World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mióta 2db. 2-vel nagyobb heavy-t kellene kinyírni, akár Tier 7-8-al, akár Tier 6-tal megyek, 10-ből 4 csata top tank, 4 csata +1 tier, max. 2 csata +2 tier (itt meg heavy nem lesz).
Gondoltam legyen egy kis qq a másik oldalról is 😊
Kezdem újra megkedvelni a T57-et, jót tett neki a HD-sítés (9 kapottból 4 lepattant) és a gun-ra régen sem volt panasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.11. 22:07:40
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.11. 20:08:28
Nekem is van 1 pár, ami csak a port fogja a garázsban.
Az OI nagy ágyúja 1 tragédia. Pontatlan és iszonyú sokáig tölt.
Trance&Friends nothing more..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Persze véletlenek nincsenek, meg csapatelosztási problámák.
Minden nagyszerű.
Csak egyik nap nem tudok mellélőni, a másikon meg találni.
Nem lehetne némileg több beleszólást adni a játékosnak. Napi 800 és 1200 win8 között én kiegyeznék. Csak ne már a random(????) játszon helyettem.
A gold löszere meg kifejezetten szar,az csak kritikust tud.Egyszer elfogyott a normál Lakevillen,a városban voltam,középen baktatott egy Tog2,már csak mi 2en voltunk,minden lövés talált de nem sebzett.Döntetlen lett<#falbav>#falbav>
Ahogy ez is most<#szomoru1>#szomoru1> eddig 6/0
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Neki is biztos az a név szerepel a személyiben<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Köszönés helyett:
A Pz.Kpfw. 38H 735 (f) (zsákmányolt Hotchkiss H39), a Pz.Kpfw. S35 739 (f) (zsákmányolt Somua S35), a Pz.Kpfw. B2 740 (f) (zsákmányolt B1/B1 bis) is a német fejlesztési fába került elhelyezésre.
Ez az arty, a 10.5 cm leFH18/3 auf Geschützwagen B2 (f) (zsákmányolt B1 bis) meg a franciákhoz. Talán az első francia prém volt nem?
Amúgy nagy heti ékkő... júliusban volt legutoljára csomagban 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A tier5 környéki csatákat meg tudja keseríteni ha sok ilyen arty van, szinte mint a régi időkben. Nem lehet megmoccanni miattuk, ha van oldalanként 2, ami előfordul ilyen akciók után. Azért a pálya átalakítás (cső) meg a szórás nerf miatt ez sem annyira halálosan hatékony, mint régen, de közel van hozzá.
Ahogy írtad, pontosan ezért van magasan az elvárt sebzés, mert minimális nerfet kapott csak és nem csökken az átlag a korábbihoz képest, amikor még az artyk dominálták a csatákat.
Még egy dolog, hogy én már csak a nagy nerf után jóval játszottam először artyval és azért érdekelne ez a francia, mert állítólag ez még hozza azt az érzést, amit az artyk nyújtottak a nerf előtt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.11. 14:45:48
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 14:30:33
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 11:25:41
Kicsit normálisabbak a bajnok csomagok mostanában, nem olyan elborultak, mint régebben. A gond nálam csak az, hogy húztam egy szigorú határt, amennyit játékokra költhetek, mert volt idő mikor xbox,wot meg egyéb játékok sokat elvittek. Év végén akcióban meg akarom majd venni a svéd prémet aranyért, szóval az arany is jól jönne, de erről lemaradok most, sajnos.
Ritka nagy troll szerkezet,én kúlőnősen szeretem,ha+2 tierel feljebb rak,és ott a nagy tohonya dögöket vegzálom:-D
Lánc,javit,lánc,és nem megy sehová,csak a garázsba:-) Kicsiket sebez,de azt 7mp alatt.A kisebbeket lehet 1lővèsezni,pl a rád yolozó t67-et.
2 ilyen szakaszban,nagyon nagy fun,bármit le lehet bontani seperc alatt.:-D
Szemezek ezzel a francia artyval, ami most a boltban van, de ahogy látom elég magas nála az expected dmg, legalább is a többi artyhoz képest. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.11. 10:17:24
Tier 6-7 es tankjaimat 3 tierrel feljeb bassza be mindig,és ott persze no sansz ráadásul ilyen új prémek basznak szét mint skorpió a pálya másik végéről aki nem arti!Mióta ilyen ratyadék úgy cuzammen ez az egész?Eddig is péjtuvin volt de most valami szánalom ami megy.Még mielőt valaki azzal jön hogy miért játszom vele,az ne jöjjön mert törlöm is a picsába csak érdekelne mióta megy ez az alja fos!?
Üdv
angelus1991ster.blogspot.hu
pedal to the metal...
Ráadásnak olyanok miatt háborodik fel, amit ki lehet kapcsolni... write-only mód...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Most ez se jött be<#hehe>#hehe>
A PzB2 páncélját buffolták
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.10.10. 21:09:20
Prémium fiókhoz kötött 30 játékos számára látható chat 😄
Kurvajó 😄 A nap ötlete.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.10. 20:50:31
angelus1991ster.blogspot.hu
Dorgal
Ingyenes a játék milyen lehúzásról beszélsz? 😄 Senki nem kötelez rá, hogy fizess....