418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #391998 Ez azért nem teljesen igaz. -
MuldR #391997 A T32 ágyúja lesz rajta. Már a 8asokat is csak weakspoton tudja majd belőni. Semmivel sem lesz OPbb mint az a VK100.1 vagy mi (8 as német vasdoboz) -
CHRYSLER K (GF)-re kíváncsi leszek. Gondolom mivel nem orosz, ezért senki sem fogja szidni bármilyen erős is lesz. -
Csak ennél a játéknál lehetséges.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endrodiz #391994 Na es?!
-
asolyom #391993 Persze ott van benne a csavar, T8 alatt nincs bennük rádiós. :-) -
Városi pályán kampó, de a most jövő 30x30 csatamód nagyon fekszik neki, oda való. -
yossarianHUN #391991 Pályafüggő. De ha már sunnyogós stílusú TD, akkor jelenleg valszleg a svédek a legjobb választás. -
asolyom #391990 Ezek a svéd TD-k mennyire használhatóak a mai pályaviszonyok mellett? -
szaboz80 #391989 Úgy látszik ma noob's day van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És ha esetleg elsöre nem gyullad ki,a màsodiktól szinte biztos:-)) -
Gondolom funolni jó de többre nem. -
yossarianHUN #391986 Meg. Egyébként azt mondják az okosak, hogy a földbe kell lőni vele a tankok hasa alá és akkor a HE splash hatalmasat harap a papírvékony haspáncél miatt. Nincs Type-om, úgyhogy a gyakorlatban még nem láttam, hogy működik a dolog. -
SzocsA #391985 Ja, hogy ki kell fejleszteni a nagyobb ágyút! :D Nem figyeltem, de azzal csak Hevel lehet lőni, amúgy megéri rátenni? -
1400 alfa sebzése van annak a szarnak. Azért sebez olyan nagyot. E100-nak robbanóval csak 950.... -
SzocsA #391983 Type 5 el mi az az arany R.Ro lövedék? He-vel, hogy tud belémvágni 450 hpt meg 500 at mikor type 5el megyek vagy e100al megyek. Én meg HE-cel csak 200-250-150 hpt tudok belesebezni?
E100nak meglőtte a torony mögötti részét a testén az üreges péncélnak majdnem a tetejét.... Sebzett vele 520at .... -
de még a Scorpion G is tud szűkülés után a földbe lőni.kínomban olyankor csak nevetek :D -
Amikor látod a tankot meg sem moccan ott áll előtted oldalról szóval a legjobb pozícióban aztán beszűkült célkereszttel, rálőssz egyedül 1v1-ben mellé, de nagyon. Utána jön a noobozás és moronozás.... -
asolyom #391980 Ilyent a Revo is tud. Fullra beszűkülve 100 méterről is alá, vagy fölé lő az ellenségnek, amikor meg olyan a napfelkelte, akkor kapásból 300+ méterről is belövi a Defender hasát. -
Plata #391979 Azért amikor az angol Td tök beszűkülve a célpont mellé lő 100 méternél közelebbről az durva,főleg amikor az ellenséges tank betakarja az egész képernyőt és úgy lő mellé. -
A Kínai van amikor kilóméterekre mellélő beszűkült kereszttel is, van amikor meg a T8-at is úgy darálja, hogy még én is meglepődök, aztán lepattan még T5-ről is :D :D :D Persze első T7-es tankom szóval a gyengepontokat nem sok tankon ismerem, még pár száz csata kell mire valamire megyek abban a kategóriában :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.16. 15:16:29 -
asolyom #391977 "soha az életben mozgás közben lőni egyikkel se (vagy ha igen, úgyse találsz el semmit)."
Jaj dehogynem! Ha Sztálin és az RNG is úgy akarja.
-
yossarianHUN #391976 Persze, mert városi pályán az aszfalt miatt minden gyorsabbnak tűnik. A sima IS-nek 15.14, a kínainak 12.6, a Berlinnek 12.96 LE/tonna a fajlagos teljesítménye. Cserébe az orosznak valamivel rosszabbak a talajellenállási értékei, de még így is viszi a prímet. Forgásban igen, abban veri a másik kettő. -
Plata #391975 Nekem gyorsabbnak tűnt.
Nem saját accon próbáltam hanem ismerősén,nála próbáltam ki a svédet meg a csehet is megvétel előtt.
Ha jól emlékszem ENSK-en meg még valamelyik városi pályán mentem vele,elég gyors volt. -
yossarianHUN #391974 Még egyszer: nem gyorsabb mint a sima IS, sőt, lassabb. A páncélja sem vacakabb, max bizonyos területeken, ezt lentebb leírtam. Ne terjesszünk téves infókat, úgy, hogy nem nézünk utána pls. -
yossarianHUN #391973 Azért ezt árnyalnám, mert így nem igaz. Ha páncélzatról beszélünk, akkor alapvetően a kínaihoz hasonló, mivel mindkettő az 1944-es mintájú IS-2 testtel rendelkezik. Ez a kínain az UFP-n 160-165 mm, az LFP-n 110-115 mm effektív védettséget jelent, a Berlinen ugyanez, csak a 10 mm-rel vastagabb lemezeknek köszönhetően kicsivel erősebb, 170-175 mm UFP és 120 mm körüli LFP.
