World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez milyen durca, a ruszkiknál egy acc védõ felhívás keretében olyan akció van, hogy ha megváltoztatod a jelszavad adnak 100 aranyat. Lehetne ilyen nálunk is pont 40 arany hiányzik egy havi prémhez, ki lennék a vízbõl vele, nem akarok pont most venni 1500-ért, mikor ilyen xar a forint, pedig a franciák érkezésekor venni kéne egy havi prémet. :-(

http://worldoftanks.ru/news/703-wg_tv_special_protect_your_account/

Grat, én meg megvettem a perzsát!:) A perzsánál már megszokhattad h a tarack kívételével az összes ágyú felmegy az alap toronyra.

Lett is vele zsínorban 6 vereségem szakaszban... nagyon pechesek voltunk.:(

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

szabii98
CCleaner végigfuttat utána újratelepíted a WoT-t.

I met God. She's black

Sziasztok. Mióta fent van a 7.0 patch a játék idõközönként kifagy vagy baromira belaggol ( 1-5 fps, 100-400 ping ). Elõtte soha nem volt ilyen gond, full beállításokkal szépen futott, most meg szenvedek.

Semmi, helykitöltés, hogy lassabban legyen elit. Mellesleg 15%-al gyengébb is a történelmi adatnál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sztem max csak erõsítettek az ammorackjén. Mondjuk nem emlékszem, hogy engem valaha lõttek volna ki ammorackkel IS-7-bõl, annyira nem lehetett ez gyakori gond sztem másnál sem.

Akkor csak kamu volt a weakspot javítás:)
Hogy ne lenne, platoon társam ma Lakevillen 1700+ hp-ról kilõtte E-100-al, 150mm AP-val szembõl, pont az orrom elõtt volt, én lõttem le szintén IS-7-el 1700 hp-ra.

Maus nagyon lassú (20km/h), plusz nincs robbanás elnyelõ páncélja, mint az e-100-nak. IS7 lett most jó az extrém döntött páncél miatt, meg nincs többé ammo rack robbanása szembõl.
Na jó... akkor elkezdem... szemét arty hogy mindenhova belõ :P

darki81
nem a maus a zsír?
nekem az köll :P

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Az elmúlt fél órában senkit sem lõtt ki az arty...:P

mindenki siratja az E-100-asát, és IS7-re gyúr:P
Mi ez a pangás?

Ja, meglett a Patton.

Érdekes, az összes normális löveg felmegy az alap toronyba, de a TierV-ös trollgun csak a fejlesztettbe csücsülhet. Logikus?

Egyébként mi értelme van a 90mm-s ágyúnak, ami csak a Pattonba jó? A Pershing legjobb 90mm-se jobb nála és átpakolható egy lánctalpcsere után.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hiába, nincs párja az orosz kitüntetés iparnak...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ilyenen szolgáltál?

Örülök, hogy tetszett!

Egyébként aki nem oroszos, ezt mondják közben a legények:

CDR(singing well-known chukcha's song):
We shall go, we shall travel
On the deers, riding down,
And foolhardily will burst in-
To the golden snow dawn.
LDR(same, smiling on CDR)
CDR(to viewers and crew): Now we will fuk-work!
CDR(exclaims, commenting begin of gun loading): op-pa-op-pa!
CDR (to PTR): Come on, point it!
CDR (to PTR): Come on, Kazankov! Come on!
PTR(illegibly): ... ...
CDR (to PTR): what you here, damn!
PTR: come on... ready.
CDR (to PTR): ready?
CDR (reporting to link): №3, is ready!
CDR(get and respond on command): Ready! 200-20-2!
BANG!
CDR(exclaims on feelings from BANG): Damn, fuk it! Load it!
CDR (commending the crew doing): handsome lads!
CDR (to PTR): ready?
CDR (reporting to link): №3, is ready,
CDR(get and respond on command): №3, is ready! 200-20-2!
BANG!
CDR(exclaims): Damn, fuk it! Load it!
CDR(commenting gun loading): op-pa.
(far BANG heared)
LDR(to PTR): Now will be full-charge.
PTR(to LDR): Next a full-charge?
LDR(to PTR): Yes!
CDR (reporting to link): №3, is ready.
CDR(get and respond command): 200-20-2!
BANG!
CDR(exclaims): Damn, fuk it! Come on, full-charge! Faster!
LDR(exclaims): full-charge!
PTR(changed point and to CDR): Ready.
CDR(to PTR, re-asking fo sure): Ready?
PTR(to CDR): Ready!
CDR (reporting to link): №3, is ready,
CDR (got command, to crew): Fuk, 200-20-2!
BANG!!!
CDR(exclaims): O-oh, fuk it!
CDR(to LDR): Come on, load it!
PTR(to CDR): Ready!
CDR(to PTR): Ready? Fire!
BANG!!!
CDR (illegibly reporting finished shooting and some digits to link)
CDR(to us, viewers, and crew): That's how we fukworking! Stand down!

