418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Még 5000 csata, összeszed 3-4 tierX es tankot, és faxa játékos leszel :)

Szerk: prémium előfizu nélkül, lehet 10k csata is lesz.
  • Szakesz
    Szerintem erre gondolt.
  • lammaer
    Elméletileg lehetne, gyakorlatilag volt egy szavazás itt az eredmény ahol a többség a replay fájlokkal történő bizonyítást igényelte.

Természetesen egy screenshot is bizonyító értékű, azonban ahhoz ember kell aki kiértékeli/ellenőrzi, mig a replay fájlokat automatikusan a rendszer megoldja (már ha éppen jól működik, kicsit elhúzódik a tesztelés, mindig találunk vmi bugot :( )).
  • Szakesz
    Közepes és nehéz tankkal legyen meg az átlagosan egy kilőtt tank csatánként, és minimum sebez velük annyit, mint a tankod HP-ja. Könnyű scout tankkal pedig ha jól végzed a felderítést, akkor a win rate 50% fölött kell mozogjon.

Körülbelül ennyit kell összehoznod egy jó eredményhez.
  • barkov6
    Már linkelték, sőt kielemzték az adatlapodat, szerintem olvass vissza.
    Az jótékony egy ilyen helyen... :)))
  • Pluskast
    Újabb? Az melyik? Link van?
  • Eagle16
    Eszméletlenül brutális az S-35CA a 105-össel :D Idegesítően sokáig céloz ugyan, de 2 lövésből kiszedi a KV-kat is...előbb T28-ast (amcsi) lőttem ki vele, rálőttem a tetejére dombról kétszer és leszedett 600+ Hp-t. Be is írta hogy cheater :D
  • vityek333
    Üdv újra!

Én vok aki megkérezte a véleményeteket az átlagomról!
    Pár infó még:
    jelenleg a legnagyobb tankjaim az is és a tigris
    Az issel nem mentem még túl sokat kb 100 menet

Volt egy királytigrisem is kb 30 játék erejéig, eladtam, nem tetszett.

Legtöbb kilőtt tankom egy csatában 11 egy tier 2-vel, jó menet volt:)

50% a győzelmi arányom.

Most az efim 1445, az átlag xp 267 5k játék után.

vityek a nicknevem.
    nem használok prémiumot, nem vok klántag.
  • VanDaal
    Thx!
  • Oddball29
    Nem, azért cserébe új motort kapsz
  • kerla
    Per pillanat csak nálam laggol a játék? Tiszta képregény...
  • lexlutor
    a t14nek van tier limitje, az tier6. a ram2nek tudtommal nincsen jelenleg. bar edremes lenne megnezni a kov patchnotesot, hatha..
  • Skyline0021
    valaki tudja, hogy a Ram II-es és a T14-es amcsi prém tankoknak mi a maximum tier lvl amivel összerakhatja az mm?
  • spybot919
    Én is arra gyúrok. Most kezdtem el játszani kv1 -et he lőszerel. egyszerűen mesés. Nincs több "we can't penetrate the armor"
  • virkir
    Nem
  • badnewz
    A d10t-ért továbbra sem jár free?
  • Oddball29
    Object 268-at leszámítva ezekből van minden, de kb. a háromnegyedét már rég megcsináltuk.
  • csoszi87
    Hát skacok, én nem tudom miért nem szerettem kezdőként az Is-t.
    Visszavettem, folyamatosan 1000 xp fölötti köröket hoz prémmel, de most mentem 1 1900ast is.
    T9-ig bőven lehet vele mit kezdeni.
    Nagyon megkedveltem.
  • Oddball29
    Meg
  • diegho
    No feltettem párat Patton, T-54, KV-2, IS-7 első helyekre, M103, KV-1S csak 2. helyre elég, több replayem nem van, pedig lenne még pár első hely francia med ágon is.
  • virkir
    Én inkább egy kis látótávolságot hiányolok, igazán kaphatott volna még legalább 40-50 métert mert szegény vak mint a fehérbotos vakond.
  • virkir
    Azt azért lássuk be kissé ÓPÉ volt a ZIS-6S a 2046-os DPM-el.
    Most lesz 1800. Azon a szinten még ez is szép szerintem.
  • lexlutor
    ..de meg mindig tobb mint a legtobb tier5nek..
  • VanDaal
    Lexlutor:
    Azért kedves tőlük, hogy minden újabb patchbe sikerül becsempészniük néhány újabb olyan játékmechanikai hibát, amelyik részéhez a játéknak egyébként hozzá sem kellett volna nyúlniuk a patchnotes alapján :)

