418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #391197 És a kis artykra figyelni kell, mert pillanatok alatt szétkapnak. Itt egy replay, hogy mire jó a gép a megfelelő pályán: replay
A lövések kb felét semelyik másik T8 tankkal nem adta volna be, de Revo-val ezek nem nagy számok a lövedék sebessége miatt. Ha ellátmányt is használnék, még jobb lenne, de első 100 körben nem akartam, mert nem tudtam mennyire hajlamos égni. A Gold lőszert szerintem akár ki is vehetném belőle. Már 5-ször lőttem, ebből 2 teljesen felesleges volt, de mire betöltöttem megölték amire lőni akartam, három pedig teljesen mindegy volt mivel lövöm úgyse ütöm át. -
Gyuszopapa #391196 A gond ott a "support" szónál kezdődik.Most tegyünk félre mindent az MM nem egyformán osztja a játékosokat ez biztos.Állandóan tier 10-ben megyek vele ami nem gond,a gond ott kezdődik hogy 90% agyhalott top tier társasággal.Nálam retardmágnes.Marha élvezetes táras és agyonpáncélozott 2 tierrrel erősebb tankok ellen menni vele.Kb. mintha bemennék egy késdobáló kocsmába egy halom óvodás gyerekkel bunyózni.
8-től felefelé 1 tár vagy mindenkinek.Tornyozni hú de fasza,meglátom a 6-os tankot kinézek beleverek rámfordul célzás nélkül beveri a tornyot egy 6-os szar.Elég volt.
Semmi visszatartó ereje sincs mindenki rádjön félelem nélkül főleg a jó játékosok akik tudják a lófasz DPM-et.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.30. 14:30:45 -
yossarianHUN #391195 Én most cseréltem be rá a T34-et. Fájó szívvel, első 8-as prémtankom volt, 1000+ csatám van vele, de már időtlen idők óta nem vittem ki csatázni, mert egyszerűen lassú, és unalmas vele a játék. Az FV kb. hozza azt, amire számítottam. Nem hatalmas durranás, de jó kis support med. Az ágyúja jó, a sebesség is kielégítő. A DPM-je kicsit fájdalmas, de erre számítottam is, meg úgy fogom fel, hogy ez a 220-as átütés ára. -
Igen. Nekem nagyon tetszenek ezek a tulajdonságai. -
asolyom #391193 Csak arra kell figyelni, hogy ne legyél egyedül, meg illik a távolságot tartani. Akkor hasít a gép!
-
Nem kell egyedi játékstílus hozzá. Én ugyanúgy használom mint a többi medet.
10 fokos gundep + 1460 m/s APCR -hez nem kell semmi egyedi stílus. :D -
diegho™ #391191 Miért ne vegye meg? -
SzocsA #391190 Nem kaptuk meg, nincs meg, nem jó a tornya simán belövi minden, meg nem is olyan gyors.
Ennyiből már mehetnél a skorpióval 500 at sebez. lősz 4et már 2000 dmg.
Amúgy most baromi jó lett hevyvel menni :D teszten nem ilyen volt 3 arty volt mindig még az elején mentem vele, meg sokat is sebeztek és sokat is kábítottak.
most meg olyan mint golddal lőnének minket, hogy pattint sokat, de persze kábítás megmarad, de lemegy 10 másodperc alatt....
Lehet menni másfele is nem csak arra, amerre eddig mentünk.
