418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #152570 hát ez nem nehéz, mindenki képzelje bele magát:
mi a nehezebb: Gwpanther topágyúval (t7gun), S51 alapágyúval (t7gun) t10-ben sziporkázni, vagy M6 top ágyúval (t7gun szintén) t10 csatában. -
ladista #152569 Most már döntsék el végre a medesek, hogy melyikkel könnyebb játszani: a hevyvel vagy az artyval? :) -
Pilutika #152568 IS-7 hogy üzemel? -
rahotep #152567 Van olyan játékos aki csak artyval játszik????(gondolom ő az "artysta") Azt nem tudom megérteni...Teljesen más játékmód...Amióta megvan az S-51 kreditszerzésre és free xp farmolásra használom,de amint lesz 2-3 tier 10-es tankom már free xp-re nem is kell,a kreditre meg folytatom az amerikai ágat+a régi PzIV,Su-85(bár az új csővel nem tudom hogy hoz...)páros.Egyébbként tényleg érzek valami perverziót amikor 3-4 tierrel magasabb tankoknak adok egy kokit
-
foxbat88fx #152566 XDD na akkor kihagyom a masut... maradok a KURVA IS-7nél :) -
Renegade #152565 szegény masu tartály már rég kuka, városi pályákon még elcsövezget, de a természetben kb így néz ki 3 arty esetén:
30.29.28....tényleg, ló nyihogás komolyan???.3.2.1...wwwwwww, (lö fr scout balról)...We've just dinged them...wsws...One of our tracks is gone! We can't move!...Critical engine damage - we're stopped...We're on fire! Put it out!...The Commander is hit!...We're done for! Get out!
na ezekre az egy percekre nem nagyon éri meg elő venni :-)
-
R3nton #152564 kiszállok itt a vitából a végén még vér fog folyni:D -
atee73 #152563 Namost a kedves arty partoloknak , mondat ertelmezesi problemaitok vannak ??? egy arty-rol beszeltek ....en haromrol, harom db arty nal nincs olyan hely ahova nem lonek be(hacsak nem olyan idiotak hogy 1 kupacban alnak,artystaknal van ra esely...) Maus-on kivul azert jopar ilyen cuucc van amivel nehez elbujni, ,JT,ferdi, t30,e100,t28, t95,e75, sorolhatnam,es az orosz hevyknek is vannak gondjaik mivel nem tudnak helyben fordulni ezert poziciovaltasnal kilognak a fedezekbol, azok koze tartozom akik olyan vassal jatszanak ami szimpatikus es nem azzal ami op(nem ugy mint eggyes jatokosok akik igy probalnak javitani az egyebkent gyenge eredmenyeiken)
es a legvegere kedves virkir en ellenben teveled nem szoktam semmiert vinnyogni ,ha ven kedved keresd vissza a hozzaszolasaimat,sosem sirok az mm,arty,orosz op ,nerfelt franciak stb..... miatt
Lentebb csak egy kedves arty partolo kolegad hozzaszolasara reagaltam amiben azt emlitette hogy csak helyezkedes kerdese az arty problema, felhoztam egy peldat es megemlitettem hogy megoszthatna velunk a tudasat, azt hiszem ez nem vinnyogas. -
foxbat88fx #152562 jajaja lesznek tier10 medek biztosan, persze T62A-k! JPZ E-100.asok, orosz TD-k..... meg majd usa TD :) -
