418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #390311 és ha loni akarsz akkor mit csinálsz merre dontod a tornyod ? nézd meg a videót jobban mert egyenlore csak okoskodni tudsz. De azt nem látja amit nem akar meglátni, az ellenfél nem volt hulye szimplánn betoltétték a goldot és lottek mikor lapos feluletet láttak. Igen maradhattam folna ugy a szikla mogott is ahogy mutattad de akkor hamarabb vége lett volna mert ami lovést nem én kapok be azt bekapják a társaim és sokkal hamarabb lerohannak. -
Plata #390310 Akár hogy is nézzük szerintem nem vagy 100-as. 
Nekem a T34 ingyen volt,mivel amcsi tank őrült voltam nekem a T34 ág volt az első amit felhúztam.Mikor jött a váltás 2 ingyen tankot is kaptam,egy T34-et és egy t30 td-t.
Nekem amcsi tankot húzni sosem volt grind mert szerettem,kivéve talán a tornyos td-ket,azokat nem csíptem T6 után kivéve T9-t10.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 14:17:52 -
Plata #390309 Passz arra már én nem emlékszem,arra se honnan van Tog. 
Stug T28 tudom küldiből,az is ingyenes,sőt az még pénzt is hozott. -
Megamax #390308 De játszottál és elotte ki volt húzva a tankod. Namost ha más akarta ugyan azt a tankot akkor ki kellett neki is húzni még akkor is ha nem szerette.
Vagyis ha nekem kellett volna akkor a tank akkor ki kellett volna húznom tier X es tankot (ha valamit ingyen kapsz azért nem kell semmit tenned ugye ?!) Akárhogy is nézzuk WG még 1x sem adott ingyen Tier VIII as prémium tankot. -
Plata #390307 Bakker a TOG nekem is megvan,de nem emlékszem honnan.
Sőt egy rakás kis szintű prémet el is adtam.
De van ingyen T5,T6,T7,T8 prémem is. -
R3nton #390306 Igen? Akkor ez mi?
fv maraton -
Erre a döntésre eddig csak én jöttem volna rá? Töltés közben ilyen helyzetbe bevágod a tankot és kész.... (torony 400mm efektív így)
E 75-el ez a toronydöntés mindig bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #390304 Ez nem igaz, mert FV4202-ért maraton küldi volt, 2 hetes ha jól emlékszem. És mivel abban az időszakban nagyon kevés időm volt játszani esélyem se volt rá. Holott nekem már akkor a garázsomban volt a 10-es FV, amikor még egész kevés embernek volt csak meg, évekkel a csere előtt. Egyedül a T34-t adták oda, ha bent állt a garázsban, a többiért grind volt. -
Plata #390303 Nem tudom én nem csináltam semmit.Garázsban volt oszt meg kaptam.
-
Folytasd.
-
Kicsit döntöd a tornyot nem viszik át. E75-nek 10mm.el kevesebb a toronyfrontja és annál nem igazán ütik be ha bedöntik. -
diegho™ #390300 Miért mennyi pénzbe került kihúzni az FV-t? Volt rá legalább 1 éved, ha csak napi 2 kört mentél az ágon, akkor is megcsináltad. A T34 még kevesebb körből megvolt. A lényegen nem változtat. A prémium lőszerért 1 forintot sem kell fizetni évek óta és simán foshatod úgy, hogy még soha nem vettél semmit pénzért. Persze, ha vettél egy prémium tankot, akkor sokkal könnyebb, de abszolút nem kell fizetni és ugyanúgy megoldhatod. -
yossarianHUN #390299 A goldfosásod lett szóvá téve, senki nem sírt, csak te. Utána még hetekig. -
Megamax #390298 Te most csak ennyure hulye vagy vagy direkt csinállod? A videó végén még az addon is megmutatja hol utotték be a tankot. 1lovést kaptam be az IS7 tol mert rosszul csináltam , az osszes tobbi a toronyfronton ment be vagy az elejénn és mind gold loszer volt. -
mert én nem a saját ügyetlenségem miatt panaszkodok, hanem a ti sírásotokon
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 14:02:37 -
Megamax #390296 vagyis nem volt egyik sem ingyen, és 8 as tier tankokról volt szó "Milyen T8-as prémtankot adtak ingyen.Mert én még egyet sem kaptam." -
yossarianHUN #390295 Látom csak akkor olyan érzékeny a lelki világod, ha téged ér kritika, ha te ugrasz más torkának, már nem annyira. -
XD
Sidescrapelni sem tudtál. Jóhogy beütnek. ;D
-
Megamax #390293 Azt kell nézni a videón hogy mindenki arra panaszkodik hogy szar a csapat, nem tudnak játszani a csapattársak meg hasonló , de az senkinek sem jut eszébe , hogy szarrágoldozzák a nehéztankokat ami ellen semmit sem tehetsz. -
Hülyeségre ezt kapod. Mit háborogsz ha alapból te szartad el? Saját hibádat átirányítod a játékosokra. Jó kezdő hozzáállás.