Virkir:
    Kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz lett, de azt a statot, amit elértem vele a 107-essel, képtelen lennék tartani az új ágyújával. Azért meg nem fogok játszani egy már rég elit tankon, hogy a meglévő eredményeimet lerontsam vele.
  • lexlutor
    ..az eddig szokas az volt, h a patch elott egy-ket nappal derult ki az idiopont. max arar epithetsz, hogy altalaban hozzank kerul fel uroljara, az orosz amerikai elott. szoval ha azokra felkerult akkor mar tenyleg kuszobon van a mienk is.
  • lexlutor
    ..ez tiszta, es evvel nem is lenne problema, csak a patch ota belefutottam olyan dolgokba, amik korbban meg emelett sem merultek fel, mostmeg csak rancoltam a homlokom, h ezt most hogy..
  • spybot919
    85mm es ágyúval csak a sebzés ami nem kellemes..
  • brasco84
    a peccset bejelentik mielőtt fellövik élesben? úgy emlékszem mintha szokták volna.. kéne még 30k xp lórira..
  • Forolto
    az még mindig jobb,mint az,hogy engem t34/85-el tier 10 be rak...
  • MatchDiabolo
    Az a baj ha van már egy bokor köztetek és a tankon rajta van a full camo skill akkor bármely tank képes eltűnni mozgás közben 100m-en belül +ezt fejeld meg az 1másodperces késéssel és mire észleled mert feléd jött az már 40 50 60 méter lesz.
  • virkir
    Szerintem nem kéne még temetni.
    A teszten mentem pár kört a 85mm-es ágyúval és azt kell mondanom, hogy nem rossz.
    Ha bejön a limit és tényleg max T7-ig fog menni akkor az átütése elég, a tűzgyorsasága igen jó és a célzás ideje is kellemes. A pontossága meg egy álom a ZIS-6S-hez képest.
  • lexlutor
    ..azert ez a t2ben trollkodas sem olyan mar mint mondjuk egy honapja. a tier2esekkel en az esetk donto reszeben ugy megyek a patch ota, h a fele csapat tier3as. illetve patch elott olyan sem volt h tier2es tankkal szembe a matchmaker tier2es td-t rakott volna..
  • lexlutor
    ..a lathatatlansagi rendszerrel szerintem is anomaliak vannak a legutobbi patch ota. minimalis tavolsagrol tunnek fel gyakran az ellenfelek, 100%os legenyseg es menetkozbe hasznalhato kukker mellett is, mikozben ok is mozognak.. es 20-30-50 meterekrol van szo..
  • Forolto
    1,3K meccset tier 2 be,ahol lehet trollkodni a traktorok és a kezdő játékosok ellen...hááát ebből nem derül ki,hogy jó játékos,amig nem kerül mélyvízbe.Az már látszik tiger II-vel 90 csatából 31 győzelem nem egy jó előjel,bár a stock tigris nem valami nagy szám.
    Ha én jó effis akarok lenni én is t2be bohockodnék,de nekem tank kell,nem valami porbafingó.:P
  • VanDaal
    Apropó patch... azt figyelte valaki, hogy a Su-85 107-eséért megkapjuk-e akkor is a free xp-t, ha a Su-85 nem áll a garázsban?
  • Random work
    és pontatlanabbak, azaz közelebb kell férkőzni
  • spybot919
    Az biza. Egy egészen újfajta játékstílust igényel :) mentek a pluszok.
  • VanDaal
    Ti nem vettetek észre szignifikáns teljesítményromlást mostanában a Su-85-ön?

1-2 hónapja már egyáltalán nem mentem vele, de gondoltam most megjáratom kicsit így utoljára, mielőtt szétbarmolnák... Hát mit ne mondjak, csinál olyanokat, amiket régen nálam tuti nem csinált.

A teljesség igénye nélkül:
    -a scoutot akkor vettem észre, miután túlment rajtam
    -oneshotolt egy Hetzer, aki 100 méteren belül volt, és még akkor sem spotolódott, amikor rámfordult, csak miután már kilőtt
    -utolsó csatámban 11 lövésből 2 találat, pedig jórészt álló célpontokra lőttem...

Régen nagyon szerettem, de így már legalább nem fogom sajnálni eladni a patch után.
  • Attiska
    Viszont kalkuláld bele, hogy az ilyen ezeknek a Howitzer lövegeknek (nagy űrméret, rövid cső) két hátránya van. Az egyik a lassú töltési idő, a másik, hogy kevés a lőszer kezdősebessége.
  • brasco84
    francba hogy ilyenkor nincs prémiumom, 25 lövés 20 találat :(

Victory!
    Battle: Live Oaks 2012. július 24. 10:34:45
    Vehicle: AMX 13 90
    Experience received: 1 582
    Credits received: 40 379
    Battle Achievements: Invader, Master Gunner