Mindkétszer elmentem a meed vonalra, steppen le oda a völgybe majd fel a sziklához és befogtam azt az oldalt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gyuszopapa #391189 FV-t ne vedd meg. -
Köszi! Nem tudom mire adják, de nincs bent semmilyen kuponom. Éppen a prém tankokat vizslatom, Libertét már nem lehet venni? Néztem a tech treet, az adatok alapján az tűnik OP-nak. Ez a Ravioli vagy mi, fun lehet, de elég speckó játékstílus kell hozzá, mivel lassú, lassan tölt és még páncélja sincs. Viszont azzal a löveggel elég jól lehet keresni, csak sajnos megy T10-ben is... A Type 59 kapott vmi buffot az elmúlt másfél évben? Mert ha nem, akkor azzal már eléggé unalmas lesz creditet farmolni :D
Láttam lecserélték az angol T10 medet, gondolom akinek meg volt a régi az megkapta prém formájában. Ez mennyire használható jelenleg a csatákban? Mennyire lehet vele jól keresni? Ha nem igazán, akkor lehet becserélem ezt az FV-t. -
Az az egész ág egy időutazás. 2013-nak megfelelő statja van az összesnek, ami ottvan. -
nemtudommivan #391186 Az arl szartaligát 3 x adtam el mire kinyögtem következőt. . 5-ből 4 x nyolcasok között mentem vele. Nem bírt menni se előre se hátra, se forogni Idegbaj.... -
nemtudommivan #391185 Az már megvan. -
stork13 #391184 Belépsz a WoT honlapjára az accountodba, ellátogatsz a prémium shopba és a Redeem Wargaming Code mellett balra lesz a My coupons gomb. Abban van bent a 30%-os kupon, mai 6 napig él. Feltéve, ha kaptál. Ezt jelzi a játékban is, egy üzenettel. -
Mi ez a kupon pontosan? Kik kapták és hol lehet megnézni, h nekem van-e? -
asolyom #391182 A kupolát leszámítva pont az a Liberté legnagyobb gyengéje, hogy kicsi sem lehet beforgatni, mert a "vállak" rögtön sebezhetőek, nem is beszélve a papír oldaláról. A kupola közelharcan viszonylag könnyen belőhető, viszont az igaz, hogy távolról nem könnyű eltalálni, különösen ha nem egyhelyben áll a tank. Kétségtelen, hogy nem akkora gyenge pont, mint a KV-5 droidja.
De ízlések és pofonok. :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.04.30. 11:44:13 -
R3nton #391181 kib@szott nagy szar a 8as is, 10-es is az lesz. Én most a 8asnál járok. A 9-est még kihúzom, de jegelem utána addig, ameddig a 10-es nem kap buffot, vagy nem kap egy 120-as autoloadert. A régi nagyon OP TD-k, most lószart sem érnek. Foch, OBJ268 szinte a legszarabbak. A mostani mapokon amelyiknek nincs tornya annak lecsó kb. Az ús svéd is csak akkor jó ha védekezés van, pedig brutál DPMje van és az ágyú is nagyopn pöpec rajta. -
nekem ugyan nincs meg az ág,de ahogy a többihez hasonlítgattam a Foch-ot rászolgált a "fos" becenévre :D -
Én a tier6-os ARLV39-et negyedszerre fulloztam kI (tudom, nem rossz a jármű, csak eléggé eltért az eddigi TD-ktől).
A tier 7es kifullozni az elődje után szinte konkrét felüdülés volt a számomra, kevesebb csatából is megvolt. De én is megálltam, mert mire odajutottam volna, kredit se volt, meg a top tankot is elkúrták.
Én úgy éreztem, hogy más a kezelésük, mint mondjuk más nemzeteknél. -
realcsabi #391178 Abszolút nem éri meg. Legalábbis jelenlegi állás szerint, mert ki tudja mikor kap egy kis szeretetbuffot a Foch 155... de az út odáig szopásban gazdag. -
tothgyorgy #391177 Hát elég felejtős.
A med és nehéz vonal nem rossz. -
tothgyorgy #391176 már olvasom is,eltart 1 ideig mert guglizni kell. köszi
-
ilovearty #391175 Belekezdtem a francia td ágba, mert érdekel a foch 155. Hát ennél nagyobb ótvar td ág szerintem nincs. Ez már übereli az angolt is. Most a hetesnél tartok. Már minden rajta van, 4 skilles legténységgel, de olyan mintha 50%-os emberek ülnének benne. Iszonyat hosszú célzás, lófos sebzés, és hihetetlen lepattanási képesség ha nincs 100%-ban beszűkülve. Ezt akkor is tudja ha 30 méterre van tőle a célpont. Egy su100 pont most lőtt ki 2 lövésből, én meg lőttem a falat.... Brutál fos DPM még a következőnek is. Valaki mondja meg hogy érdemes szenvedni a tízesért ?