Simán jöhetne belõle orosz hangpakk a WOTba! =) Davaj davaj oppa!

Heló mindenki.
Hálás lennék, ha akadna valaki, aki belinkelne valamilyen jó kis Cresshair módot.
elõre is köszönöm
szabii98
Ahhoz képest vesztettünk egy cseppet

I met God. She's black

nem értem mi ezzel a probléma
Simán meg kell hogy nyerjétek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szabii98
i love u WG

I met God. She's black

E-75-el is 5 killes 2dmg-es acélfalas vereség komolyan küldjétek a mátyáshunokat mellém had szórakozzanak mások...

T-25-öt dicsérik mert jó a lövege(nekem is van),de ha farmolni akarsz hát a Kv még mindig jobb néha jól hoz,de azért meg kell dolgozni eddig olyan 60 körül volt a legjobb prémmel...de behajítja T8 közé lazán és leshetsz,oda kevés.

Már nem garis? Próbáld meg visszaküldeni a gyárba. <#nevetes1>
xblades
Aki vett 5 tierü prémium tankot azok közöl melyik éri meg?
És mennyit lehet vele keresni tisztán?
És mennyire rakja be a nagyok közé?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Oké vettem a lapot "kedves" WG játszok inkább más tankkal ez már õrület...

Hehe megvan a 3. acélfalam t34-el. 3 autoaim noob type összehozta nekem, totál letámadtak mind3an egyszerre, de 634hp-val túléltem!:)

17 találatot kaptam be, igaz abból egy egy e75-tõl, 2 meg egy tigerp-tõl volt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

S-51 kilõtt szembõl Td-ben 90%-ról(!!!) na persze.... már kinyírtam mindent már csak egy Tiger(p) meg ez maradt és erre tessék...

Ha valoban rogzitette, vagyi bepiplatad az Enable Battle Recording opciot, akkor a jatek konyvtaraban megjelenik egy Replays nevu mappa es oda mentegeti oket. Ha tobb is van mar ott akkor idocimke alapjan a legkonyebb azonositani , mondjuk a replay neveben benne van a tank es a palya neve is. Mar csak talalnod kell egy host-ot ahova feltoltheted es utana bemasolnod ide a linket. Ja,a linket mar elnevezheted ahogy akarod.
Mi ez a Company? Kik mehetnek?

Amióta fullos az Is-4 átok ül rajta vagy csak a mai nap az ilyen???
Folyamatos vereség bármit csinálok...itt a nyerõ széria böjtje...

T6 nekem sincs normális csak szutyok td...

Addigra reményeim szerint az Én párduc II-m is fullos lesz :)

szabii98
ezek a problémák :DD

I met God. She's black

Nekem meg T6om nincs, és pénzem se hogy vegyek :D

WoT: Nishizumi77

Mennék szívesen, csak se t6-om, se t8-am, jövõ héten tuti megveszem a perzsát...:)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

10 körül felnézek, hátha összejövünk páran.
szabii98
esetleg kisebb tier?:)

I met God. She's black

Érdeklõdés hiányában company feloszlatva<#szomoru2>

Nekem csak 1 m37-et van
Még kéne 1 arty és egy scout tank companyba

Sjnos T8-m nincs, úgyhogy kimaradok ebbõl a buliból is... Pedig T6-ba jöttem volna. Na, mindegy, megyek simezni...

pedal to the metal...

Ismét egy jó kérdés:a játék által rögzített videót,hogy tudom ide nektek belinkelni?
Olyan csatám volt,hogy ezt látnotok kell...<#nevetes2>
Kész a tank company aki akar jönni az jöjjön fel hun channelre onnan hívom meg õket, nincs kedvem sorra küldeni el a külföldieket.

Érdekes ez a random faktor... Tegnap E-75 meg JT folyamatosan pattogott az IS-4-emrõl, ma meg sima Párduc és egy JP is ott lövi át szembõl többször egymás után, ahol nem szégyellte. Furcsa dolgok ezek a "véletlenek"...

Nem aza gondom hogy ki lõ hanem az hogy direkt erre utaznak a nagyok ma vagy 10x löttek hevyk mikor 4-5-en állunk egymás mellett akkor is a leg kissebet lövik ki
Most miért baj ez?
Én már lõttem ki ligh-tal is heavy-t...

Már megint 1 hevy lött ki hogy az édes anya szántson vele kettesbe