418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    ha azt szeretik :D
  • tigrincses
    Telepítés:
    Kicsamagolás után a 0.9.17.1 mappát másold a játék főkönyvtár/res_mods mappába.. lol nem is működik...
  • joe662
    Én meg az installed equipment modot,jókat röhögök a szaktàrsaidon,mikor làtom,hogy az E100 es hasonló bàlnàkra periszkóp+àlcahàló kombot pakoltak:-p
    Nem is kell xvm.
  • tigrincses
    Az egyetlen kiegészítő amit használni fogok! :D

Magyar szinkron by NomaxXx

Zárd be a játékot, töltsd le a NomaxXx féle magyar szinkront.
    Csomagold ki a fájlt a játék főkönyvtárába.

http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/464-magyar-szinkron
  • joe662
    Heppi nyúlt mindenkinek!:-DDD
  • Lucifer001
    Vicceltem

Minimapon látható , hogy a csata elején járunk . 8 - 9 es vonalra indultam volna spotolni , de mivel semmi támogatás , így gyorsan vissza is fordultam . És pont ott robogtam el Ciff mellett . Kár túl gondolni , ennyi a története a dolognak
  • csagataj
    56 csatám van a Lorry-val és imádom!
    Egy retardált, fogyatékkal élő faszkalap vagyok, de még így is 1890 az átlagsebzésem vele (66% winrate).
    Jót tesz neki a kávé és az öt szkilles BC legénység, mert így el mertem hagyni a célzásgyorsítót, és raktam rá optikát.
  • TiborTamas
    Svéd 9-es TD-vel 8000 sebzés, 8 kill, 2000 assist és döntetlen, mert nem volt már időm megtalálni az utolsónak maradt arty-t... Mindegy, legalább sikerült végre kijavítani a TD-15-höz is a másodlagost, és bezsebelni a fél millát érte. :) Képek és replay a spoiler alatt.

• Kryon
    Írtam is, hogy ha szeret sniperkedni. Másra nem jó, az tény, de snipernek a legjobb. Amúgy csak azért említettem, mert most kapható shopban. Ha nem sürgős neki, akkor valószínűleg jobban jár egy Defenderrel vagy Skorpion-al.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.04.16. 00:31:25
  • yossarianHUN
    Azért az Strv S1-gyel óvatosan, az tényleg nagyon lapulós gép, nem sokan szeretik az ilyen szinten sunnyogós játékmenetet, plusz a siege mód miatt sem ajánlanám olyannak, aki most tért vissza a játékba évek után.

Ahogy SirFoch mondta (aki szerintem messze a legelfogulatlanabb és szavahihetőbb youtuber WoT témában), amihez ért, azt jól csinálja, de amihez ért, az dögunalmas, és csak annak élvezetes, aki direkt szeret ilyen stílusban játszani.
  • Kryon
    Készülj rá, hogy felgyorsultak a csaták és nagyon elterjedt a goldlőszer használata is. Ezért mindenképp előnyben vannak a gyors, mozgékony tankok. Páncélban pedig többet ér a döntöttség a nyers páncélvastagságnál, mert a "szögletes" tankokat gold ammoval pillanatok alatt kifilézik, de a döntött, rétegelt páncélzat nagyobb eséllyel pattintja/benyeli sebzés nélkül a rosszabb normalizáció miatt.

Prémiumok közt jó az Strv S1 is, ami most kapható a Lorr 40 mellett. Ha szereted a sniper TD-ket, akkor tetszeni fog.

• yossarianHUN
    Amcsiknál mindkét top heavy jó, a T57 rohadt OP volt mikor megjelent, de még ma is igen ütős a két másodperces töltésével. Az E5 1-2 peccsel ezelőttig mocsok OP, szemből szinte belőhetetlen volt, azóta visszavettek belőle, de szintén jó gép még így is.

Medeknél a Fatton hozza a formáját, ahogy évek óta, mozgékony, de nem gyors, álomszerű lézerágyúval. Nekem a mai napig az egyik kedvenc tankom. TD-knél az E4-gyel nincs tapasztalatom, de elég rossz híre van, ellenfélként se félek tőle, erőfeszítés nélkül belőhető szemből, annyi weakspotja van. Az E3 rohadt kemény szemből, de a mostani, gyors lefolyású csatákhoz lomha, és a torony hiánya is fáj. Összességében nem rossz, de a világot nem váltja meg, így visszanézve nem mondanám, hogy megérte a T28-T95 rémálompáros végiggrindelését.

A prém Lóri nincs meg, de állítólag jó, a streamerek egyöntetű véleménye szerint jobb az 50-100-nál. Ami még nagyon jó, az a Skorpion (nem összetévesztendő az amcsi Scorpion prém TD-vel), az Object 252U (Defender), a T26E5 (Patriot), az AMX M4 mle. 49 (Liberté), de ezek mind időszakosan kaphatók csak. Heavykből még a Löwét is ajánlom, ha még nincs meg. Elég komoly buffokat kapott nemrég, páncélzatban és mozgékonyságban is meg lett tuningolva. A régi prémeket már nem ajánlom, max egy-két tierlimitest, ezek az újak elavulttá tették őket.