A sima T7 orosz IS ehhez képest a bonyolultabb kialakítású, első szériás, 1943-as testtel rendelkezik. Ennek előnye, hogy az LFP felett van egy viszonylag keskeny, erősen döntött rész, ami közel 190-200 effektív védelmet ad, felette azonban az UFP felső részének igen rossz a döntöttsége, így ez mindkét 44-es modellű testvérénél gyengébb, 130 mm körüli védelmű. Még egy előnye van ennek a verziónak, hogy az LFP-n lévő láncdarabok az érintett részeken 130-ra emelik az egyébként 110 körüli védelmet az LFP-n (láncdarabok a Berlin hasán is vannak, de ott valamiért nem ad bónuszt a páncélhoz).
Összegezve azt mondanám, távoli lövéseknél a sima orosz IS páncélzata a jobb, mivel nagyobb eséllyel pattint, ha az ellenségnek van olyan balszerencséje, hogy az erősen döntött részt találja el. Közelről viszont a kínai és a Berlin viszik a prímet, mivel az egyszerűbb kialakítású UFP konzisztensebb, könnyebben dönthető és erősebb. Az alap IS-nél közelről mindenki ösztönösen a gagyi, 130-as védelmű lemezt fogja lőni, és át is fogja ütni.
Egyébként nüanszokról beszélünk, a három tank szinte megegyezik. A sima orosz verzió a legmozgékonyabb, cserébe picivel lassabban fordul a másik kettőnél. Az ágyúk statisztikái gyakorlatilag megegyeznek, a kínainak és a Berlinnek egy hangyafasznyival rosszabb az alapnál a menet közbeni pontossága, de a különbség elhanyagolható és egyébként se fogsz soha az életben mozgás közben lőni egyikkel se (vagy ha igen, úgyse találsz el semmit). -
Plata #391972 Gyorsabb mint a sima Is de a páncélja vacakabb,az ágyúja meg bár nagyon jó de távolra nem nagyon jó vele lőni,mert rohadt lassan szűkül.És képes mellé lőni durván. -
MuldR #391971 Köszi, akkor kihagyom. -
Plata #391970 Én megpróbáltam le duplázni az angol istenverését,de nem jött össze,hihetetlenül hülye csapatokat fogtam ki,mindig t10-be dobott és idióta lemming csapatot kaptam.
Jó pár napja már nem is volt kedvem játszani,igaz ez a sheridan hibája,mert még mindig nem találtuk meg a közös hangot. -
Azért csak meg tudnak engem is lepni a hülyék. Most éppen szó szerint. 4 idióta összeveszett a kezdőterületen. Elkezdték egymást csesztetni egyet körbevettek ő lőtt persze a végeredményt ismerjük.... Na utána jöttem én O-I Exp volt nálam éppen soron. Nekem jöttek oldalról, sebződtek ez nem tetszett nekik hát rám lőttek, szemből nekem jöttek, elém álltak. Én nem bántottam őket, mert minek 1100 paci elbír ezzel a döggel akkor elbír még egy kevéssel előttem is hát a három tankot kitoltam a harctérre ott kilőtték őket nekem meg jó fedezékek voltak :D A csatát lehoztuk :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.16. 13:41:29 -
Plata #391968 Bakker egy igen fos csatában vacak skodával kilőttem svéd td-ket,nem gondoltam volna hogy ez a szutyok átlövi Strv S1-et.
Irtózatosan szar csata volt,szinte halálra beszűkülve mellé lőttem vagy 10 lövést,aszittem már sosem fogok eltalálni semmit,erre a csata végére meg elkezdett betalálni,és két svédet is kilőttem vele,meg egy amcsit.Már majdnem lefejeltem az asztalt hogy sosem talál el semmit.
Győzelem
Map: Cliff
Škoda T 40
1 615 (x2 minden nap az első csatáért) 18 206
Csatában elért Achievement Oskin medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Jah most olyan med küldim van hogy öljek meg egy 2 szinttel nagyobb heavyt,azt hiszitek találkozom heavyvel?Ló faszt,az ellenségben mindig 2 szinttel nagyobb td meg med van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.16. 12:21:07 -
Plata #391967 Oroszhoz,csak szarabb a páncélja,de jobb az ágyúja és mozgékonyabb. -
MuldR #391966 Mihez áll inkább közelebb? Szovjet IS vagy kínai IS-2?
Csak azért, mert az IS-2-t imádtam, 53% WR-em volt vele, a szovjet IS-t meg gyűlöltem, 44% WR-em ha volt vele.
Pedig alig van különbség köztük. -
asolyom #391965 Nagyon hasonló a "sima" IS-hez. Itt-ott más a páncél kialakítása. Van bőven jobb orosz prém. Max. a BiA-s legénység miatt lehet érdekes. -
MuldR #391964 Ez a berlini prem IS-2 jó? -
asolyom #391963 Szeretem, amikor a 350 csatás fogalmatlan magyar gyerek bejön T9-be egy Löwével.
No persze nem az ellenfélhez! 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.16. 07:23:54 -
asolyom #391962 A teszt szerveren van belőlük rogyásig. A live szerón viszonylag ritka jószág. -
Plata #391961 Az is valami.
Majd szerzek rá egy jó EBC-t és az alól lövöldözök.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.15. 23:21:37 -
R3nton #391960 Ugyanannyi mint a 183-nak. IMBA shit mind a 2 amúgy. Szarok is meg jók is egyben -
yossarianHUN #391959 Egy fenét forog körbe, 90 fokos szögtartományban tudja forgatni a fejét.