418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jah mert használsz kólát.
  • TiborTamas
    Nekem ennyi:

• ROMOTO
    Én örülök hogy neked jól megy vele, valszeg nem vagyunk egy szinten, mert én eleve középszar szinten nyomom... :p
  • Plata
    Svéd td-t úgy csaptam ki szemben a hegyről hogy nem is láttak meg.
    T30 aki vele volt fent a hegyen akkor kezdett menekülni amikor neki is osztottam egy pofont.De ő sem látott meg.
  • DasIsFuck
    Ha összevetem a kettőt akkor sokkal jobb az IP, még a új 88-as ágyúval felszerelt P2-től is.
  • Rammsch31n
    Ha behozzák őket a T10-es lightok nagyja mocskos OP lesz sztem...
  • Plata
    T49-en most ennyi a camo.
  • ROMOTO
    Az új lightok ilyen formában erősek, persze a gyíkok nem fognak epic köröket menni vele, de durva előnyben lesznek a látótáv-camo és menetdinamika miatt, a pályákon talán a városiakat kivéve lehetetlen helyekre lehet ezekkel pillanatok alatt odaérni és felkúszni, jobb pályaismerettel, akiknek van, simán megszivatják a többieket...
  • kigyi
    Kösz srácok a válaszokat remélem sikerül hasznosítanom a tanácsaitokat aztán majd meglátjuk hogyan sikerül megvalósítani :)
    Külön köszönöm a privát üzenetben érkezett komolyabb hangvételű segítségeket is.
  • ROMOTO
    A legénység skill átalakítás idén tuti nem lesz, állítólag amíg a meglévő elbaszásokat nem orvosolják (MM, tankok balanszolása, arty mizéria, mapok újrafésülése) addig nem nyúlnak hozzá, gyakorlatilag a nyakukba szakadna egy ujabb problémacsomag, amivel ellehetetlenülne a javítás,jah meg nincs humán erőforrásuk rá...
  • Plata
    Na akkor a light tankok erősek vagy sem.
  • Rammsch31n
    Én azon röhögtem, hogy mikor a fórumon tovább forszírozta ezt a kérdést a csávó, a dev. nem válaszolt rá... xDD beszari moneygrabber bagázs...

nekem bizony ott fog virítani 120k exp a Bulldogon, mert biztos, hogy nem fogok ennyi xp-nek megfelelő aranyat venni, hogy átváltsam...
    Ha ezt tudom mondjuk, inkább bekapcsolom a legénység képzést, de mind1. :DDD Sztem a WG igen csak szar irányba halad ezzel a stun meg light dologgal, de ez legyen az ő bajuk...
  • Angelus1991ster
    Egyszer olvasnám már egy ilyen Q&A-ban, hogy új fogyóeszközök (plusz lőszer, lassúaknak (bealvós Tog II ...) nagyobb végsebességet adó cucc stb.), új skill-ek jönnek.

Remélem ez a patch még várat magára, mert még a T54E1-et ki kell grindelnem, különben a jövőbeni T8-as Bulldogon ott fog virítani 100 ezer xp.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.04. 16:00:01
  • ROMOTO
    Jah, nem akarják hogy a 9 esekt skippeljék és ne kerüljenek csatába, meg így szépen mindenki beváltja a felhalmozott xp-t ami + bevétel a wg nek...
  • Rammsch31n
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Q: If players’ opinion does indeed have a key influence on game development, can you please show me where you asked for players’ opinion re: XP on LT8/9?

A: There is no such thing as too much freebies. No survey was needed in this case [Chigrizund: so as to find out what the players preferences would be, I guess]

Q: Wait a second, where do you see freebies here? The XP on LT-8s was accumulated fairly, in full compliance with your game rules, in tier 9-10-11 battles. Why all of a sudden after the new patch these XP points will be treated as if they had been accumulated in tier 8-9-10 battles? What is the reason for this devaluation of XP?

A: These XP points were accumulated in current realities. The realities will change, so will the tanks.

Q: This does not make sense, can you explain this to me, like I am a third-grader? Besides, this XP had been accumulated in tanks that were, according to your own words, too weak for tier 9 battles? People were playing these unbuffable tanks and now you call them moochers? [Chigrizund: in Russian “freebie” and “moocher” share the same root – халява and халявщик and this part made more sense in Russian]. Are you that full of yourselves there?

A: Let me explain: the new LT-10 should be earned in the new realities, where there is new MM and the LT tech trees are updated and where the LTs are no longer support tanks, but full-fledged combat units."

