418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Jajj de fogsz még sírni itt pár nap múlva. Az artyt nem nerfelték, legalábbis nem úgy, mint ahogyan itt sokan gondolják. Az arty eddig nagyon szélsőséges volt, vagy alig sebzett a csatában, vagy baromi sokat. Ezt most megpróbálták kiegyensúlyozni. Ennek következménye az, hogy:
    - pontosabb lett
    - gyorsabban tölt
    - gyorsabban szűkül a célkör
    - nagyobb rádiuszban sebez
    - kisebb átütést kapott
    - kisebb alfát kapott

Ehhez adtak még egy stun bónuszt is. All in all az arty sokkal idegesítőbb lesz, mint volt. Eddig ki tudtad számítani azt, hogy mi az a hely, ahová nem tud belőni, most melléd lő és a splash sebez, nem sokat, de ugyanúgy üti a legénységet és stunol. Most mozgó célpontokat sokkal többször fog betalálni. Tény, hogy nem lesz olyan, mint eddig, amikor AP-val keresztülvágták a tankokat, de a papír tankokat ugyanúgy keresztül fogják, csak most sokkal többször, hiszen pontosabbak lettek és gyorsabban töltenek.

Összegezve ez kb olyan, mintha a WZ120-on a 120mm löveget kicserélnéd a 100-asra. Elmarad a wow 550-et sebeztem érzés, viszont a lényeg nem változik, ugyanúgy játszható marad.
  • joe662
    Direkt figyeltem a vége felé,volt hogy 10 csatából 7 ben nem volt 1 db se.
    Szegény wz,ahogy felspotólodott,már repült is a tornya.Kb 15 mp élt
  • robogo81 #390832
    Még ma is láttam a testen 3-3-at csatában,2 top tier 10-es,egy 9-es volt.Azért az egyik 10-es 4xxx sebzéssel,meg 4 killel zárt.(persze a mi csapatunkba)
  • joe662
    Elég sokat szórakoztam teszten,és azt vettem észre,hogy egyre több csatában nem volt arty.Az elején még 3-3 volt állandoan. Remélem azért mert elvették tőlük a szakasz lehetőséget,és egyedül nem olyan mókás a recskázás.
    Jo lenne ha az éles szerveren is ebben az ütemben halnának ki a
  • Sherman0070
    az másodikra tippelek
  • Gyuszopapa
    o)buzi az összes artista
    Mi lesz velük?Talán megtanulnak játszani tankokkal is vagy felkötik magukat és müködik a természetes szelekció.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.26. 21:00:55
  • yossarianHUN
    Szívünk vérzik.
  • Sherman0070
    Hiányozni fognak
  • SzocsA
    Nem lesz többet oneshot :D
  • SzocsA
    Hát vége!
  • Sherman0070
    Arty búcsúztató meccs
  • yossarianHUN
    A DPM-jük tök ugyanannyi, úgyhogy amiatt ne cseréld be.

