418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Attól függ hogyan használod, meg neked hogy kényelmes, optika előny mednek mindenképpen, de sztem a jó játékosok arra a lövegre a rammer és a vstab mellé az improved mechet rakják. Nekem a improved mech helyett venti van. De ha választani kell a vstab és az improved mech között, akkor vstab mindenképpen. Szerintem.
  • asolyom
    Objekt 430-ra a rammer+optika mellé vstab a jobb, vagy az improved rotation mechanism?
  • asolyom
    Az Objekt 705-ön leglább már az IS-7 ágyúja van.
  • Plata
    Tudom,nekem az összes Is megvan vagy megvolt már.Az IS-M is garázsban van,de az ágyúja brutál gáz.
  • Lunki88
    Én most a kínai IS2-vel szívok. Kifejlesztettem rajta mindent, de ez az ágyú valami rettenet. Valahogy az orosz megfelelőjét sokkal jobban szerettem.
  • asolyom
    Szerintem el leszek ezzel az IS-2-II-vel egy darabig még. Megvan a top löveg, meg fejlesztett torony, a motor még hátravan, a lánctalp meg nem is kell. Raktam rá stabilizátort, szellőzést, meg módosított konfigurációt. Összességében az IS-M páncélzata sokkal megbízhatóbb, azzal IS-7-et, meg T30-at is pattintottam többször is, de annak meg az ágyúja híg fos.
  • Plata
    Szerintem adj az Is2-nek esélyt,jó legénységgel az a tank egy vadállat.
    Azt azért ne felejtsd el hogy az egy IS tank csak jó ágyúval,ha rejted a testét akkor nagyon jó.
    Szerintem hogy jobb mint az ST2.
    De az Is3-II még jobb.Az simán veri az ST2-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.03. 09:51:13
  • joe662
    Tegnap, egyedül maradtam egy Ebr ellen Rinocérosszal,Steppesen.
    Gondoltam esélyem sincs,igy elkezdtem foglalni. Persze az Ebr-nek sikerült resetelni, A gyökér fémes,aki elötte engem lövöldözött, elkezdett írogatni, hogy fájdalmasan balfasz vagyok,+ menjek rá:-D
    Egy vak lassú fős talicskával
    Amúgy az a tank egy ipari hulladék, azzal a töltési idővel,

Utoljára szerkesztette: joe662, 2021.02.03. 09:46:24
  • asolyom
    Kell rá turbó, akkor nem annyira rossz. Némi szünet után most újra mentem néhány csatát. Gyakorlatilag változás nem érezhető, a csaták ugyanúgy 15-3, 4-15 kimenetelűek nagyon sokszor. Meg persze továbbra is gold zuhatag. És hát prémium fiók nélkül a T9-10 egy kredit temető, T7-8-ban ki lehet jönni nullára, vagy kicsi pluszra, ha meglövöd a HP-dat, meg adsz némi spotot, és nem lősz egy csomó lepattanót.

Én most tervrajzokból kiraktam az IS-2-II-t, de nem vagyok nagy májer vele. A teste hulladék, és ha az RNG-nek olyan kedve van a tornyát is keresztül hugyozza szemből bármelyik T8 HT alap skulóval.
  • Tono34
    Meging laggol... teleport menet közben ...
  • popey8
    Mit nem értesz ezen? Volt egy japán tag is és ő nem tud olaszul :D
  • Plata
    Nekem szerintem már vagy 8 éve a garázsban van.
    Kedvelem.
    Egyébként újra előjött a rossz nyelv bug.
    Olaszul vakeráló Progetto 54-ben lett egy japán csóka miután csatlakoztam platoonba.
    Olaszul dumáltak indulásnál aztán kaptam invet és lett olasz duma is meg egy fura hangú japcsi.
  • Tono34
    Nem oly régen játszottam vele, a buffolt verzió nekem bejött.
  • popey8
    Ezt én is olvastam :D E3 megvan, de T28 meg T95 tervrajzból jumpoltam dettó, nem bírtam volna azt a szenvedést, amit ezek okoznak annyi XP-n/csatán keresztül.
  • lammaer
    T28 annó annyira sokkolt, hogy én is bevetettem a tervrajzokat.