Modokból te tudod, mi hiányzik. A játék beállításaiból immár elérhető egy részletes kimenő/bejövő damage panel, a minimap is fel lett hozva időközben a moddoltak szintjére, én már nem is használok semmi modot, ezek voltak számomra a leglényegesebbek.
  • HTS s3rg1nh00
    ezek még teljesen jók,azt ne felejtsd el hozzátenni hogy a 2 HT a saját csapatban 1 vagy 2 tierrel kisebb,mint az ellenfélnél...a továbbiakhoz meg jó szerencsét :D
  • Still_I_Rise
    Nem kell bonyolítani, erre készülj fel.Állítólag a következő verzió majd javítja.. sok mást meg nyilván elb@sz ahogy szokták.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.15. 23:04:02
  • rawenwoods
    Köszönöm Urak!
    Még egy kis kérdés cunami (sry;)).
    Tárasok: 50B és csehek. Got it! Amcsik? Francia Medekből bármelyik elfogadható?
    Premiumok: Premium Lorraine 40t farmolásra (ha már táras)? Melyiket ajánljátok?
    Németek: Maus és E100, régen is így volt:) Grille-hez úgy látom 0-ról kéne farmolni:(
    Csehek: Érdekes fa, de itt tényleg Mindent farmolni kell, még az alkatrészek sem kompatibilisek:)
    Modok: Mit érdemes felrakni?
    Köszi!:)
  • SzocsA
    Van még tesztszeró 18. jön az amcsi szeróra.
    A cseh TVP T 50/51 táras olyan mint a t57 23 s környékén tölt 4et lő és 1.5 másodpercenként, baromi op de elég kevés van belőle...
    A svéd ágnál a heavyk 8as felettiek baromi jól lehet velük tornyozni alig kell átbukni a dombon, mert jó a csőlehajlásuk. és nem nehezen lehet belőni a tornyukat, a szöge miatt... :D
    Td nál is csak a 9es meg a 10 a jó. jó cammojük van, meg szemből nehezen lehet belőni, de ha kicsit már elfordítja az oldalát átlövik nekik...

Meg most ezek a 10 könnyű tankok lesznek jók nagy terepen bár városban is lehet őket használni okosan. Nyílt terepen 1v1ben lassú tankokat ki lehet csinálni.
    Full hps jpe100al küzdők kettőt belelőttem, közben a saját artynk is idelőtt, de nem jelöl, hogy menjek hátrább. lebénította a legénységemet, lőszerrekeszt kaptam, meg belőtte az ágyúmat. megjavítom, de közben tol a híd felé sikerül megfordulnia a sziklánál meg a híd elejénél. belémlő, de pattintott a tornyom, menekülnék, de megint a saját arty idelő és kilövi az összes legényemet, vagyis bénítja, meg láncol... kb még 50 s volt a javításig. Simán kiszedtem volna a td-t... Ezzel az új arty hülyeséggel szívás lesz játszani.

joe662

Simán, ez már átlag feletti sebzés, hány perces volt a csata? nézd meg az enemi topp sebzőjét, meg a TVP hogy azzal mennyit sebzett.. Az összes csatában 3000 környékén vannak a sebzések. Nagyon kevés tankot látok ilyen kiemelkedően magas sebzéssel.
    5000- 6000felettivel...
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.15. 22:49:38
  • joe662
    Akkor it már Op voltam?
  • yossarianHUN
    Ha tárast akarsz, a cseh medeket ajánlom. A 9-es 10-es már-már pofátlanul OP.
  • diegho™
    Csak a 10-eseket említem:
    Grille TD - baromi gyors, ha 100%-ig ismered a pályákat olyan helyekre tudsz vele odaérni baromi gyorsan, ahonnan a kör elején 1-2 lövés döntő lehet
    JPZ E100 - egész jól páncélozott, az 1k sebzés nagyon jó dolog, ha tudod mikor kell vele nyomulni és kempelni, akkor imádni fogod
    Maus - jelenleg a leginkább OP tank a játékban, a páncélzat viccesen erős, a dpm pedig nevettségesen magas
    E100 - egész jó páncélzat, mobilisebb, mint a maus, a löveg szerintem baromi jó, a 750 sebzés miatt kevesebbszer kell kinézni vele
    50B - az egyik leginkább játszható táras tank a játékban, gyors, a hull még erős is, lehet menni a medeknek segíteni, gyorsan le lehet lépni, ha baj van
    Bat - olyasmi, mint volt, csak most T10-es, kicsit pontatlan és franciásan random a lövege, inkább középtávolra jó, mint messzire, ha jól látsz a térképen imádni fogod, ha nem, akkor utálni

Azt hiszem ezeket kérdezted.
  • SzocsA
    XD persze, nem tudsz sokat sebezni mert nincs annyi hp és nem tart oylan sokáig a csata.
    Szerintem nézd meg a képeket újra a meedeket.
    A BC 700 dmg lőtt a TVP 900 az OBj140 szintén 900 at.... az E50m 400 at a mási TVP csak 31 dmg! :D
    Ezek az átlagos körök meedekkel.....
    Aki 3000 felett tud sebezni az már túlteljesített....