Én most vettem meg nemrég, szeretem. A teste továbbra sem erős, de nem is harmatgyenge. Jól lehet vele sidescrapelni is, a tornya meg ugyanúgy fogja a lövéseket, mint a T34-é. A mozgékonysága is egész vállalható lett, kb. a Libertével van most egy szinten. Csak az a fránya DPM lehetne kicsit több, mert abban tényleg nem villog.
  • bekescsaba
    Tényleg jó lett.....gondolkodom, hogy becserélem rá a T34-emet. A t34 dpm-je a sírba visz.
  • robogo81 #390821
    Ez a Löve ennyire bolondbiztos tank?
    Mostanában figyeltem fel,hogy elég sok szaladgál a csatában,főleg piroskák/narancsok,és elég sokáig elvannak benne,még sebeznek is,meg pattintanak.
    Az utóbbi buff ennyit segített rajra,vagy csak a red-nrg?
    Lehet be kellene szerezni egyet,talán....
  • Sherman0070
    Köszönöm. Szóval 6:30-tól már mennek a szerverek?
  • Ytar
    wolframalpha megmondja
  • HTS s3rg1nh00
    nyáron a CEST az pont a mi időzónánk(Central European Standard Time),télen van elcsúszva 1 órával.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem még annyi sincs,mondjuk nem is írogatok senkinek hogy kapja be :D
    nem kellett volna annyit núboskodni,mert a recent az mondjuk 1750,bár tegyük hozzá azért az elején max.75%os legényekkel nehéz is csodát művelni..
  • Sherman0070
    9.18 holnap
    valaki segítene ebben?
    servers will be down on 27 April from 01:00 to 06:30 CEST (UTC +2)
    GMT+1ben ez mikorra esik?
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.26. 18:36:06
  • tutyimutyi2
    Velem nemrég volt olyan hogy én M6A2E1-el enemy 112-vel volt és a seggünk konkrétan egymásnak ért csak éppen nem figyeltünk egymásra mert mindkettőnkkel szemben ott volt 5 ellentétes csapatbéli tank :D
  • joe662
    Hát én aztán marha nagy statpadder lehetek, 49%-al
    Tudom sz@r érzés mikor láthatatlan E-25ök cincálnak szét,100m-röl,de hát ez van
  • Sherman0070
    Himmelsdorfon 3 tohonyával sem tudtak nyerni...
  • Sherman0070
    Vigyázz vele
  • Sherman0070
    Statpadder vagy az a baja.

1100wn8-a van a nagy IS-3 mesternek.
  • joe662
    Annyira mégse lehet jó
  • Rammsch31n
    Nem igazán küldizek már...+ a T55A megvan a többit meg ki tudja mikor hozzák... crewnak ott az E25...
  • opati
    Köszi!
  • Sunsetjoy
    A Dél-Korea szervert ahogy olvasom, korábban már bemigrálták a sima ASIA szerverre, olyan szánalmasan kevesen voltak.
  • kigyi
    A végső célért mindent. Ha úgy volt, hogy én maradtam egyedül, de láttam esélyt a nyerésre még én is betöltöttem a goldot (bár mostanában nem is viszek magammal, de majd 3-4db-ra befizetek, hogy legyen, ha kell).

Egy példa: A múltkor 4v10-ben maradtunk nekem 90%hp a többeiknek 10-50% között. Mellettem enemy (T5 én T7), de nem lőtt rám én sem bántottam, gondolom be akart húzódni mellém és onnan lőni fedezékből a társaimra :D lol ilyet még nem láttam, de érdekes taktika neki bejött nem bántottam (lassan forgó tornyom amire odafordul úgy is továbbgurul). Először kilőttem a velem egyszinten lévő ellent majd mivel nem maradt más kiszedtem őt is már úgy sem figyelt rám, szegény tudta nem is foglalkozott velem csak arra koncentrált, hogy amit sebezni is tud arra lőtt one shot persze. Aztán maradtak öten, de mi csak ketten. Nekem 70% körül a társamnak 10%. Foglalták a bázist én mozdulni sem tudtam ledobta láncom a szekér, mert az arty kilőtte. Annyira idiótákkal sikerült összehoznia a sorsnak, hogy még én is elhittem a tutit, hogy lehozhatjuk. E25 a bázison 2 td-vel. Gurulok szemből, mert nem volt már idő. TD-k néznek, őket hátam mögül lőtte a társam én az E25-öt kiszenvedtem oldalra fordult, hogy ne legyen nehéz dolgom.... lol. Kicsit izgulós volt, mert folyton elsült idő előtt így vagy pattant vagy csak alig sebzett. Maradt T7 Arty és egy T6 TD. TD-t kergettük egy darabig a tömbök körül aztán szépen kiszedtük az Arty menekült még kicsit, de szegény azért nem sokat tehet, ha még ketten vannak és nem egymás mellett jönnek szorosan :D

