóban kapott némi buffot Hd modell változások 9.15.1
Lunki88
A T57 tornyát mintha buffolták volna úgy vettem észre. Feltűnően sokszor pattanok róla, pedig ezidáig szinte minden lövésem bement neki.
MM manipulált --> confirmed!
Mióta 2db. 2-vel nagyobb heavy-t kellene kinyírni, akár Tier 7-8-al, akár Tier 6-tal megyek, 10-ből 4 csata top tank, 4 csata +1 tier, max. 2 csata +2 tier (itt meg heavy nem lesz).
Gondoltam legyen egy kis qq a másik oldalról is 😊

Kezdem újra megkedvelni a T57-et, jót tett neki a HD-sítés (9 kapottból 4 lepattant) és a gun-ra régen sem volt panasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.11. 22:07:40

23mp 1 lövés, hol a holdra, hol a földbe.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nálam nem mükszik.Lehet a szar legénység miatt. Én visszaraktam a kis ágyút.

Az O-Ho-n ugyanaz az ágyú 14 mp alatt tölt.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ROMOTO
Én akkor veszem elő ha felcsesz a játék, mert leszedál a KV-2 <#hehe> 2 napja mentem vele 1 karikát +2 tier meccs, Mutz tornyába kb 200 méterről 980 dmg, valami VK 30.01 egylövéseztem szemből 200méterről kb. ez is, 710dmg (ha rászűkül a légy f@szát is ellövi)...meg a végén vlmi orosz med maradék 68 hp ját is leszedtem ahogy rámrongyolt olyan 50 méterről, szvsz 1690 dmg 2 lövésből tier +2 ben csak KV-2 vel lehetséges, ez a tank a mai napig piszkosul OP...jah és pl. a T49 derpje átütésben a fasorban sincs ehhez képest ami nagyon nemmindegy...mondjuk a z OI-é mégjobb...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.11. 20:08:28
ROMOTO
Minek kínzod magad vele? Én ki se húztam volna a helyedben, lehetetlen szar, 1 kézen meg tudom számolni mennyit láttam belőle, az elődjével többször találkoztam és mintha jellemzően vlmi lila statos virgázott benne.
Add el, vagy hanyagold.
Nekem is van 1 pár, ami csak a port fogja a garázsban.

Igaz, mégis sokkal jobb köröket megyek vele. Füfgébb, és viszonylag gyorsan lő.
Az OI nagy ágyúja 1 tragédia. Pontatlan és iszonyú sokáig tölt.

xotyi
8 csata a Cent AX-el 8 vereség, ezzel a tankkal el vagyok átkozva, nem csoda a 47% win vele, a legroszabb tankom, szinte már nevetzséges..

Trance&Friends nothing more..

Hát nem is tudom. Az Exp akkora, hogy a világűrből is látszik, cserébe viszont páncélja sincs.

Az OI egyébbként nem egy nagy sztár. Az ex sokkal jobban bejön nálam.

Igen ez szinte mindennapos.Multkor oi-val szakastott így jártam

McFrost
Na még én vagyok pont így. Mikor IS-6 lepattan egy E 25-ről szemből, vagy az ELC-ről a T34, na azokért a pillanatokért élek. De lehet fokozni: T34-el várom az egylövéses Bulldogot és teljesen rá vagyok szűkülve, puff---->lánc, gyorsan javít majd seggbe táraz és kész.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Azért érdekes, hogy mennyit változik az ember játék tudása. Pár napja 1500 win8 , ma 450.
Persze véletlenek nincsenek, meg csapatelosztási problámák.
Minden nagyszerű.
Csak egyik nap nem tudok mellélőni, a másikon meg találni.
Nem lehetne némileg több beleszólást adni a játékosnak. Napi 800 és 1200 win8 között én kiegyeznék. Csak ne már a random(????) játszon helyettem.

Na azzal kezdődik a móka. Azzal egészen lehetetlen helyekre be lehet lőni. Ráadásul a skuló majdnem függőlegesen esik a célra és így gyakran átüti a vékony tetőlemezt. És baromi pontos is.

joe662
Ha rossz helyre megy akkor tényleg nem sebez sokat,meg kell próbálni a seggüket lőni a nagy heviknek.
A gold löszere meg kifejezetten szar,az csak kritikust tud.Egyszer elfogyott a normál Lakevillen,a városban voltam,középen baktatott egy Tog2,már csak mi 2en voltunk,minden lövés talált de nem sebzett.Döntetlen lett<#falbav>
Ahogy ez is most<#szomoru1> eddig 6/0

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Ja, angol ágon odáig jutottam, most lett meg a nagyobbik löveg, 1meccs/hó irammal húzom...
A Bishopot próbáltad? Én nagyon szeretem.

