418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #153330 Akkor pénzt nem kímélve bármikor csinálok 1 klánt:) -
crossy104 #153329 Én azt mondanám, hogy nagy szarban vagyunk, és már Petrocelli sem segithet rajtunk akkor jössz te.
Egyébként más is észrevette, hogy amelyik cw-re bemész az tuti győzelem. -
Szpecnyaz #153328 Mint Csodabogár? :D -
lammaer #153327 Inkább mondjuk azt, amikor kell... sokkal szebben hangzik hogy én vagyok a vésztartalék mint az hogy én vagyok Crossy udvari bolondja :D -
lammaer #153326 És ebből 2x nyertem is egymagam technical victoryval... egyszerűen az ellenfél félt jönni :D -
crossy104 #153325 Egyébként aki nem tudná anno úgy állapodtunk meg, hogy akkor jön amikor akar. -
foxbat88fx #153324 Harry Potter Tragikus Serege 
ezt megjegyeztem :D majd ha találkozok ingame egy HPTS-essel meg is kérdezem hogy hogy megy a hpts-nek? xd
-
diegho #153323 Platoon-nak csak mikrofonnal látom értelmét és én sokszor hang nélkül játszok, így marad az egyedül, persze biztos jó lenne sokszor hasonló képességűekkel együtt menni, de jó nekem egyedül is. -
crossy104 #153322 Megragadnám az alkalmat hogy gratuláljak a jubileumodhoz!
Az elmúlt egy évben sikerült ötödször bejelentkeznek cw-re!
Hallellllúja tesó! :) -
pett3rson #153321 Az mitől függ, hogy egy terület mennyi aranyat hoz? Egyébként ezt napi szinten kell érteni, ha az említett 2400 goldot vesszük példának? -
lammaer #153320 Feltéve ha használni is akarod... -
lammaer #153319 Sztem annyi előnye mindenképpen van a klánozásnak, hogy mindíg találsz embert akivel tudsz platoonozni. Én se vagyok nagy CW rajongó (türelmetlen vok, nem érek rá 15 percet várni egy meccsre), persze ha kell akkor csodabogár módjára bevetem magam a tankjaimmal hogy megmentsem new-yorkot - de amúgy hagyom a többieket learatni a dicsőséget :) -
Bocsi tegnap néztem utoljára. Elismerésem az elért eredményekhez. -
crossy104 #153317 Igazad van! Az 1MP pl. nagyon jó klán. Ráadásul sikeres. És szövetséges. :) -
crossy104 #153316 Nézz a térképre. :)
Viccet félretéve. A szövetségesekkel közösen birtokoljuk a 2400-ast, de mellette is vannak területeink. Jó párat már kicsaptak igy ketten maradtunk.
Egyébként a területek szinét ne nézd, mert nem csak kék szövetségeseink vannak.
Tudom jól, hogy előbb-utóbb mindenkit kirúgnak szögletre, de amig itt vagyunk megpróbáljuk magunkat megszedni.:)
-
aranyharcsa #153315 Igen akár 1000000 kreditet is megspórolhatsz . -
Tessellia #153314 +1 -
diegho #153313 Akkor én maradok a balfasz noob kategória, mert nem hogy cw-re nem járok, még klánba se akarok belépni, jó nekem egyedül randomban. -
nobodyattis #153312 van egy 2400 as területük az hozza szerintem -
Honnan jön a havi 45-50 ezer gold a kasszátokba?
Vannak támogatóitok? -
Szakesz #153310 A lényeg, hogy magyar játékosról van, mert különben nem lenne hírértéke. -
Szakesz #153309 E-100-zel valaki eldöntötte a CW csatát, mert 7 killel fejezte be. Azt hiszem, hogy 100K kredit felett kapott. Állati jó csata lehetett a számára. :) -
Destydeme #153308 Nem kételkedsz?Merthogy ismersz?:)Vagy előre a respect,vagy mi a szösz?
Azt sem tudod ki vagyok..eff rating ..stb.
Lammaer?Miért?Az Amx nem zavarta meg,az egyik legjobb ...De már lehet túlnőttem rajta,de nem hiszem..Mégiscsak adok a szavára.. -
Rue East #153307 nem minden komoly, ami mögött nincsen smile! üdvözöllek az internet világában :) -
barkov6 #153306 Egy percig nem kételkedtem benned... :)
De hogy ez a Lammaer... :)))
Lehet maga az AMX szint zavarta meg, mert abból azért van pár... :)))
Ja meg nyaralni is volt... -
Destydeme #153305 Vicces:)Amúgy no para..Űrprogrammal foglalkozom...Épp ezért nincs időm a klánra.De mivel jó vagyok,papíron..Meg a kor is megvan,de csak érdeklődöm.
Szeretnének azért engem sokan...De a wow is abbamaradt.Van real élet is nem csak a wot.:)De azért érdekel,h mi a szűrő..
Ahogy írtam,jelenleg Lammi bajtársammal akarok amx harcot vívni...Amikről beszéltünk megtanultam...De nem leszek jobb,hagyom nyerni,tudjátok respect... -
Destydeme #153304 Nem poénból kérdeztem...Ne vedd annak.
Amúgy jó vagyok,ehhez is értek,de érdeklődök..
Ha lesz mód Lammaerral összemérjük magunkat Amx szinten..Lehet a tanítvány megeszi az öreg trollt,akinél tudjuk,h az álarc mögött 1 érzelmes emberke lapul..Csak még pm-ben sem válaszolt.. -
TDantes #153303 Hogy a bánatba lehet lenyomozni? -
Awakening #153302 Hát pl. abból, ahogy ír...
hogy helyett h, hány helyett ? ilyenekből...
ezek általában facebook-on felnőtt 15 évesek.
viccet félretéve.Elbeszélgetés van felvétel előtt, általában meg tudom állapítani a hangszínből és a stílusból az életkort. -
barkov6 #153301 Megint kezded??? :))))))) -
crossy104 #153300 Nem tart semeddig megnézni. Van rá progi. -
stoppos #153299 "Bámulatos, hol tart ma már a tudomány." :) -
Destydeme #153298 Mi kell 1 jó játékoshoz nálatok,meg általában?Eff rating?Vannak beók?Nem viccelek,csupán érdeklődök.. -
Rue East #153297 lenyomozzák, a jobb klánoknak van HR részlegük -
barkov6 #153296 Szerintem megkérdezik tőle... :) -
Destydeme #153295 Hi.Amúgy,h derül ki,ki ?éves?Meg más klánban is? -
barkov6 #153294 Ez elég imponáló lista!
(Gold osztás, jutalom máshol is van azért (-1MP-), de ez nem csökkenti az érdemet)
Remélem nem lesz ilyen, de ha mégis egyszer kirúgnak, jelentkezem! :)) -
Az eddigi CW-s tapasztalatom alapján (ami kicsit több a 0-nál :)) szinte csak arty-k tudnak felmutatni 3-nál több killt :) -
Awakening #153292 Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a játék csúcsa a CW csata, összeszokott csapatok ellen, sokszor sokkal jobb egyéni skill-es emberkék ellen. Ott lehet megmutatni a tudást, a random csaták lemmingcsordás csatáiról berakott 6-7-8 killes képeket meg hagyjuk már... :)
Rakjatok CW-s képeket 6 kill-el. Azt én is megnézném. -
lexlutor #153291 ..ez nagyon korrekt hozzaallas! le a kalappal!