418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Lol. Ha "poénból" beszogatsz és provokálsz másokat, akkor viseld a következényeket.

Amit csináltál az többszörös csapat sebzés, ami szabályellenes és csak a trógerek csinálják. Remélem megkapod érte a kiértdemelt büntetésedet.

Érdekelne, miből gondolod hogy nem te vagy a hibás, amikot te kezdted az egészet a gyerekes provokálásoddal. Ugye, ha normális módon mentél volna mellette, az egész ügy nem történt volna meg. Érdemes lenne nem gyerek módjára gondolkodnod. Nőj fel. És ha lehet, a továbbiakban ne lövöldözz a csapattársaidra, se az irányukba. Az ellenségre kell lövöldözni, pirossal jelöli a játék őket. Szerintem még te is felismered őket.
  • Forolto
    Nem értem,miért kell a tank mellé lőni?Olcsóé a lőszer?Felesleges dolgot műveltél,lehet én is kilőttelek volna.
    Amig nem kékülsz el sokszor,addig no para.Elösször kapsz 1 napos bant,majd 1 hetes és asszem harmadik a végleges,de azé sok tankot köll ám kilőni.:P
  • Szpecnyaz
    Hát mit mondjak, én is lőttem volna a helyében. Nem illik ilyen módon piszkálni senkit se. Általában mindig úgy kezdődik hogy 2-3 lövés mellém megy, a következő meg már a seggembe. Fog fel nevelő célzatú verésnek amit a másik játékos csinált veled.
  • Tripla
    Nem tetszett az a beton :D
  • Pluskast
    Nem hinném:) Minden taktikára van ellenszer. Emlékszem mikor a BOS-ban játszottam a fritzek fő védő taktikája az volt, hogy a hegyre vető útra felvittünk 4 vagy 5 maust srégen beálltunk és védtünk. Egy darabig működött. Aztán annak is megtalálták az ellenszerét.
  • Tripla
    Oké akkor nem kell majd új profilt kezdeni mert megilyedtem egy picit
  • Kotomicuki
    Na ná: ki kezdte el ezt az egész "ökörködést"?! Csapatjátékban csapattársra/-mellé lőni nagy görénység!
    De legalább ma is jót röhögtem...
    Ember! Ilyet miért kell egyáltalán csinálni, hhmm?
  • Szpecnyaz
    Na igen, a Jagdpanzer E100-as halálbrigád elállja majd az utcákat és kész. Azon kb lehetetlen lesz átjutni.
  • Pluskast
    Ja. Max kapsz 1 nap bant vagy chat bant. Amúgy meg az a javaslatom, hogy feleslegesen - még ha jó poénnak is tűnik - ne idegesítsd a játékostársaidat.
  • Forolto
    Mi lesz akkor,ha jönnek a t10-es TD-k?:P bevehetettlenek lesznek a himmelsdorfi területek.
  • lammaer
    Ne fossál, ilyenért nem ár ban... ha esetleg kapsz is, mi csináltunk olyat is páran hogy 3 (!!!!) saját artyt kilőttünk a meccs elején (elgurult a gyógyszer amikor 2x5 arty volt a meccsen), azt jött érte 1 nap ban elsőre :)

Ilyen kis baráti pofozkodás sok történik, nem lényeges, nem foglalkoznak vele.
  • Tripla
    Sziasztok új játékos vagyok itt. Egy olyan kérdésem lenne hogy kaphatok-e bannolást azért amit igazából meg se tettem? A story: Elkezdődött a csata, és elindultam a hegyre fel közben lőttem egyet a betonba egy tank mellé. Erre ő megfordult és nézett rám (gondolom) majd ismét elindult felfele. Láttam hogy visszanézett ezért poénból újra a tankja mellé lőttem de néztem hogy véletlen se találjam el. Ezután megállt felém fordult majd ment tovább, én harmadszorra is lőttem egyet erre megállt felém fordult és belém lőtt (KV-1-el voltam) Majd tovább ment mint aki jól végezte dolgát. Én erre belelőttem lement neki is az élete, de ezt ő nem hagyta addig követett (én már tolattam lefele) ameddig meg nem ölt persze én is vissza lőttem. Majd neki maradt 14%-az életéből én meg meghaltam. EZután egy kis idő múlva a chaten valamit írt a banról és a supportról meg ilyesmi. Most akkor én lennék a hibás?
  • Tyrr
    Az 1SBP Abbey pályán nem nehéz ellenfél de itt....
  • Pluskast
    Őket sosem volt könnyű. Talán az elsők között voltak aki felkerültek a mapra az eu-s szerveren. Bár most nem tudom mi az ábra. Lassan egy éve nem vagyok már klántag:)
  • lammaer
    Hát, ha nem csinálsz semmit egy meccsen akkor bármely tank lehet minuszos :)
  • Pluskast
    Ismerős... Örök dilemma:)
  • Tyrr
    Tartani? Hónapokat szoktunk fent lenni a térképen ami most nem lesz így szerintem mer az 1SBP-t nem könnyű verni Himmelsdorfon.
  • Forolto
    ha fent vagy az se kapsz többet.Hallom jön az amerikai kontinens,szinte már csak az nem kerül fel,aki nem akar.

