418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #153410 Igen. -
Attiska #153409 A 122-essel, ha átütöd, 450 +/-20% a sebzésed a repeszrombolóval. De ha nem ütöd ár, ennél jóval kevesebb. Az, hogy mennyi, nem lehet előre kiszámolni. -
Szóval kisebb az átütése de ha átüt akkor nagyobbat is sebez? -
Semmi újat nem mondtál sajnos. Igazából arra lennék kíváncsi hogy 122mm -er mivel másabb ha átüt és mekkora sebzést kell várni tőle. -
Attiska #153406 Viszont az utóbbi ágyúnak alighanem relatív kevés az átütése. -
demoneye #153405 mindenesetre lenyom még 1-2k meccset azt tök jóra fog kikupálódni!
-
Attiska #153404 A 160/160/280 úgy értelmezendő, hogy páncéltörő/kumulatív/repeszromboló, a 450/370-hez pedig nincs páncéltörő, csak repeszromboló és kumulatív. Alighanem ez utóbbi valami nagy űrméretű, de rövid löveghosszúsággal rendelkező löveg. -
Csak a fejlesztők ezt nem akarják megvalósítani mondván ,hogy nőne tőle a várakozási idő amelyben minél több értéknek kell megfelelni mint jelenleg.... -
virkir #153402 Average captured points in the battle:4,37
Average tank lvl: 4.40
No miből is jött össze ez a parádés efficiency low tier-ben? -
ladista #153401 4,5/csata -
Üdv és szép napot mindenkinek. Lenne egy kérdésem az ágyúkat illetően. Van most 85mm es 160/160/280 átlag sebzésű löveg felszerelve a tankomra. De van még fejlesztve egy 122mm es 450/370 átlagos sebzésű ágyú amibe csak Repesz-romboló, Kumulatív lőszerek kompatibilisek. Akkor ezekben az esetekben hogy kell érteni a sebzéseket? Ha valaki ráér légyszíves vezesse le nekem és megy is a plusz :) -
demoneye #153399 5k meccset csaknem tier 3-4ben nyomott le?!Az felett meg azért lehetgyűjtögetni,én is nemrég óta figyelek oda és szépen megyeget felfele,2-3naponta 1et.Igaz én is alacsonyról indultam, és nincs heavym T6 felett,csak medek.
Viszont az effje az jó szerintem,de az foglalásból is lehet ilyen jó! -
setchoo #153398 Rendben, hozzák be a Sturmtigert. Elvégre több jogosultsággal rendelkezik mint némely tank.
Csak a jelenlegi MM-el úgy elszaródna a játék, hogy sok player nem is kínozná magát többé.
Egy olyan MM-ben eltudnám képzelni, ahol lenne típuslimit és típusérték. Mint pl. a században lévő tank értékek.
Valami ilyesmi. Alaptípus(X érték) + felszereltség(Y érték)
És ezeket az értékeket belepakolászni egy csapatérték limitbe.
Pl a támadó és védő játéknt is ezzel rendbe lehetne rakni.
Az meg nem gond, ha 20 mp kell várni két balanszolt csapatra. De szerintem rengeteg jó ötlen van ebben a témában, csak a megvalósulásban nem. :) -
Nem kevés, előfordulhat simán... -
virkir #153396 Szerintem meg legfeljebb átlagos
Az újabb effi számítás szerint már csak 977-re jön ki. -
crossy104 #153395 Szerintem nagyon jó! -
Attiska #153394 Ha sokat játszik alacsony Tierben, akkor simán lehet ennyi. -
virkir #153393 Attól függ milyen tankokkal milyen átlagsebzéssel jön ki ez az eredmény. -
kruger445 #153392 Én is kérdeznék egyet. Még mindig lehet szimpla pillanatképet felrakni bizonyítékként az eredményemhez vagy már nem? (És ha nem, miért nem?) -
Attiska #153391 Rég vittem már fel mwraplay-es linket, az megoldódott már, hogy sokszor semmilyen adatot nem hozott át? Mindenhol 0 volt a "Részletek" alatt. -
demoneye #153390 5k meccs után csak 267 az átlag XP? Nem vok pro játékos,sőt... de nem kevés egy kicsit? Tier mennyiben van a legtöbb csatád? -
ladista #153389 Wot nicket mondj inkább. -
Szerintem viccel... -
Most ironizálni próbáltál vagy tényleg nem tudod? -
vityek333 #153386 Kb 5k játékom van
Az efim 1440 felett és 267 az xp átlagom.