Finn katonák Panzerfausttal egy kilőtt szovjet T-34-es mellett a Tali-Ihantalai csatában -
R3nton #152560 CW-n biztosan továbbra is a csapat gerincét a t110, is-7, is-4 fogja alkotni, még talán a forgótornyos USA heavy beszáll közéjük. De most már azért lehet többet látunk TD-ket és MEDeket is:D -
brasco84 #152559 csak majd nehogy agyvérzést kapj amikor 10 ből 9 szer nem tudsz 300 méternél messzebbre lőni, mert ez így van sajnos :) de közelre tökéletes -
R3nton #152558 ez itt a probléma, hogy CW-n idáig se TD se MED kivéve spottolásra. Nem mindenki akar Heavyzni, jó persze nyilván azzal a legegyszerűbb játszani de akkor is:P Randomban nekem abszolút favorit a MED. Meglátjuk mennyire fog változni most a CW, az is lehet, hogy nem sokat. Az tény hogy TEST2-n T-62vel Zoomolás nélkül az összes AP átvitte a Maust, szívmelengető érzés volt:P -
Pilutika #152557 akkor jó én is ahaldok szépen a IS-7 felé, de az Is-8 al is meg vagyok elégedve! -
foxbat88fx #152556 nem az összeset.... IS-7, T-110, E-100 továbbra is yo lesz... de a masu-t szét kapják a tier10medek mint állat majd :) -
Mintha tankokat csak tankokkal pusztítottak volna. Panaszkodtok az artyk miatt, vajon ha kivennék őket egy hét után mi lenne a sírás-rívás tárgya? A gyors tankok vagy a bokorban gubbasztó td-k? Nem tudom mi lenne ha volna akna, tankcsapda, panzerfaust, molotovkoktél, usankás blöki a hátán bombával?
-
Pilutika #152554 Kétlem , hogy A heavykat kukázznák mivel...az egész játék alapja a nehéz tankok.. -
R3nton #152553 Ismerem ateet, tudom, hogy heavys direkt cukkoltam picit:P De az artyk miatti sírás már kezd nagyon sok lenni, adott a lehetőség kihúzni egy artyt ha annyira OP és lehet vele játszani stb stb A pályák többségén pedig valóban el lehet bújni arty védett helyre. Nem kell feltétlen a mező közepén egyedül támadni Maussal. De sztem a legtöbb emebrnek tényleg az fáj, hogy kihúz sok idő árán egy tier10 heavyt és nem garázdálkodhat vele kedvére, de lássuk be ez így jó, nem kell OP cucc, hanem BALANCE kell!!! -
virkir #152552 Mikor regisztráltál a játékra téged ezekről letiltottak?
Tuti volt az EULA-ba egy pont, hogy Pilutika csak lassú heavy-vel meg lomha TD-vel játszhat. -
virkir #152551 Sikeresen felhoztál 3 pályát a 30-ból, ráadásul Sand Riveren bőven van hely ahova nem tud jól belőni az arty. Malinovka már neccesebb ott leginkább csak védeni lehet vele de nem megoldhatatlan, hogy ne lőjjenek hamar szarrá.
De... nagy igazság, hogy a 8-as arty-k óta randomba nem visz értelmes ember Masut. Meg úgy általában már sehova ha nem lehet megválasztani a térképet.
Meg ahogy R3nton írja. olyan tankkal kell menni ami alkalmas jelenleg a random-ra és nem vinnyogni, hogy de én a Masuval akarok játszani.