Ez a baj velünk,hogy nem tudunk ujra kezdeni,inkább keresik a felelősöket.Ha azért esnek ki az emberek,mert van egy jobb klán,szervezettebb,komolyabb felfogású,azon nem kell szégyenkezni,ujra kell próbálni.Dolgozó apukákból nem lehet full elit klánt csinálni,akiknek 24/7 a wot.
  • Pluskast
    Na akkor már csak meg kell tudnotok tartani! Sok sikert hozzá, remélem minél tovább lesztek fent!
  • Tyrr
    A térképre mászás hála az égnek az már régóta nem probléma.
  • Pluskast
    Meg a kedv is. Ha sorozatosan nem jutsz be a mapra estéről - estére, akkor sok embernek hamar elmegy a kedve az egésztől. Sok klánnak meg az a halála, ha x ideig fent van a mapon és egyszer csak kipicsázzák őket. Ilyenkor sokan lemorzsolódnak. Nem lépnek ki csak nem jönnek cw-ni.
  • spybot919
    pff. Kv1 meccs több a költség mint a megszerzett kredit. Azt hittem hogy ez csak a high tierekre jellemző.
  • Tyrr
    Wata arra amit mondtál mi vagyunk az ellen példa.
  • Forolto
    Huha,ez már jó dolog.A nagy p. embert megjegyzik.:) Kár,hogy szobrot nem mintáznak rólam.Azóta a második accot húzom. :P
  • Tyrr
    A lényeg hogy túl kell élni a klánoknak a nyarat és jöhet a rendes folytatás.
  • Forolto
    mert sok a kis apró jószág,ahelyett,hogy lenne egy nagy.Ez van,régen megtrágyáztuk,hogy magyaroknál erre nincs lehetőség.
  • Tyrr
    Arra emlékszem Watayoshi.
  • Forolto
    áááá én nem férek be sehova,nagy a pof.. izé arcom.:D

egyébként nem értem ezt a limitet,lehetne 500 fő oszt jóvan,CWben ugyse kapsz több chip-et.

• Pluskast
    Na igen. Ha komolyabban akartok CW-ni nem árt ha van legalább 2 fullos csapat estére. Mondjuk sok klánnál azt is szinte lehetetlen összehozni.
  • Tyrr
    Az egy dolog hogy 100 főt látsz de abból nem tudod mennyi az aktív,tehát attól hogy oda 100 van írva nem biztos hogy nem férnél be.
  • Tyrr
    „Minimum Tier Követelmény”

példa: ha neked van egy Tier1 -es tankod akkor lásd hogy mi kell hozzá hogy ide jelentkezz.
  • Forolto
    Tod,köll egy t10-es vagy t8-as ivelős tank vagy egy t9-es mentalista.:D
  • Kronos79
    Akkor kösz srácok! Ezek szerint félreértettem a minimum tier követelményt. Van ilyen. :)
  • Forolto
    kötekedés on
    mondjuk az egyik HHR már full 100 tagú.:P

kötekedés off :)
  • Forolto
    Van olyan klán,ahol 3 t10-es a minuimum.
  • lexlutor
    ..gondolom ha egy helyett midnegyikbol van negy..
  • Kronos79
    Általában nem szokásom kötekedni, de áruld már el, hogy ha ez a minimum követelmény, akkor ettől feljebb mi van? :)
  • Tyrr
    [nagy][HHR] Hungarian Hussar Regiment[nagy]
    [nagy][-HHR-] Hungarian Armored Hussar Regiment[nagy]

HHR
    -HHR-

Toborzási állapot: Nyitva
    Várunk minden aktív tankocsizót!

Minimum Tier Követelmény :

T10 heavy, T8 Arty, T9 Medium.

Elérhetőségek:

A felvétellel kapcsolatos kérdéseket @mail-en vagy játék közben tehetitek meg.

A HHR-be most több hely van a csatlakozásra mint eddig, jelentkezzetek bátran aki komolyabb szinten szeretné művelni a Clan War-t!

HHR: [email protected]
    -HHR- : [email protected]
  • bgabor
    T8-nál van ez a határvonal, de igazad van.
  • I1Q
    78/100 as fegyó elég korrekt azért a 198 penjével. Azzal mindent lehet ütni és brutál pontos. A legyeket ellövöd vele a tankban büdösödő Iván-ról vagy Hans Jürgen-ről esetleg Francois-ról. Kicsit sebez de snájpolni marha jó + ha oszlik a tömeg lerammolod vele az összes artit. Skubizd meg a T43at hogy mennyire jó és sírva könyörgöd vissza a panthert. (A franci és az usák t7 med viszont tényleg marha jó - legélvezetesebb köröket mentem t20al pedig stat alapján nem jött le hogy mit tud)