ROMOTO
Én szoktam menni vele, no nem túl gyakran (86 csata), és hiába lő sűrűn szart sem sebez ott ahova rakja, nekem a kb ilyen 60-80 sikerül leszednem ha betalálok, a gyorsabb med light szarokat el sem bírom találni, a heavyket meg nagyjából csak láncolni tudja, egyébként sem vagyok vlmi pro artista de ezzel az átlagnál is fosabb a dmg, egyszer sikerül nagyot menni vele amikor a csapatomból egyedül maradva td ként kilőttem az utolsó 4 ellenfélből 3 at és összejött asszem a top gun..
joe662
Köszönés helyett kaptam,már a csatabetöltönél<#fejvakaras>
Neki is biztos az a név szerepel a személyiben<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mitől ment fel a pumpa? <#wow1>

joe662
Ismét egy agyilag szerényen bútorozott hazánk fia<#hehe>
Köszönés helyett:

A csatánkénti artyk számát egy normális MM rendszerrel lehetne maximálni, de ugye a MM-nek sok egyéb fogyatékossága van, amivel együtt kell élni.

Én úgy vagyok vele hogy a nagy arty utálók ne írkálják teli mindig a fórumot az arty bajukkal ha éppen megvásárolható majd elég lesz akkor ha úgy döntenek a WG-sek hogy a többi nemzet is kapjon 1-1 prém artyt.
Sunsetjoy
Azért fura mondjuk (ahogy így megnéztem mit tud - t5-ös prémet nem fogok már venni -), hogy francia prémarty, amikor a történelmi valójában német "fejlesztés".

A Pz.Kpfw. 38H 735 (f) (zsákmányolt Hotchkiss H39), a Pz.Kpfw. S35 739 (f) (zsákmányolt Somua S35), a Pz.Kpfw. B2 740 (f) (zsákmányolt B1/B1 bis) is a német fejlesztési fába került elhelyezésre.
Ez az arty, a 10.5 cm leFH18/3 auf Geschützwagen B2 (f) (zsákmányolt B1 bis) meg a franciákhoz. Talán az első francia prém volt nem?

Amúgy nagy heti ékkő... júliusban volt legutoljára csomagban 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Arra gondolt, hogy ezt az artyt nem nerfelték olyan mértékben, mint nem prémiumokat. Ha jól tudom, csak a szórás nerfből kapott, de előtte a nagy arty nerf nem érintette a prém tank mivolta miatt. A látótáv nerf sem érintette például és a nagy látótáv jól jöhet a végjátékban.

A tier5 környéki csatákat meg tudja keseríteni ha sok ilyen arty van, szinte mint a régi időkben. Nem lehet megmoccanni miattuk, ha van oldalanként 2, ami előfordul ilyen akciók után. Azért a pálya átalakítás (cső) meg a szórás nerf miatt ez sem annyira halálosan hatékony, mint régen, de közel van hozzá.

Ahogy írtad, pontosan ezért van magasan az elvárt sebzés, mert minimális nerfet kapott csak és nem csökken az átlag a korábbihoz képest, amikor még az artyk dominálták a csatákat.

Még egy dolog, hogy én már csak a nagy nerf után jóval játszottam először artyval és azért érdekelne ez a francia, mert állítólag ez még hozza azt az érzést, amit az artyk nyújtottak a nerf előtt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.11. 14:45:48
Mármint, hogy kilő egy tüzér? Ez benne van a pakliban. Mióta szoktam artyval is játszani, azóta kevésbé idegesít, ha éppen egy arty szed ki. Mosolygok egy jót, aztán kész, legközelebb én lövök ki valakit az artyval. Egyébként a fogyatékos piros még nem lesz jó játékos, mert egy prém artyban ülve néha néha valakit kiszed. Ennél az artynál elég magas az expected dmg, így ha egy-két lövése be is talál, ugyanúgy fogyatékos piros marad.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 14:30:33

"Igen, ez elég normálisnak tűnik." Remélem akkor is ezt mormolod majd mikor a fogyatékos piros kibasz a tankodból ilyen prémszarban ülve.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Persze vegyétek. Még több artyt pls. 😊
HTS s3rg1nh00
jézusom,megint van löszopoá?hurrá,akkor ezentúl csatánként lesz vagy 3...mint scorpion g-ből...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Igen, ez elég normálisnak tűnik. A 9000 forint az három havi prém előfizetés, ami itt is kijön, mert a 30 nap mellé kapsz 5750 aranyat, ami kicsivel több, mint az aranyért vásárolt 2 hónap, és akkor még ott van a tank is mellette.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 11:25:41

Csomag árban tulajdonképpen nem rossz érték arányos. A havi prém az kb 3000 pénz, az 5750 arany meg kb 6200, úgyhogy a tank maga végül is nem sokban van. Erre még én is azt mondom, hogy megéri.

Kicsit normálisabbak a bajnok csomagok mostanában, nem olyan elborultak, mint régebben. A gond nálam csak az, hogy húztam egy szigorú határt, amennyit játékokra költhetek, mert volt idő mikor xbox,wot meg egyéb játékok sokat elvittek. Év végén akcióban meg akarom majd venni a svéd prémet aranyért, szóval az arany is jól jönne, de erről lemaradok most, sajnos.

