World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mikor t10 td pattan T49-ről közelről az mi?
Obj 269 vagy mia jó isten nevű td-t szemből öltem meg.Második lövés előtt vett észre,ő is lőtt és pattant én is lőtte feküdt.Vagy T110e5.Négy lövést vittem be neki,nem mondom hogy nem volt béna de a láncomat lőtte sebzés nélkül és toronyról pattant.Na meg párszor mellém.De több mint egy percig zrikáltam mire csapat odaért segíteni.
Én ezt az autó átütés/lepattanót is simán száműzném. Ha a penetráció elég az átütéshez átüti, ha nem, akkor lepattan. Ennyi.
Persze értem én , spórolni akarnak a számolással. Egy tipp nekik: ha épp átütötte a páncélt, sebezzen minimumot, ha mondjuk 50%-t meghaladón ütött át, akkor meg max sebzés., köztesnél meg köztes érték.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.23. 12:11:05
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy magyar település átlagos lélekszámával (3182) megegyező nézettségű Youtube csatornámon lévő "World of Tanks Convoy Mode theme song" videóm alá gold hack-es kommentet írkálnak ilyen egyedek.
"Berna Cuculj :
Heeello sup guyyyys! u gotta check оut this tool someone showed mеI recommend to aaaall this, Wоrks amazing, I got aall for 5 minutes! its оooon google here =>" , twitteres linket is írt mellé. Nos az ilyet alapból törlöm, élve kisportási jogommal.
Csak azt kérdezném, hogy az ilyen rühedék csalók Macro programmal írogatják a lehúzós kommentjeiket vagy minden WoT videó alá képesek ezt manuálisan beböfögni?
U.i: Jó, hogy nem ranszomkriptes szarral fertőznek...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.23. 11:31:33
Az IS-3 esetében a robbanólövedék használata pedig nagyon szituáciofüggő ritkán engedheti meg magának az ember hogy azzal szüttyögjön, ráadásul rizikós is, nem megbízható megoldás.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Most raktam újra a játékot,0 mod,Megpingeltem Hollandiát,39. 50/5 net,A routerek újak,nem fut semmi a háttérben,ahogy eddig se. Úgyhogy fingom sincs,mitől lehet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Direkt néztem,nem volt más hálózati forgalom...
Bérbe vehet? reklámfelület...
De semmi baj, a wg szerint úgyis a gyors hajóágyús papírtankok az igaziak, ezzal a buffal meg oppá teszik őket.
Arról nem beszélve hogy a papírpáncélosok más módon bőven kompenzálva vannak. Továbbá jópár amúgy kemény tank gyengepontja tűnik el egycsapásra, amik ezekkel a gyengepintokkal együtt voltak balanszolva. Most az IS-3-ra leszek kiváncsi, ugye toronytetőn ezentúl nem lehet belőni, továbbá magasabb tankokkal ezentúl a motortér is tabu. Nem hiszem hogy gényelt Ennyi buffot az IS-3.
Tartok attól is hogy mindenféle anomália lesz, pl. Sidescrapelő grille.
A másik aki berohan foglalni,az mi a f..t tesztel<#fejvakaras>#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2016.11.22. 23:25:10
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.22. 23:04:05
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.22. 21:36:01
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.22. 20:31:01
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem is a WN8 érdekes, hanem inkább a WR. Én inkább ezt szoktam nézni, mert akkor szeretek egy tankkal játszani, ha sokszor tudok nyerni. <#circling>#circling>
Azt hiszem, ha a játékba úgy került volna be, ahogy a valóságban kinézett; vagyis az ágyú teljesen körbeforgatható lenne, és nem lenne rajta az az ótvar nagy hitbox, akkor T5-ben valóban OP lenne a gép. A múltkor 430 m-ről ellőttem az AT-15 kupoláját. <#crazya>#crazya>
Kilőtte,én meg öt<#whatever>#whatever>,majd ráugrattam egy Is2re,meddeglettünk,és így a 80hps Chaffe megnyerte nekik.
Utána kaptam pár kedves üzenetet<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.22. 18:58:40
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Pont az arty kuldiket kezdtem el az objektert és mar csak röhögök, hogy az egy lövéses álló tankoknak mellé lovok de a 800 meterre lévő full gazon tekerő light tankot meg egyhitelem
Mostanság kezdek visszatérni a játékhoz. Toltam egy olyan bulldog kört, hogy majd kiugrott a szívem, de elcsesztem a végét /meg az elejét 😊/.
9 kill, draw...
Replay
Skoda T 40 volt a szerencsés, és egy SU152, meg egy T25/2 az áldozatok.
Még három küldi van hátra a T-55A sorozatból, azokból egy B-C25T személyzet lesz, ha megérem. <#vigyor0>#vigyor0>
Bár azért sok mutatója neki ígéretesebb, pl. nagyjából 3x annyi tankot öl csatánként
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.21. 22:48:26