418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Az szép, grat hozzá! :D
  • Angelus1991ster
    Fák és juhok.
  • Angelus1991ster
    Star Trek-féle univerzális fordító vágyálom még várat magára.
  • szaboz80
    Kezdem megszeretni a dögöt... :)
  • yossarianHUN
    Lol, két óra játék után veszem észre, hogy nyertem egy Type 62-őt azzal a WoT-os kvízzel. I ain't even mad.
  • Sunsetjoy
    Jesszus, sikítani lehet a magyarra fordító algoritmustól... angolból többet megértek, még ha oroszból is fordít.
    Ez az a mód, aminél a T-22 tankot lehetett riggelni, nem?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UPD1: Updated.

- New game mode in WoT. Replacement of "Excellence".

At one time, the developers said that the retired "Excellence" mode was gone for revision, and in the penultimate transcript of the answers of the same developers, we heard the news about testing again large cards in WoT. Today the Netherlands fan-portal worldoftanksinfo has published a certain plum on the new regime in World of Tanks, which is on internal testing at Wargaming. According to them, this regime will initially be released on the "Sandbox", bypassing, as always, the Super Test. The information on this regime is confirmed also by our Polish colleagues. This mode - this is the so-called work on the bugs: it is very similar to the mode from Blitz and Battlefield Battlefield 1. The test name is "Epic Battles" (Widget); "Epic battles." It is expected that the release will be already this year.

The new regime includes an attack and defense. The map has 5 main points for capture. In the attack you need to capture 3 of 5 points in order to win. In the "defa" mode, on the contrary, it is necessary to keep 3 out of 5. As in the "Excellence", there are zones of equipment repair. The purpose of these points is to increase the lifetime on the battlefield. CD point - 2 minutes, recovery occurs to 100% of the indicators. To unlock these points, the nearest base should be under your control. By the way, fixing one module or replenishing the BC will only take 20 seconds (cd).

Zone respawn (large circles on the map): on the map there are 3 zones of spawn tanks, by analogy with the same "Excellence". After death, you can choose any point for "respawn."

The capture zones: each base has 100 points of capture points. The more equipment on the point, the faster the capture.

Very soon there will be additional information.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.04.05. 21:23:52
  • asolyom
    Sajnos nem csak a tier 5 ilyen.
  • Kryon
    Nemrég volt róla szó, hogy terveznek egy ranked játékmódot 10-eseknek. Ez valószínű az lesz.
  • Sherman0070
    tier5 mindig is ilyen káosz volt ;D
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy mára feladom a reményt, hogy értelmes csatát tudjak menni.
  • Angelus1991ster
    Új csata mód jöhet:

UPD1: Frissített.
    - Új játék mód WoT. Cseréje „fölényét”.
    Abban az időben, a fejlesztők azt mondta, hogy távolítsa el a „felsőbbrendűségét” a rezsim ment befejezése és az utolsó előtti átirata válaszok az azonos fejlesztő, hallottuk a híreket a teszt újra nagy térképeket WoT.
    Ma, a holland rajongó portál worldoftanksinfo közzétett egy lefolyó az új rendszer a World of Tanks található, amely a belső tesztelés Wargaming. Szerintük ez a mód eredetileg megjelent a „sandbox”, elkerülve, mint mindig, Supertest. Információ ebben az üzemmódban is megerősíti a lengyel kollégák. Ez a mód - egy úgynevezett hibák kijavítására: ez nagyon hasonlít a mód a Blitz és játék csaták Battlefield 1. Vizsgálati neve - „epikus csaták” (Widget); "Epic Battle". Feltételezzük, hogy a kiadás lesz az idén.
    Az új rendszer magában foglalja a támadás és védekezés. A térképen 5 fő pontban elkülönítését. Támadásban, meg kell ragadni 3 5 pont, hogy nyerjen. A „DEF”, éppen ellenkezőleg, meg kell tartani 5-ből 3. Mivel a „Excellence”, vannak olyan berendezések javítása területén. A cél ezeknek a pontot - élettartamának növelése terén. KD pont - 2 perc, a helyreállítási akár 100% -os teljesítményt. A feloldásához ezeket a pontokat, a legközelebb bázis legyen az Ön irányítása alatt. By the way, fix egy modul vagy befejezése BC lesz csak 20 másodperc (cd).
    Respawn Zone (nagy körök a térképen) a térképen van 3 zóna kapsz tartályok, hasonlóan a „fölény”. A halál után, akkor bármelyik pontjára „respawn”.
    leolvasási zónában: minden alapegység 100 pont elkülönítését. Minél több technológia arra a pontra, annál gyorsabb a tapadás.

Forrás: https://vk.com/wotclue?z=photo-70226354_456253221%2Fwall-70226354_655816
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.05. 19:30:20
  • yossarianHUN
    Sőt.