Egy lyukas garast sem adtam volna, hogy lehozzuk IS2-vel voltam 100-as cső csupán így lassú és még keveset is sebez. Igen sokan mondták, hogy inkább ne vegyem amikor rákérdeztem, de a kezdetektől figyeltem rá és célként ki volt tűzve hát csak meg lett. (amúgy nem lehet ám ez annyira rossz tank csak ki kell farmolni hozzá a 122 löveget és a legénységet kihúzni). A többi fejlesztést már az innen kapott irányvonalon tolom majd csak ahhoz még sok idő kell és kelett egy T7 nagyon :D Na itt betöltöttem volna az aranyat, de nem hordok magammal így kiesett ennek a lehetősége :D (majd azért rakok el párat, ha a szükség úgy kívánja ne legyen gond)
  • HTS s3rg1nh00
    néha muszáj,főleg amikor bottom tierben vagy viszonylag szar pennel és olyan tank jön szembe (lásd alább a dicker),vagy a múltkor mikor 1v2-ben maradtam,A43al 57es ágyúval 112 pen APval,kilőttem az egyiket aztán az O-I elkezdett nyílt terepen capelni,szégyen-nem szégyen megnyomtam a kettest a győzelemért,meg is lett...nagy szerencsémre le van tiltva a chat,mert tuti jött volna a goldnoobozás :)
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem a Nashornnal könnyebb,mindenképp t8 csata kell hozzá ahova a 169 pen kevés,a játékstílus meg tökugyanaz.nekem legalábbis azzal lett meg a 3k sebzés TD-vel (az egyik első ág volt amit húztam).a dickernek csak 16 fokban tér ki az ágyúja annak meg 30,cserében 5 fok a gundep 15 helyett.ha spottolnak,akkor meg halott vagy mindkettőben. :D
  • yossarianHUN
    Ahham, SEA szerverként is szokás hivatkozni rá.
  • opati
    Buta kérdés meglehet, de...

A "kínai szerver" az a "South-East Asia" szerver? Lehet, hogy 500-as lenne a ping, de kíváncsi lennék arra, hogy mi folyik ott...
  • R3nton
    Nagy luxus lenne a Dickermaxot becserélni. Van az a küldi, hogy sebezd a HP-d ötszörösét, na az pont a Dickermaxxal a legkönnyebb. Meg most még talán az udessel, többivel azért szenvedős.
  • Rammsch31n
    Nem rossz, de nekem van e25-öm... ahhoz képest viszont 0 a Dicker... :D
  • Solten
    Irtatok paran a Dickermax-ot, rajtam kivul van-e meg perverz aki kedveli?
  • Solten
    A ket amcsi szeron van osszesen stagnalo ~18k aktiv jatekos. Muszaj segget nyalni, elegge haldoklik.
  • Solten
    Mar nem, a belarusz fejlesztoket elzavartak (halisten') es ujradefinialtak magukat ciprusikent (lol). A ciprusi adoparadicsom nyilvan kedvezobb mint a belarusz vagy putyin-bacsie.
  • ROMOTO
    Nem szoktam semmi eventes dolgot csinálni, koca vagy lusta játékosként nincs hozzá lelkierőm, eddig 2 eventet toltam le 6 év alatt, a T34-est (mert szinte ingyen volt) meg most a Pilot-ost (3 token) relatíve nyugis tempóval, E25 öt megvettem akciósan régen, T28E-t is, egyéb kis fity-fasz reward tankok nem motiválnak, eleve100 felett áll tank a garázsban, jó ha a tizedével játszom...
  • yossarianHUN
    Ez az ocsmányság nem elég? :D Az 59 Patton is ilyen kínai fake, vagy ott a jó kis WZ-111 Alpine Tiger. Ezen felül gyakorlatilag minden speciális tankot megvehetsz, ha van elé lóvéd. CW rewardokat, IM rewardokat, mindent. Időnként a Type 59-et is lehet kapni.

Egyébként a kínai szerver gyakorlatilag nem WG tulajdon. Viccesen hangzik, de így van. A Khongzhong tulajdonában van, minden üzleti döntést ők hoznak. Ezért is nem fognak jönni a kínai TD-k a többi szerverre.