Hehe, na ezért fog szopni az (mint én), aki elkezdte gyűjteni az exp-et már most a 8-ason... azért nem teszik át a 9-esre, mert szerintük így nem fair, hogy nem abban az új MM által kreált környezetben kezdtünk el grindelni... gebedjenek meg... :"D
  • ROMOTO
    Nekem a rammer és vert stab alap, meg venti jobb híjján, mondjuk az orosz, amcsi top tierem van, német e100 és vk ra is ezt raknám, mausra és japánra spalliner-t, vert stab szerintem a rammer után a legfontosabb, a front csata is arról szól hogy pl. el kell találni a kupolát, stb. és elég ritka amikor facehug van amikor mindegy mennyi idő alatt szűkül, szerintem.
  • R3nton
    Venti helyett lel, nekem nem annyira egyértelmű. Inkább az volt az egyértelmű idáig az ilyen szupernehéz tankoknál, hogy rammar+spallliner. Harmadik meg kb majdnem hogy mind1. Szerszámos láda is lehet, venti, vagy max célzásszűkítő. Stab vagy optika szerintem a legnagyobb pazarlás az ilyen tankokra. Fronton harcol vele az ember nem menetközbe lövöldözve.
  • ROMOTO
    Gyakorlatilag az Indien ág kuka, hiszen a felette lévő top mednél minden szembontból jobb az orosz megfelelője, tehát mondhatnám ilyen erővel én is hogy semmi értelme az Indien-nak, ellenben a Panther2 felett az E50 ért megéri azt az ágat húzni.
    A panther csak nemrég kapta meg azt a löveget, sajnos én nélküle húztam...
  • ROMOTO
    Venti helyett, igen.
  • asolyom
    "A japán nehezekbe meg a mausba elég jól adja a repesz páncél, peccs után tuti hogy érdemes belerakni, teszten kipróbáltam és ezzel volt hogy 0 sebzéssel landolt rajtam a tier 10 arty..."

A venti helyett? Ha lesz akcióban, akkor talán kipróbálom a VK 100.01-en.
  • DasIsFuck
    Én amikor még A Párduc 2-t nyúztam híre-hamva sem volt az indiánnak:D

Mi a baj a Párduccal.
    -Lomha,lassú és nagy
    -Nincs használható ágyúsüllyedése
    -Páncél túl gyenge

Semmi értelme pl a Párduc 2-nek, mert amit azzal csinálsz azt egy Cent,Sta vagy Amcsi med sokkal jobban tudja, német ágon belül meg az IP még többet is tud tőle.

...
    Ok szóval most látom, hogy az 88 L/100-as elérhető rajta.
    Az tényleg jobb ágyú, mint az Ip-n lévő 9cm-es.
  • Plata
    T54-ben szinte mindig sérül tőle modul.
    De nagyon jó móka.
  • ROMOTO
    Én párhuzamosan egy időben húztam a Indien-t és a Panther2-őt, az Indien hajlamos volt pattogni lehetetlen karton célpontokról és minden ami ránézet belőtte, a Panther kevesebbszer pattogott és az a minimális páncél azért megfogta a kisebb szarok lövedékeit ami pont annyira volt elég hogy az egyiket utáltam és alig vártam hogy elpasszoljam, míg a másikkal nem éreztem ezt.
  • DasIsFuck
    Én 1-1.5 év kihagyás után újra elkezdtem játszani, pedig már nagyjából azon voltam, hogy eladjam végleg az accot.

A kismillió új tankon kívül a leginkább az ágyúk okoznak fejtörést, mert azok kétszer randomabbak lettek.