Lorraine 40t will appear very soon in the EU premium shop. Probably this week (maybe 6/7.04.17)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.05. 19:29:38
  • realcsabi
    Ja igen, igazad van. Nem viccből van ott a gf. :)
    Hát kíváncsi vagyok akkor hogy mi lesz a következő reward tank, ha egy újabb dicső szovjet heavy, akkor idén kihagyom a kampányt.
  • ROMOTO
    Ja, -8 fokos lövegsüllyedés is van...
  • ROMOTO
    Nem néztem utána, most telórol írok, vlmi 20Le/tonnára emlékszem, 60 megy, 20 al hátra, 4lőszer 30sec alatt tölt, a szűkülés vert stabbal kb. pont jó a 2,5 sec körüli lövésekhez, a gyakorlatban a 4 lőszer jobban használható rövidebb idejű tárazással, mint a 6 hosszabb ujratárazási idővel, szvsz jobb...
  • joe662
    Biztos az az 1db pattintás,miatt
  • HTS s3rg1nh00
    legalább neked mastery 1,nekem ugyanennyi sebzésre múltkor csak mastery 3 jutott... :DD
  • joe662
    Retardált Strv S1ünk,ahelyett hogy csak spotolta volna a dombtetőn,T44es Ppocok pénteket,neem ö rá yolozott,és természetesen megdöglött full hp rolHa nem teszi,akkor megnyerjük
  • Sherman0070
    AMX 50 100-nál jobb?
  • ROMOTO
    Egész mutatós darab

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.05. 15:08:05
  • R3nton
    nekem való, lehet be kéne rá ruházni...
  • ROMOTO
    A lorr 40t elvileg sima prémként jön, nagyon jó löveg karakterisztikával 4lőszer/tár és menetdinamikával, ha nem piszkálnak bele kellemes táras prém med lesz.
  • joe662
    Grand final-os tank lesz,ahogy az Amx1357,és az M41 GF Bulldog.A feka sorozat egy darabja
  • realcsabi
    A crysler az nem reward tank lesz? A klánban azt csiripelték a verebek, és hát lassan esedékes a tavaszi tier 8-as kampány.
  • ROMOTO
    Majd lesz angol is 1-2 nap múlva
  • R3nton
    Forrás? (remélem nem orosz)
  • TiborTamas
    Hát szerintem fontosabb, hogy gyorsabban tudj vele célozni, de kinek mi jön be. Gondoltam már rá, hogy a ventit lecserélem rammer-re, mert néha az is jól jönne rá. Viszont, ha felmegy tier 9-be, akkor úgy is el fogom adni, szóval most már így marad.
  • ROMOTO
    Kész csoda hogy nem gyártottak még eddig ilyen 3csillagos löveg skineket, biztos népszerű lenne
    Egyébként grat hozzá látom a rammernek nem sok értelme van ezen a tankon.
  • TiborTamas
    Ha annyira szeretném azt a tankot, mint te, akkor feldíszíteném 3 csillaggal a lövegét... :)
  • ROMOTO
    Állítólag április végén jön a Lorr. 40t med tank (elég imba) és május végén a Crysler Gf amcsi nehéz (kalap fos)...
  • Lokker
    top motor nélkül elég gyenge a vacak gyorsulás miatt, de utána már álom eg gép. :)
  • Plata
    Nézd hiszed nem hiszed,nem izgat,nekem néha szükségem van rá hogy el baromkodjak egy csatában,és igen is szeretek kamikazet játszani T49-el.Megnézheted már hányat szereztem vele a fő accomon,az altokat nem mert azokat nem ismered.Szarok rá mennyi a statom,nem érdekel a stat,T49 egy dologra van,szórakozásra és az ökörködésre,a normális játék már rég nem érdekel,csak a szórakozás.lehet hogy nem tudod elképzelni hogy jót lehet vele baromkodni,de tévedsz,ha nem lennének light tankok amikkel el ökörködhetek kedvemre már rég meguntam volna.Ha ahhoz van kedvem akkor hegytetőn kempelek vele,de ha szép nagy nyitott pálya van mint Westfield akkor kitör belőlem az őrült és vígan el baromkodok padlógázzal repesztve.Oszt lehet hogy nem élek sokáig mert ha berobogok nagy rakás t9-10 közé az nem túl egészséges.
  • realcsabi
    Hát hozzád képest valóban balfék vagyok vele, ezt nem szégyellem, de nem is volt kérdés. Viszont a szeretetemből nem is jut neki amíg ilyen cép német tankok rohangálnak a játékban. Pl Ru :D
  • yossarianHUN
    Ahham, 800 átlagsebzés telt abból a nagy szeretetből. Ennél még nekem is több van vele, aki bevallottan utálom. De tudom, erre jön a szuper érv, hogy csak azért, mert minden második csatában öngyi leszel vele, mert azt annyira élvezed. Kímélj meg.
  • Plata
    Mert nem grindelni kell hanem szeretni,arról meg nem tehetek hogy te balfék vagy vele.
  • Plata
    Minek?Mert én mindig valami magaslatról és messziről lövöldözöm,kivéve ha elkap a gépszíj és kell a kamikaze.
  • realcsabi
    Az elmúlt két hét nálam a T49 grindeléséeől szólt, tudnád Hányszor jutott eszembe plata és a legendája hogy szemből átütötte a maust. :D most hogy ennyi egér van a csatákban volt párszor alkalmam szemből buzizni velük, de még 200-at se sikerült rájuk verni. Már ha eltaláltam egyet :D Az mondjuk igaz, hogy vannak vele vidám pillanatok, de ha plata legendáinak 10%-át produkálta volna a tank azalatt a kb. 150 csata alatt, hát bizony tarkón fostam volna magam a boldogságtól. Egynek jó volt, illetve majd 1-2 hónap múlva Tier 9-ben újra bevetem, de addig ponyvát a rally sniperre :D
  • yossarianHUN
    Egyáltalán minek álca skill a T49-re? Hisz tudjuk, hogy alapból 50 méterről lehet vele oneshotolni egy Maust anélkül, hogy felspottolódna :D
  • Plata
    Igen mert először a fontosabbakat maxoltam.
  • TiborTamas
    Meg neked a parancsnokon csak 16%-os az álca skill.