-
foxbat88fx #152550 naja masu az megy a kukába 7.5től... tier10es medek MEGALÁZZÁK! -
R3nton #152549 1 db tier4 francia artym van:P Igen a medeket valóban szeretem, és nagyon örülök a következő patchnek, végre megtörni látszik a heavyk egyeduralma. Van egyébként 4 top tier heavym is. Hozzáteszem azt a sírást már nem bírom olvasni lassan ami itt megy az artyk miatt. Meg kéne tanulni mással is játszani mint heavy meg TD és akkor nem lenne probléma, nyilván az az egyszerűbb ha beülsz vmi páncélozott dögbe amit nehéz kiszedni és ontja a killeket, minthogy néha még gondolkozni is kelljen csata közben:P -
Pilutika #152548 fogadjunk hogy neked aartyd meg meded van, hogy ekkora hülyeségeket beszélsz... -
R3nton #152547 Mausnak annyi atee:D Megy a MÉHbe. Heavynek annyi, kuka, medium van meg arty 7.5-től:P :D:D -
diegho #152546 Ezzek 2 gond van:
-1 nem játszok német tankokkal
-2 maus-al aki randomozik az szimplán hülye, de nem mellesleg mindegyik pályán van olyan hely, ahová nehezen lő be egy arty -
Úgy olvastam régen hogy ide is tervezgetnek egy respawn alapú játékmódot, az egyik hírben volt. -
atee73 #152544 Mozogjal mar el egy Maus-al lecci 3db tier8 as arty elol..... a sand riveren vagy a prokhorovkan esetleg a malinovkan
ha sikerul oket kimozogni akkor szvsz kirakajak a FAQ-ba a replayt az tuti( DE az is lehet hogy Oddball29 felrakja a blogja-ra)
-
foxbat88fx #152543 majd akkor is mond ezt amikor a KV-4-et 200m-ről nem tudod átlőni mert minden lepattan róla, amikor a kv-1-be 0át lősz meg majd amikor 500 méterről kell "sniperkedj" vele :D
nem rossz gun közelre, de távolra ..... o.O
ezért nem vettem meg a 704et, kivan fejlesztve már egy ideje, de ua. a gun :S 0 páncél -
raktáros #152542 igen -
raktáros #152541 Egy jó scout-ot arty-val csak blind-re tudsz kilőni :D "a jó scout-ot senki sem látja" Akikről te írtál azok a berohangáló öngyilkosok. Feltételezve hogy csak egy kicsit képzett vagy "arty-ák kb 90%-ban nem azok" nem alap arty-ta helyre állsz be, hanem valahova a pálya szélére. Ha közeledik a rohangáló koncentrálsz az arty helyre, megvárod még kanyarodik, akkor lösz "ilyenkor a leglassabb" nem baj ha mellé megy, mert leesik a lánc és a többiek széttépik. ennyi -
EmR3 #152540 bocs, de ez szerintem beteges
Szerintem inkább játssz ezzel:
Heroes & Generals
-
keneseig #152539 Minden tagnak 100%-os BIA kell,hogy kapjak 5% javulást? -
raktáros #152538 Minden tagnak kell hogy legyen, és perk, tehát ha mind 100% akkor aktiválódik. -
keneseig #152537 a töltőmnek van egyedül BIA-ja,de akkor mégis mivel lesz 3%-al jobb ha nem a töltésben? -
Abból annyi pont elég volt hogy megnéztem róla pár videót a youtubeon. :)
A WOT nekem nagyon tetszik.Szinte minden részlete megtestesíti az "álom" játékot egy ilyen tankfunnak mint amilyen én vagyok.Eddig ebben a témában jobb játékot nem találtam.
Összesen két apró problémám van vele.Egyik az MM,ami sokszor nagyon el van cseszve és szinte esélytelen az egyik csapat.A másik az artyk korlátlan száma egy-egy csatában.Ha az artykat 2/csata számban korlátoznák és mondjuk csak annyit javítanának az MM-en hogy a két top tier ki legyen egyensúlyozva a csatákban,egy rossz szavam nem lenne többet a WG-re! -
lord nihilus #152535 nem csak kocka, ikozaéder xD -
Multipumukli #152534 A kis kocka
-
lord nihilus #152533 végre mevvan a BL-10^^ életem legszebb pillanata volt...
-
Ninja GW!!!
Kattoljámáide -
Kronos79 #152531 Az a játék már egy ideje halott. Kicsit sajnálom, mert ott sosem húztam fel magam. Valószínűleg azért, mert a Battlefield féle respawn rendszerben működött.
Úgy gondolom, hogy a WoT-ban az bosszant mindenkit, hogy csak egy esélyed van. Ha az elúszik, saját,vagy más hibájából, akkor várhatsz egy ideig az újra táblára.