Amúgy azon a sandbox szerón abban a 30vs30 ban van gold? vagy kivették?
  • rawenwoods
    Jó estét Urak/Hölgyek!

"Kis" kihagyás után térnék vissza, de kérnék előtte kis segítséget/tanácsot. Még a Lowe/Type 59 korszakban hagytam abba és úgy látom "kicsit" megváltozott a világ. Pár új tree és nagyjából kétszer annyi jármű. Német heavy és TD, valamint francia táras Heavy vonalon voltam erős, de látva a tech tree-t... szóval lenne mit behozni, de nincs még két éltem:). Szóval kérlek segítsetek, hogy mi most az OP, mit amit semmiképpen ne húzzak, milyen modot érdemes felrakni? Német HEavykből van értelme bármit tolni, tárasok közül versenyképesek még a gépek? Előre is köszi!
  • joe662
    Maussal nyomtam én is,csak kopogtatni tudtak a siemkák.
    Mondjuk a te kvalitásoddal,nem lesz egy bonyolult grind
  • diegho™
    Ezekkel a körökkel 2 nagy baj van:
    1. a jelenlegi T8 lightokkal sem kimagasló eredmények
    2. ezek átlagos körök a T10 medekkel
  • diegho™
    A Maus pedig must have, ha védő vagy. Előbb 8 percig fogtam egy oldalt egy E3-al és egy Type5-el. Én 11k dmg 11k block-al haltam meg ott, utána mentem át másik oldalra JPZ-vel egy újabb 10k-t kiosztani. Szerintem jó buli lesz ez, viszont baromi nehéz lesz ennek a lényegét megtanítani a játékosállomány legalább felének. Azon kell még dolgozni, hogy az xp-vel és a kredittel mi legyen. Azt nagyon remélem, hogy csak T10 tankokat engednek majd be ide. Én az elején, mondjuk az első minimum 10 csatára elérhetővé tenném az összes tankot, amolyan kedvcsinálónak.
  • Still_I_Rise
    Bunkósbottal horgásznak a szlávok...
    Belga: Ló Rider

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.15. 22:05:53
  • yossarianHUN
    Nekem a Grille 15 jött be nagyon a 30v30 módban. De elkezdeni nulláról az ág grindelését... Nem hiszem.
  • diegho™
    Mekkora feeling 20k-kat sebezni. Ha behozzák borzalmas grind elé fogok nézni, mert se Maus se JPZE100 nincs és ezekkel tolom sandboxon. Előbb volt 3 egymás után maxról oneshotom JPZ-vel, mindhárom orosz med volt és leégtek, imádom azt a TD-t, de nem akartam kihúzni, ha viszont bejön ez a mód, akkor kénytelen leszek.
  • SzocsA
    ÁÁÁÁ baromi pontatlan lett az ágyújuk 0.4-0.5 Ezekkel nem lehet sniperkedni messziről weakspootot lőni!
    Meg ráadásul 9.5 s a töltésidejük baromi kevés hpjuk. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Mozgás közben nem találni el semmit vele, se sebezni.....
  • joe662
    Szerintem is jó lesz az ott garázdálkodok napok óta
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.15. 22:00:05
  • diegho™
    Minél többet tolom sandbox-on, annál több fantáziát látok a 30v30 módban, persze van még mit csiszolni rajta, de kezdésnek elég jó lett.
  • tutyimutyi2
    Hétvége ellenére egy olyan csapat aki képes volt lőni a spotot (kamikaze-ként kezdődött)
  • Lucifer001
    Igen . Én mindig így csinálom. Nagyon jó fedezék , és volt már , hogy pont ennek köszönhetően tudtam megvédeni az arty barátomat . A buta ellenséges light előre jött a kis tankjával .
  • WR104
    Inkabb amolyan "bazisvedo" tipus aki light tankkal ott campel a td-k mogott.
  • WR104
    Nekem tegnap ejszaka volt egy erdekes csatam. A pingem eloszor 7-800 kozott ugralt majd eltuntek a sajat tankjaink is par sec-re. Azt hittem lefagytam, de a tank mozgott szaggatottan es ugy 2 perc utan (ami egy orokkevalosagnak tunt) rendbejott minden. Semmi letoltes vagy frissites nem ment.
  • Plata
    Nem,hinném,de szerintem bulis volt,a család szerint meg nem volt bulis,de hát nincs nekik humorérzékük.
  • joe662
    Talàn Zacher doki kivànt neked személyesen boldog új évet?? :-)))
  • Plata
    Majdnem,17 éve a szilveszteri buli jól sikerült és kinyiffantam.
  • joe662
    Kékfény?:-DDD
  • Plata
    Le vagytok maradva én már szerepeltem a híradóban.
  • joe662
    Nem.Majd ha pumpedgaboval eggyütt nyomod a Balaton sound-on,és riportot csinàl veled az rtl klub,esetleg akkor. :-DDDD