A lapostetű T95öt elég csak látni hogy szenved az ellenségnél ha néha megjelenik egy, szóval ki se kellett próbálnom :D
  • joe662
    Épen a minap ugráltam át őket tervrajzokból + strv103,és az Stb1 et.
    Most már csak xp kell gyüjtenem a modulokhoz.
  • lammaer
    Cikk a számomra két legidegesítőbb tankról - rémálmaimban se jöjjenek e elő.

link

Na jó, lehet a LEE-t mégjobban gyűlöltem :D
  • papa74
    Én is a játékra gyanakodtam, mert akkor kezdődött, a hőfokokat megnéztem, azok rendben voltak.
    A frissítésen kívül nem történt változás a gép körül.
    Köszi
  • joe662
    De lehet, hogy ez miatt van?
  • joe662
    Ott valami más gond lesz. Nekem egy gtx970m lnotebook ,semmi gondom nincsen. Pedig az nem mai darab, de évente pasztázom.
    Más:
    Beléptem, és véletlenül randomot nyomtam TC helyett
    Már emlékxem miért nem játszom azt
  • papa74
    A legutolsó frissítés óta az FPS leesett a béka segge alá, eddig ilyen nem volt :)
    Gyakorlatilag játszhatatlan, mintha dia filmet néznék.
  • Angelus1991ster
    A WG honlapján az account prolife résznél társítasz egy twich felhasználót. ezt követően nézel egy wg-s stream-et. pl. Scheff-et néztem minimum 90 percig. Utána megadta a WoT-ban a római témás skin cuccokat.
  • Plata
    Na akkor te sem maradsz ki a jóból.
  • joe662
    Na, tegnap este megérkezett hozzám is a lagfest:-((
  • hawken
    Ezt hol lehet egyáltalán megtalálni?
  • Angelus1991ster
    Na meglett 20:00-21:30-ig néztem
    Nyugta
    Dátum: 2021.01.31. 21:35:26
    "Pila" embléma hozzáadva: (x6)
    etc.
  • hawken
    ...és amúgy mit lehet a végén nyerni? vagy miket?
    tudom hülye kérdés de ma ültem le először a karácsonyi zabálások óta játszani
  • Plata
    Az a bibi hogy 90 perc,még a 9 perc stream is fáj.
  • joe662
    Én megkaptam azokat, meglepetés volt. Nem tudtam hogy van ilyen akció.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    Van ez a misszió, hogy 90 percig nézel valamelyik stream-et és utána kapsz ókori római témás kinézet cuccokat. Valaki megcsinálta ezt már? Válaszokat előre is köszönöm :)
  • popey8
    Ohh aha, köszi szépen az infót.
  • tutyimutyi2
    győzelemért 5 pont vereségért 1-3 pont jár, aztán az ilyen-olyan aktivált bonuszok megtudják duplázni a győzelmi pontodat illetve csata után nem magában a csata jelentésben látod hogy mennyi pontot kaptál hanem egy külön kis értesítésben mint pl a javítási költség.
  • popey8
    Most ebben a 7vs7-ben szintet lépni a like jelekkel lehet, ugye? És ezeket randomban lehet kapni küldikért, meg a képességekért, amit a Daki aktivál? Mert mentem egyet Obj 268 v4-el, top sebző 4800 dmg-vel, csak 1 ember halt meg és be volt kapcsolva az óvatos megközelítés, szal vszeg kaptam pár jelet, de alig ment felfelé. Mennyit lehet kapni 1 nap? Minden csata után kapsz, ha teljesíted a "küldit"? Van értelme mondjuk 5-nél több csatát tolni ebben a módban? Mert a retek wot am nem írta ki csata eredmény ablakban bal oldalt. Nem nagyon vágom ez hogy van.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.01.31. 18:34:14
  • Plata
    Elképesztő hogy milyen retardáltak vannak,nem tudják hogy artynak hátat fordítani nem jó ötlet.
  • tutyimutyi2
    Biztos vagy te ebben? :D
    A randomban hosszú évek alatt nem esik le nekik, majd pont most tier10-es eventben hirtelen megjön nekik az ihlet :P
  • joe662
    Kell még pár nap, mire az egysejtűeknek leesik,hogy mikor mit kellene csinálni.
  • tutyimutyi2
    Jó neked, nekem 1 óra alatt lett 29 pontom..., be volt kapcsolva a 4percen belüli győzelem és ennek köszönhetően csatánként 2-3 tank ment kapásból a cap körbe megdögleni(volt egy olyan amikor egy strv fogócskázott a cap körben 3 nehéztankal és a 3 retardált nem volt képes kilőni).
  • joe662
    De adnak bérbe, 10est.Azokal tudod tolni.
  • hawken
    Én is erre a dagadtfejűre kattintottam :D de még egy csatát se mentem mert nincsen tizes tankom LOL!
  • HerrWolf
    Elképesztő hogy vannak olyan retardáltak akik még oda is artát visznek