Az nem érdekel hogy most mi a trend meg hogy a pályák hogy lettek megváltoztatva a td-k bánatára mert elvagyok a többivel is csak ettől a fostól kapok idegbajt. -
Angelus1991ster #391174 Persze Karika nem Wg-s alkalmazott, csak külsős, mint a cseh ágnál SilentStalker. -
Angelus1991ster #391173 Tegnap jött ki egy Q&A a magyar tankokról:
https://ritastatusreport.live/2017/04/29/hungarian-qa-answers-by-karika-part-1/ -
tothgyorgy #391172 Felőlem. Én megvettem a Turánt, majd ha lesz más magyar tank a boltban, meggondolok még 1-2 vásárlást.
A többi nem igazán érdekel. A w8 javításáért nem veszek tankot, kreditem most is van bőven.
Van annyi tankom amivel mennék, hogy le sem tudom szorzózni őket. -
Angelus1991ster #391171 Volna egy tippem:
Szerintem a június 24.-től 25.-éig tartó bovingtoni Tankfeszt keretében 3 (vagy 4) darab új prémium tankot raknak ki majd a prémium shop-ba.
Tier 6-os Tigris 131-et, tier 7-es KirályTigrist, tier 8-as Jagdtiger H-t - a bovingtoni Tigris kollekció miatt és még talán a tier 6-os M4 Thunderbolt-ot is.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/tankfest-2017/ -
Kivették a jelenlegi xvm verzióból a csataesély-kijelzést, átdolgozásra. Lesz újfajta megjelenítése is (elvileg a régi is használható lesz). Azt nem tudom, mikorra kerül vissza.
fórum (angol, ahol utalnak az oroszra is)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.04.30. 09:52:31 -
tothgyorgy #391169 Tegnap 2 kört mentem, 1. oi-ex találkoztam 1 t28 t7 páncélvadásszal, ami 2 lövésből kiszedett, én meg meg sem karcoltam. 2. t-24, itt legalább sebzésem volt, de szintén t+2 3 arty. A 3. körbe be sem lépett (t5 svéd med), csak lefagyott.
Olvasom mások is hasonlóan jártak. Lesz megoldás, vagy szokjunk le a wot-ról? -
yossarianHUN #391168 A tornya erős az tény, a teste is erősebb lett, de azért messze áll védettségben a Libertétől. Az UFP-ja sem véd annyit, mint a Liberté LFP-je. A Libertének egyedül a tornya gyengébb, az a weakspot meg minden, csak nem ótvar nagy. A Löwe viszont remekül tud sidescrapelni, míg a Libertének esélye sincs a papír oldalával.
Sokat javult a Löwe, és tényleg erős tank, de azért mindent összevetve százszor inkább egy Löwe jöjjön szembe, mint egy Liberté.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.30. 01:01:19 -
nem az xvm oldalán? -
Still_I_Rise #391166 .18-hoz a win% mutatását hol lehet beállítani?
Aslain modpackban nem látom... -
Nem remekel tier8-ban sem az mm. Nálunk volt 8 med, enemynél 4. Mégis megnyertük a 2k HP-s hátrányból induló meccset.
-
Akkor ezt benéztem,bocsi.
AJagtigeres bónuszkódokkal kevertem,ott kaptam kreditet,igaz akkor már a sokadikat váltottam be
-
BigLongPink #391163 Megvettem, tekintettel arra, hogy adtak egy 30%-os kupont (6 éve regeltem és ennek örömére) és így 9300 Ft. volt 14300 gold, slot meg 15 küldetés. -
BigLongPink #391162 Köszönöm, elolvastam a szabályzatot, ha tankot rendes pénzért veszel, aranyat kapsz, ha pl. nyered , abban az esetben kreditet. Azt az árat kapod meg, mint ami a játékban van. Ha megnézed most pl. az is6 csomagot a special szekcióban és a tankkal már rendelkezel, kapsz 11800+2500=14300 aranyat illetve egy slotot, (150 gold akciósan) és 15 ingyen küldit az is6-ra 13.300,- Ft.-ért. Ez jobb bármelyik arany-akciójuknál, akinek van pénze és kell az arany számára megéri megvenni. -
Still_I_Rise #391161 ...ééééés tényleg.
-
Ugyan annyi Td és arty van mindkét oldalon.Mi a probléma 
-
Still_I_Rise #391158 Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ezt az elosztást a mostani, javított MM mellett lehet magyarázni?
T4-T6 csata.
-
Kreditet fogsz kapni.