Az jó? -
Azonnal felkerül. -
diegho #153384 Oké. Azonnal felkerül a listába, vagy várni kell rá? -
lammaer #153383 Ha meg felraktad az mwreplaysra, akkor csak a link kell... -
A szövegdoboz alatt ott van a "Replay feltöltése" vagy "MWReplay.com... " gombokra katt. -
lammaer #153381 Ezt most nem értem teljesen....
3 féle módon viheted fel az eredményt. Ha van replayed, akkor töltsd fel azt... -
Aztá de reggel van.
Amiről nincs eredmény (5 soros, pont mint alattad), nincs replay vagy nincs fent mwreplayen az elveszett.
Esetleg azt lehetne még, hogy a tankodnál a legjobb xp-t bemásolod és a kreditet is, ha emlékszel rá. (Nem más egy reálisat kamuzol.) -
diegho #153379 Nem az a baj, hogy nincs végig véve, hanem hogy a result tracker azt írja a garázsban kapott eredményt kell bemásolni, na azt én nagyon nem másolgattam ki az 1 héttel ezelőtti replay-ből, ott a replay mwreplay-en, ott kiír róla mindent. Próbáltam egy patton-os kört feltenni, eredmény is van róla, meg mwreplay link is, nem tudom mennyi idő mire felkerül, mert azonnal nem jelent meg. -
Visszajátszást is feltöltheted. -
lammaer #153377 Igy van, az olyan replayokban amik nincsenek a csata végéig felvéve nincs benne egy csomó adat. Ezt hivják incomplete replaynak - sajnos a WGnek így sikerült megcsinálni.
Úgy tudom ezeket az mwreplays se fogadja be, meg a replay manager is adathiányt mutat. -
diegho #153376 Néztem ezt a result tracker-t, csak úgy lehet feltenni eredményt, ha megvan a csata végéről a garázsban kapott összesített eredmény? Nekem van egy rakás elég jó köröm, de eredmény talán 2-3ról van, így akkor fel sem lehet tenni ide? mwreplay-es oldalamon is csak pár van fent, mert jó ideig nem vettem replay-t, így kimaradt elég sok sajnos. -
nobodyattis #153375 Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 24. 9:22:33
Jármű: E-50
Szerzett tapasztalat: 2 215
Szerzett kredit: 81 075
csak jó ez az e 50 -
foxbat88fx #153374 Hali szakesz!
Obj.268-am van + tudok venni egy prem tankot mert a másik teszt accon ott csücsül a 15k gold
ha gondolod nekem ma oké szinte bármikor... -
Kubukli #153373 "miért kell cikizni valakit"
1.
Az ilyen gyökerek általában a csapat első harmadában foglalnak el egy értékes helyet. Csata közben viszont zéró teljesítményt nyújtanak. Az ellen oldalon persze minimum egy 1100+-os párja hentel.
2.
Játék közben fokozatosan megy fel bennem a pumpa: megkérem, tanácsot adok neki, rászólok majd végül méltatom kivételes képességeit (ekkor, azaz az 4.-5. perc környékén általában már kilőtték). TK-zni csak kivételesen nagy szabotőröket szoktam...
Szóval mivel még én kapok chatban-t az idióta miatt itt adom ki magamból.
Mondjuk ez sem sokkal idegesítőbb jellegű post mint a "Akkor most M4A3E2-vel vagy M4a3e8-cal érdemesebb-e a legeslegjobb Tigris tankokat osztani egy lengyel szakaszban, miközben TDantes folyamatosan hazudik?" jellegű témák.
TDantes no offense
-
Los Anthes #153372 Dehogyisnem.
Utolsó link utolsó öt sora a Sturmtiger-ről szól, viszont a T10 arty-ról nincs infó. (Legalább is én nem láttam...)
-
lammaer #153371 Mi a szösz, készül a szakesz armory? :)