A lassúságot megszoktam a Bishop-al. <#awink>

joe662
Arra kèszúlj fel,hogy rettentö lassú,menekűlni ezzel nem kell.Ez miatt és a gyorsan tőltés miatt nem célszerű a tipikus arty helyeket használni,mert hamar kikontereznek:-)

És ahogy nézem egy kukkerral még magának is tud adott esetben spot-olni. <#awink>

joe662
Azt tessék csak megvenni:-)
Ritka nagy troll szerkezet,én kúlőnősen szeretem,ha+2 tierel feljebb rak,és ott a nagy tohonya dögöket vegzálom:-D
Lánc,javit,lánc,és nem megy sehová,csak a garázsba:-) Kicsiket sebez,de azt 7mp alatt.A kisebbeket lehet 1lővèsezni,pl a rád yolozó t67-et.
2 ilyen szakaszban,nagyon nagy fun,bármit le lehet bontani seperc alatt.:-D

ROMOTO

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.11. 10:22:38
Három tier-el feljebb maximum felderítőket rak. Miért csak egy arty lőhet ki a pálya másik végéből?

Szemezek ezzel a francia artyval, ami most a boltban van, de ahogy látom elég magas nála az expected dmg, legalább is a többi artyhoz képest. <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 10:17:24

Jó ideje nem játszottam és most mi vár?
Tier 6-7 es tankjaimat 3 tierrel feljeb bassza be mindig,és ott persze no sansz ráadásul ilyen új prémek basznak szét mint skorpió a pálya másik végéről aki nem arti!Mióta ilyen ratyadék úgy cuzammen ez az egész?Eddig is péjtuvin volt de most valami szánalom ami megy.Még mielőt valaki azzal jön hogy miért játszom vele,az ne jöjjön mert törlöm is a picsába csak érdekelne mióta megy ez az alja fos!?
Üdv
Az a nyíl pl. arra is jó, ha látod, hogy 6 óra irányából jött a lövés, akkor arra fordulsz, hogy ne a seggedbe lőjenek. Sokszor ez segít, mert a frontodat nem biztos, hogy átlövi, aki valagba durrantott. <#awink>

Ezek az igazán zavaró játékos bőrét is lehúzó újítások okozta háborodás mellet az én picsányi (jogos!) Toldi buff mániám eltörpül.

angelus1991ster.blogspot.hu

Amikor semmi sem eleg. Es ez a mai recept. mindegy mit csinalok, nagyon nehez gyozni....

pedal to the metal...

Sunsetjoy
Angelus: ezen én is pilláztam, hogy a prémeseknek külön anyázó-chat mód lesz... a pórnép azt a csatornát nem is láthatja majd, azok nem érdemlik meg. Kiírja majd kis ikonnal, hogy "ODASS! Prémes odaát! Lehet anyázni, gecc!" "Ráadásul arty, ha pofánbasz, felkínálunk rögtön 3 autocomplete anyázást, csak ütni kell az entert!"

Ráadásnak olyanok miatt háborodik fel, amit ki lehet kapcsolni... write-only mód...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
"vegyél prém tankot, amit fél év múlva lenerfelnek, hogy vegyél újabb prém tankot, ami az aktuális op tank lesz"
Most ez se jött be<#hehe>

A PzB2 páncélját buffolták
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.10.10. 21:09:20

Mi a fasz??

Prémium fiókhoz kötött 30 játékos számára látható chat 😄
Kurvajó 😄 A nap ötlete.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.10. 20:50:31

angelus1991ster.blogspot.hu

Direkt szívat ez a kurva játék vazzeg? Megyek Lighttal no arty megyek O-Hoval 3 arty heavyvel megyek 3-4 arty......

Dorgal

Ingyenes a játék milyen lehúzásról beszélsz? 😄 Senki nem kötelez rá, hogy fizess....
Az már csak mellékes, hogy úgy állítják be a creditet, meg a csaták kimenetelét, hogy veszíts is, akármit teszel és hogy vegyél prém tankot, amit fél év múlva lenerfelnek, hogy vegyél újabb prém tankot, ami az aktuális op tank lesz, amit majd szintén nerfelnek idővel és így tovább és a többi egyéb nyalánkságokról nem is beszélve, de látod, hogy sikeresebb mint egyes online játékok......
A beállításokban a nyilat ki tudod kapcsolni, a garázst meg vissza tudod tenni 1 sorossá. Neked ezek nem tetszenek, semmi gond ezzel, ne használd őket. Nekem speciel mindkét dolog bejön.
Most komolyan sikerült a global chat megszüntetését is a lehúzással összekötni? Ez már valami szakma lett, hogy megmagyarázzuk, a WG mivel húzza le az embert? Meg pár ezer ember emiatt hagyja abba a játékot? He?