-
diegho™ #390291 T34, FV4202 teljesen ingyen volt, mert normál tankot váltottak. WZ111-et, IS6-ot és T25pilot-ot adtak küldetésért, utóbbit ráadásul olyan lepkefing küldetésekért, hogy ha játszott valaki kb 1 órát naponta, akkor simán megcsinálta. Valahonnan van Dmax-om, biztosan nem vettem, TOG is van valahonnan, tuti nem vettem, Matilda és Matilda BP is van, azokat sem vettem. Lehet küldetés volt értük, nem tudom, biztosan nem célirányosan játszottam értük. Tehát 2 T8-at teljesen ingyen adtak, 1-et simán megkaptál, ha játszottál 1 órát, valamint pár darab T5-6-ot is.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.04.15. 13:57:34 -
BigLongPink #390290 Köszi, megoldottam a problémát, ha bemész a tankopédiába a wot hivatalos honlapján és a legénységi tagra húzod az egeret, kiderül, hogy helyettesíti-e a másik legénységi tagot. -
Megamax #390289 Nem vagyok kíváncsi a véleményedre, még egyszer sem írtál valami értelmeset csak hoborogni tudsz és már nagyon unom. Nem link ként tettem be a videót mert nem volt senki sem koteles megnézni, amugy meg megnyertuk a csatát mert elore mentunk és elég idot adtunk a csapatunk másik felének hogy befoglaljanak. -
Megamax #390288 Márt ne haragudj de ugy emlékszem missiókat kellett csinálni hogy megkapd , nem adták csak úgy oda akkor sem ha már ki volt fejlesztve. -
+ több mint 500 csatád van a tankkal és így sidescrapelsz? Nagyon rosszul csináltad + minek mész ennyire előrre ha se csapat nincs veled, se nem vagy top tier? -
Plata #390286 Passz,fejből én még azt sem tudom megmondani hogy a kedvenc tankomban milyen legénység van. 
Nézd meg wot wikin. -
Megérdemelted, aki azt a 9-es német broken szart játssza azt az arty is nyugodtan szopassa!
Túl buffolt szar.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 13:31:43 -
BigLongPink #390284 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan német tank, ahol a radio operator rendelkezik a loader skill-jeivel? (Pl. obj 140 loaderének nincs radio op. skillje, de ha átrakom a legénységi tagot a t54-be - átképzés nélkül - be tudom neki állítani a radio op. skilleket, mint pl a situational awereness-t. Előre is köszi, üdv, Red. -
Plata #390283 LOL,Te nem vagy ép elméjű,mit kellett grindelni?Ha ki volt fejlesztve és a garázsodban volt megkaptad ingyen.
Szerintem ne játsz a játékkal mert elveszi az idődet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eszedet már lehet nem.
-
Gyuszopapa #390282 T-34 ezer éve volt akkor nem játszottam. FV grindelni kellett érte az idő tehát zavarban vagyok IDŐ=PÉNZ az idő nincs ingyen.
Tehát milyen t8-as prémtankot adtak ingyen? -
Plata #390281 Fv T34 satubbi. -
Gyuszopapa #390280 Milyen T8-as prémtankot adtak ingyen.Mert én még egyet sem kaptam. -
Plata #390279 Jah benéztem,azt hittem a videós kérdésemre írtad. 
Én birom Overlordot.Nem rossz az,csak ott sok a lemming.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 12:26:19 -
overlord ról van szó -
Plata #390277 Karelia finnországban van nem?
Hol a fenét érdekli ez az Eu meg Na játékosokat? -
Azt a pályát már ezer éve kivették az oroszoknál mert szar, de valamiért azt hiszik hogy az eu-soknak meg na-nak tetszik a történelmi vonatkozása miatt, holott tojnak rá... -
diegho™ #390275 Miért kellene fizetni a gold lőszerért? Kreditért lehet venni, kreditet meg annyit szerzel amennyit akarsz. Már adtak rengeteg ingyen prém t8 tankot, nem értem miért hiszik azt sokan, hogy a gold spam-hez akár 1€-t is kell fizetni. Nem kell semmit fizetni érte, teljesen ingyen van. -
Plata #390274 De mi a bánatot kell ezen a videón nézni?
Azon kívül hogy sok gyökér goldal lövöldöz nem látok semmi érdekeset.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 11:06:17 -
Myke28 #390273 köszi :) -
Megamax #390272 Final shot, a protanki modpack ban talalod meg.