És most jutottam oda, hogy megvegyem az indián Panzert és messze a legjobb med az E-50-ek után amivel lehet játszani a német oldalon.
  • ROMOTO
    is4 motorja végig bírja modulsérülés nélkül a Removed Speed Governor-t, nem vágom de gondolom amik nem modulérzékenyek és nagy hp-jű modulokkal rendelkeznek jobban bírják.
  • Plata
    Westfield nekem szerencsét hoz,múltkor is ott lőttem ki egy T49-et marha messziről,most is,első csata szerencsére win lett, wz-132 robogott a bázisra az artyk felé,messze voltam de gondoltam elébe lövök hátha eltalálom.És marha nagy mázlimra telibe kúrta oldalról.
  • R3nton
    A skill is rajta van :) Amúgy annyira nem lassítja a tankot, mert 500 kiló, 60 tonnánál már nem oszt nem szoroz.
  • Plata
    T54-re is nagyon jó a rammoló skill,plusz hozzá végsebességhatároló kikapcsoló vagy mi a jó isten a neve annak a szarnak.
    Brutálisat tud rammolni a T54 ha max sebesség fölé gyorsul.Igaz attól a kütyütől a max sebessége megnő de 1 random modulja megsérül.
    De micsoda baró élmény mikor francia tankba belepuszil akkorát hogy a fél hp-ja elszáll.
    Bár nem teljesen értem de még azzal az idióta T49-el is öltem már rammolva heavy tankot is.Bár amikor t62-t öltem vele rammolva ott azért a parókám is az égnek állt meglepetéstől.
    Nekem a kamikaze a kedvenc medálom,néha napján emiatt átmegyek T49-el vadul vágtató vidéki vidiótába.
    De szerintem jó hecc T49-el rammolni a népet.Fel téve ha olyan a térkép hogy lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.04. 13:11:20
  • HTS s3rg1nh00
    jogos,mondjuk mire a célzás+töltésgyorsítót megveszem nem annyira marad rá 750k kredit :D
  • ROMOTO
    Arra én a rammoló skillt fejleszteném, talán az egyetlen tank amire megéri, repeszpáncéllal lomhább, pedig amúgy sem valami agilis.
  • R3nton
    Én még az E50-ekre is rárakom, xd nagyobbat rammol xd :D, Mondjuk lehet kicserélem majd optikára
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.04. 12:37:54
  • ROMOTO
    A japán nehezekbe meg a mausba elég jól adja a repesz páncél, peccs után tuti hogy érdemes belerakni, teszten kipróbáltam és ezzel volt hogy 0 sebzéssel landolt rajtam a tier 10 arty...
  • HTS s3rg1nh00
    amit felsoroltál az igazából mind negatív egy kezdőnek,először nem a vastag páncélban és az ellenfél bénaságában való dolgot kellene megtanulni,hanem hogy óvatosan helyezkedjen az ember és megtanuljon lőni...a derp meg tényleg sebez,HA eltalál valamit :)
    mellesleg a type91 egy rakás kaki,a type95-el nekem valamiért egész jól ment pedig az sem egy OP tank,az OIexp maradt amit még tutira kihúznék,az OI sem rossz,de az ONi már inkább nem,mint igen...jelenleg itt járok és lenne is kredit az OHo-ra,de nem visz rá a lélek egyáltalán a megvételre.
    ja és azt se feledjük el,hogy minden arty elsődleges célpontja a böhöm nagy ám szuperlassú japán tank a csatában.
  • MuldR
    A Japán heavy ág elég baráti kezdőknek. Sokan nem tudják belőni és T5-től végig van trollgunjuk, ami mindent sebez.
  • ROMOTO
    Gyakorlatilag ha eljutottál tier 5 be és még eljátszadoznál pár évig, akkor érdemes beszerezni egy tier8 as prémtankot és jellemzően a szerint húzni valami nemzetet, pl. scorp G-német td, patriot-amcsi heavy, defender-orosz heavy stb. Előbb-utóbb úgy is megléped mivel felsőbb tiert nehéz fenntartani, rengeteget kell menni tier 5 ben KV-1 el... ha van megfelelő mennyiségű kredit akkor nem fogod sajnálni a fogyóeszközöket és felszerelést, pláne ha mindig akciósan veszed, és a legénységed is elég ütős lesz ha prémtankban is ülhet, összességében sokkal hatékonyabb lehetsz.
  • HTS s3rg1nh00
    at-2-t és matildát én most nem javasolnám,mindkettő iszonyatosan lassú a játék jelenlegi állapotához (előbbit talán még tavaly év végén nyomtam,de lehet már azt is idén mint a matildát),hiába van páncéljuk pillanatok alatt megeszik őket,ha kell nyomnak egy kettest aztán viszlát.
  • joe662
    Igen,a lövegpajzs alatt,de 500méterröl màr kicsit problémàs lehet.:-)

Tegnap egy új csaló modrol vilàgositottak fel.DD
    Ez azt tudja,hogy amikor közel mész a delikvenshez,vagy ha màr csak becélzod,akkor a 60fps-ed leb@ssza 5-10 re:-DDD
    És nem tudtam megmagyaràzni hogy ilyen nncs,csak szarakodik a gépe.
  • yossarianHUN
    Közelről, némi szenvedés árán a kis kupolákat a tetején, egyébként meg a láncai között, az ágyú alatti rész legalsó, keskeny sávja 220 feletti pennel már viszonylag biztonságosan üthető
  • Mor3llo
    kupolák, alsólemez
  • R3nton
    Igen lehet, hogy még a t7 ok, de azért írtam a t6ig, mert addig tuti plusszos, és a t7nek gyökér MM-je van, állandóan bevágja t9be. Prém nélkül sztem t6ig fun a játék. Szerintem!

Persze azért ki lehet húzni t7-es ikonikus tankokat, mint a párduc, a tigris, JP, vagy IS.